13587
  • Warden
    A preferences txt.-ben a first time play -t át írod FALSE-ra TRUE ról.
  • Warden
    A következő módon tudod újratelepíteni az 1.2-es patch-t.A gém uninsall majd újrafeltelepít de elötte a a comanderedben keresd meg az installshield című könyvtárat ami rejtett normál esetben.Ott böngészd végig míg meg nem találod arómára utaló könyvtárat elméletileg 2 filet-t tartalmaz.Azt törlöd és mári tudod újrarakni az 1.2-parchet.

• Looserke
    thx
  • Recler
    nem nem megy
  • Looserke
    a magyarítás megy a total realism-al?
  • Recler
    megkerestem,fenn volt egy helyen,letöröltem és még mindig nem megy :) na mindegy,azért thx
  • Recler
    ok köszi,megkeresem valahogy :) bár ugy tudom töröltem azt.
  • Pluskast
    Az azt jelenti hogy már fenn van a patch. Másrészt. Lehet hogy az alkönyvtáradat nem írtottad ki mikor leszedted a rome total wart. Mert az rtr modot nem szedi ki a gép. Azt neked kell mauálisan kitörölnöd.
  • Recler
    az 1.2 kell hozzá? mert nekem mindent feltesz csak az 1.2-nem :( ezt irja ki ha fel akarom tenni:
    Your installation of Rome -Total War(TM)has already been update to version 1.2.
    The Patch cannot be reinstalled.
    Most ilyenkor mit kell tenni?:(
  • giovanni85
    MIT kell, hogy átírni?????
  • giovanni85
    URRRAMISTEN !!!!!!!!!!!!!!!!44 el se hiszem hogy jön.....
  • Thanatos
    egész jó és uygtünik simán megy a régiebbi verziokra rátelepitve is..., egyedül a first time play-t kellet megint átirni jónak tünik eddig :)
  • haxoror
    Én még mindig csak 23% de ma még kipróbálom :)
    Asszem annyi a Pontus kampányomnak most kezdhetem megint előröl :D
  • Thanatos
    nekem onnan jött maxal végig... igaz flashget-el 8 szálon :)
  • haxoror
    A TWCenteres megszakadt most fileFrontról szedem 60k-val :(
  • haxoror
  • Montanosz
    LEHET TÖLTENI!!!!!!!!!!!!!!!
  • Pluskast
    Ez nekem is volt amíg nem raktam fel újra az egészet. Azóta mennek a csaták gond nélkül. Viszont mivel történelmi csatákról van szó, nem állíthatod be hogy mekkora legyen a sereg mérete. Én lan-ban még nem próbáltam, viszont a battle lan kis progival símán tudsz multizni, nem kell hozzá game spy. Ja és rtr moddal játszottam haver ellen.
  • Pluskast
    Mondjuk én nem is bánom. Nekem pl az 5.4.1 van fenn és a játék azt csinálja hogy kb 50-60 kör után ha meg nyomom az end turn gombot lefagy. Ekkor várnom kell úgy jó 20 percet és magától tovább megy. A leg idegesítőb, hogy minnél tovább játszom annál gyakrabann csinálja az első lefagyástól. Hol csak 1-2 percre hol meg 20 percre. Ja és a realism fórumon ez másnak is volt nem csak nekem. Remélem hogy ezt a bug-ot orvosolni fogják mert egy idő után marha fárasztó így a játék.
  • Atta
    Sziasztok!

Nektek is természetes, hogy a legújabb RTR-rel sem megy a történelmi csatáknak a fele? Mert nekem nagyon soknál indítás után vagy a főmenübe, vagy az asztalra dob vissza. Ja és persze az egységméretállítást sem veszi figyelembe a játék történelmi csatáknál, a legtöbbet csak a legnagyobb egységmérettel engedi játszani, Lanos játék megy egyáltalán nem működik moddal.
    Valami tapasztalat esetleg ezzel kapcsolatban?
  • Thanatos
    mindig mindenki ezzel a neked joblegyenel takarózik, mgé amikor a karodat vágnák le akkor is ezttennék :D
  • Thanatos
    amit viszont nem tesznek... (mármint nem irnak igazat :P)
  • giovanni85
    Nemhinném hogy 1-2 hétnél tovább kéne várni a 6.0-ra....ha igaz amit írtak :D
  • haxoror
    bugvadászat meg tesztelés megy, hamarosan kiadják és azért húzzák az időt hogy nekünk jobb legyen és ne legyenek bugok.
  • Recler
    http://www.rometotalrealism.com/
    uj híreket lehet olvasni a 6.0-ról,aki érti miről irnak az léci irja meg,köszi:)
  • Realtibi
    jaj elfelejtettem visszaolvasni
  • Realtibi
    hát ilyen nincs
    megcsináltam ugy ahogy leirtátok itt nekem
    aztán elindito ma játékot /ujraraktam/
    rányomok a prologusra
    aztán nem hozza be

ilyenkor mit csináljak?
  • haxoror
    Hát lehet hogy előbb kijön mint a realism :)
  • Thanatos
    pff akor mint mondod hogy 6.0-ig itt van ez :DDD
  • haxoror
    A Rome - Total War könvtárban a preferences.txt -ben írd át a FIRST_TIME_PLAY:TRUE -t FIRST_TIME_PLAY:FALSE -ra
  • DeZo #9435
    Hi all!

rome
    1.2 patch
    realism 5.2
    realism 5.3 patch
    realism 5.4 patch
    realism 5.4.1 patch

Én is így telepítettem, de nálam is csak a prologig megy a dolog. A változatosság annyi, hogy nem akad ki a játék, csak visszadob a menübe....

Help! HELP!
  • haxoror
    Download nincs mert még ki se jött a mod :)
  • Thanatos
    hm csodás forum de valami donwload link? azt már elolvastam hogy milyen hüdejó mod de downlaod linket nem találtam :/ bár lehet mán csak késő van és nem látom :P
  • haxoror
    vagyis 10 év már fáradt vagyok
    és az elitek gondolom több mint fél évig készülnek szal inkább minimum 10 év :)
  • haxoror
    Itt van minden info, arról nem tudok hogy lenne honlapjuk mint az RTR teamnek.
  • haxoror
    5 év mire kijön egy full zászló de MINDENKINEK!
    És azért hiába róma foglalta el a világ felét a légiók nem akkora durranás, akármelyik nép elit egységei kétesélyessé tesznek minden csatát, még numidia is veszélyes mert 6.0-ban már ők is gyárthatnak elefántot :)
  • haxoror
    rome
    1.2 patch
    realism 5.2
    realism 5.3 patch
    realism 5.4 patch
    realism 5.4.1 patch
    magyarosítás passz de sztem csak bekavar mert bazi rég volt frissítve
  • Thanatos
    ennek a EuropaBarbarorum-nak mi a lelőhelye?
  • Realtibi
    ok
  • giovanni85
    NE!!