13587
  • giovanni85
    EZ a startnál a fővárosban mindent gyárthatsz nekem egy kicsit erőss, bár tény hogy valamivel fel kell turbozni szegény trákokat, numídiaiakat hogy ne patkoljanak el olyan hamar.
  • Realtibi
    5,0 5,1 ne is menjen fel?
  • giovanni85
    1. rome
    2. pecs
    3. rtr5.2 aztán 5.3 és 5.4
    tuttommal;a magyarosításról nem tok nyilatkozni
  • Realtibi
    milyen sorrendben rakjam fel?
    rome tw
    pecs
    realismusok
    magyarositás

ez igy jó?
  • Realtibi
    kösz majd megpróbálom
  • haxoror
    És a campaign mappában lehet hogy van vhol egy olyan file hogy map.rwm azt töröld ki
  • Montanosz
    atzhiszem? a names.... meg a imperial.... kezdetű txt-ket?
  • Montanosz
    a magyarításnál van két fájl amit nem szabad felülíratni az eredetiben.
  • Realtibi
    felraktam az eddigi realizmusokat
    5.4 ig
    de ha provinciális hadjáratot kezdek akkor kilép a játékból
    mit kell m hogy ne lépjen ki?
  • Recler
    A 6.0-ra visszatérve :Megmondhatnák lealább azt h mennyit késik mégis a játék,ez így most elég tág fogalom,h majd ha kijavítottuk ...
    Nem azt mondom h megint kiszurjanak egy légbőlkapott dátumot,h mondjuk jul.31,hanem legalább annyit mondjanak h ez most pár hét minimum lesz vagy pár hónap vagy csak pár nap.Mert nem mindegy.
  • haxoror
    Csak auxiliát :)
    A saját fővárosodban viszont már startnál MINDENT tudsz gyártani, ez viszont segít a kisebb népeknek tovább életbenmaradni hiszen hiába van csomó pénzed ha csak auxiliát tudsz belőle bérelni, barbár zsoldosokkal senki sem fogja tudni bevenni Rómát, szegény csórók már akkor megfutnak ha meglátják az első praetoriant :D
    Sok időnek kell eltelnie mire lesz elég asszimilált városod hogy sajátegységes fullzászlókat gyárts, remélhetőleg ez visszavesz egy kicsit a ptolemaic és macedon gőzhengerből :)
  • giovanni85
    Hát ja ha jól megoldják akkor sokat dobhat a játékon; az biztos hogy rendesen megváltoztatja majd a terjeszkedés menetét. De az adott meghódított település bármely egységét legyárthatjuk,amit az ottani barack szintje megenged, vagy csak ilyen auxiliáris jellegű, gyengébb csapatokkal tudunk majd operálni?
  • haxoror
    Én még mindig félek tőle és sztem ezért is csúszik mert az AI hülye és olyan egységből gyárt sokat amiből éppen tud, egy római-macedón csata sztem úgy fog kinézni hogy mindkettő 90%-ban helyi auxiliákból áll és csak egy-két saját egység lesz bennük, nem az fog számítani hogy ki ellen, hanem hogy melyik területen harcolsz :/
    Persze remélem hogy tévedek és jól meg tudják csinálni, de ha nem akkor még mindig ott az EuropaBarbarorum és szeptemberben jön a kieg is teljesen átdolgozott rendszerrel és népekkel, hunok, szasszanida perzsák, kelet-római birodalom stb. sajnos a tengeri csaták még mindig autoresolve lesznek :(
  • giovanni85
    Kezdem már érteni, tuti sokat fog dobni a játémeneten!!! ez már tényleg kezd totál realizm lenni.
  • haxoror
    példa:
    Ha rómával elfoglalod egyiptomot akkor azonnal semmilyen egységet nem tudsz ott képezni és csak ahogy telik az idő úgy leszel képes egyre több fajta egységet képezni (főleg helyieket és néhány gyenge sajátot), mikorra teljesen sikerül a helyi lakosságot asszimilálni csak akkor tudsz légiósokat és egyébb sajátot gyártani.
    Minden területnek megvannak a saját egységei, ez kb olyan mint 5.4-ben a spanyol területen épült barakokban bárki képezhetett gall auxiliát, keleten perzsa egységek, afrikában numidiaiak stb.
  • Realtibi
    a Szkipió frakcióval vagyok
    lassan a nép teljesen megkedvel 1 egység kell hozzá
    nem lehetne megakadályozni hogy a nép utáljon meg egy kicsit?
  • Realtibi
    nekem is van gladiátorom igaz a szenátus adta elismeréséül
  • giovanni85
    írjátok már le pontosan mit jelent az AOR (Area of Recruitment)? nemigen értem a lényegét, meg h hogy fog működni..........
  • haxoror
    Van mindegyiknél csak a brutik 1 szintű arénában kapják, a julik 2 szintűben a scipik meg 3-asban.
  • Kori
    nekem van galdim a Juliussal is
  • Zsolo007
    Nekem is akad a vége felé ezért nem játszom vele, hamarosan lesz új gépem, akkor végre be fogom tudni fejezni a gémet :)
  • Montanosz
    nem szabadna akadnia(((...
  • AeroS
    Hello mki!
    Tudja vki, h mér van a Brutiknál gladiátor és mér nincs a többi rómainál??
    Egyéb rohadtjó ez a játék!!!
    (csak ne akadna, mint állat)
  • haxoror
    hehe én már toltam velük :)
    100% hogy parthia az első pár körben meg fog ütni cataphract és horsearcher hegyekkel, ellenük semmi esélyed szal rögtön startnál add fel a keleti tartományokat és csak nyugatra koncentrálj, ott is mindenki neked fog ugrani de nekik a gyalogoscsapataikkal nincs esélyük :)
  • Amergin
    Ahhoz képest, hogy az első felröppent dátum a megjelenésről május közepe volt, nagyon jól haladnak a fiúk. Szerintem 2006 májusra már készen is lesz. Persze csak ha valami katasztrófa nem történik közben...
    Amúgy jó még az 5.4 is. Játszott valaki szarmatákkal? Én most kezdtem. Tök elsőre nagy cumi lesz Azután már látja az ember hogy hogyan kell játszani (kik támadnak be és merről) és úgy már egy fokkal könnyebb.
  • Recler
    Ráadásul tegnap ez volt olvasható az oldalukon ,kb. egy-két órával a szomorú hír előtt :
    Thats right, Rome: Total Realism 6.0 is
    scheduled to be released today.
    Assuming nothing catastrophic happens like has
    happened in the past, you will be playing RTR 6.0
    sometime today!
    Na ez mekkora mega lol?:) Most nézték meg h egyáltalán műxik e?:) nyagon gáz
  • giovanni85
    utólagos elnézés a hirtelen felindulásért: a csalódottság mondatta velem
  • giovanni85
    HHHÁÁÁÁTTT!!!! meg******* izélhetik!!!! mer ezt aztán nehéz lett volna beirni pár nappal hamarabb nekik. gondolom már akkor is tudták hogy nem lesz itt ma semmi
  • Braveheart
    Bazeg...
    biztos bentmaradt pár bug
  • haxoror
    We are sorry to inform you all that Rome: Total Realism 6.0 will have to be delayed yet again. There are numerous reasons we have decided to delay again
  • Wolwerine
    Nem tételezem fel, hogy ne ismernétek ezt a linket... De azért egy kis nyálcsorgatás estig

http://www.rometotalrealism.com/
  • giovanni85
    ÁÁÁÁÁHHHHHHH
  • haxoror
    Az amcsi idő szerint ma, az nálunk csak ma éjjel vagy inkább holnap reggel lesz :/
  • Montanosz
    nem ma kellett volna megjelennie?
    mert a honlapon még csak a 5.4-est lehet elérni.
  • Realtibi
    kösz
  • haxoror
    http://www.horsearcher.net/hun_invasion_download.htm
  • Realtibi
    na de még 1 x
    honnan tudom leszedni a hun invsion módot
    a tw onlinéről nem tudom leszedni
  • Snipa
    6.0 6.0 6.0 gyere mar :)

kiegeszito is johetne mar! remelem elso jatekaban mindenki szarra veri a hunokkal (velunk :-) ) egesz europat! ;)
  • Pluskast
    Na ez egy jó hír! Végre egy program ami nemhogy késik hanem hamarabb jön ki:)
    A 6.0 akkorm meg majd csak nyaralás után bézem meg.
  • haxoror
    Az időeltolódás miatt nálunk kb este vagy másnap éjjel lesz mire kijön (ha nem csúszik) :/