Rome : Total War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
tudsz angolul? ha igen olvasd el az épületek leírásait. Pl. a templom javít az emberek morálján
War. War never changes.
www.julius-kronika.atw.hu www.pannonlegio.extra.hu
remélem jó lessz
www.gamecopyworld.com
"...jegyezze fel hajónaplójába...megtette a kötelességét. Szebb sírfeliratot tengerész nem kívánhat." - J. F. Cooper: A Vörös Kalóz
Szerintetek érdemes felrakni az 1.2-es Patch-et? Tényleg vannak benne komolyabb hibák? Lentebb írta valaki, hogy például a lovas íjászok nem lõnek, meg hasonlók. Igaz ez?
Újra kell kezdeni egy már megkezdett kampányt, ha felrakom? Jó ideje nem játszottam vele, de most újra elõvettem az RTW-t, és elkezdtem játszani a Scipii családdal. És nem tudom, hogy felrakjam-e a frissítést, vagy inkább ne. Ezért ha valaki már ismeri az elõnyeit és a hátrányait, akkor légyszi írjon.
Realism modot nem használok. Ugyan egyszer kipróbáltam, de amikor láttam, hogy legyengítették a lovasságot, azonnal leszedtem. Ugyanis amikor oldalról támadtam a lovassággal, az egész úgy nézett ki, mintha betonfalba ütköztek volna, elmaradt az ilyenkor szokásos sorok szétzilálása. És mért kellett elvenni a kutyákat a rómaiaktól, és a harci szekereket az egyiptomiaktól?! Na mindegy.
Szóval, aki tud, légyszi írjon az új patch-rõl. Köszi.
"...jegyezze fel hajónaplójába...megtette a kötelességét. Szebb sírfeliratot tengerész nem kívánhat." - J. F. Cooper: A Vörös Kalóz
valahol az épitési sor fölöt ir egy számot hogy menyi kell a következö szinthez mármint mekkora létszámu lakosságot kell elérned.. aszem valami 3000-6000-12000-24000 ilyesmi
Az élet gyenge kezdés után erõs visszaesés.
Hogy léphet szintet egy város?
Azért nem, mert vagy fel van minden épület húzva, és amíg nem lép szintet nincs mit, vagy azért, mert automata managmenten van. Vagy nincs lóvéd. A városokat attól még lehet irányítani, hogy nincs ott kormányzó.
Más:hogyha megtáamdok egy várost, mindig kell várnom egy kort, mire megcsinálja a kost. Ha elfoglaltam, és megtámadok egy másik várost, akkor megint csinálhatok egyet. Miért tûnik el minden harc után? (Talán túl nehéz lenne városról városra tolni?)
www.armed-assault.hu
Még egy kérdés: merre fele érdemes terjeszkedni? már elfoglaltam észak ítéliában azta 3 falut, és most? kiket támadjak? Gondolom nem jó, ha minden néppel harcban állok.
Bocs a nagy képekért, de muszály volt. <#vigyor2>#vigyor2>
\"Sic Dis Pak Perabalum\"
amugy ugy mukodik hogy jatek inditasa elott bekapcsolod, es akkor jatekban bal fennt latsz kis sarga szamot ami mindig valtozik es az fps-t mutatja, elore beallitott bill benyomod akkor piros lesz es elkezdi venni, de tömöritetlenul, felvetel közben tomoritest nem lehet beallitani ( 10 masodperc 3 mega asszem, vagy 3 masodperc 10 mega , vmi ilyesmi :) szoval kell hozza csomo hely
Nieleen
Rakasd be a moderátorokkal a linkjét a bannerba <#eljen>#eljen>