13587
-
Grrrrrrr #9785 ave!
Tegnap megalakult a Pannon légió. A honlap még messze nem végleges. De fent van az induló személyi állomány, és a vizsgafeladatok.
-
Grrrrrrr #9784 Ave!
Felkerült a honlapra egy térkép, ami a Juliusok hódításait mutatja be, és a honlapra egy könyvajánló, egy csomó könyvvel.
Julius krónika -
#9783 ja!!!
na az!!!
bár más néven de én írtam ott is ezt))
Imperial Conquest 2 jobb, ott lelehet játszani a csatákat is, és freeware.
próbáld ki ezt a játékot!
én sokat nyomtam vele, egyszerű külső, de még arra is figyeltek hogy menetközben a dezertálások, betegségek miatt fogyjon a hadinép.
van diplomácia, hadiflotta,városok, ilyesmi. -
Dns5000 #9782 ez az :)
hat nem egy ackiod dus dolog, de en most umon az osszes gamet, kriprobalom ezt meg1szer
koszi :) -
#9781 Nem a pax romana?
az SG-n is van fórumja
aszondják gagyi -
Dns5000 #9780 elegge hasonlit a terkep reszeuk :)
na mar kezd melegedni gondolkozzal egy kicsit :)
esetleg emlekszel hogy mikor jott ki, vagy ki adta ki ,vagy ki csinalta? -
#9779 nam az amelyk a hearts of iron-ra hajazott, de a címe nem jut eszembe -
Dns5000 #9778 Pelloponesos war az egy civ mod nem?
az imperiumot nem talalom mindenhol az imperium galatikat talatja meg
aginst rome biztos nem az
hannibal sem, mert itt egy romai csaladot kellet iranyitani, sok politika resz volt benne, rengeteg tisztseget kellett megszerezni, hatcot meg csak akkor iranyithattal ha sikerul valamlyik csaladtagot hadvezernek kineveztetni. De az sem volt valami nagy harc csak a taktika megadasa. -
#9777 hannibal ?
against rome ?
Imperium ?
Pelloponesos war ?
-
Dns5000 #9776 off de nem tudom hova tegyen :/
volt egy romas jatek aminek eleg gyengus grafikaja volt de to sok lehetoseg volt bett: kenyer osztas a nepnek, megvesztegetes, stb
elfelejtettem a nevet azt hiszem roma nem is volt benne, mert mar regeteg jatekot talatam aminek roma van a neveben de azt nem
Nem emelekszik valaki mi volt a neve ennek? -
#9775 Hátha érdekel valakit.
Megváltozott a Realism mod url-je
Az új:
http://www.rometotalrealism.org/
---------- -
Realtibi #9774 ja elég jó kis video csak rövid....... -
#9773 Láttátok már az új kieg videót? Nagyon hangulatos, egy éjszakai csatát mutat... -
Amergin #9772 Vegyük meg csak 1500$ az ára! -
#9771 És ezt láttátok már?
http://www.rometotalrealism.com/
This domain may be for sale by its owner! -
Grrrrrrr #9770 Tudok róluk. Terveztem is, hogy felvegyem velük a kapcsolatot. -
#9769 Ajánlom figyelmedbe Szombathely Történelmi Karneválját, mely saját légióval is rendelkezik, pár napig tunikában jár a nép, etc. :) Érdeklődésedre tarthat számot. Bár én inkább Rome-ozok. :D -
Grrrrrrr #9768 egyedül nem tudom... -
#9767 oké!
jó tudni hogy valaki ezt is felkarolja, büszkék lehetünk a pannon eredményekre))
adtunk római császárt, eszékig eljutott pál apostol, és pécsen európában egyedül álló ókeresztény régészeti leletek vannak.
(asszem mostanában újítják fel, vagy ilyesmi) -
Grrrrrrr #9766 Európában minden a római alapokon nyugszik. Adolf is sok mindent átvett. De a légió a principátusi légiók felépítését követi. -
#9765 csak téfa!, de kicsit viccesnek találtam a szervezet felépítésének leírását, hehe...de hasonlít a néhai NSDAP szervezeti felépítéséhez, csak itt nincs Odin)) -
Grrrrrrr #9764 Nehogy azt mondja valaki, hogy nem szóltam, ezért ide is beteszem, mielőtt ejteném az ötletet.
Szeretnék egy Pannon Légiót létrehozni, ami nem csak a multival, játékkal foglalkozna, hanem Pannónia római történelmével is.
A részleteket itt megtekinthetitek: www.pannonlegio.atw.hu
Akit érdekel, írjon a lap fórumába.
(Fórum Aquinqum)
-
#9763 töltsd le más verzióban
-
JLH Fans #9762 Elvileg igen....De ne tudd meg hányszot játszottam már ezt el és a game elindult,de mikor inditottam volna vmelyik modban a campiagnt akkor mindenegyes alkalommal kifagyott betöltés közben...
Ugyhogy ez sem jó:(
Vmi rendes crack kellene csak ugy menne. -
#9761 Figyi. Az 1.2-hez van egy nocd patc. A gamecopyworldoről le tudod szedni. Ez egy mds fálj a mit a demon tools-ba be kell mountolnod. Berakod és gond nélkűl megy az 1.2-es RTW-od:) -
giovanni85 #9760 konkrétan azzal van a bajom h amikor egy másik néppel játszottam akkor i.e155-ben már ealry legionary cohortotokat és auxiliáris csapatokat gyártottak a rómaiak .+ amennyire emlékszem amikor az alapjátékkal játszottam akkor ilyenkor már mintha lehetett volna ezekkel nyomulni, bár ebben már nem vagyok egészen biztos. (a mariusi reform asszem i.e103 körül volt :D ) -
JLH Fans #9759 Az pont elég hogy kibasszon velem ergo most sem fogok RTW z ni:(
A 3.x esekhez elég volt még a sima alapgame is...
mivel daemonos crackelt verzom van,bármilyen patchet felteszek azzal már nem indul el mert nem ugyanaz az exe fileja:(
Francba:(
Gondolom crack meg továbbra sincs a patchez... -
#9758 Nem kell, csak a hivatalos 1.2-es patch. -
JLH Fans #9757 Csak mert én honapok óta nem RTW ozok mert a simat meguntam kicsit az 5.X esekkel meg nem tudtam jatszani mert tört verziom van és a patchek miatt nem indult el a game.. -
JLH Fans #9756 A total realism 6.0 hoz végre nem kell egyik patch sem ugye?
-
#9755 Mivel a játék a realításra megy ezért nem i.e 155-ben tudsz légiósokat csinálni. A Marius féle hadseregreform kre a 70-80-as években volt. -
giovanni85 #9754 Mikortól lehet a rómaiknál early legionary cohortot gyártani? (rtr5.4.1) mert most i.e.155-ben vagyok és egy régebbi kampányomban egy másik néppel ekkor már a rómaiak rég gyártották ezeket. a senatus sem lehet gond mert még mindig vígan megvaygunk a szövetségünkben. lécci írjátok már meg mi lehet a problem -
Grrrrrrr #9753 Minden hangulatfokozó elemet fel kell építeni, és az adót maxra húzni. Az adó miatt csökkenni fog a népesség növekedés,és egy idő után megáll, mert a szenny elér egy szintet, és a kettő hatása valahol beállít egy értéket. ha aza dó alacsony, megint túlnépesedsz, és a legnagyobb fokozaton már nincs hova tovább fejlődni. Felgyűllik a szenny, nő a zsúfotság, és megint anyázás lesz, hiába építettél fel minden hangulatfokozót. -
liqvid #9752 szinglizek ált, szal beadná -
Amergin #9751 Persze hogy nincs.
Miért? Kéne bele? -
Braveheart #9750 -
liqvid #9749 a total realism 6.0-ban nincs single player mód? -
#9748 hát engedélyezd a frissítéseket a windózban, meg minden drivert a legújabbat, de lehet a cd sérült meg -
Hay #9747 Elképzelhető, s hogy tudnám ezeket beszerezni? -
#9746 hát akkor lehet valami frissítés nincs telepítve, dotnetfix vagy valami vacak vindózos dll(((