13587
  • Zsolo007
    Nah sikerült tesztelnem egy keveset...háááát :)

Grafikailag nem lett szebb, viszont érdekes módon erősebb gép kell neki, nem tudom hogy az én driveremmel van baja (5.9 catalyst x64) vagy szarul optimalizálták, de ez így elég gáz.....ugyanazokkal a beállításokkal (abszolút full, 1152x864x32, nincs simítás) most elég durván akad, a régi meg simán ment....

Az AI nem lett jobb.....

Very/Very-n kezdtem a Nyugatrómai birodalommmal, hát akik igazi kihívást szeretnének (mazohisták :) mint én) azok velük kezdjenek, katonailag gyengék, pénzügyileg még szarabbak, fejletlenek, folyamatosak a lázongások.....kezdés után pár körrel fel kellett, hogy adjam a fél birodalmat, mert nem bírja a katonaság fenttartását a gazdaság. Összehúztam magam nagyon.....Jelenleg csak a csizma, nyugat felé a tengermenti területek pireneusokkal bezárólag vannak meg, megvan még Szicília, Szardínia, Carthágó, és ennyi....és nemtudom hogy ez meddig marad meg.....Carthágót most vették oistrom alá, valószínű elvesztem a várost. Nagynehezen összeszedtem egy komolyabb támnadó haderőt, meg egy jó leadert is találtam (nem volt egyszerű). Szal mostmár nekiindulok portyázni mert kell a pénz ugyanis 120k minuszban vagyok!!! és körönként 5k-t vesztek (mondjuk alapból úgy indul a gém hogy körönként 12k veszteség szal....). Remélem a portyázásból jön össze elég pénz mert eléggé fejletlen a birodalom....

Összesen egy képet csináltam, annyira lekötöttek a gondok, íme:
    (közvetlenül kezdés után készült)
  • Ryleh
    HUNOK!!!...ezt már dijazom!!!!!
  • Drawain
    Hehe, lehet nem easy fokozaton kellett volna játszanod ;)
  • Cormac
    A kieg.:

The expansion pack moves the action forward 350 years to a time when the Roman Empire is beset by enemies inside and out. The year is 363 AD, and the Roman Empire has split into two parts ruled from the cities of Rome and Constantinople. Barbarian tribes are massing on the Imperial frontiers. There are many, many challenges for a Roman to face - and some may be almost unbeatable! New Factions, Generals, Maps, Battle Conditions and More!

- 10 Brand new playable factions.

- Each of these factions has its own strategic options and a selection of exclusive units for their armies.

- Eastern Roman Empire featuring a heavy cavalry.

- Western Roman Empire still potentially powerful!

- Huns – a new breed of warrior who live in the saddle.

- Vandals – their name is still a byword for wanton destruction!

- Saxons – Invaders expanding westward to conquer the rich province of Britannia.

- Franks-the ‘Free Men’
  • Goodwill
    ok, köszi
  • zizzenet
    Rajtad kívül millió és egy embernek volt hasonló gondja. Tedd fel az 1.2-es hivatalos patch-et, és az orvosolni fogja ezt a problémát meg persze még számtalan egyéb hibát is javít.
  • toma77
    Jól tudom, hogy megjelent a kiegészítő?????
  • Dns5000
    en a borzalmas ai miatt hagytm abba a jatekot, tortenemi csatakban van amelyikben mindig nyers egyetlen click nelkul, a hulye gep belerohamoz a phalonxokba elorol aztan meg elszalad aztan annyi :/ igy semmi ertelme jataszani
    Nem hiszem hogy lesz ai javitas a kiegben, de cafoljatok meg ha tudtok!!
  • atwe
    Most honana szerezem meg?
    AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
    Már játszani akarok
  • Snipa
    kieg 600 mega szal kell ;)
  • atwe
    Ehhez kell a alap rome?
  • Zsolo007
    keress rá a dologra itt a fórumon, ki van írva a megoldás.....
  • Goodwill
    Rajtam kívül volt vkinek olyan gondja, hogy harc közben amikor tüzes nyilakat lövök ki íjászokkal vagy ballisztával (főleg ha sokat eccerre), úgy beszaggat a játék, hogy alig látom mivan..?
    Egyébként tökéletesen fut, a konfigommal nem lehet túl nagy gond (amd3200, ati9800pro, 1gb ram).
  • Thanatos
    heh az időmilliomosok :D
  • Árnyvadász
    Ha tolod, légyszi képeket szúrjál be ide, meg pár mondatban írj róla, hogy változott e valami ami fontosabb... És érinti a játékmenetet is. Thx!
  • Zsolo007
    Fél óra és tolom
  • Ryleh
    ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ................ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ.......És továbbra is ááá...:)))
  • Roby
    Végre kijött a Barbarian Invasion
  • Ryleh
    Apropó!!!a Roma TW-böl hogyan tudom kicsempészni a zenéket??...a mediavalbol nem volt gond,de itt megrekedtem..vagy csak lusta vok,de bekérdezek:))))nos??köcce:))))
  • Realtibi
    vagy 3 mat
  • Realtibi
    ja
    elvileg 2 őt kell aludni
  • Thanatos
    csak jönne már ki :)
    amugy kiváncsi leszek mi lessza köv totalvar game :D
  • Ryleh
    a képek alapján elég szigor lesz a kieg:))))))
  • hzsolt
    Az Amazonon az írták, hogy "... released on September 30, 2005 ..."
  • Czud
    Na nem tudjátok mikor jön ki a kieg?
  • hzsolt
    De a neten nem találom
  • hzsolt
    A CD Galaxis katalógusában is benne van.
  • haxoror
    Itt olvastam, nem tűnik fake hírnek
    KÉP
    Ja és nem norvég hanem svéd sry
  • haxoror
    Az asszem direkt van, large és huge falra létrát nem lehet használni (én speciel örülök neki ha olyan néppel vagyok ahol nincs jó közelharcegység mert a létra az egyetlen amit nem tudnak az íjászok felgyújtani)
  • PrasCo
    Igen, erre én is kíváncsi lennék, mert néha egyszerűen nem kapom meg a kijelzett létrákat. Álldogálnak a csapatok, létra nélkül, annak ellenére, hogy engedi az ostromtámadást, mert mutatja, hogy X darab létra kész. És baromi irritáló, mert ilyenkor jobb híján nincs más, csak a Widthdraw.
  • Yossarian
    én csak demóról tudtam eddig.
  • Besz
    Help!

Large és Epic Stone Wall esetén hiába készítek akárhány létrát, egyszerűen a csata kezdetekor nem kapok egyet sem. Pedig rendesen kiírja a darabszámot. Csak Stone Wall esetén működik. Biztosan tudom, hogy vannak negyobb létrák is, mert a Data/descr_engines.txt-ben 3 típus van definiálva: town_ladder, medium_ladder, large_ladder. Továbbá mindháromat bármelyik nép építheti. Csak alapjátékkal játszok, 1.2 patch + nyilas íjász bugot javító patch.

Nem tudja valaki, hogy mit kellene átírni ahhoz, hogy működjön a dolog? Tudom, hogy az ostromtorony hatékonyabb, de én a létrát jobban kedvelem, látványosabb.
  • Gábor
    Hú, de régen jártam erre harcostársak!
    A topic majd' 10k hozzászólása mutatja, hogy kiemelkedő ez a játék! Csak menne már le az ára...
    Mit lehet tudni az új kiegről? Vettek a total realism-ből ötleteket?
    Apropó TR mod: kiforrott már teljesen, vagy még mindig fejlesztgetik?
  • giovanni85
    EHHH!!! Nálunk mikor jön ki??? A héten már kijön rmeélem!
  • haxoror
    rohatt norvégoknál már hivatalosan is kijött a BarbarianInvasion :/
  • Montanosz
    Total War centeren van egy mod: Roma Immortalis, Diocletianustól a Barbarian Invasion kezdetéig tart.
    Sok új egység , vizígótok,hunok ,satöbbi
    érdemes kipróbálni!
    olasz mod, de van hozzá angol nyelvű fordítás.
  • haxoror
    Activision\Rome - TotalWar\Data\text\quotes.txt
  • haxoror
    Activision\Rome - Total Data\text\quotes.txt
  • Davidsned
    Melyik szövegfájlba tárolja a töltéskor megjelenő idézeteket?
  • Montanosz
    6.1-es van már