Rome : Total War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mert nagy seregeket mozgat, és így a pop nem éri el sehol a 24k-t, ami az elõfeltétele a reformoknak.
kampány, de hardnál ott se éri meg nagyobbra rakni mert veryhardon csomószor fellázadnak a saját városai mert a bazi nagy seregeinek a fenntartásához minimum helyõrséggel veryhigh adókat erõltet. A rómaiak csak sokkal késõbb gyártanak elit egységeket, általában akkor ha már megvolt a reform és a meglévõ egységei már kihaltak teljesen (nem erõssége a gépnek a retrain)
Azt melyik nehézségi fokozat állítja, hogy az ellen a fejlettebb egységeket is gyártsa (legionary cohort, urban cohort)? A kampány nehézség, vagy a csaták nehézsége???
Nos ott van hozzá a realism mod. www.rometotalrealism.com. Én ezzel játszom szerintem ez a legjobb mod😊
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Na akkor ezt is lecsekkelem jól 😊
Az export_buildings.txt és az export_descr_buildings.txt-ben rákerestem a road (vagy paved road) szavakra és értelemszerûen átírtam, az elsõnél beraktam a listába az eastern és parthia népeket a másodiknál meg lecseréltem a warningos leírást egyiptoméval <#eljen>#eljen>
sziasztok nem tudom tudjátok e hogy ehhez a nagyszerü játékhoz készül egy nagyszerü mod😊 a gyürükura világában ha valakit érdekel adok egy forum cimet mert sajnos oldal nincs de a forumon megtalálhatok képek infok stb de angolul itt a link: http://www.stratcommandcenter.com/forums/index.php?showforum=31 ez a negyedkorban játszodik itt egy másik mod : http://www.metw.net/forum/index.php . és itt egy másik ez az összes rtw-hez készült modot tartalmazza http://p223.ezboard.com/fshoguntotalwarfrm31.showMessage?topicID=6.topic ha valakit érdekel lesse meg ezeket a forumokat szerintem megéri.
további jo gamet hello
további jo gamet hello
Oké már tárgyatlan, átírtam hogy a barbár népek kivételével mindenki képes legyen paved roads építésére. <#vigyor3>#vigyor3>
u.i.:
Sztem ez nem csít
u.i.:
Sztem ez nem csít
Nem tudja valaki hogy melyik fájlban lehet átírni hogy a különbözõ népek milyen épületeket építhetnek? Engedélyezni akarom a civilizált népeknél a kövezett utakat, sztem ha egy nép képes epic stonewall és hármas szintû kikötõ építésére akkor csak megbírkóznak a melósai pár kõlap leszórásával is <#fejvakaras>#fejvakaras>
Ez a része nem tetszik a játéknak, pont az a két keleti nép (Egyiptom, Numídia) képes csak kövezett utak építésére akik olyan területeken élnek ahol a homokviharok pár hét alatt úgy is betemetnek mindent :/
Ez a része nem tetszik a játéknak, pont az a két keleti nép (Egyiptom, Numídia) képes csak kövezett utak építésére akik olyan területeken élnek ahol a homokviharok pár hét alatt úgy is betemetnek mindent :/
más 5let 😄
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.
Uff. Akkor passz.
Ott van az a Juliusokkal is. Küld el nekem az utolsó Juliusos mentésed a [email protected] címre.
Más.
Tettem egy Linkek oldalt a Julius Krónika weblapjára. Eddig nem volt.
Más.
Tettem egy Linkek oldalt a Julius Krónika weblapjára. Eddig nem volt.
www.julius-kronika.atw.hu www.pannonlegio.extra.hu
Zizzenet
igen feltettem..
sõt tanácsodra most ismét de nem segített a dolgon
igen feltettem..
sõt tanácsodra most ismét de nem segített a dolgon
na már tudom hogy asturcia vagy valami ilyesmi mert ha a spanyolokkal vagyok akkor kirakja de ha a Juliikal akkor nem. na mind egy
a tartomány gallaecia Spo.-ban van.Képet meg nem tudok raknimert nem tudom hogy tudok a galériába belépni.
Én kíváncsi vagyok arra a képre. Senki nem úgy született, hogy ismeri a játékot. Bár nekem elég, ha a tartomány nevét megmondja, a térképen megtudom nézni a város helyét.
rég néztem ezt a fórumot.Láttátok már ezt a mod-ot? http://stratcommandcenter.com/chivalry/ Még kezdetleges,de érdekes.
Hali! Azt meg lehet csinálni hogy az egységeim tartsák a formációt, de védekezzenek rendesen? Asszem ha D-t nyomok akkor guard módba rakja õket, de ugye ez nem azt jelenti hogy egy helyben bambulnak és az elsõ sor ütöget néha?
War. War never changes.
Meglehetõsen sokszor szerepelt ez már a fórumban. Telepítésnél felajánlott valami Windows Media Player cuccot. Fel kellett volna tenni.
Helyzetedben a megoldás:
Tedd be a CD-t, nyiss meg egy fájlböngészõt, keress a cd-n valami ide vágó alkönyvtárat (Media Playerrõl van szó, ugye), menjél bele, keress valami gyaníthatóan telepítésre utaló névvel ellátott exe-t, klikkelj rá duplán, a többit találd ki.
Helyzetedben a megoldás:
Tedd be a CD-t, nyiss meg egy fájlböngészõt, keress a cd-n valami ide vágó alkönyvtárat (Media Playerrõl van szó, ugye), menjél bele, keress valami gyaníthatóan telepítésre utaló névvel ellátott exe-t, klikkelj rá duplán, a többit találd ki.
Pls egy kis segitség kellene
nem rég instaláltam ujra fel a Rómát s van vele egy kis gond pld nem játsza le az introt a töltési képernyõ s a fõmenü szépen össze akad kurzos is érdekes dolgokat csinál s ha a jatékban valami videoak kéne mennie pld hét világcsoda szenátus.. hiba üzenet nélkül kivág Windwosba
megoldási javaslatok? 😊
elöre is thx
nem rég instaláltam ujra fel a Rómát s van vele egy kis gond pld nem játsza le az introt a töltési képernyõ s a fõmenü szépen össze akad kurzos is érdekes dolgokat csinál s ha a jatékban valami videoak kéne mennie pld hét világcsoda szenátus.. hiba üzenet nélkül kivág Windwosba
megoldási javaslatok? 😊
elöre is thx
De sok láma van ezen a fórumon.
<#falbav>#falbav>
Keress tovább, és lesz annak a tartománynak városa. Szaknyelven megfogalmazva: a tartományok és városok között bijektív kapcsolat áll fenn.
olyankor mit tudok csinálni ha el akarok foglalni egy tartományt de nincs neki városa amit megtámadhassak?
Extrák modok kiegészítõk stb. nem pont RTW-nél de sok másik játéknál problémát okozhat a magyarítás, sztem megéri szótárazni pár hétig és utána már sokkal könnyebb az élet (halkan jegyzem meg hogy láttam már olyan magyarítást is ami alig volt köszönõviszonyban az eredeti angol szöveggel és ez erõsen rontotta a játékélményt)
Most látom hogy az 1.8-at már levették RTW-rõl és csak a bugos 2.0 van fönt, kész mázli hogy nem töröltem le a gépemrõl az 1.8-at 😄
Azt én azért nem szedtem le mert igaz hogy keletre ad egy csomó rebel tartományt de Skandinávia és a többi extra viszont kimaradt belõle, késõbbre tervezik hogy összevonják az összes ilyen extra tartomány modot és keletre raknak pár új népet de azt írják hogy az új népek csak úgy lehetségesek ha a meglévõket alakítják át így lehet hogy a Brutik és a Scipik eltûnnek majd és csak Julik lesznek mint római frakció, nagy durranás lesz remélem minél hamarabb elkészülnek vele 😊
Kipróbáltam a fixel együtt de sajnos még így is bugos,egy idõ után valahányszor rátámadtam egy rebel csapatra vagy kalózokra (annyi volt belõlük mint a rohadás) kilépett desktopra mert valami kavarás van hogy a lázadókra a program rebelként és slaveként is hivatkozik, a lényeg hogy ez a verzió a javítással sem okés egyenlõre úgyhogy maradok az 1.8-nál amíg nem lesz újabb mûködõ.
Ne haragudj, de ez nagyon hülye kérdés...Polgárháború már csak ilyen...
bocs lehet hogy hülyeséget kérdezek de neked hogyan lettek plusz városaid? mert nekem Bononia és Aleria például nincsen.
Pl. milyen cuccra gondolsz?
Felraktam tegnap a térkép nagyobbítós modot ami Ázsia felé terjeszkedik valami map going east a neve asszem. Mûködik rendesen csak tele van grafikai hibával, a térképen a tengerpart nekem nagyon kockás mintha nem csinálták volna meg elég nagy felbontásban. Ez tényleg ilyen szar vagy csak én rontottam el valamit?
Ja és köszönöm Gábornak az akadémiás tippet, majd kipróbálom.
Ja és köszönöm Gábornak az akadémiás tippet, majd kipróbálom.
Elég lenne csak az RTW-nél lapozgatnod és utánna a többi játéknál már nem kéne, így viszont örökké magyarításokra fogsz vadászni és lemaradsz néhány jó cuccról mert nem kompatibilis a honosítással 😄
English is easy with easy english. Emlékszik vki? <#vigyor3>#vigyor3>
War. War never changes.
Azért bazze, mert játék közben nem akarok szótárat lapozni. Engem ugyanis nem csak a harcmezõ érdekel, hanem a különbözõ leírások is. Átböngésztem, de az én agol tudásomnak túl hosszú szöveg az a readme.<#vigyor2>#vigyor2>
Azért vág ki mert nem olvastad el a readmet 😄
Kalandjátéknál megértem a magyarítást de stratégiánál vagy fps-nél nem igazán tudom mi értelme lehet <#fejvakaras>#fejvakaras>
Kalandjátéknál megértem a magyarítást de stratégiánál vagy fps-nél nem igazán tudom mi értelme lehet <#fejvakaras>#fejvakaras>
Nekem meg az a mod nem jött be. Miközben betöltené a népet, kivág a windowsba. Újra kellett raknom a játékot. Egyenlõre nem kísérletezem vele. Amíg krónikázok, csak a hivatalos javítások lehetnek fent, a magyarosításon kívül. Ha meglesz a krónika, úgyis le kell törölnöm az egész gépet, és újra rakni az XP-t.
Most nem jön be a TWC oldala 😞
Nem valaki, MINDENKI tudja hogy mi a neve mert vagy 10000-szer be lett már írva <#nezze>#nezze>
Keresõbe->összes nép.
nemtudja valaki hogy mi a neve annak a módnak amivel tudok játszani az összes néppel?
De már van 2.0 is.
http://www.twcenter.net/downloads/db/?mod=251
Meg egy ilyen is:
http://www.twcenter.net/downloads/db/?mod=281
De ez utóbbit eléggé lehúzták.
http://www.twcenter.net/downloads/db/?mod=251
Meg egy ilyen is:
http://www.twcenter.net/downloads/db/?mod=281
De ez utóbbit eléggé lehúzták.
Karácsony elõtt sajnos abba kellett hagynom a gamet....
Most vizsgaidõszak van ugyan (5.év) de a zömének már vége....
NAgyon boldog új évet minden RTW fannak már kezdtek elvonási tüneteim lenni...<#wow2>#wow2>
De holnaptól ismét belevetem magam a játékba,még mindig imádom.....Legyetek rosszak....<#vigyor1>#vigyor1>
Most vizsgaidõszak van ugyan (5.év) de a zömének már vége....
NAgyon boldog új évet minden RTW fannak már kezdtek elvonási tüneteim lenni...<#wow2>#wow2>
De holnaptól ismét belevetem magam a játékba,még mindig imádom.....Legyetek rosszak....<#vigyor1>#vigyor1>