13587
-
Warden #9465 A preferences txt.-ben a first time play -t át írod FALSE-ra TRUE ról. -
Warden #9464 A következő módon tudod újratelepíteni az 1.2-es patch-t.A gém uninsall majd újrafeltelepít de elötte a a comanderedben keresd meg az installshield című könyvtárat ami rejtett normál esetben.Ott böngészd végig míg meg nem találod arómára utaló könyvtárat elméletileg 2 filet-t tartalmaz.Azt törlöd és mári tudod újrarakni az 1.2-parchet.
-
#9463 thx -
Recler #9462 nem nem megy -
#9461 a magyarítás megy a total realism-al? -
Recler #9460 megkerestem,fenn volt egy helyen,letöröltem és még mindig nem megy :) na mindegy,azért thx -
Recler #9459 ok köszi,megkeresem valahogy :) bár ugy tudom töröltem azt. -
#9458 Az azt jelenti hogy már fenn van a patch. Másrészt. Lehet hogy az alkönyvtáradat nem írtottad ki mikor leszedted a rome total wart. Mert az rtr modot nem szedi ki a gép. Azt neked kell mauálisan kitörölnöd. -
Recler #9457 az 1.2 kell hozzá? mert nekem mindent feltesz csak az 1.2-nem :( ezt irja ki ha fel akarom tenni:
Your installation of Rome -Total War(TM)has already been update to version 1.2.
The Patch cannot be reinstalled.
Most ilyenkor mit kell tenni?:( -
giovanni85 #9456 MIT kell, hogy átírni????? -
giovanni85 #9455 URRRAMISTEN !!!!!!!!!!!!!!!!44 el se hiszem hogy jön..... -
Thanatos #9454 egész jó és uygtünik simán megy a régiebbi verziokra rátelepitve is..., egyedül a first time play-t kellet megint átirni jónak tünik eddig :) -
haxoror #9453 Én még mindig csak 23% de ma még kipróbálom :)
Asszem annyi a Pontus kampányomnak most kezdhetem megint előröl :D -
Thanatos #9452 nekem onnan jött maxal végig... igaz flashget-el 8 szálon :) -
haxoror #9451 A TWCenteres megszakadt most fileFrontról szedem 60k-val :( -
haxoror #9450 -
#9449 LEHET TÖLTENI!!!!!!!!!!!!!!! -
#9448 Ez nekem is volt amíg nem raktam fel újra az egészet. Azóta mennek a csaták gond nélkül. Viszont mivel történelmi csatákról van szó, nem állíthatod be hogy mekkora legyen a sereg mérete. Én lan-ban még nem próbáltam, viszont a battle lan kis progival símán tudsz multizni, nem kell hozzá game spy. Ja és rtr moddal játszottam haver ellen. -
#9447 Mondjuk én nem is bánom. Nekem pl az 5.4.1 van fenn és a játék azt csinálja hogy kb 50-60 kör után ha meg nyomom az end turn gombot lefagy. Ekkor várnom kell úgy jó 20 percet és magától tovább megy. A leg idegesítőb, hogy minnél tovább játszom annál gyakrabann csinálja az első lefagyástól. Hol csak 1-2 percre hol meg 20 percre. Ja és a realism fórumon ez másnak is volt nem csak nekem. Remélem hogy ezt a bug-ot orvosolni fogják mert egy idő után marha fárasztó így a játék. -
Atta #9446 Sziasztok!
Nektek is természetes, hogy a legújabb RTR-rel sem megy a történelmi csatáknak a fele? Mert nekem nagyon soknál indítás után vagy a főmenübe, vagy az asztalra dob vissza. Ja és persze az egységméretállítást sem veszi figyelembe a játék történelmi csatáknál, a legtöbbet csak a legnagyobb egységmérettel engedi játszani, Lanos játék megy egyáltalán nem működik moddal.
Valami tapasztalat esetleg ezzel kapcsolatban? -
Thanatos #9445 mindig mindenki ezzel a neked joblegyenel takarózik, mgé amikor a karodat vágnák le akkor is ezttennék :D -
Thanatos #9444 amit viszont nem tesznek... (mármint nem irnak igazat :P) -
giovanni85 #9443 Nemhinném hogy 1-2 hétnél tovább kéne várni a 6.0-ra....ha igaz amit írtak :D -
haxoror #9442 bugvadászat meg tesztelés megy, hamarosan kiadják és azért húzzák az időt hogy nekünk jobb legyen és ne legyenek bugok. -
Recler #9441 http://www.rometotalrealism.com/
uj híreket lehet olvasni a 6.0-ról,aki érti miről irnak az léci irja meg,köszi:) -
Realtibi #9440 jaj elfelejtettem visszaolvasni -
Realtibi #9439 hát ilyen nincs
megcsináltam ugy ahogy leirtátok itt nekem
aztán elindito ma játékot /ujraraktam/
rányomok a prologusra
aztán nem hozza be
ilyenkor mit csináljak? -
haxoror #9438 Hát lehet hogy előbb kijön mint a realism :) -
Thanatos #9437 pff akor mint mondod hogy 6.0-ig itt van ez :DDD -
haxoror #9436 A Rome - Total War könvtárban a preferences.txt -ben írd át a FIRST_TIME_PLAY:TRUE -t FIRST_TIME_PLAY:FALSE -ra
-
DeZo #9435 Hi all!
rome
1.2 patch
realism 5.2
realism 5.3 patch
realism 5.4 patch
realism 5.4.1 patch
Én is így telepítettem, de nálam is csak a prologig megy a dolog. A változatosság annyi, hogy nem akad ki a játék, csak visszadob a menübe....
Help! HELP! -
haxoror #9434 Download nincs mert még ki se jött a mod :) -
Thanatos #9433 hm csodás forum de valami donwload link? azt már elolvastam hogy milyen hüdejó mod de downlaod linket nem találtam :/ bár lehet mán csak késő van és nem látom :P -
haxoror #9432 vagyis 10 év már fáradt vagyok
és az elitek gondolom több mint fél évig készülnek szal inkább minimum 10 év :) -
haxoror #9431 Itt van minden info, arról nem tudok hogy lenne honlapjuk mint az RTR teamnek. -
haxoror #9430 5 év mire kijön egy full zászló de MINDENKINEK!
És azért hiába róma foglalta el a világ felét a légiók nem akkora durranás, akármelyik nép elit egységei kétesélyessé tesznek minden csatát, még numidia is veszélyes mert 6.0-ban már ők is gyárthatnak elefántot :) -
haxoror #9429 rome
1.2 patch
realism 5.2
realism 5.3 patch
realism 5.4 patch
realism 5.4.1 patch
magyarosítás passz de sztem csak bekavar mert bazi rég volt frissítve -
Thanatos #9428 ennek a EuropaBarbarorum-nak mi a lelőhelye? -
Realtibi #9427 ok -
giovanni85 #9426 NE!!