Rome : Total War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Ha nincs kenyere a népnek, egyen kalácsot!\" /Mária Antoinette/
"...jegyezze fel hajónaplójába...megtette a kötelességét. Szebb sírfeliratot tengerész nem kívánhat." - J. F. Cooper: A Vörös Kalóz
Elsõ a reinstall legyen, ahogy grrrrrrrr javasolta!
Nieleen
Balázs
Nieleen
www.julius-kronika.atw.hu www.pannonlegio.extra.hu
Nagyon idegesítõ problémára találtam a játékban, remélem tudtok segíteni. :-( Szóval pár napja játszom, eddig semmi gond. Talánn 1 fagyás volt. Nyílt színtéri csatáknál semmi. Aztán egyszer, amikor egy nagyobb, kõfallal körülvett görög várost ostromoltam, kb. 6odszorra tudtam befejezni, mindig pár perc után lefagyott. Zene torzít, kép megfagy, aztán magától újraindul a gép. Most meg épp a makedón fõvárost venném be, de már vagy 8szorra fagy le ugyanúgy, mint fent leírtam. VGA-m ASUS ATI 9600 XT legújabb driverrel (jan. végén töltöttem le, eredeti ATI driver). Winfos persze mindig kiírja, szerezzek be újabbat. Fura... :-( Nagyon teteszik a játék, de nagyon idegesít, h már órák óta fagyogatok. Please, aki tud vmi tanácsot adni, írja meg!!! :-)
Elõre is kösz!! ;-) Ave...
Balázs
Sztem rohatt jó módszer, felraktam az 5.2-t, vártam 2 napot és most van egy überfasza 5.3-am amúgy meg még hetekig lehetett volna várni mire a félmarék fejlesztõ levadássza az összes bugot.
Egyébként az elsõ RTR verzsönöket nagyon utáltam de 5.1-tõl iszonyatosan jó lett a game csak ajánlani tudom mindenkinek pl. Karthágót és a Szeleukidákat nem zúzzák be a szomszédaik pár év alatt mert mostmár TÉNYLEG úgy viselkednek mint egy birodalom stb. <#eljen>#eljen>
www.julius-kronika.atw.hu www.pannonlegio.extra.hu
Nieleen
De ma jó napom van :)))
SPQR mod
Nieleen
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Asus P7H55-M Pro, Intel i5-750, 12GB Kingston 1333Mhz, Asus GTX560 DCUII OC 1GB, Philips PFL5605 LedTV
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
#7560 - Zizzenet
A teendõ: bementek a Data alkönyvtárba és ott megnyitjátok szerkesztésre a descr_arrow_trail_effects_new.txt fájlt.
Ott keressétek meg az alábbi blokkot, ez a két "effect_set" asszem egymás alatt van. A módosítás a két pontosvesszõ csupán, azaz a jelzett két sort ki kell kommentezni.
effect_set < 1 2 3 4 > fiery_arrow_set
{
lod 1000
{
; fiery_arrow
fiery_arrow_smoke
}
}
effect_set < 0 > fiery_arrow_set
{
lod 1000
{
; fiery_arrow
}
}
Nieleen
Nieleen
Nieleen
Ha a special effects qualityt leszeditek minimumra, akkor kicsit javul a helyzet.
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Van egy broblémám a Rome Total War-al. Amikor az íjászok tüzes nyilakat használnak, a játék lelassul, akadozik, játszhatatlanná válik.
Azt tudni kell, hogy ATI RADEON 9200-as videókártyám, 2,2 GHZ Celeron Procim van, de ezt a bakit haverom ATI RADEON 9600 XT, ATHLON 64 3000-es gépén is észleltem. Neki a tüzes nyilak használatakor az sz.gép úgy viselkedett, mintha lefagyott volna.
Elõre is köszönöm a hozzászólásokat.
Asus P7H55-M Pro, Intel i5-750, 12GB Kingston 1333Mhz, Asus GTX560 DCUII OC 1GB, Philips PFL5605 LedTV
Nálam egy olyan probléma merült fel, hogy miután felraktam a magyarítást a Realism v5.2 re egyszerûen nem tudok visszatölteni vagy új hadjáratot kezdeni.
Van valakinek ötlete?
Köszi Cece
nagyon király a game
Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!
Hogyan kell érteni azt, hogy "blacklisted"? Ilyenrõl még nem hallottam.
"...jegyezze fel hajónaplójába...megtette a kötelességét. Szebb sírfeliratot tengerész nem kívánhat." - J. F. Cooper: A Vörös Kalóz
\"Ha nincs kenyere a népnek, egyen kalácsot!\" /Mária Antoinette/
Totális stratégia: http://totalwar.hu/