Rome : Total War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gyári játékkal nyomom,de mióta felraktam a legújabb pach-et egy egyszerû névszerinti lázadó családtag megvesztegetése nem sikerült még 29000-ért sem ,pedig mikor elõször végigjátsztam 3-4000 körül sikerült. mitõl van ez
Csak GeForceWriteOnlyLama2005-ön megy jól, vegyél olyat! <#eljen>

Yossarian
8880

Nieleen

HI!!! ha valaki ráakadna 1.2 Crackjére az feltétlen rakja már be ahol megtalálta...köszönöm!!!! más: Rome tényleg jobban komálja az NVidiás videokártyát? (a nyilas dolog amit valahol lentebb említettetek.)
Irtam privit!

\"Ha nincs kenyere a népnek, egyen kalácsot!\" /Mária Antoinette/

Yossarian
nézd már meg, hogy ez jó-e neked!

Nieleen

Besz
Kipróbáltam az Alcohol 120% 1.9.2(1705)-tel és a Daemon Tools 3.47-teli s, nem mûködik egyikkel sem! Mindig ugyanaz, azt írja távolítsam el a virtuális meghajtót. Sajnos ez van. Most mehetek újratelepíteni a játékot. Van olyan köztetek, akinek hasonlóan problémája van? De miért is kell nekem az 1.2? Játszok én az 1.1-gyel is. De azért ha valaki talál majd a késõbbiekben 1.2 Crack-et, akkor nyugodtan linkelje be!

"...jegyezze fel hajónaplójába...megtette a kötelességét. Szebb sírfeliratot tengerész nem kívánhat." - J. F. Cooper: A Vörös Kalóz

Az alapjáték az általad is használt játékstílusban a legjobb. Én is úgy nyomom!<#worship>

Yossarian
azért ne táplálj hiú reményeket, egy driver nem csodaszer, azért is írtam, hogy "esetleg" :)
Elsõ a reinstall legyen, ahogy grrrrrrrr javasolta!

Nieleen

Köszi!!! ;-)
Yossarian
nah, ha minden igaz ez az XP-s driver

Nieleen

Yossarian
mindjárt rákeresek a guglival :)

Nieleen

Ezt hogy érted? Mi az a Techconnect? ATI Homepage-rõl kell leszedni? Vagy honnan? Lehet, hogy bénának tûnik a kérdés. Bocs... :-)

Balázs
Yossarian
vagy esetleg Techconnect ATI driver. Egy darabig omegára esküdtem, de ennyire stabil driverem még nem volt, mint az 5.12-re épülõ techconnect. Egy próbát mindenesetre megér, hátha megoldódik a gondod...

Nieleen

Rakd újra a játékot. A mentések megmaradnak az uninstalltól. Nekem is rogyott már meg a játék, egy kollegámnak is, bár ilyen újraindulást nem csinált egyikünknek sem...

www.julius-kronika.atw.hu www.pannonlegio.extra.hu

Ja... És alapjátékkal játszom... Semmi mod.
Hello!

Nagyon idegesítõ problémára találtam a játékban, remélem tudtok segíteni. :-( Szóval pár napja játszom, eddig semmi gond. Talánn 1 fagyás volt. Nyílt színtéri csatáknál semmi. Aztán egyszer, amikor egy nagyobb, kõfallal körülvett görög várost ostromoltam, kb. 6odszorra tudtam befejezni, mindig pár perc után lefagyott. Zene torzít, kép megfagy, aztán magától újraindul a gép. Most meg épp a makedón fõvárost venném be, de már vagy 8szorra fagy le ugyanúgy, mint fent leírtam. VGA-m ASUS ATI 9600 XT legújabb driverrel (jan. végén töltöttem le, eredeti ATI driver). Winfos persze mindig kiírja, szerezzek be újabbat. Fura... :-( Nagyon teteszik a játék, de nagyon idegesít, h már órák óta fagyogatok. Please, aki tud vmi tanácsot adni, írja meg!!! :-)

Elõre is kösz!! ;-) Ave...

Balázs
Kori
én is

Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!

Ez a lényege az egésznek, nagyjáól letesztelik, kiadják a patchet, a rajongók le bétatesztelik és pár nap múlva jön a fix.
Sztem rohatt jó módszer, felraktam az 5.2-t, vártam 2 napot és most van egy überfasza 5.3-am amúgy meg még hetekig lehetett volna várni mire a félmarék fejlesztõ levadássza az összes bugot.

Egyébként az elsõ RTR verzsönöket nagyon utáltam de 5.1-tõl iszonyatosan jó lett a game csak ajánlani tudom mindenkinek pl. Karthágót és a Szeleukidákat nem zúzzák be a szomszédaik pár év alatt mert mostmár TÉNYLEG úgy viselkednek mint egy birodalom stb. <#eljen>

Bandee
jelen <#vigyor3>

Én megrögzött alapjátékos vagyok. A rómaiakkal nagyon jól lehet nehezíteni a játékot MOD nélkül is.<#vigyor2>

www.julius-kronika.atw.hu www.pannonlegio.extra.hu

Remek ez a javítás! Mostmár legalább belép a menübe,de ha játékot akarok indítani akkor nem igazán reagál. Gondolkodik egy kicsit azt vissza a menübe.<#conf>
Mindig csak problémáztok a modokkal.<#szomoru1>Valaki egyáltalán játszik még az alap játékkal?(Vagy csak én?)<#kerdes>

nagyon elkapkodták ezt az 5.2-est :(
Yossarian
semmi sorry, csak viccoltam. Elõtted pont így jártam én is :)

Nieleen

Yossarian
SPQR csak 1.1-es peccsel megy és nem fér össze más modokkal. Ha egyébként nem tennéd fel, akkor hagyd a csudába. Mondjuk nálam az van fent és nekem tetszik, de ez ízlés dolga...

Nieleen

Yossarian
#8723-ban G.Freeman már linkelte. Ha alulra beírod a keresõbe, hogy "SPQR" (mint ahogy én is tettem), akkor gyorsan megvan ám...
De ma jó napom van :)))
SPQR mod

Nieleen

Voltan
Pardon. Közben más ablakban keresgéltem ezután. Sorry. És kösz!

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Yossarian
ne nekem köszönd, hanem Zizznek...

Nieleen

KÖSZÖNJÜK SZÉPEN!

Asus P7H55-M Pro, Intel i5-750, 12GB Kingston 1333Mhz, Asus GTX560 DCUII OC 1GB, Philips PFL5605 LedTV

Yossarian
<#mf1> leírjam? :)

Nieleen

Voltan
Én olvasom a topicot elég sûrûn. Azért leírhatná valaki megint azt a TXT módosítást, vagy egy linket az SPQR modhoz... Hasonló gondom van nekem is. (Bár eddig azt hittem, hogy a gépem sz*r a tüzes nyíl effekthez.) Én is segítséget kérek.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Yossarian
Meg is találtam:

#7560 - Zizzenet

A teendõ: bementek a Data alkönyvtárba és ott megnyitjátok szerkesztésre a descr_arrow_trail_effects_new.txt fájlt.
Ott keressétek meg az alábbi blokkot, ez a két "effect_set" asszem egymás alatt van. A módosítás a két pontosvesszõ csupán, azaz a jelzett két sort ki kell kommentezni.

effect_set < 1 2 3 4 > fiery_arrow_set
{
lod 1000
{
; fiery_arrow
fiery_arrow_smoke
}
}

effect_set < 0 > fiery_arrow_set
{
lod 1000
{
; fiery_arrow
}
}

Nieleen

Yossarian
sõt, az SPQR mod ficsörjei közt is olvastam, hogy megszünteti a tüzesnyíl bugot.

Nieleen

Yossarian
nah, ha frissítettem volna, akkor én már nem írom be ugyanezt :)

Nieleen

Yossarian
hülyeség, nem kell hozzászokni! egy félperces txt fájl buzerálás után nem szaggat. Olvasgass vissza, emléxem, hogy valaki régebben már leírta mit kell átírni!

Nieleen

Az egyik txt fileban le lehet szedni a tûz effektet (az okozza a szaggatást) és csak a füst marad, vhol korábban volt róla szó vagy rakd fel az 1.2 patchet abban már ki lett javítva asszem.

dronkZero
Hát, ez ATI-n ilyen. Szokjatok hozzá.
Ha a special effects qualityt leszeditek minimumra, akkor kicsit javul a helyzet.

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Sziasztok!
Van egy broblémám a Rome Total War-al. Amikor az íjászok tüzes nyilakat használnak, a játék lelassul, akadozik, játszhatatlanná válik.
Azt tudni kell, hogy ATI RADEON 9200-as videókártyám, 2,2 GHZ Celeron Procim van, de ezt a bakit haverom ATI RADEON 9600 XT, ATHLON 64 3000-es gépén is észleltem. Neki a tüzes nyilak használatakor az sz.gép úgy viselkedett, mintha lefagyott volna.
Elõre is köszönöm a hozzászólásokat.

Asus P7H55-M Pro, Intel i5-750, 12GB Kingston 1333Mhz, Asus GTX560 DCUII OC 1GB, Philips PFL5605 LedTV

magyaritas alap jatekhoz keszult moddal nem nagyon megy
cece
Sziasztok
Nálam egy olyan probléma merült fel, hogy miután felraktam a magyarítást a Realism v5.2 re egyszerûen nem tudok visszatölteni vagy új hadjáratot kezdeni.
Van valakinek ötlete?
Köszi Cece

Kori
mostan kezdtem el a játékot

nagyon király a game

Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!

Yossarian
értsd úgy, hogy feketelistás

Nieleen

Besz
Köszi mindkettõtöknek. Ki fogom próbálni Daemon-nal.
Hogyan kell érteni azt, hogy "blacklisted"? Ilyenrõl még nem hallottam.

"...jegyezze fel hajónaplójába...megtette a kötelességét. Szebb sírfeliratot tengerész nem kívánhat." - J. F. Cooper: A Vörös Kalóz

A legfrissebb Alcohol(v1.9.2.1705),vagy a Daemon T.v3.47 kell a regebbi verzio "blacklisted"!

\"Ha nincs kenyere a népnek, egyen kalácsot!\" /Mária Antoinette/

Yossarian
daemon 3.47-tel megyeget...

Nieleen

Besz
Tényleg? Én Alcohol-lal próbáltam csatlakoztatni a NoCd 1.2 képét. Azt írja ki a játék, amkikor elindítom, hogy virtuális maghajtót észlel, és távolítsam el a gépemrõl. Ezután persze kilép. Valaki tud erre valami orvosságot?

hzsolt
Arra gondolsz, amikor az Athéniak a Perzsákkal küzdöttek?

Totális stratégia: http://totalwar.hu/

masolt jatekom van es siman megy vele No CD 1.2