Rome : Total War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Letöltöttem a magyarosítást, de..nemvalami teljes. Itt ott hiányzik pár szöveg, meg ilyenek. Ez csak nálam van, vagy ez ilyen?
Tik írkáltok külföldi fórumokra? Dobjátok már fel a fórumokon, hogy miért nem lehet a kampány csatákat is felvenni, mint a többieket. Jó lenne felmérni a külföldi játékos véleményeket ez ügyben.
www.julius-kronika.atw.hu www.pannonlegio.extra.hu
A TWC-be azért nem írtam, mert csak látogató vagyok, sajna MSN nem használok csak icq meg skype-ét. ha valamelyik cím kell, csak szólj és dumálhatunk értek hozzá, habár nem vagyok profi de, nem soká elkészül a New greek pakom (18 új görög hoplita + swordmen) remélem 😊
\"Sic Dis Pak Perabalum\"
nincs mit.egyébként a twcenteren horsearcher magyar barátunk is csinált hun lovasíjászokat.
köcce
csá!!
hát akko mé nem írtá a forumba😊látod hogy magyar vagyok...egyébként te értesz az ilen dolgokhoz?mert én nem nagyon csak úgy csináltam egy ilyen egyszeübbet.msn-em: [email protected]
egyébként neked mûködött?
itt a screenshot: http://www.twcenter.net/forums/index.php?act=Attach&type=post&id=1811966555
hát akko mé nem írtá a forumba😊látod hogy magyar vagyok...egyébként te értesz az ilen dolgokhoz?mert én nem nagyon csak úgy csináltam egy ilyen egyszeübbet.msn-em: [email protected]
egyébként neked mûködött?
itt a screenshot: http://www.twcenter.net/forums/index.php?act=Attach&type=post&id=1811966555
kesz a banner <#vigyor3>#vigyor3> úgyhogy ezt most belinkelem <#idiota>#idiota>
http://twonline.jatekok.hu
http://twonline.jatekok.hu
nismaster.fx3.hu
szivesen<#vigyor3>#vigyor3>
írj oda a fórumra <#nezze>#nezze><#wave>#wave><#nyes>#nyes>
írj oda a fórumra <#nezze>#nezze><#wave>#wave><#nyes>#nyes>
KÖSZIIII <#worship>#worship><#nyes>#nyes><#eljen>#eljen>
Szkrínshát plíz <#vigyor3>#vigyor3>
Csak a readme kéne egyelõre mert arra vagyok kíváncsi hogy egyáltalán mirõl szól a mod 😊
nincs magyarosítás?
ja, már tom miért nem lehetett<#idiota>#idiota>
Maxwell látam a skinedet a TWC-én ha kellenek Greek Hoplite skinek csak szólj nekem van.
\"Sic Dis Pak Perabalum\"
hogylehet elmentei a játékot? se a save se a load nem müxik. Miért van ez?
nemtom neten jáccani(mandatory update kell neki). Nemtudja valaki, hollehet letölteni?
Leeht vele jáccani neten?
Leeht vele jáccani neten?
van egy skin amit csináltam az Armoured Hoplitához.
ha vki szeretné letölteni íme: http://rometw.uw.hu/armoured_hoplite_reskin_by_maxwell.zip
ha vkinek gondja van vele az szóljon!
ha vki szeretné letölteni íme: http://rometw.uw.hu/armoured_hoplite_reskin_by_maxwell.zip
ha vkinek gondja van vele az szóljon!
este talan mar igen, en se talaltam sehol ugyhogy feltoltottem a lapomra mert vinyon megvolt, viszont ahol a lapom van elszallt a szerver epp most nezik mi nyekkent meg benne <#rinya>#rinya>
SPQR-hez tudnál adni linket plz én nem találom sehol 😞
Huhh, na megvolt a reform. Pontosan nem emlékszem, de Kr.e. 180-190 között történt. Most megyek gyakni az Egyiptomiakat...
<#violent>#violent><#boxer>#boxer>
<#violent>#violent><#boxer>#boxer>
Egyébként frissítettem a Julius krónikát.
Még tolhattak volna rajta 50 évet...
Hmm...
végig olvastam az 1.2-es patch readme-jét.
Gondolom ez vonatkozik rám:
Marius is now more likely to happen later on in the game
Ha valaki játszott már az 1.2es patchel a Rómaiakkal, akkor mondja már meg plz, hogy mégis mennyivel késõbb jön a haderõreform?
végig olvastam az 1.2-es patch readme-jét.
Gondolom ez vonatkozik rám:
Marius is now more likely to happen later on in the game
Ha valaki játszott már az 1.2es patchel a Rómaiakkal, akkor mondja már meg plz, hogy mégis mennyivel késõbb jön a haderõreform?
Kedves BRAVEHEART, visszaolvastam és a keresõt is használtam, ja és az imperial palace már megépült és már vígan túl vagyok a 24000-es populácíón a fõvárosba és még jónéhány tartományban...
Ezek után a kérdés még mindig adott...
Ezek után a kérdés még mindig adott...
Az 1.2-rõl olyant hallottam, hogy kitolja. Buli lenne, ha átkötnék idõhöz, és 107-ben lenne.
<#idiota>#idiota>
ez az SPQR mod tenyleg jo, iszonyat csatakat vivok, es ugy terjeszekldek hogy tobb a vesztes csatam mint a nyert
Kedves looserkém, olvass vissza legközelebb. Akkor ha megépíted az Imperial palace-t.
War. War never changes.
Sziasztok!
Mikor lesz a Rómaiaknál haderõreform, mert én már Kr.e. 201-ben járok, de még semmi. A Bruutikkal vagyok egyébként.
Mikor lesz a Rómaiaknál haderõreform, mert én már Kr.e. 201-ben járok, de még semmi. A Bruutikkal vagyok egyébként.
1.2es patchel megy a New province 2.0 for RTW vanilla ?
RTR és SPQR modot könnyen össze lehet keverni ha a ketto keresztezese a legjobb <#vigyor3>#vigyor3>
ez a rögtön hadsereg csak azert gaz mert körönte jönnek az 1000 fös makedon seregek <#wow1>#wow1>
ez a rögtön hadsereg csak azert gaz mert körönte jönnek az 1000 fös makedon seregek <#wow1>#wow1>
Az igaz hogy nem olyan nagy a térkép, hanem az alap van, de fel lehet mellé rakni a "New province 2.0 for RTW vanilla" modot, és akkor máris nagy lesz a térkép, sok uj provinciával.
Az egy kör alatti kiképzéshez meg csak annyit, hogy Romának mindig voltak tartalék eröforrásai, folyamatos volt a kiképzés és az utánpotlás, tehát sztem nem jelentett gondot neki, hogy fél év alatt kiállitson egy uj sereget (elvégre lakos volt dögivel). Igy volt ez a pun háborukban is.
Az egy kör alatti kiképzéshez meg csak annyit, hogy Romának mindig voltak tartalék eröforrásai, folyamatos volt a kiképzés és az utánpotlás, tehát sztem nem jelentett gondot neki, hogy fél év alatt kiállitson egy uj sereget (elvégre lakos volt dögivel). Igy volt ez a pun háborukban is.
Dehogynem... volt hogy vettek 60ezer rabszolgát, felszabadították õket és mehettek a harcmezõre.
:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::
Az mondjuk vhol reális hiszen ha van istálló és barrak is a városban akkor miért ne ehetne mindkettõben képezni? (nem ismerem a modot csak hallottam róla) de a legnagyobb bajom az vele hogy rómára van kihegyezve és a térkép sem akkora mint RTR-ben ezért én inkább maradok annál 😊
A kiképzés valamilyen szinten már gyerek korban elkezdõdött. A Mars mezõn gyakorolták a testmozgásokat, köztük a vívást, meg egyebeket. Ez még mindig reálisabb, mint az, hogy a semmibõl egy fullos sereg kiképzése egy városból 10 év is lehet. Ismeritek a Lemuria online játékot? Na valami olyasmit kellene megvalósítani, városokra levetítve. És akkor egyszerre lehetne hastatus, princeps, triarii. és érdemes vigyátni a lakosságra, hogy legyen elég öreg, aki triarii lehet.
fegyverbe szólitani+kiképezni
SPQR patchel csak az a bajom hogy egy kor alatt lehet maxos sereget csinalni, szoval akar 9 egyeget is kesziteni a semmibol, igazabol azert ilyen gyorsan nem tudtak fegyverbe szólítani ennyi harcost, vagy igen?
Csács mindenkinek!
Rég jártam már itt, de jo látni, hogy még mindig müködik, és nem merült el a süllyesztöben a forum. Láccik hogy kivállo a játék <#kacsint>#kacsint>
G.Freeman válaszolva a kérdésedre, sokak szerint az SPQR 2-es mod a legtutibb, föleg azokank akik szeretik a pörgös játékmenetet, és a hatalmas, folyamatos "realisztikus" csatározásokat 😊 Én nem probáltam még ki, nem is nagyon van idöm jáccani (már elég rég is jáccottam a Rome-mal), de amint lesz idöm, tuti ezt a modot rakom majd fel, a total realism helyett (állitolag sokkal kevesebb a bug is benne). Állitolag csak egyetlen gebasz van ezzel az SPQR-rel, hogy akad az 1.2es patch-el, de a fiuk tuti dolgoznak már rajta hogy ezt kijavitsák.
Rég jártam már itt, de jo látni, hogy még mindig müködik, és nem merült el a süllyesztöben a forum. Láccik hogy kivállo a játék <#kacsint>#kacsint>
G.Freeman válaszolva a kérdésedre, sokak szerint az SPQR 2-es mod a legtutibb, föleg azokank akik szeretik a pörgös játékmenetet, és a hatalmas, folyamatos "realisztikus" csatározásokat 😊 Én nem probáltam még ki, nem is nagyon van idöm jáccani (már elég rég is jáccottam a Rome-mal), de amint lesz idöm, tuti ezt a modot rakom majd fel, a total realism helyett (állitolag sokkal kevesebb a bug is benne). Állitolag csak egyetlen gebasz van ezzel az SPQR-rel, hogy akad az 1.2es patch-el, de a fiuk tuti dolgoznak már rajta hogy ezt kijavitsák.
szerintetek melyik a legjobb mod?
Ez így van, de csak rómánál mert a többi népnek nincsenek extra nyugizós épületei mint pl. az aréna és a hippodrom.
És még rómánál sem jön be mindig mert a fõvárostól távoli településeken már tarthatatlan lenne a nagyon magas adó (ha jól emlékszem)
És még rómánál sem jön be mindig mert a fõvárostól távoli településeken már tarthatatlan lenne a nagyon magas adó (ha jól emlékszem)
Ha a max településen, mikor erre a szintre váltott, és a hangulati épületek fent vannak (a farm is), akkor nyugodtam fel lehet húzni az adót maxra. A szenny el fog árni egy bizonyos értéket, amikor megáll miatta, és a magas adó miatt a lakosság növekedése. Stagnálni fog. Ez tapasztalat. Legalábbis a rómaiaknál.
Überfasza fórum angolul tudóknak <#eljen>#eljen>
The Guild
Szinte minden megvan a game mechanizmusáról, csak egy kiragadott példa: ha a max lakosságnövekedés 8% akkor 24000 népességnél éri utól a squalor és ezért grain importos településeken NEM szabad kimaxolni a farmokat mert akkor anépesség túlnövi a Huge Cityt.
The Guild
Szinte minden megvan a game mechanizmusáról, csak egy kiragadott példa: ha a max lakosságnövekedés 8% akkor 24000 népességnél éri utól a squalor és ezért grain importos településeken NEM szabad kimaxolni a farmokat mert akkor anépesség túlnövi a Huge Cityt.