Rome : Total War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mert amig nem lepsz szintet egy-egy varossal,es nemtudod carthago-t,es/vagy egyiptomot semlegesiteni,addig csak lovasijaszaid,es skirmisher-eid vannak.meglehetosen mas taktikat igenyel mint barmeik eros nep.nah picit away.jo gamet! 😊
en meg numidokka.ha teheted,feltetlen probald ki😊 20-30 evig nagyon izgi.utana qrvanehezze valik 😄
ugyemlexem bizonyos ido utan irja ki hogy marpedig a sotet halal utjara indult.mind1 meik neppel vagy(talan numidiat leszamitva)nagy valoszinuseg szt talalkozni fox vele 😊
azert annakidejen egy romai vagy barmien mas nacioju hadur nagyonnagy embernek szamitott,tehat valoszinusitem hogy a kor minden kuruzsloja,varazsloja,samanja megprobalt segiteni egy ilyen helyzetben.az mas kerdes milyen sikerrel.en altalaban akik megfertozodnek,azokat rakom az elso sorokba.ha jolemlexem kiis irja a game hogy macedonoktol indul a kór.tulzottan sok gondot nekem nemokozott sosem.mindenesetre a macedonokhoz kozeli varosokban erdemes azonnal furdoket,csatornazast stb epiteni.
Ez egy városban alakult ki. Ráadásul a koráábbi fõvárosba. ott volt 5 karakter. ebbõl 3-at elvittem. az ot maradók kigyogyultak. érdekes... de hogy a francba bírják enyi ideig pestiessel? Ugytom régen nagyon hamaram belehaltak ebbe...
nalam mind.igaz en sosem viszem be oket varosba ha mar megfertozodtek.igyexem inkabb hoditani indulni veluk amig birjak.nemkizart h idovel meggyogyulnak,de azert lassuk be ez annak idejen nemvolt egyszeru 😊
nekem egy pestises karakterem sem halt meg eddig...
War. War never changes.
yah ha meghaltak 😄 .amugy pestis.arra jo,hogy pl ha a kem-ed kapja meg es vegigjarod vele az ellenseg varosait,szepen megfertozi mindet.ha varosod fertozott,azonnal huzz fel eü epitmenyeket,amennyit csak tudsz.akkor idovel lekuzdik
video options.ott tudod beallitani azt hogy mennyi ember legyen az egysegben.huga-ra allitsd es kezdj ujat.
Na a patch megoldotta! Viszont van egy másik gondom! 4 szereplõm is terjeszt valamilyen kórt és bárhova megyek velük ott halál kezdd pusztitani. Ki fognak valaha gyógyulni?
ha most felteszem ezt a realism-t attól még folytathatom a régi játékot, vagy teljesen újat kell kezdeni?
közben visszaolvastam és megtaláltam a választ
azt hogy lehet megcsinálni, hogy több egységet is lehessen sorozni? látom neked nyílasokból egy rajban akár 160-an is vannak
Miért nem visz? Szinte le lehet menni az egységig. Nyomj egy deletét a kiválasztott egységre, és akkor követni is fogja minden hova a kamera. Van pár kép az oldalamon, az nem elég közeli?
www.juluis-kronika.atw.hu
www.juluis-kronika.atw.hu
www.julius-kronika.atw.hu www.pannonlegio.extra.hu
Hali!
A fordítás elején megütköztünk azon, hogy azon az alsó fülön, ahol a már felépült épületeket lehet megnézni, a település besorolása nem minden esetben azonos a település valódi besorolásával. Pl.: a Nagyfalu helyett csak falu van, a Nagyváros helyett pedig csak város. Nem tudtunk mit kezdeni vele. Csak addig jutottunk, hogy a progi 6 település fajtát ismer, a techfán meg csak 5 van. Az tûnt fel nekem, hogy nincs olyan, hogy város helyett falu. Tovább nézve kiderült, hogy van egy nulladik szint is. Ilyen Segesta, amit a szenátus elsõként kiró a Juliusoknak. Segestában nincs semmi az elfoglalásakor, Kisfalu. Ám az elsõ kormányzati épület felhúzása után (1 kõr), már falu. Gondolom azért nincs rajta a tech fán, mert a Kisfaluban semmilyen épület nincs. Ezért is neveztem nulladik szintnek. Kisfalu --> Falu --> Nagy falu --> Város --> Nagyváros --> Óriás város. Van tehát 3 falu, és 3 város. Az anomália csak típuson belül jelentkezik, tehát nincs olyan, hogy város esetében falu legyen a fülön, vagy fordítva.
Nem tudom, hogyan csinálja a progi, de a faluk esetében falu van a fülön, a városok esetében pedig város. Szóval ezért van az, hogy a magyarosítást használók ilyen "rendellenességgel" találkozhatnak.
A fordítás elején megütköztünk azon, hogy azon az alsó fülön, ahol a már felépült épületeket lehet megnézni, a település besorolása nem minden esetben azonos a település valódi besorolásával. Pl.: a Nagyfalu helyett csak falu van, a Nagyváros helyett pedig csak város. Nem tudtunk mit kezdeni vele. Csak addig jutottunk, hogy a progi 6 település fajtát ismer, a techfán meg csak 5 van. Az tûnt fel nekem, hogy nincs olyan, hogy város helyett falu. Tovább nézve kiderült, hogy van egy nulladik szint is. Ilyen Segesta, amit a szenátus elsõként kiró a Juliusoknak. Segestában nincs semmi az elfoglalásakor, Kisfalu. Ám az elsõ kormányzati épület felhúzása után (1 kõr), már falu. Gondolom azért nincs rajta a tech fán, mert a Kisfaluban semmilyen épület nincs. Ezért is neveztem nulladik szintnek. Kisfalu --> Falu --> Nagy falu --> Város --> Nagyváros --> Óriás város. Van tehát 3 falu, és 3 város. Az anomália csak típuson belül jelentkezik, tehát nincs olyan, hogy város esetében falu legyen a fülön, vagy fordítva.
Nem tudom, hogyan csinálja a progi, de a faluk esetében falu van a fülön, a városok esetében pedig város. Szóval ezért van az, hogy a magyarosítást használók ilyen "rendellenességgel" találkozhatnak.
Sziasztok.
Nem tudná valaki megmondani melyik txt.-be lehet átírni
a kamera alacsonyabbra és magasabbra állítását?
ami alapból van beállítva az nem viszi elég közel
Nem tudná valaki megmondani melyik txt.-be lehet átírni
a kamera alacsonyabbra és magasabbra állítását?
ami alapból van beállítva az nem viszi elég közel
Igen.
Scipiikel vagy gondolom ennél a népnél töpször tapasztatltam ki fagyást a hiba okának keresését már elkeztük(3-an)kb. 3-4 nap és meglesz de jo lenne elküldeni a mentésedet e-mailba([email protected])és a magyaritás felrakása ellöt is fagyot vagy esetleg vallamilyen txt-t nem irtál átt?<#lama>#lama>
fuah gyerekek kiprobaltam numidiat.hat tenyleg eros.ez a sok lovasijasz es szkirmiser srac...ah megoszulok egy-egy csataban.rohanj,dobj,rohanj taktika.de kihivasnak tunik.carthago mar nem ellenfel,de mostjonnek a romaiak.kivancsi leszek 😛
neville:reinstall.nekemis csak az javitja a kifagyasokat.utana 1.1 patch.a tobbi nalam csak rontott.
neville:reinstall.nekemis csak az javitja a kifagyasokat.utana 1.1 patch.a tobbi nalam csak rontott.
Talán kru 14 tõl a végnapokig
HUN invasion cimmel 😊
majd csak kiderül egyébként én is várom rontani csak nem rontanak rajta
én arra lenék kiváncsi hogy mi lesz a következõ huzásuk
Napoleon Total War?...
HUN invasion cimmel 😊
majd csak kiderül egyébként én is várom rontani csak nem rontanak rajta
én arra lenék kiváncsi hogy mi lesz a következõ huzásuk
Napoleon Total War?...
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.
...mind1 en mar varom! <#papakacsint>#papakacsint>
És vajon mit fog tartalmazni a küldetéslemez???
<#fejvakaras>#fejvakaras>
<#fejvakaras>#fejvakaras>
Szerintem nem lenne szabad, hogy baj legyen, de éppen a hasonló hibák miatt szoktak javításokat kiadni a játékokhoz, bár azt olvastam, hogy az 1.1 patch fõként a hálózati problémákat orvosolja. Azért szerintem mindenképpen rakd fel. Ha nem segít akkor próbálj meg mondjuk egy realismot föltenni hátha belepiszkál valamibe és akkor már továbbmegy. Én sem tudom a megoldást csak tippeket adhatok. Ha kidob a Rome annak ezerféle oka lehet, ezért javasolják a legtöbben, hogy ilyenkor újra kell rakni. A driver vagy rendszer hiba azért nem nagyon jöhet szóba mert amint említetted eddig hibátlanul ment. Ha az újretelepítés sem segít ami igazán furcsa lenne, akkor meg megzakkant a mentésed és dobhatod ki. Errõl jut eszembe, ha gondolod küldd el a mentésedet az ímél címemre - [email protected] - és kipróbálhatom, hogy nekem mit szól hozzá.
Sajnálom de nem tudok segíteni esetleg instaláld ujra a csodát persze a mentéseidre vigyázz hátha..
Igen arra gondoltam csak lussta voltam bemásolni 😊
Igen arra gondoltam csak lussta voltam bemásolni 😊
Erre gondolsz?
"Rome Total War küldetéslemez
Sogun, 14:10 - PC - Játék: RTS - ADATLAP - (3 komment)
(WithinGames) Worthplaying bögyös maca kolleganõje körbeszaglászott az on-line GyíkPecsenye árus Gamestop oldalán és mit talált? Az Activision kart karba öltött a Creative Assembly fejlesztõ lyányaival és már tervezgetik ezerrel a Rome Total War 3D RTS küldetéslemezének kiadatását! Október 17.-én kaparinthatjuk kardvívástól kérges markunkba a gyönyörûséget. "
"Rome Total War küldetéslemez
Sogun, 14:10 - PC - Játék: RTS - ADATLAP - (3 komment)
(WithinGames) Worthplaying bögyös maca kolleganõje körbeszaglászott az on-line GyíkPecsenye árus Gamestop oldalán és mit talált? Az Activision kart karba öltött a Creative Assembly fejlesztõ lyányaival és már tervezgetik ezerrel a Rome Total War 3D RTS küldetéslemezének kiadatását! Október 17.-én kaparinthatjuk kardvívástól kérges markunkba a gyönyörûséget. "
Totális stratégia: http://totalwar.hu/
www.hardwired.hu
ajánlom figyelmetekbe a híreket 😊
ajánlom figyelmetekbe a híreket 😊
nalam kifagy ez a realism mod 5.1 hiaba van installva az 1.1es patch a jatekra.campaign inditasakor visszaqr a windowsba 😞
ja! Csak a magyarítás van fennt semmi más mod. Eddíg nem volt ilyen gond vele soha. A gépem simán vitte
Neville: arra gondoltam, hogy írd le a géped konfigurációját a rendszered, meg pl. hogy milyen mod vagy magyarosítás van fent a Rome-on.
www.nismaster.iweb.hu ez kell neked, én is ezt használom, nagyon korekt! Egyébként lehet visszafelé is olvasni v. keresni.<#csodalk>#csodalk>
Szevasztok!
Tudok valahol ehhez a játékhoz magyarosítást letölteni? Az angol tudásom nem teljesen tökéletes ezért kellene. + esetleg MOD vagy CHEAT vagy valami hasonló?
ElQre is kösz!
Tudok valahol ehhez a játékhoz magyarosítást letölteni? Az angol tudásom nem teljesen tökéletes ezért kellene. + esetleg MOD vagy CHEAT vagy valami hasonló?
ElQre is kösz!
Ja Neville04 ha elmondod mit használsz talán tudnánk segíteni.