13587
  • ashead
    Nekem is ezt csinálta végül leszedtem a játékot és újratelepítettem az egészet az megoldotta.
    Egyébként nem valami jo. Lovasok túl lassúak, túl egyformák az eltérő népek egy ségei az épít kezést is megvariálták.
  • Montanosz
    fura! én is ezt az utat választottam de egyiptom-szelekuid-armenia szövetséget kötött és most egy 4ezer fős egyiptomi hadsereg előrenyomulását próbálom lassítani míg armeniát szétverem(ha sikerül)
  • haxoror
    Most nekem ezt írja:

Sorry seems not to be an offizial file so i decide to delete it. Waiting for more news ...

Én már letöltöttem bár még nem raktam fel TWCenteren írtak róla

FileFronton is fennt volt (fenntvan?)
  • Braveheart
    Nekem meg meg sem nyitja a lapot.

Amúgy nekem nem igazán tetszik a 6.0. Teli van buggal, lassítja a játékot, pár egységnek meg egyszerűen lemaradt a neve. Ja és van hogy 3-4 egységnek ugyanaz a neve. (Pl a hoplitáknak) Arról nem is beszélve hogy túl lassan haladnak, de az animáció nem változott, tehát olyan mintha csúszkálnának a földön. Custom battleben meg minden nép tud minden egységet venni szinte, sztem ez nagy hülyeség.
    Ez a mod tényleg ilyen vagy én csesztem el vmit?
  • haxoror
    The_Barbarian_Invasion_Demo.zip
    innen nekem egész gyorsan jön :)
  • haxoror
    Hát nemtudom, én Pontussal pillanatok alatt elfoglaltam kilenc lázadó várost a Fekete-tenger környékén, végigcsináltam a kolonizációs procedúrát és most tizenegy városban tudok minden egységet gyártani miközben a gép még mindig bénázik és erőt gyűjt, sztem 15 város már bőven elég lenne a gőzhengerhez, nekem vhogy jobban bejön az alap (néhány kisebb moddal)

Mindegy, bejelentették hogy jön a kieg demója és az EB is szépen halad, jó év az idei :)
  • Amergin
    Szarmatákkal nyomtam és már épp a rómaiak ellen készültem hadjáratot indítani amikor megjött a 6.0 Tehát muszáj volt újrakezdenem azzal.
    Mondhatom hogy jobb lett. A parasztokat végre kivették(úgyis csak a lakosság morálja miatt építettünk eddig ilyen egységet) és most már muszály normális egységekkel védeni a városokat. Az egységek árai magasak, de a fenntatási költségek még magasabbak. Szerencsére a szarmatáknak vannak nagyon jó íjász egységeik 20,30 és 50 (!) fenttartási költséggel.
    Az 5.4-ben dúrván betámadó parthusok most elvannak az új néppel Bactriával.
    A másik új nép az Illyrek viszont állandóan nyaggatnak. Az lesz a vége hogy megunom és jól legyújtom őket. De előbb a thrákokat fogom megtámadni.
    Ez az új speckó képzési rendszer szerintem javít a játékon. Először kolonizálni kell a meghódított várost és csak utána szépen fokozatosan lehet elkezdeni az egységek építését. Szóval a gyorsan befoglalt városokban gyártott képzetlen és ilyen-olyan egységek hordáival nem lehet már ripsz-ropsz lerohanni a világot 1 perc alatt, mint az alap játékban.
    Szerencsére
  • Czud
    Ha az 1.2 crackjére gondolsz akkor igen.
  • Montanosz
    mdf fájlt beraktad a daemontoolsba?

...szerintem is nagyon jó lett a 6.0, semmi köze a custom battle-hez....

most már nem lehet lerohanni pár év alatt senkit, pedig szicilíát mindg így szereztem meg egy rövid hadjárattal és erős hadiflottával.
    nagyon jó ez a rengetek egység!
    az ellenfél is okoz meglepetéseket most már, szelekuidákat gyaktam keleten és nem partra száltak a fekete-tengeri gyarmataimnál? még jó hogy szövetségeseimmel sikerült nagy nehezten kivernem a csapatait onnan.
    végre a diplomáciai is eredményesebb, és kezdeményezőbb a többi nép is, bár még most sem osztogatják a lóvét nyakra-főre)))
    az eszesebb Al miatt haditechnikai újításokat is be kellett vezetnem: most már a centrumot két sorra vékonyított falanx egységek alkotják, és a pikák közé pedig szintén két soros lövészeket állítok, így az ellen egy darabig nem fér a pikásokhoz, a lövészek meg közvetlen közelről ritkítják az ellenség sorait.
    a széthúzott centrum miatt pedig olyan hosszú az arcvonalam hogy a megerősített szárnyak simán elbánnak az ellenféllel míg a centrum kitart)))
  • Snipa
    custom battle?
    :)

nem az szamit hanem a campaing! ;) ami szvsz kibaszott jo! csak mier nem latinul beszelnek?
  • Czud
    Hali!
    Felraktam az alapjátékot +1.2 patch és rá a 6-os mod. Amikor el akarnám indítani a hadjáratot egyszerüen visszadob a menübe. Nincs valami ötlet? (map.rwm törlését már megpróbáltam)
  • Braveheart
    A britek tényleg eltűntek. Ezenkívül tök átláthatatlan lett a custom battle, az egységek mozgása nevetségesen lassú, egyszóval nagy csalódás nekem ez a 6.0 TR. Le is szedtem, és felraktam a sima 1.2-es alapjátékot. Azóta egyszer nem fagyott ki, és sokkal gyorsabb lett az egész.
  • Snipa
    nem ertem nekem tovabbra is angolul adjak a parancsokat a csata alatt!
    pedig nekem ugy remlik arrol volt szo hogy latinul es le is szedtem a mediafajlokat de gameban nincsenek :(
    esetleg valakinek otlet? nektek is angolul dumalnak?

masik, jol latom, hogy brittek eltuntek a nepek kozul? :)
  • giovanni85
    1.HOL LEHET LETÖLTENI A RTW:BI-t? mer én nem találtam róla semmit a totalwar honlapján
    2. Mit tudtok a SAPARTAN:total warral. elég ütősnek néz ki.
  • Braveheart
    Szerintetek a TR6.0-ban nem lassították le túlságosan az egységeket?
  • haxoror
    "Barbarian Invasion Demo annouced
    From the official site of Total War,
    Check out the latest copy of PC Gamer (UK). Mounted on the cover disk you will find a playable demo of the new expansion pack for Rome: Total War - The Barbarian Invasion. The magazine has an in-depth preview of the expansion pack too.

This was also confirmed in a PM from the Shogun (CA representative). All going well we could have something to try out very soon indeed.

Gamespot has also posted some new pics from the expansion,"
  • Atta
    Szép jó napot!

Egy kis segítség, az RTR fórumán olvastam, javaslom másnak is. A Rome parancsikonának célsorába a tulajdonságoknál írjuk az eddigiek után, hogy: -show_err

Tehát ha eddig ez volt: "C:\Program Files\Activision\Rome - Total War\RomeTW.exe"
    akkor ezután ez legyen: "C:\Program Files\Activision\Rome - Total War\RomeTW.exe" -show_err

Ez azért jó mert ezekután a játék mikor kidob, mindig ki fogja írni, hogy melyik fájl miatt tette, tehát hol érdemes a hibát keresni.
  • Tibike hu
    Elindult!! Kikelett cserélni az exét is egy törtre.
  • Montanosz
    van pénzük?
  • Braveheart
    Hali. Miért van az, hogy letöltötem a RTR 6.0-át, felraktam, és a custom battle menüpontban akármilyen néppel vagyok, gyanúsan sok egység közütl választhatok? PL a gallokkal miért vehetek görök hoplitákat?
  • haxoror
    map.rwm kitörlése esetleg ha van
  • Tibike hu
    Nem eröltetek én semmit :)Tudom, hogy a magyarítás nem müxik vele.

Várok mág egy kicsit hátva valakinek bevillan valami megoldásféle, aztán visszarakom a régit
  • Tibike hu
    Át. Az 1.1 es patchel meg a 5.0-5.1 modokall símán ment.
  • Montanosz
    nálam ez akkor ha magyarítást próbálom erőltetni...
  • Realtibi
    milyen ujdonságiok vannak a 6.0 ban?
  • haxoror
    first time playt átírtad?
  • Tibike hu
    Felraktam az alapra az 1.2-es patchet és a 6.0 modot. Fel is ment minden rendesen, daemonban be mountolva amit kell. Játék indit...erre bevillan az a térképmintás új háttér 1-2 másodpercre, és azután kidob az asztalra.

Valami ötlet??
    thx
  • Dankó
    Basszus ez az egység készítés idegen város illetve településen nem semmi!Mire tudok egyáltalán bármilyen egységet kiképezni frankón megfőttem.Teljesen más taktika kell ide majd úgy érzem.Nagyon óvatosan kell majd hadat üzennem.De ettöl függetlenül tetszik.
  • haxoror
    1.2-es patch kell csak és a 6.0 installer

Teljesen megváltoztattak mindent, nekem bejön (amíg ki nem jön majd az EuropaBarbarorum vagy a hivatalos kieg) de sztem megint az a gáz hogy túl sok a tartomány bár a kolonizálós rendszer visszafogja az eszetlen terjeszkedést de a végére itt is 20+ full seregek fognak mászkálni mindenhol.
    Róma nekem gyengébbnek tűnik, annyira nem érdekel de remélem a Marius reformig kihúzzák mert egy csomó más népnél is változnak az egységek majd, ha meg kihalnak még a reform előtt akkor soha nem lesznek imitation légiósaim :(
  • Dankó
    Hoppá!
    Csak most nézem hogya amikor tölteném le a flashget 296 megát ír ki.Na ebben aztán igen sokat kellett változtatni az előzöekhez képest.Vkinek tapasztalat hogy jó e avagy sem?Illetve a telepítésével kapcsolatban itt is az összes realizm modot föl kell rakni 5.2-töl?
  • Recler
    rájöttem már,nem kell az 1.1 et feltenni :D
    köszi Warden ;)
  • Recler
    köszi,de igy se megy,olyan mintha feltenné,de a végén az 1.1 readme-je jön fel? ez most mi?pedig mindent ugy csináltam ahogy mondtátok. :(
  • Amergin
    Wow, egész meggyőző a 6.0 Ez már tényleg egy másik játék
    Megérte várni rá. Szerintem ezzel elleszünk megint egy jó darabig
  • Warden
    4089999C-6CB7-4F9D-A2F6 ...... kezdetű könyvtár legalábbis nálam. A setup ilg file-kat nézd azoknak is az alját ilyet kell látnod ; 1 8x : \ R o m e - T o t a l W a r \ D o c s \ P a t c h R e a d m e . r t
    f "

No ha ezt megtaláltad akkor ezt a komplett könyvtárat töröld.
  • Recler
    köszi megtaláltam,de csak lassan megy,pl. most elakadtam mert ilyen mappák vannak benne: {07A540AB-D785-11D5-8E89-0090275862A0} ,na és a másik vagy két setup file van bennük ,vgy ilyen installációs dolgok még a 2 setup file mellé.de most melyik? nincs olyan h rome gyanus...mind ugyan olyan.Honnan tudom melyik az?
  • Warden
    Azon a meghajtón amelyiken az oprendszered van tehát ha a windóóózod a c-n van akkor az InstallShield Installation Information könyvtárat is ott keresd.Mint írtam ez a könyvtár alapból rejtett amit úgy tudsz előhívni hogy a total commanderben engedélyezed a beállításoknál a rejtett és system könyvtárak file-k mutatását.Ezt követően megkeresed ezt az InstallShield Installation Information című könyvtárat ( piros felkiálltójel lészen rajta)majd jön az egerészés.Sorban végig kell nézned hogy melyik alkönyvtárban van az a két file ami a rómához tartozik amikor megvan akkor ezt a könyvtárat töröld.Utána simán menni fog ismételten a patch.

Nekem is ez volt a gondom de a PC Dome fórumon kaptam segítséget.

Amennyiben így nem 10a akkor azt javallom még hogy nézd meg a pc dome rome:tw topickban a Gurat hozzászólását e témához volt olyan rendes és utána keresett nekem is ugyhogy a megoldásért őt lehet imába foglalni
  • haxoror
    Install után elmentettem az egész Data könyvtáram és igazam volt, nemtom miért de az RTR zenék sztem katasztrófálisak szóval visszaállítom az eredeti zenéket :)
  • Recler
    ez az installshield pontosan hol is van? C:program file? vagy a játék mappájában? kerestem de nem igazán találtam.Van egy C:/program files/common files/installshield de máshol nem találtam ilyet.Vagy előbb le kell törölni a játékot?
  • Montanosz
    nem megy a magyarítás mert túl sok a megváltozott fájl, de remélem hozzáigazítják)))
  • Warden
    Helyesbítek TRUE-ról FALSE-ra