13587
  • 3P
    Fura nálam ezek be sincsenek kapcsolva, mert az a gépi építkezés és egysége fejlesztés lenne én jobb szeretem magam koordinálni a városokat.
    A településen meg eddig soha nem lehetett úgy építeni, ha nincs bent családtag. Szerintem te valamit az options-ben könnyítettél. Vagy én tévedek :)
  • giovanni85
    amikor rámész arra az ablakra a városban ahol építkezni tudsz, kapcsold ki a pipákat a képernyő jobb oldalon középen: construction: építkezni is tucc; recruitments:egységek gyártása.

ahhoz h építkezni és egységeket tudj gyártani nem kell hogy legyen családtag a városban

Legalábbis én ezt szűrtem le, hogy ez a problénád
  • bazza
    huh...
    Elsőre nem találtam egy cikket sem a kiegészítőröl magyar nyelven. Vki röviden el tudná mondani, milyen újítások lesznek? Előre is thx! :)
  • 3P
    Van olyan városom, ahol vban kormányzó, valami nyálas szájú kis kölök, de hát jobb hijján ugye...
    1. Lényeg nem tudok építeni 1-2 ilyen városban. Mondjuk a tapasztalata is nulla,. Tapasztalat is kell a kormányzónak, hogy építkezés is lehessen a felügyelete alatt álló településen?

2. Kezd vénülni szegény hódítom. Érdemes betenni mellé egy zöldfülű családtagot, hogy ő is szerezzen tapasztalatot a csatában, hogy apuci halálozása után ő vegye át a sereget, vagyí úgy is lesz majd olyan ember a családban, aki méltó lesz a hódítási hagyományokhoz?
  • haxoror
    Az ne zavarjon mert sose lesz elég családtagod hogy minden városba jusson
  • 3P
    Sejtettem, ezek szerint gyorsabban hódítok, mint ahogy a család szaporodása ezt követni tudná...
  • Gurat
    Hát az ciki mert akkor ott nem lesz kormányzód! Mert képezni nem lehet, csak acsaládtagjaidat küldheted oda!
  • 3P
    És honnan lehet odavinni?
    Nincs semelyik városomban plusz vezető.
  • Pluskast
    Úgy hogy oda viszel egy másikat. Máskülönben sehogy.
  • 3P
    Ha elfoglalok egy új települést, hogyan tudok oda kormányzót kinevezni, akkor ha abban seregben, ami elfoglalta csak egy vezető volt és vele tovább akarok menni más területek felé?
  • Bandew
    Kipróbáltam, kilép úgy is.
  • Bandew
    Még nem próbáltam, de most az jön. :-(
  • Sith
    Reinstal sem segít a dolgon?
  • Realtibi
    he
    nekem még sohasem lépett ki
  • Bandew
    Én nemrég belevetettem magam a medievalba, de miután elfoglaltam európa felét, mindig kilépett, ha a kör vége gombra nyomtam és mindig ugyanabban a körben, így nem tudtam végignyomni. Azt hittem itt nem lesz ilyen, de most legyőztem a makedónokat és most itt is ezt csinálja. :-(
  • Montanosz
    nálam sem lépeget ki a program, magyarításból is csak a strat.txt van fenn,

huelix screen recorder felveszi hangal ami a képernyőn zajlik

http://www.handyarchive.com/free/huelix/
  • Yossarian
    nem értem ezeket a kilépéseket. Hogy lekopogjam, nálam ilyen nincs. Fent van az 1.2 és a 6-os realizmus pack, más semmi, még magyarítás se...
  • Bandew
    Mindjárt kinyírom magam!
    Nem hiszem el, hogy egy Total war játékot sem tudnak úgy megcsinálni, hogy egy idő után ne lépjen ki állandóan!
    Most ezt se tudom végignyomni. :-(
  • Medwyn
    ...nagyon egyszerűen működik: nyomsz egy funkcióbillentyűt...:)
    de ilyenkor vigyázzatok, mert erősebb gépek is beszaggatnak, ha egyszerre dolgozik a proci egy játékon meg egy videofelvételen...
  • Yossarian
    jut eszembe, a fraps nevű progival fel lehet venni a csatákat. Hogy hogy müxik nem tom, de az FPS játékokban azzal csinálják a frag movie-kat.
  • Bandew
    Esetleg konzolparanccsal talán lehet videót felvenni.
  • Realtibi
    van valami progi amivel lehet soroztaképeket csinálni játék közben???

azt tudom hogy print screen és kilépek elmentem aztán mehet tovább a játék
  • Grrrrrrr
    Nem lehet. Ha lehetne, akkor a krónka csatái letölthetők lennének, és nekem sem kellene az éles csata közben a fényképezéssel bajlódnom, ráérné visszajátszáskor. Ezért én már a játék megjelenése óta háborgok.
  • giovanni85
    Na mégegyszer!!!! Total realism 5.41-ben mikortól tér át a római hadsereg a légiókra?????? (már i.e 90-ben vagyok)
  • Yossarian
    Én meg úgy, hogy a kampány csatát nem, csak a custom battle-t. de nem igazán foglalkoztatott még eddig a dolog, nem alkotok olyan maradandót, hogy érdemes lenne megörökíteni :)
  • Bandew
    Én úgy tom alapból fel lehet venni őket.
  • atwe
    Nagyon kéne Mert hatalmas csatákat nyomok
  • Yossarian
    olyan asszem nincs
  • atwe
    Helo mindenkinek nem tudtok olyan modot hogy fel tudjam veni a kampány csatákat
    kösz elöre
  • Iscariah
    Ave mindenkinek!
    kicsit más téma, ha van energiátok, időtök, gyertek le aug. 26-28-án Szombathelyre. 3 napos történelmi fesztivál. lesznek légiós, gladiátor bemutatók, fellépnek lovasijászok, de jönnek barbár hordák is. Szombat este fáklyás, jelmezes felvonulás, a Via Venorumon borok versenye, kézművesvásár, harci bemutatók, és egyéb nyalánkságok!
  • Apache00
    Csács!
    Ez a teljes magyarítás már nem virusos? Csak mert a régebbiekkel volt vmi gebasz (ha jol tudom a telepitössel)
  • Hay #9674
    C:\\Windows\Application Data\Microsoft\Installer\{A642BB6B-CA1D-4142-8DD4-318C3F3DC834}\1033.mst"

Tud valaki küldeni egy 1033.mst fájlt a gépéről e fenti címből?
    [email protected]

Hátha azzal elindul a telepítés...
  • Bandew
    Na teljes magyarítást lehet tölteni!
  • Grrrrrrr
    Üdv!

A honlapra feltettem egy 221 címszóból álló ókori Kicsda? Micsoda? adatbázist, amit folyamatosan fejleszteni akarok
  • Gubo
    Hát, srácok,nem segített...megpróbáltam többféleképp is, de semmi változást nem tapasztaltam: még mindig olyan, mintha futógépen futnának.. Biztos, hogy csak ezen a helyen kell átírni dolgokat?
  • Amergin
    Nekem gyári játékom van RTR moddal:
    ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

climate default

grass_short 1
    grass_long 1
    sand 0.8
    rock 0.8
    forest_dense 0.75
    scrub_dense 0.8
    swamp 0.55
    mud 0.7
    mud_road 0.8
    stone_road 1.0
    water 0.5
    ice 0.5
    snow 0.5

Döntse el mindenki, hogy melyik a "realisztikusabb"
  • haxoror
    Nekem gyári játékom van mod nélkül:
    Nézd meg hogy a realism mennyit változtatott aztán írd át olyanra ami neked bejön

Ez az eredeti descr_battle_map_movement_modifiers.txt

climate default

grass_short 1.0
    grass_long 1.0
    sand 1.0
    rock 1.0
    forest_dense 0.75
    scrub_dense 1.0
    swamp 1.0
    mud 1.0
    mud_road 1.0
    stone_road 1.0
    water 0.6
    ice 0.5
    snow 0.75

• Gubo
    A nem neked szólt: csak magamat próbáltam illusztrálni, ahogy tudatlanul pislogva várom a nálam okosabbak problémamegoldó javaslatait. Neked a szólt; most pedig kapsz még egy -t: ha azt is megmondod, hogy mit is kell átírnom (tudod, nem értek hozzá), akkor pedig végképp leborulok a nagyságod előtt!
  • haxoror
    Írd át a descr_battle_map_movement_modifiers.txt -ben.
    Remélem a nem nekem szólt.
  • Gubo
    Nem hiszem, hogy duplára állított sebességnél ezt a játékot értelmesen játszani lehet: nem is az a funkciója, hanem gondolom az, hogy a felesleges holtidőt lecsökkentsük (értsd: amíg megközelítik egymást a hadban álló felek). Egyébként jó poén volt , de én komolyan meg szeretném oldani ezt a problémámat....Szóval, valaki??