13587
  • Gurat
    Igen ez csak demo....De jóóó!
  • Snipa
    kivel nyomod?
  • Montanosz
    van kard jel nálam mindenfele....

én meg azt tapasztaltam hogy a taktikázása jobb, partra szállnak a hátam mögött, se perc alatt összedobnak egy hármas szövetséget ellenem...

a csatában van néhány nemzet aki tényleg hamarabb megfutnak, de ez is realism!))) mert most már a játék elején több olyan nemzet van akinek a haditechnikája, képzettsége jóval erősebb, és ha ilyennel játszol ügyes taktikával simán meglehet futamitani az ellent...

meg ne felejtsük el, az csak a mesében van hogy kitartás a végsőkig))))
  • Snipa
    a BI-nek csak a demoja jott ki nem?

egyebkent 6.0 ban talalkozott valaki ket kard jellel?

nekem valahogy ugy tunik legerosebb fokozaton is tul gyenge a gep, es nagyon hamar megfut ellen 5.4.1 ben mintha kemenyebbek lettek volna a csatak :) vagy lehet en fejlodtem ;)
  • Kandurex
    Oké, és mivel több, mint az alap? Vagy mennyivel másabb? Érdemes neki kezdeni?
  • dani92
    sziasztok lehet hogy már írták , de megjelent az új Rome Total War Barbarian Invasion. A Gamestar oldaláról tőltöttem le.
  • Thanatos
    ráadásul nekem full ugyan ugy fut mint alap meglepő is lenne mert szerintem semmi sincs ami jobban leterhelné a gépet a grafikában :D
  • Thanatos
    mi az átláthatatlan? grafika és kezelőfelület 100% ua mint alap, és mivel csak csata van benen campaign-t nem lehet tudni milyen...
  • Snipa
    hmmm, rtr 6.0 -ban nagy csatak utan maradt valakinek ket kard jel?
    csak most tunt fel hogy jopar nagy csata utan meg mindig nincs ilyen jel sehol... :(

valakinek volt?
  • Bandew
    Nekem baromira akad, pedig az alap simán elfutott rajta. :-(
  • Braveheart
    Hát a RTW:BI demoja nem nagyon jött be... rosszabbul fut mint az alapjáték, és tök átláthatatlan... talán a teljes jobb lesz majd
  • Gurat
    A klán lapjának a fórumáról van :)
  • Gurat
    Úsznak a pasik ez az érdekes és új benne!
  • Bandew
    De megnéztem a képet és baró. :-)
  • Gurat
    Vettem észre.....
  • Bandew
    Mert ez az oldal nem engedélyezi a linkelést, mert köcsögök. :-)
  • Gurat
    Mért nem teszi ide a képet!!!!!!!!!!!
  • Gurat
    Látom ide is elért a kieg demójának a linkje. Lehet örülni! Egy kép egy fórumtárs tollából:
  • Montanosz
    http://files.filefront.com/Barbarian_Invasion_Demo/;3993438;;/fileinfo.html
  • Braveheart
    Poénból felraktam a unit size-t huge-ra, de rájöttem hogy hátulütője is van: több embert emészt fel a toborzás, ami néha nagyon nem kéne.
  • Yossarian
    A Rome:Total War könvtárban a preferences.txt-ben írd át a FIRST_TIME_PLAY:TRUE-t FIRST_TIME_PLAY:FALSE-ra

innentől nem kell szenvedned a prológussal és menteni is tudsz.
  • GarET
    oké köszi a segítséget!
  • haxoror
    Hagy a prologot és kezdj egy Imperial Campaign-t ott már menthetsz.
  • GarET
    köszia segítséget.
  • GarET
    aha értem és akkor mikor lehet, azt egyhuzamban végig kell tolni,
  • GarET
    na visszaolvasva vki írta hogy játszunk 2 órát a prologval és akkor egyszercsak aktiválódik, de én tegnap 7 órát játszottam vele és nem aktiválódott! a Gallokat már kiírtottam.... szal ha van vkinek 5lete szívesen fogadnám! íElőre is thx
  • robotnyk
    prologue alatt nem lehet menteni rögtön az elején
  • GarET
    Hello mindenkinek. lenne egy kis gondom, szóval adott egy kamionról lesett alap Rome total war 1.2-es patchel, (de az 1.0-snál is gondom volt) és nem lehet menteni, a load/save game gombok szürkék, nem lehet használni őket. ez a tört verzió gondja? Esetleg tudtok rá vmi megoldást?
  • haxoror
    Nálam se pedig tört :)
    Egyébként az 1.2 miatt miniimage van, innentől a te játékod az enyémtől csak a cd kulcsban különbözik.
  • Amergin
    Na akkor úgy mondom, hogy a szomszédai lettek gyengébbek hozzá képest a 6.0-ban. A stabilitáshoz annyit mondanék hogy nem hinném hogy a modfejlesztők a feltört progira fejlesztenék a kiegészítőket. Nálam még nem fagyott, akadt, lassult,stb... az RTR soha. Ennyi előnye legalább van az eredetinek.
  • Yossarian
    az mindig combos volt
  • Amergin
    A szeleukida birodalom nagyon combos lett a 6.0-ban. Sorban esnek el a közel-kelet birodalmai. Gyakorlatilag az térkép egész DK-i része az övé. Már Bactriát támadja és csak idő kérdése mikor támad be. Jöjjenek csak! Már alig várom
  • Braveheart
    Vagy Te voltál lassú kicsit, nem? Én is visszaraktam az alapjátékot, és jobban tetszik, stabilabb is.
  • haxoror
    Nézőpont kérdése én a realism minden csatáját eleve kétszeres sebességre gyorsítva játszottam, egyébként már leszedtem mert nekem nem jön be :/
  • Amergin
    Az eredeti játékban volt minden irreálisan gyors...
  • Braveheart
    Ugyanezek a dolgok nem tetszenek nekem sem, amúgy nem csak a lovasok, minden egység túl lassú. Sztem hamarosan jön a 6.1.
  • Montanosz
    aha)))
    bár kétségtelen hogy jobban összedolgozik a gép mert már megint a hátamban armeniában partra dobott egy fullos egyiptomi hadsereget és úgy áálnak fel hogy szövetségben tudjanak harcolni.
    nem tudok mit kezdeni a 2armenian+1egyiptomi sereggel, miközben délről is vonul a 4ezres egyiptomi sereg.
    a főváros oda lesz nyilván(((((

különben nagyon élethűre csinálták az építkezést/sereg fejlesztést mert valóságban is így volt, ezen hanyatlott meg az athéniaiak szicilíai hadjárata, fux utánpótlás(((...athénból kellett az utánpótlás hadsereget szállítani.
    szal ne keseregjetek, még ez a legélethűbb megoldás!
  • haxoror
    10 pikemen
    5 íjász
    4 harciszekér
    1 jó családtag

És nincs ellenfelem :)
    Pontus a legkirályabb, jó helyen kezd jó csapatokkal.
  • ashead
    Az később lesz csak letölthető ebbe még nem került bele bár ígérték.
  • Snipa
    es valakinek latinul beszelnek? :)