Rome : Total War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jaja, beszélgetés, táncolás, udvarlás, amíg a mutatók a szerelembe nem hajlanak. Akkor egy Woohoo majd egy Try a baby
Bocs, nem lehetett kihagyni. Gyenge olt, felejtendõ.
Bocs, nem lehetett kihagyni. Gyenge olt, felejtendõ.
Haho! Lehet valamit csinálni annak érdekében, hogy szaporodjanak a családtagjaim? Szinte az összes személyiségem 40 felett van és sikerült eddig egy fiút meg két lányt összehozni[#shakehead, ezek a Juliusok nagyon degeneráltak.
Rakd újra sztem
Ja nekem is fenntvan az RTR és baromira bejön, sztem várok az 1.2 pecssel míg az RTR majd támogatja
Ja hogy mini-imidzs, így már tiszta THX 😊
egy gyors kérdés: nekem fent van az 1.1 patch meg az 5.1 realism, ha felteszem rá az 1.2 patchet menni fog vagy rakjam újra?
Próbáljátok ki az 1.2-es patchet, remélem a "kamionról leszórodott" verziókhoz is hamarosan kiadják.
Annak ellenére, hogy az élvezhetõség érdekében kell ez a patch (az eredeti formájához képest bármi módosítással csak jobb lehet ez a játék), ne várjatok csodákat. Kicsit olyan, mint az eredeti kiadás. Telepíted, elkezded, azt' beszarsz, hogy ez milyen jó. Néhány óra múlve aztán megint csak kiderül, hogy fércmunka. Tele van hibával. Néhány korábbit javítottak, de úgy néz ki, raktak bele újakat is. Több helyütt panaszkodtak, hogy pl. a térkép "laggol", a lovas íjászok meg nem lõnek. Az én tapasztalatom az volt, hogy képtelen vagyok csatát veszíteni (pedig nem vagyok valami nagy játékos vagy stratéga), a várva várt okosabb generális-vezérlés az AI részérõl annyiban merül ki, hogy nem azonnal vezeti neki az egész seregednek a górét, az útkeresés a városokban rosszabb, mint valaha. Tennap már kikapcsoltam a gamét, mert annyira felháborító hibát vétett a program egy egyszerû lovas egységem egyik helyrõl a másikra mozgatása során. Szóval sok sikert, de ne lepõdjetek meg, ha néhányan rövid játék után megint anyáztok, mint a "régi szép idõkben" <#vigyor5>#vigyor5>.
Annak ellenére, hogy az élvezhetõség érdekében kell ez a patch (az eredeti formájához képest bármi módosítással csak jobb lehet ez a játék), ne várjatok csodákat. Kicsit olyan, mint az eredeti kiadás. Telepíted, elkezded, azt' beszarsz, hogy ez milyen jó. Néhány óra múlve aztán megint csak kiderül, hogy fércmunka. Tele van hibával. Néhány korábbit javítottak, de úgy néz ki, raktak bele újakat is. Több helyütt panaszkodtak, hogy pl. a térkép "laggol", a lovas íjászok meg nem lõnek. Az én tapasztalatom az volt, hogy képtelen vagyok csatát veszíteni (pedig nem vagyok valami nagy játékos vagy stratéga), a várva várt okosabb generális-vezérlés az AI részérõl annyiban merül ki, hogy nem azonnal vezeti neki az egész seregednek a górét, az útkeresés a városokban rosszabb, mint valaha. Tennap már kikapcsoltam a gamét, mert annyira felháborító hibát vétett a program egy egyszerû lovas egységem egyik helyrõl a másikra mozgatása során. Szóval sok sikert, de ne lepõdjetek meg, ha néhányan rövid játék után megint anyáztok, mint a "régi szép idõkben" <#vigyor5>#vigyor5>.
Ez van a readme-ben:
"Rome: Total War v1.0 No-CD/Fixed Image
Play Instructions:
o Install the game - Full Installation.
o Mount the Rome_TW CD-Image using Daemon Tools v3.47 or the latest Alcohol 120%.
o Play the Game without the CD!
Note: From this CD-Image can you not Install!"
NoCd (cracked.exe)meg nics,a mini.image mukodik mountova a peccsel is!😉
GERMAN USER: LuKeStorm (Martin Segelhorst) RAR Archiv: 2,17 MB
"Rome: Total War v1.0
Play Instructions:
o Install the game - Full Installation.
o Mount the Rome_TW CD-Image using Daemon Tools v3.47 or the latest Alcohol 120%.
o Play the Game without the CD!
Note: From this CD-Image can you not Install!"
NoCd (cracked.exe)meg nics,a mini.image mukodik mountova a peccsel is!😉
GERMAN USER: LuKeStorm (Martin Segelhorst) RAR Archiv: 2,17 MB
\"Ha nincs kenyere a népnek, egyen kalácsot!\" /Mária Antoinette/
Én is most húztam le, de readme nekem sem frankó, ez az mds, mdf dolog meg nem tiszta, azt vágom, hogy az egyik maga a cd lenne, a másik a hivatkozás rá és daemon tools a hivatkozást tudja megnyitni, de akkor sem értem. Ha hazaértem kipróbálom. Majd írok ha jutottam valamire.
en meg birtam nyitni, de mivel nincs fennt az 1.2 igy nem is tudom kiprobalni RTRel jatszok az meg nem tamogatja 1.2-est
Bazz nem bírom megnyitni a Readmejét...
Ezt írják a fórumán:
This is NOT what is advertised. It is not a no-cd or a fix. It is a direct modification of warez cd images that allow you to mount them, but there is a much easier way to do this on other sites.
Most akkor mivan? <#conf>#conf>
Ezt írják a fórumán:
This is NOT what is advertised. It is not a no-cd or a fix. It is a direct modification of warez cd images that allow you to mount them, but there is a much easier way to do this on other sites.
Most akkor mivan? <#conf>#conf>
Kipróbáltad? Mûködik? Csak mert RTWCenteren nem hiszem hogy nagyon eltûrnének ilyesmit.
(Azért gyorsan leszedem hátha okés és késõbb törlik 😊
(Azért gyorsan leszedem hátha okés és késõbb törlik 😊
1.2höz NOCD: http://www.twcenter.net/downloads/db/?mod=346
gcw-n még semmi...
Küld!
www.julius-kronika.atw.hu www.pannonlegio.extra.hu
Ja siman, azokbol a videokbol lehet a legtobbet tanulni!
Azt is fel lehet venni, és utána visszanézni? Küld el, és ha meg lehet nézni, felteszem.
Mehetnek multi csatak is? <#rolleyes>#rolleyes>
hali!
Lett az oldalamon egy visszajátszás lap, rajta 3 csatával és két csatácskával. Aki úgygondolja, hogy van neki megmutatni való csatája, és meg is mutatná, annak szívesen felrakom. Túl sok nem hiszem, hogy van, gondolom a legtöbben kampányolnak.
Lett az oldalamon egy visszajátszás lap, rajta 3 csatával és két csatácskával. Aki úgygondolja, hogy van neki megmutatni való csatája, és meg is mutatná, annak szívesen felrakom. Túl sok nem hiszem, hogy van, gondolom a legtöbben kampányolnak.
Ha ráklikkelsz egy városra, hozd elõ a bal oldali pergament is. Annak a bal alsó sarkában van három ikon. Azok közül az egyik teszi fõvárossá (tooltipje megmondja). Emlékeim szerint egyébként asszem a középsõ.
Ha lesz egy új tábornokod, akkor az automatikusan oda kerül.
Ha lesz egy új tábornokod, akkor az automatikusan oda kerül.
Légyszives ha lehet írjátok meg, hogyan lehet egy várost kinevezni fõvárossá,vagy azt,hogy ha egy új tábornok van az rögtön abba a városba legyen. Kösz!
Törölt felhasználó
Köszönöm,akkor mindenképpen kiprobálom!
Fent van FilePlaneten is
lol 9 KB/sec-kel jön, na majd inkább akkor szedem le ha lesz crack is hozzá de ha valakinek már lent van az plz kopizza be ide a változásokat a Readmebõl.
megy magyarral is
Törölt felhasználó
Sziasztok!
Tényleg csak angol nyelvü windowson megy?Ugyanis a dobozán az van írva!Nekem magyar xp-m van s szívesen kiprobálnám de így nem tudom!Elöre is köszike!
Tényleg csak angol nyelvü windowson megy?Ugyanis a dobozán az van írva!Nekem magyar xp-m van s szívesen kiprobálnám de így nem tudom!Elöre is köszike!
A kép a TWCenterrõl van linkelve, egyébként nem maphack mert az északi tartományokon látni hogy nincsenek teljesen felderítve, a kép gazdája valszeg megvette a mapinfot mindenkitõl, én is azt szoktam.
A crack szerintetek mikor jön ki hozá? 😊
ez vmilyen maphack hogy látsz minden régiót vagy csak mindenhol van vkid?
War. War never changes.
Kollégák!
A patch letölthetõ a hivatalos oldalról. Gyakorlatilag szerintem már elfüstölt a szerverük, mert állandóan ledobja az embert idõtúlléps miatt, annyian zúdultak rá. Ki-ki vérmérséklete, türelmetlensége és - szomorú tényezõ, de - kábelkapcsolata szerint rámozdulhat a nyavalyásra.
A patch letölthetõ a hivatalos oldalról. Gyakorlatilag szerintem már elfüstölt a szerverük, mert állandóan ledobja az embert idõtúlléps miatt, annyian zúdultak rá. Ki-ki vérmérséklete, türelmetlensége és - szomorú tényezõ, de - kábelkapcsolata szerint rámozdulhat a nyavalyásra.
Csak római templomot tûrök meg. Imádjanak csak római isteneket, válljanak rómaivá. Sokkal többet kilehet hozni egy településbõl, ha nincs kultúrális diferencia.
help me! szeretnék egy mentés csomagot késziteni amin minden nép "világ uralmas" helyzetbe van.tehát mindent ural kivéve romát és hát elég sokáig tartana ez egyedül tehát megkérnélek titeket hogy küldjétek el mentéseteket kivéve a scipii,görög,thrák azok vannak nekem (sajnos) csak ugy tudom megháláni hogy ha ezt netre teszem akkor a köszönetbe beirnám öt.arror nem is beszélve ha segitene végig nyomni<#email>#email>szoval ha tudsz segitc [email protected]<#lama>#lama>
Jó kis templom, nem is tudtam hogy a Rómaiak adoptálhatnak más isteneket is 😊

Hadvezéri kamera modban, ha egy seregre gyorsan kétszer kattintasz, akkor a kamera pár másodpercig oda ugrik, hogy lásd, mit csinálnak.
Egyébként én anno a játékot leszóló, túl könnyûnek találó emberkéknek javasoltam, hogy ebben a kamera modban vezesség a very/very csatákat, és máris nem lesz olyan könnyû. De nem hallgattak rám. Inkább Modoskodnak.
Egyébként én anno a játékot leszóló, túl könnyûnek találó emberkéknek javasoltam, hogy ebben a kamera modban vezesség a very/very csatákat, és máris nem lesz olyan könnyû. De nem hallgattak rám. Inkább Modoskodnak.
Nem, búvárokat és ûrhajósokat kell képezni 😄
Korrupció ellen megnövelt helyõrség, law-ra pluszt adó épületek és megfelelõ trait-es retinues kormányzó az ellenszer de néhány népnél fõleg a barbároknál lehetetlen teljesen megszûntetni.
Használd a keresõt.
Korrupció ellen megnövelt helyõrség, law-ra pluszt adó épületek és megfelelõ trait-es retinues kormányzó az ellenszer de néhány népnél fõleg a barbároknál lehetetlen teljesen megszûntetni.
Használd a keresõt.
A pestist a patkányok (bolhái) terjesztik. A squalor jele a játékban a patkány. Ha egy városban van squalor, és mindig van, akkor pestis is lehet bármikor. Könyörgöm 2000 évvel ezelõtt nem létezett olyan hogy megelõzés, ez van 😊
Az egészségügyi épületeknek, de jobb ha inkább köztisztasági épületeknek nevezzük õket az egyetlen célja hogy csökkentik a szarszagot ezért a nép nem vándorol el a bûz miatt és ezért lesz további népességnövekedés 😊
Az egészségügyi épületeknek, de jobb ha inkább köztisztasági épületeknek nevezzük õket az egyetlen célja hogy csökkentik a szarszagot ezért a nép nem vándorol el a bûz miatt és ezért lesz további népességnövekedés 😊
tényleg nem tudja valaki, hogy a korrupciót kiadás oldalon, hogy lehet csökkenteni? sok rendõrt kell képezni? vagy mi?
milyen eü építményt? én építettem csatornát, közfürdõt, vízvezetéket és mégis kitört a járvány
újra kell kezdeni? azt azért már nem fogom :-(
Tegnap kicsit bekostoltam a fix kameranézetes buliba. Mindig követi a parancsnokot, és nem lehet, csak forgatni.
Hát elég buli így vezetni, akár csak egy 1000 fõs sereget is. Nem lehet hátbatámadást vezetni a fõvezérrel, mert akkor nem tudom irányítani a gyalogságot. Végül is, ez lenne a legrealisztikusabb, csak kellene egy coop patch, hogy a haver addig a fõ sorok között tudjon vezérkedni, hiszen 4 szem többet lát =).
Hát elég buli így vezetni, akár csak egy 1000 fõs sereget is. Nem lehet hátbatámadást vezetni a fõvezérrel, mert akkor nem tudom irányítani a gyalogságot. Végül is, ez lenne a legrealisztikusabb, csak kellene egy coop patch, hogy a haver addig a fõ sorok között tudjon vezérkedni, hiszen 4 szem többet lát =).
\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-
Grrrrrrr tudom ,hogy a delet gombbal követi az egységet ,de az is kevés.
Van egy lehetöség ,ha elindítom a prologue-t végigvárom amíg elmutogat mindent, betölti a harcot és egyböl kilépek és betöltöm a mentett állásomat ,akkor megváltozik a kamera mozgatási határa le és fel is.
arra gondoltam talán át lehet írni egy txt hogy ne kelljen végigcsinálni az elöbb leírt procedurát.
Van egy lehetöség ,ha elindítom a prologue-t végigvárom amíg elmutogat mindent, betölti a harcot és egyböl kilépek és betöltöm a mentett állásomat ,akkor megváltozik a kamera mozgatási határa le és fel is.
arra gondoltam talán át lehet írni egy txt hogy ne kelljen végigcsinálni az elöbb leírt procedurát.
Az ókorban sem halt bele mindenki a pestisbe mert egyetlen fertõzõ betegségnél sem 100%-os a halálozás, kevesen de kigyógyultak belõle.
Amúgy a játékban ez egészségügyi épületeknek semmi befolyása sincs a járványok megjelenésére, teljesen kiépített infrastruktúrás városban ugyan úgy kirobbanhat mint egy barbár faluban. Csak annyit csinálnak hogy a squalort visszaszorítják és növelik a happinesst.
Amúgy a játékban ez egészségügyi épületeknek semmi befolyása sincs a járványok megjelenésére, teljesen kiépített infrastruktúrás városban ugyan úgy kirobbanhat mint egy barbár faluban. Csak annyit csinálnak hogy a squalort visszaszorítják és növelik a happinesst.
Mikor jön már ki a patch? Elöször azt igérték, hogy január közepén lesz, aztán pedig, hogy legkésöbb január végén. Már 25-e van, remélem tényleg kiadják januárban, mert ezzel a mostani romával nem játszom már egy honapja.
Hehe, én november közepe óta nem játszom vele, nem szeretnék idõ elõtt megöregedni. Patch meg lesz, amikor lesz. Össze-vissza ködösítenek, dumálnak, de konkrét infót eddig még nem publikáltak. Ugyanakkor a legutóbbi tájékoztatás ("jé, egy hiba, ami kimaradt" - jellegû) alapján vélhetõ, hogy még a január végét sem tudják tartani.
Hehe, én november közepe óta nem játszom vele, nem szeretnék idõ elõtt megöregedni. Patch meg lesz, amikor lesz. Össze-vissza ködösítenek, dumálnak, de konkrét infót eddig még nem publikáltak. Ugyanakkor a legutóbbi tájékoztatás ("jé, egy hiba, ami kimaradt" - jellegû) alapján vélhetõ, hogy még a január végét sem tudják tartani.