13587
  • Hay #9745
    Uninst után megvolt a regcleaner (ahogy le is írtad, én is pár naponta használom), a már leírt üzenet jön. A regedit-re gondoltam (Start, futtatás, "regedit")...
  • Montanosz
    ja nem félreértetted!!!, éppenhogy az kitakarítja automatikusan a reg bázist hogy újra rendesen feltudd telepíteni a rome-t.
    eszközök->reg.adatbázis rendbetétele->mind
    azokat amiket talál nyugodtan törölheted, meglátod milyen sok lesz.
    nyugodtan töröld, én már évek óta használom, pár naponta, és különben is csinál mentést.
  • Hay #9743
    S ha a regcleaner a baj, akkor van tipp?
  • 3P
    De jó!
  • Besz
    Nekem így ment.
  • DJ Bee18
    ha jól értem az installálás során a virtuális meghajtóban sorba mountoljam be CD cserék helyett? Vagyis CD képeket cserélgessem CD csere helyett? És így jó lesz?
  • DJ Bee18
    Deamontools erre nem jó? hogy is kell pontosan?
  • Yossarian
    igazság szerint menni annak CD-ről is.
  • Besz
    Ne Cd-ről telepítsd, hanem merevlemezről! Cd-képként csatold fel Alcohol 120%-kal. Ha nincsenek már meg a képek, akkor ugyanezzel a programmal képként másold fel őket. Erre a CloneCd is jó.
  • DJ Bee18
    Sziasztok! Most írtam ki CD-re ezt a játékot :D. És az a problémám, hogy installáláskor beteszem az egyes CD-t, minden el is indul, az installáció 1/4-énél kéri a CD2-t, beteszem, de nem fogadja el továbbra is kéri. A CD-nek semmi baja, az intézőben simán lehet böngészni a CD-n. Mi lehet a gond, előfordult már másnak is?? Egyébként akkor kéri a CD2-t, amikor a star.tga.dds (ilyesmi) fájlt akarná másolni
  • Hay #9735
    Hááát, igen, s bár nem előszőr tettem már ilyent, gondoltam már én is, hogy hátha mégis kitöröltem valamit, amit nem kellett volna...
    Ez esetben marad a win totál újra telepítése?
  • Montanosz
    uninstall után regcleanerrel kipucoltad a regisztrációs adatbázist? hátha....
  • Hay #9733
    "Hiba történt az átalakítók alkamazásakor. Ellenőrizze, hogy az átalakító megadott elérési útja érvényes-e. C:\\Windows\Application Data\Microsoft\Installer\{A642BB6B-CA1D-4142-8DD4-318C3F3DC834}\1033.mst"

ezt akkor írta ki, miután uninstalloztam a játékot, és betettem az első CD-t a 3-ból, hogy feltelepítsem. Közben kaptam mst-t, meg az ebben a könyvtárban lévő exe fájlt is (kösz mégegyszer), de sajna azokkal sem indul.

Van valakinek 5lete? Win setupcor-al sem jött rendbe, viszont nem szeretném az win-t totál újra telepíteni.
  • Pluskast
    Nos a válaszom az, hogy igen.
  • giovanni85
    Az megeshet hogy rtr5.4-ben a SPQR-nek állnai kell, hogy át tudjak lépni a Mariusi reformon?
  • giovanni85
    szevasztok! tudom hogy undorító és becstelen dolog, de rtr5.4-ben lehet használni az idő beállítására szóló cheatet?? kicsit kiakasztott hogy direkt azért kezdtem újra a kampányt a jó öreg rómaiakkal h legyaluljak mindenkit a legionáriusokkal és erre tessék 90 van és még mindig b*sz*k marius reform lenni.
  • 3P
    A templomaikat leromboltam az elején :). Asszem bejött az asszimilálódás, mert javul a morál, tehát csak idő kérdése volt, már szinte nullszaldós. A lakóság meg irdatlanul szaporodik, előbb utóbb jól fog tejelni. Eszméletlen jó a játék.
  • Amergin
    Rombold le a templomaikat és minden más olyan épületet amit te nem tudsz használni. Majd hagyd hogy népfelkelés törjön ki, vagy még jobb ha elajándékozod a várost az ellenségednek.
    Azután foglald vissza és "kereszteld meg" a lakosságot. Építs nekik római templomokat, hogy a te isteneidnek hódoljanak és hogy minél hamarabb asszimilálódjanak. Ha egy ilyen eksön nem elég akkor ismételd meg újra és újra... Egy idő után megtörnek meglátod
    Ha meghagyod az eredeti templomaikat akkor a kultúrális különbségek miatt állandóan lázadásra számíthatsz mert alapból 30-40% -al alacsonyabb lesz a morál.
  • 3P
    Nagyon jó a játék, csak kevés időm van vele játszani, dehát munka mellett...

Elfoglaltam Khartago-t, de szívok vele rendesen. Maga a legyőzése pofon egyszerű volt, de amióta nálam van irdatlan pénzt visz el. A lakosság folyamatosan elégedetlenkedik, épp hogy 100% felett tudom tartani a közrendet, de ehhez kell egy méretes sereg, és a galdiátorjátékokat is havi rendszerességre kellett állítani. Már azt bánom, hogy mikor elfoglaltam nem romboltam földig és nem sóztam fel a város területét... :) Naívan azt hittem, hogy egy nyereséges várost tudok belőle építeni, de vagy béna vagyok, vagy nem is lehet. Én az előzőre szavazok, ezért kérdem, hogy mit javasoltok? Minden ami a népszerüséget emeli megépítve, most már a gazdaságjavítókra megyek, de írdatlan nagy veszteséget csinál nekem ez az átkozott város, s emellet lefoglalja az egyik hódító seregem, de ha elviszem őket kitör a népfelkelés. Sehol nincs gondom, mindenhol nyereség van, de itt...
  • Grrrrrrr
    Üdv!

Honlap frissítve. A krónika, fent van a 8 multi csata, amit Darenék adtak, Iginla 2 videójának linkje, meg az adatbázis 211-ről 250 címszavas lett. Szeretném kérni, hogy akik a multit letöltik, azok utána a vendégkönyvben mondjanak róla kritikát, mert Daren kíváncsi lenne rájuk.

www.julius-kronika.atw.hu
  • Timur Lenk
    Minden fordító nevében köszönöm szépen a dicséreteket!

Timur Lenk
  • Snipa
    ok tom jatszak numidiaval stb...

de en romaval akarok :) az a game neve is rome-TW ;)
  • Snipa
    valaki tud ajanlani kulonbozo modokat 6.0 hoz amivel sokkkal nehezebbe tehetem a gamet?

hasznalom dart_formations 6-ot
    de igy is zsir konnyu sajna game :(

kis izgalom kene!

• Yossarian
    én nem használom, de régebben megnéztem, mert az egyik fordító ismerősőm. Tényleg nagy munka és le a kalappal azok előtt, akik mások szórakozásának oltárán áldozzák fel a kevéske szabadidejüket.
  • 3P
    Ehhez csak csatlakozni tudok...
  • obe
    szevasztok OFF
    szeretném megköszönni azt a hatalmas munkát amit a magyar nyelvre fordítók végeztek, óriási feladat lehetett, nagy gratula nekik, remélem eljut hozzájuk e pár sor, mégegyszer minden elismerésem, nélkülük nehezen boldogulnának a magam fajta gyengébb angolosok...

ON
  • Bandew
    De hisz én csak a világ ura akartam lenni. :-(
    De amúgy ez mitől lehet, hogy akkor lép ki?
  • Montanosz
    Sokak a Bűneid Fiam ! - menydörgött odafentről
  • 3P
    Köszi a válaszokat, akkor jól sejtettem... :)
  • Bandew
    Okás rájöttem miért lép ki a rome.
    Mindig abban a körben lép ki, amikor elérném egy város legmagasabb fejlettségi fokát, kilép.
    MIÉRT ISTENEM MIÉRT???????
  • haxoror
    Meg majd egy reform is kell még :)
  • Yossarian

kell még pár szint arra az istállóra
  • 3P
    Mármint lándzsát hajító könnyülovas még a sima könnyűlovason kívül, azaz nehéz lovast egyáltalán nem tudok képezni. Ilyeneket viszopnt Karthagoban is tudok gyártyni. Na mindegy, lehet, hogy meg kell várnom, hogy nagyvárossá fejlődjek, de az még odégg van, épp csak 12e ember van a legnagyobb városomban (Karthago), a főváros meg csak gyik 7e fős... :)
    A játék viszont eszméletlen jó...
  • 3P
    Ha ilyen egyszerű lenne, akkor nem kérdeztem volna, de írtam is hogy van, sőt városi szintig tovább fejlesztett istáló is, de akkor sem, csak könnyű lovas és lándzsás...
  • haxoror
    istálló? :)
  • 3P
    Na ok ezt a Karthagói dolgot én is így képzeltem, de akkor harcielefántokat sem akarnak nekem képezni?
    Egyébként akkor a nehéz lovassághoz mi kell?
  • haxoror
    Army barrack kell a triarii képzéséhez de a Marius reform után már nem képezhető és nem is retrainelhető.
    A családtag testőrsége pár kör alatt regenerálódik ha közben nem csatázol.
    Hogy a megszállt karthágóiak miért nem hajlandóak neked római típusú nehézlovasságot képezni? Gondolom nem tudnak és nem is akarnak :D
  • 3P
    1. Hogyan lehet képezni Triarius-t, azt a lándzsás gyalogost aki nagyon jó a lovasok ellen. Már vannak város szintű településeim, de sehol nem tudok gyártani. A kaszárnyában csak Principius-t tudok csinálni. Szegény Triarius csapatom már nagyon gyenge, hisz az elejétől jönnek velem és fogynak is bármennyire is vigyázok rájuk.

2. Másik a csapat vezetője, akár családtag, akár frakcióvezető nehézlovassággal van körülvéve. A gondom itt is, hogy picit megcsappant a száma nehézlovas kíséretnek, s ezt sem tudom pótólni. Csak könnyű lovasokat és dárdás lovasokat tudok csinálni. Tehát ezt a nehéz lovas vezető sereget miként lehet hízlalni?

Az érdekes az, hogy elfoglaltam Khartagó-t (nagyon megtetszett) és mint láttam nehéz elefántok védték, de miután az enyém lett a város akkor pl ott elefántos csapatot sem tudtam fejleszteni. Mondjuk ezt gondolom azért mert római vagyok, de akkor helyette miért nem tudok pl. nehéz lovast képezni?

Bocs, ha hülyeségeket kárdezek, de nekem ezek picit érthetetlenek?
  • Yossarian
    érdemes az öreg mellé másik családtagot tenni. Sőt, halála előtt a kiséretéből át kell tenni a jó fickókat a fiatal kiséretébe.
  • giovanni85
    az első oké a pipát nem néztem h bekapcsolni v kikapcsolni kell, de ezt aka rtam mondani
    a második nekem egy kissé fura.