Rome : Total War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lehet letolteni hozza tortenelmi csatakat?
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
"...jegyezze fel hajónaplójába...megtette a kötelességét. Szebb sírfeliratot tengerész nem kívánhat." - J. F. Cooper: A Vörös Kalóz
küldetés:szenátus protek vmivé válni nem adják magukat de csináljam meg.
béketárgyalás:diplomata célban felajánlásoknál nincs ott.
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
"...jegyezze fel hajónaplójába...megtette a kötelességét. Szebb sírfeliratot tengerész nem kívánhat." - J. F. Cooper: A Vörös Kalóz
War. War never changes.
Felraktam az 1.2-es patchet maj az 5.2-es modot.Ez mind szép és jó csak az a baj hogy a videó utáni töltésnél egyszerüen nem megy tovább. Nem tudja valaki hogy mi lehet a gond? Elõre is köszi!!!
Hol lehet beállítani az egységek számát? Mármint hogy ne 80 ember legyen, hanem 120.
Valamikor régen olvastam itt a fórumban, de most nem találom...
Köszi
tudom hogy meglehet venni de mégse veszem inkább harcolok, me az úgy jobb:)egyébként nem lehet mindenkit lefizetni.van amikor viszautasítják, mert hûségesek a hazához.
gyertek forumozni a TW Center-re: http://twonline.jatekok.hu
Nieleen
1.2 Very/very.
www.julius-kronika.atw.hu www.pannonlegio.extra.hu
Ajátékban az a baj hogy mindenkit le lehet fizetni és ez azért nem így volt. Ráadásul magát a játékot öli meg az egész hiszenaz elsõ 10-20 év után egy jobb helyen lévõ nép (görög, karthágó stb.) már nem is kell hogy katonákat gyártson mert kilóra megveheti az egész világot és ennek szvsz semmi értelme.
:D
[email protected]
ha valaki a csatájáról filmet (nem visszajátszást) készítette, az a [email protected] címre küldje.
Még egy kérdés: a megvesztegetés csalásnak számít(ható)?
ráaádsul én pl foglaltam el romai vároist is 8nem is egyet) és azok se nagyon lázadtak (egy kettõ lzáadt de max egyszer utána lenyugodtak)
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Vannak kultúra csoportok: Karthágó, Görög, Keleti, Barbár, Egyiptom és római. Ha olyan várost foglalsz el ami a te kultúrkörödhöz tartozik akkor nincs semmilyen culture penbalty és mivel a görögök szinte összes szomszédja (Macedon, trák, Szeleukida plusz még az Égei-tenger környéki lázadó városok is) ugyan ahhoz a kultúrához tartozik ez lehet az oka, a rómaiak viszont mindig idegenek akárhova mennek.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Minél több olyan épület van a városban amit egy másik kultúra épített annál nagyobb a culture penalty szóval ott is lehet bontogatni azt amire épp nincs szükséged.
Arra is figyelj hogy néha pont a kormányzó idióta traitjei lázítják a várost.
Ja és az össz népességnövekedés ne legyen nagyobb 8-9% -nál különben a lakosság kezelhetetlen nygaságúra nõ szal farmokat csak akkor fejlessz ha túl hamar kerül a grow egyensúlyba a squalorral.
De kapásból tényleg nem éri meg lebontani a templomot mert akkor és ott hasznos lehet még az a plusz amit ad hogy a foglalás miatti unrest lecsökkenjen aztán késõbb bontás és saját építés. Ráadásul hiába adja az idegen templom ugyan azt vagy jobb bónuszt mint a saját mert a culture penalty épületekhez van kötve ezért is ajánlott idõvel a bontás (kivéve talán ha vki rómával foglal el egy gall lovas-istenes várost mert azt egyedüliként pantheonig lehet fejleszteni ha a lakosság elfogadja az új hitet és az +5 experience minden új egységnek :)
Nieleen
Milyen néppel vagy, és melyik az a város, amelyikkkel ennyit szopsz?
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
http://twonline.jatekok.hu/cikkek.php?mod=RTW&mod2=tipp&sorszam=18
Frissítettem az oldalt. A krónikát ugyan nem, de feltettem 4 csatát. A krónikát azért nem, mert elõtte még utánna kell néznem valaminek.