Rome : Total War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1. Amit letöltöttél azt másold be a Rome fõmappábába.
2. Keresel olyan MODot amiben csak egy ház van.
a teljesség igénye nélül :
Rome Total Realism (RTR) Exteded realism, RTR AqD's, Imperator II.
Rome Surrectum 1.5a (RS)
Barebones 8.1 (BBW)
SPQR Total War (SPQR-TW)
Europa Barbarorum (E😎 stb, stb
Ezek általában FULL modok tehát szinte minden egységet kicseréltek benne és a játék menetét is átalakították.
megemlítem, hogy ezekhez már nem elég az 1.2 pach.
Ezért jobban jársz, ha beszerzel egy RTW ERAS pakkot amiben benne van :
RTW - Rome Total War 1.5 pach
BI - Barbarian Invasion 1.6 pach
ALEXANDER - 1.9 pach
Ha ezt a csomagot feltelepíted gyakorlatilag többet nem kell a pachekkel foglalkoznod.
www.totalwarmagyaritasok.webtelek.hu
Lenne egy gondom!
Kérem aki tud segítsen!
Feltelepítettem a RTW alapjátékot erre rátettem az 1.1 majd NAGY nehezen az 1.2patch-t.Na most leszedtem a twonline oldalról az egyesített Roma modot ami az 1.2patch-el mûködik.
Ebben mappák vannak amit gondolom átkéne másolni vagy irni.?
Ezt nem tudom,kérem segítsetek.!Persze ha van más megoldás az is érdekel:-)
Köszönöm!
némi TXT-átirogatás után végre megjelent az építési listában (lehet hogy erre emlékeztem?)
a stratégiai térképen egyáltalán nem látszik - illetve az látszik, hogy az elõtt épített fafal is eltûnt, szóval úgy néz ki, mintha semmi sem lenne a város körül.
a városlátogató gombra kattintva viszont szépen látszik, úgyhogy remélem akkor is ott lesz amikor az ellenség jönik.
köszönöm a segítséget!
- A Google a barátod! - Anyád meg a barátnőm.....
lehet, hogy ez volt, de akkor mi a germán hadisten pöckének emlékeztem a TXT-s megoldásra (és nagyon erõsen arra, hogy nem volt MOD)? passz.
hazaérek kipróbálom.
Rome Surrectum 2 - Roman Auxilia
Egy ilyen falas változtatásokhoz grafikai elemek is tartoznak. Pl. a dds grafikai fájlok.
Kell hozzá kõfal kép az építési fába és a térképre is ... tehát szerintem egy kõfal MOD lehettett az amivel játszhattál. Összességében nem nehéz beletenni de a lényegi átírásokat be kell vezetni a rendszrleíró részekbe. Körök száma, építési költség, melyik városokba lesz kõfal és hányas város szintíg stb.
Lehet éppen erre a MODra emlékeztél 😊
November 18, 2004 került fel a centerre ...
Barbarian Faction Stone walls
Emlékeim szerint a magyarosítás nem az alap Rome 1.0 ra lett elkészítve, hanem az 1.2 pachre. Én 1x játszottam magyarosítással de mivel a játék szövegezése nagyon egyszerû így késöbb már mindegy lett hogy magyar vagy sem a szövegezése.
Próbáld az 1.2pachre magyarosítani, hátha úgy nem fagy ki.
Pedig már két helyrõl letöltöttem. Mindenhová hibásan teszik fel?
Kérdésem a következõ: emlékim szerint valaha az õsidõkben úgy játszottam, hogy a barbárokkal is tudtam kõfalat építeni. nem MOD volt, hanem valamelyik txt-ben kellett átfirkálni valami. csak éppen fogalmam sincs már, hogy melyikben és mit.
ha valaki tudója eme titoknak akkor kérem ossza meg velem is.kössssz
Roma aeterna est. Az élet előttem áll, és nem látok tőle semmit. Ha javulni látod a dolgokat, akkor valami fölött elsiklottál...
ez a link asszem jó, de nem biztos...
magyarításnál általában van egy progi, ami magyarítja neked, ha nem, akkor a readMe mappában leír mindent. A mentett játékok is magyarok leszenk (asszem <#conf>#conf><#smile>#smile>)
Roma aeterna est. Az élet előttem áll, és nem látok tőle semmit. Ha javulni látod a dolgokat, akkor valami fölött elsiklottál...
intel Core 2 E5300@3,66 GHz, Gigabyte GA-P35-DS3L, 4 GB DDR2 1066 MHz, GeForce 9600 GT 512 MB
Én ugyanezt már megtettem, de valamiért néhány népet így sem enged játszani, hibaüzenettel kilép.. Nem tudom, volt már valakinek hasonló problémája ezzel?
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
http://www.rometotalrealism.org/
Totális stratégia: http://totalwar.hu/
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
Mert töltöttem és egyik se hat a gémre:S
I met God. She's black
Minden néppel játszás.
Át kell írni az egyik rendszer fájlt és már kész is.
Keressétek meg ezt a fájlt > descr_strat.txt
Itt találod:
data/world/maps/campaign/imerial campaign
Elsõre csinálsz az eredetirõl egy másolatot, jól elrakod ha mégse jól csinálnád a MODosítást akkor vissza tudd másolni.
tehát ..
Ez van benne az elején a notpados fájlban:
campaign imperial_campaign
playable
romans_julii
romans_brutii
romans_scipii
end
unlockable
end
nonplayable
egypt
seleucid
carthage
parthia
gauls
germans
greek_cities
romans_senate
macedon
pontus
armenia
dacia
scythia
spain
thrace
numidia
britons
slave
end
Átrakod a nonplayable részbõl a playable részbe a frakciókat. Valahogy így fog kinézni ...
campaign imperial_campaign
playable
romans_julii
romans_brutii
romans_scipii
egypt
seleucid
carthage
parthia
gauls
germans
greek_cities
romans_senate
macedon
pontus
armenia
dacia
scythia
spain
thrace
numidia
britons
end
unlockable
end
nonplayable
slave
end
A slaveket (lázadókat) meghagyod hisz azzal csak egy másik MOD segítségével tudnál játszani.
Mented és játék 😊)
Remélem még nem halt ki a fórum, szóval választ elõre is köszönöm.
Az RTW barbarian invasion-hoz lenne egy kérdésem. Hogyan kell felrakni a minden nép játszható modot hozzá? Mármint hogy a BI-hez. Mert én letöltöttöm a modot, meg fel is raktam, de nem mûködik sajnos: amikor már bemásoltam az új fájlt, akkor után mennék rá a hadjáratra és azt írja "kérlek válassz egy dolgot a listából".... 😛
Akinek mûködik ez a minden nép játszható mod a BI-hez, az lécci írjon már ide, hogy hogy csinálta meg.
Elõre is köszönöm.
Megjelenéséig úgysincs idõm játszani, de elég nagy durranásnak tûnik, hétvégén kipróbálom, meg szerintem akkor integráljátok majd bele a magyar honlapba is ha eddig nem tettétek 😉
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
Javaslom regisztrálj a maygar Total War fórumon ott a Rome részében rengeteg mod fel van sorolvan. http://twonline.jatekok.hu/index.php
Én kedvenc modjaim: alap játékhoz a Roma Surrectum-mot ajánlom hogy próbáld ki. Aztán jó kis mod még az Extended Greek Mod is.
BI-hez Invasio Barbarorum-mot.
Alexanderhez: a Megas Alexander modot ajánlom ez bár új egységeket nem ad a játékhoz, de rengeteg új várost raktak be. Kezdésnél kb 15 várossal kezdenek a makedónok.
Aztán vannak még jó modok Gyûrûk Úra mod és Napoleonos mod is.
bár még nem próbáltam.
a falakra is tudsz katonäkat rakni, nem ertem hogy hogy hogyan ?...ugyanugy ahogy akärhova, jobb klikk a falra, de csak egyertelmüen gyalogsägot...ostromgepet, lovassägot viszont nem !
És a falakra hogy tudok katonákat rakni?
RTW-vel játszom.
mert az 1.5ös verzió lesz, gondolom az már jól ki lett gyomlálva, sõt arra még egy 1.6 os patch is van...
ha most játszol total war szériát elõször, szigorúan kötelezõ elébb egy kampányt végigjátszani!
multira vajmi kevés esélyed van itthon, azóta megjelent 2 új rész is, most a többség az empires-t tolja, a másik része aki csalódott az empiresben (most épp lázongás van, bugos lett az új peccs) az pedig medieval 2 zik, ott is a single a jellemzõbb
ez van<#wave>#wave>