13587
-
Gurat #9545 Igen ez csak demo....De jóóó! -
Snipa #9544 kivel nyomod? -
#9543 van kard jel nálam mindenfele....
én meg azt tapasztaltam hogy a taktikázása jobb, partra szállnak a hátam mögött, se perc alatt összedobnak egy hármas szövetséget ellenem...
a csatában van néhány nemzet aki tényleg hamarabb megfutnak, de ez is realism!))) mert most már a játék elején több olyan nemzet van akinek a haditechnikája, képzettsége jóval erősebb, és ha ilyennel játszol ügyes taktikával simán meglehet futamitani az ellent...
meg ne felejtsük el, az csak a mesében van hogy kitartás a végsőkig)))) -
Snipa #9542 a BI-nek csak a demoja jott ki nem?
egyebkent 6.0 ban talalkozott valaki ket kard jellel?
nekem valahogy ugy tunik legerosebb fokozaton is tul gyenge a gep, es nagyon hamar megfut ellen 5.4.1 ben mintha kemenyebbek lettek volna a csatak :) vagy lehet en fejlodtem ;) -
#9541 Oké, és mivel több, mint az alap? Vagy mennyivel másabb? Érdemes neki kezdeni? -
dani92 #9540 sziasztok lehet hogy már írták , de megjelent az új Rome Total War Barbarian Invasion. A Gamestar oldaláról tőltöttem le. -
Thanatos #9539 ráadásul nekem full ugyan ugy fut mint alap meglepő is lenne mert szerintem semmi sincs ami jobban leterhelné a gépet a grafikában :D -
Thanatos #9538 mi az átláthatatlan? grafika és kezelőfelület 100% ua mint alap, és mivel csak csata van benen campaign-t nem lehet tudni milyen... -
Snipa #9537 hmmm, rtr 6.0 -ban nagy csatak utan maradt valakinek ket kard jel?
csak most tunt fel hogy jopar nagy csata utan meg mindig nincs ilyen jel sehol... :(
valakinek volt? -
#9536 Nekem baromira akad, pedig az alap simán elfutott rajta. :-( -
Braveheart #9535 Hát a RTW:BI demoja nem nagyon jött be... rosszabbul fut mint az alapjáték, és tök átláthatatlan... talán a teljes jobb lesz majd -
Gurat #9534 A klán lapjának a fórumáról van :) -
Gurat #9533 Úsznak a pasik ez az érdekes és új benne! -
#9532 De megnéztem a képet és baró. :-) -
Gurat #9531 Vettem észre..... -
#9530 Mert ez az oldal nem engedélyezi a linkelést, mert köcsögök. :-) -
Gurat #9529 Mért nem teszi ide a képet!!!!!!!!!!! -
Gurat #9528 Látom ide is elért a kieg demójának a linkje. Lehet örülni! Egy kép egy fórumtárs tollából: -
#9527 http://files.filefront.com/Barbarian_Invasion_Demo/;3993438;;/fileinfo.html -
Braveheart #9526 Poénból felraktam a unit size-t huge-ra, de rájöttem hogy hátulütője is van: több embert emészt fel a toborzás, ami néha nagyon nem kéne. -
#9525 A Rome:Total War könvtárban a preferences.txt-ben írd át a FIRST_TIME_PLAY:TRUE-t FIRST_TIME_PLAY:FALSE-ra
innentől nem kell szenvedned a prológussal és menteni is tudsz. -
GarET #9524 oké köszi a segítséget! -
haxoror #9523 Hagy a prologot és kezdj egy Imperial Campaign-t ott már menthetsz. -
GarET #9522 köszia segítséget. -
GarET #9521 aha értem és akkor mikor lehet, azt egyhuzamban végig kell tolni, -
GarET #9520 na visszaolvasva vki írta hogy játszunk 2 órát a prologval és akkor egyszercsak aktiválódik, de én tegnap 7 órát játszottam vele és nem aktiválódott! a Gallokat már kiírtottam.... szal ha van vkinek 5lete szívesen fogadnám! íElőre is thx -
#9519 prologue alatt nem lehet menteni rögtön az elején -
GarET #9518 Hello mindenkinek. lenne egy kis gondom, szóval adott egy kamionról lesett alap Rome total war 1.2-es patchel, (de az 1.0-snál is gondom volt) és nem lehet menteni, a load/save game gombok szürkék, nem lehet használni őket. ez a tört verzió gondja? Esetleg tudtok rá vmi megoldást? -
haxoror #9517 Nálam se pedig tört :)
Egyébként az 1.2 miatt miniimage van, innentől a te játékod az enyémtől csak a cd kulcsban különbözik. -
Amergin #9516 Na akkor úgy mondom, hogy a szomszédai lettek gyengébbek hozzá képest a 6.0-ban. A stabilitáshoz annyit mondanék hogy nem hinném hogy a modfejlesztők a feltört progira fejlesztenék a kiegészítőket. Nálam még nem fagyott, akadt, lassult,stb... az RTR soha. Ennyi előnye legalább van az eredetinek. -
#9515 az mindig combos volt -
Amergin #9514 A szeleukida birodalom nagyon combos lett a 6.0-ban. Sorban esnek el a közel-kelet birodalmai. Gyakorlatilag az térkép egész DK-i része az övé. Már Bactriát támadja és csak idő kérdése mikor támad be. Jöjjenek csak! Már alig várom -
Braveheart #9513 Vagy Te voltál lassú kicsit, nem? Én is visszaraktam az alapjátékot, és jobban tetszik, stabilabb is. -
haxoror #9512 Nézőpont kérdése én a realism minden csatáját eleve kétszeres sebességre gyorsítva játszottam, egyébként már leszedtem mert nekem nem jön be :/ -
Amergin #9511 Az eredeti játékban volt minden irreálisan gyors... -
Braveheart #9510 Ugyanezek a dolgok nem tetszenek nekem sem, amúgy nem csak a lovasok, minden egység túl lassú. Sztem hamarosan jön a 6.1. -
#9509 aha)))
bár kétségtelen hogy jobban összedolgozik a gép mert már megint a hátamban armeniában partra dobott egy fullos egyiptomi hadsereget és úgy áálnak fel hogy szövetségben tudjanak harcolni.
nem tudok mit kezdeni a 2armenian+1egyiptomi sereggel, miközben délről is vonul a 4ezres egyiptomi sereg.
a főváros oda lesz nyilván(((((
különben nagyon élethűre csinálták az építkezést/sereg fejlesztést mert valóságban is így volt, ezen hanyatlott meg az athéniaiak szicilíai hadjárata, fux utánpótlás(((...athénból kellett az utánpótlás hadsereget szállítani.
szal ne keseregjetek, még ez a legélethűbb megoldás! -
haxoror #9508 10 pikemen
5 íjász
4 harciszekér
1 jó családtag
És nincs ellenfelem :)
Pontus a legkirályabb, jó helyen kezd jó csapatokkal. -
ashead #9507 Az később lesz csak letölthető ebbe még nem került bele bár ígérték. -
Snipa #9506 es valakinek latinul beszelnek? :)