13587
-
#9705 Fura nálam ezek be sincsenek kapcsolva, mert az a gépi építkezés és egysége fejlesztés lenne én jobb szeretem magam koordinálni a városokat.
A településen meg eddig soha nem lehetett úgy építeni, ha nincs bent családtag. Szerintem te valamit az options-ben könnyítettél. Vagy én tévedek :) -
giovanni85 #9704 amikor rámész arra az ablakra a városban ahol építkezni tudsz, kapcsold ki a pipákat a képernyő jobb oldalon középen: construction: építkezni is tucc; recruitments:egységek gyártása.
ahhoz h építkezni és egységeket tudj gyártani nem kell hogy legyen családtag a városban
Legalábbis én ezt szűrtem le, hogy ez a problénád -
#9703 huh...
Elsőre nem találtam egy cikket sem a kiegészítőröl magyar nyelven. Vki röviden el tudná mondani, milyen újítások lesznek? Előre is thx! :) -
#9702 Van olyan városom, ahol vban kormányzó, valami nyálas szájú kis kölök, de hát jobb hijján ugye...
1. Lényeg nem tudok építeni 1-2 ilyen városban. Mondjuk a tapasztalata is nulla,. Tapasztalat is kell a kormányzónak, hogy építkezés is lehessen a felügyelete alatt álló településen?
2. Kezd vénülni szegény hódítom. Érdemes betenni mellé egy zöldfülű családtagot, hogy ő is szerezzen tapasztalatot a csatában, hogy apuci halálozása után ő vegye át a sereget, vagyí úgy is lesz majd olyan ember a családban, aki méltó lesz a hódítási hagyományokhoz?
-
haxoror #9701 Az ne zavarjon mert sose lesz elég családtagod hogy minden városba jusson -
#9700 Sejtettem, ezek szerint gyorsabban hódítok, mint ahogy a család szaporodása ezt követni tudná... -
Gurat #9699 Hát az ciki mert akkor ott nem lesz kormányzód! Mert képezni nem lehet, csak acsaládtagjaidat küldheted oda! -
#9698 És honnan lehet odavinni?
Nincs semelyik városomban plusz vezető. -
#9697 Úgy hogy oda viszel egy másikat. Máskülönben sehogy. -
#9696 Ha elfoglalok egy új települést, hogyan tudok oda kormányzót kinevezni, akkor ha abban seregben, ami elfoglalta csak egy vezető volt és vele tovább akarok menni más területek felé? -
#9695 Kipróbáltam, kilép úgy is. -
#9694 Még nem próbáltam, de most az jön. :-( -
Sith #9693 Reinstal sem segít a dolgon? -
Realtibi #9692 he
nekem még sohasem lépett ki -
#9691 Én nemrég belevetettem magam a medievalba, de miután elfoglaltam európa felét, mindig kilépett, ha a kör vége gombra nyomtam és mindig ugyanabban a körben, így nem tudtam végignyomni. Azt hittem itt nem lesz ilyen, de most legyőztem a makedónokat és most itt is ezt csinálja. :-( -
#9690 nálam sem lépeget ki a program, magyarításból is csak a strat.txt van fenn,
huelix screen recorder felveszi hangal ami a képernyőn zajlik
http://www.handyarchive.com/free/huelix/
-
#9689 nem értem ezeket a kilépéseket. Hogy lekopogjam, nálam ilyen nincs. Fent van az 1.2 és a 6-os realizmus pack, más semmi, még magyarítás se... -
#9688 Mindjárt kinyírom magam!
Nem hiszem el, hogy egy Total war játékot sem tudnak úgy megcsinálni, hogy egy idő után ne lépjen ki állandóan!
Most ezt se tudom végignyomni. :-( -
Medwyn #9687 ...nagyon egyszerűen működik: nyomsz egy funkcióbillentyűt...:)
de ilyenkor vigyázzatok, mert erősebb gépek is beszaggatnak, ha egyszerre dolgozik a proci egy játékon meg egy videofelvételen... -
#9686 jut eszembe, a fraps nevű progival fel lehet venni a csatákat. Hogy hogy müxik nem tom, de az FPS játékokban azzal csinálják a frag movie-kat. -
#9685 Esetleg konzolparanccsal talán lehet videót felvenni. -
Realtibi #9684 van valami progi amivel lehet soroztaképeket csinálni játék közben???
azt tudom hogy print screen és kilépek elmentem aztán mehet tovább a játék -
Grrrrrrr #9683 Nem lehet. Ha lehetne, akkor a krónka csatái letölthetők lennének, és nekem sem kellene az éles csata közben a fényképezéssel bajlódnom, ráérné visszajátszáskor. Ezért én már a játék megjelenése óta háborgok. -
giovanni85 #9682 Na mégegyszer!!!! Total realism 5.41-ben mikortól tér át a római hadsereg a légiókra?????? (már i.e 90-ben vagyok) -
#9681 Én meg úgy, hogy a kampány csatát nem, csak a custom battle-t. de nem igazán foglalkoztatott még eddig a dolog, nem alkotok olyan maradandót, hogy érdemes lenne megörökíteni :) -
#9680 Én úgy tom alapból fel lehet venni őket. -
atwe #9679 Nagyon kéne Mert hatalmas csatákat nyomok -
#9678 olyan asszem nincs -
atwe #9677 Helo mindenkinek nem tudtok olyan modot hogy fel tudjam veni a kampány csatákat
kösz elöre
-
Iscariah #9676 Ave mindenkinek!
kicsit más téma, ha van energiátok, időtök, gyertek le aug. 26-28-án Szombathelyre. 3 napos történelmi fesztivál. lesznek légiós, gladiátor bemutatók, fellépnek lovasijászok, de jönnek barbár hordák is. Szombat este fáklyás, jelmezes felvonulás, a Via Venorumon borok versenye, kézművesvásár, harci bemutatók, és egyéb nyalánkságok!
-
#9675 Csács!
Ez a teljes magyarítás már nem virusos? Csak mert a régebbiekkel volt vmi gebasz (ha jol tudom a telepitössel) -
Hay #9674 C:\\Windows\Application Data\Microsoft\Installer\{A642BB6B-CA1D-4142-8DD4-318C3F3DC834}\1033.mst"
Tud valaki küldeni egy 1033.mst fájlt a gépéről e fenti címből?
[email protected]
Hátha azzal elindul a telepítés... -
#9673 Na teljes magyarítást lehet tölteni! -
Grrrrrrr #9672 Üdv!
A honlapra feltettem egy 221 címszóból álló ókori Kicsda? Micsoda? adatbázist, amit folyamatosan fejleszteni akarok -
Gubo #9671 Hát, srácok,nem segített...megpróbáltam többféleképp is, de semmi változást nem tapasztaltam: még mindig olyan, mintha futógépen futnának.. Biztos, hogy csak ezen a helyen kell átírni dolgokat? -
Amergin #9670 Nekem gyári játékom van RTR moddal:
;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
climate default
grass_short 1
grass_long 1
sand 0.8
rock 0.8
forest_dense 0.75
scrub_dense 0.8
swamp 0.55
mud 0.7
mud_road 0.8
stone_road 1.0
water 0.5
ice 0.5
snow 0.5
Döntse el mindenki, hogy melyik a "realisztikusabb" -
haxoror #9669 Nekem gyári játékom van mod nélkül:
Nézd meg hogy a realism mennyit változtatott aztán írd át olyanra ami neked bejön
Ez az eredeti descr_battle_map_movement_modifiers.txt
climate default
grass_short 1.0
grass_long 1.0
sand 1.0
rock 1.0
forest_dense 0.75
scrub_dense 1.0
swamp 1.0
mud 1.0
mud_road 1.0
stone_road 1.0
water 0.6
ice 0.5
snow 0.75
-
Gubo #9668 A nem neked szólt: csak magamat próbáltam illusztrálni, ahogy tudatlanul pislogva várom a nálam okosabbak problémamegoldó javaslatait. Neked a szólt; most pedig kapsz még egy -t: ha azt is megmondod, hogy mit is kell átírnom (tudod, nem értek hozzá), akkor pedig végképp leborulok a nagyságod előtt! -
haxoror #9667 Írd át a descr_battle_map_movement_modifiers.txt -ben.
Remélem a nem nekem szólt. -
Gubo #9666 Nem hiszem, hogy duplára állított sebességnél ezt a játékot értelmesen játszani lehet: nem is az a funkciója, hanem gondolom az, hogy a felesleges holtidőt lecsökkentsük (értsd: amíg megközelítik egymást a hadban álló felek). Egyébként jó poén volt , de én komolyan meg szeretném oldani ezt a problémámat....Szóval, valaki??