Rome : Total War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Egyesített Róma ? Ez lehet azt jelenti, hogy nincs meg a szenátus és a három uralkodó római család hanem csak egy a Julius.
1. Amit letöltöttél azt másold be a Rome fõmappábába.
2. Keresel olyan MODot amiben csak egy ház van.
a teljesség igénye nélül :

Rome Total Realism (RTR) Exteded realism, RTR AqD's, Imperator II.
Rome Surrectum 1.5a (RS)
Barebones 8.1 (BBW)
SPQR Total War (SPQR-TW)
Europa Barbarorum (E😎 stb, stb

Ezek általában FULL modok tehát szinte minden egységet kicseréltek benne és a játék menetét is átalakították.
megemlítem, hogy ezekhez már nem elég az 1.2 pach.
Ezért jobban jársz, ha beszerzel egy RTW ERAS pakkot amiben benne van :
RTW - Rome Total War 1.5 pach
BI - Barbarian Invasion 1.6 pach
ALEXANDER - 1.9 pach
Ha ezt a csomagot feltelepíted gyakorlatilag többet nem kell a pachekkel foglalkoznod.

www.totalwarmagyaritasok.webtelek.hu

Üdv Mindenkinek!
Lenne egy gondom!
Kérem aki tud segítsen!
Feltelepítettem a RTW alapjátékot erre rátettem az 1.1 majd NAGY nehezen az 1.2patch-t.Na most leszedtem a twonline oldalról az egyesített Roma modot ami az 1.2patch-el mûködik.
Ebben mappák vannak amit gondolom átkéne másolni vagy irni.?
Ezt nem tudom,kérem segítsetek.!Persze ha van más megoldás az is érdekel:-)
Köszönöm!
uv
letöltöttem, felraktam, jól nem történt semmi.

némi TXT-átirogatás után végre megjelent az építési listában (lehet hogy erre emlékeztem?)

a stratégiai térképen egyáltalán nem látszik - illetve az látszik, hogy az elõtt épített fafal is eltûnt, szóval úgy néz ki, mintha semmi sem lenne a város körül.

a városlátogató gombra kattintva viszont szépen látszik, úgyhogy remélem akkor is ott lesz amikor az ellenség jönik.

köszönöm a segítséget!

- A Google a barátod! - Anyád meg a barátnőm.....

uv
Köszönöm szépen!

lehet, hogy ez volt, de akkor mi a germán hadisten pöckének emlékeztem a TXT-s megoldásra (és nagyon erõsen arra, hogy nem volt MOD)? passz.

hazaérek kipróbálom.

Ha INGYEN szeretnél hozzájutni a kedvenc játékodhoz? Hát rendeld meg, vagy nincs elég pénzed, nem is kell hisz meg tudod keresni. Nem kell mást tenned, csak 10 percet reklámnézéssel töltened és máris igazi pénzt kerestél. Ha érdekel a dolog regisztrálj most ingyen ITT. http://www.neobux.com/?r=thumf
Ez az a MOD ami ha végre kijön, hónapokra leköti majd az egyszerû RTW gammert 😊))

Rome Surrectum 2 - Roman Auxilia

Önmagától csak egy txt-s átírás miatt nem lesz kõfal a játékban a germánoknál.
Egy ilyen falas változtatásokhoz grafikai elemek is tartoznak. Pl. a dds grafikai fájlok.
Kell hozzá kõfal kép az építési fába és a térképre is ... tehát szerintem egy kõfal MOD lehettett az amivel játszhattál. Összességében nem nehéz beletenni de a lényegi átírásokat be kell vezetni a rendszrleíró részekbe. Körök száma, építési költség, melyik városokba lesz kõfal és hányas város szintíg stb.

Lehet éppen erre a MODra emlékeztél 😊
November 18, 2004 került fel a centerre ...

Barbarian Faction Stone walls

A progi ami magyarít általában egy önkicsomagoló exe benne a txt fájlokkal. Javasolt ilyenkor nem a játékra telepíteni, hanem egy külön mappába kicsomagolni, és utána bemásolni a megfelelõ mappákba.
Emlékeim szerint a magyarosítás nem az alap Rome 1.0 ra lett elkészítve, hanem az 1.2 pachre. Én 1x játszottam magyarosítással de mivel a játék szövegezése nagyon egyszerû így késöbb már mindegy lett hogy magyar vagy sem a szövegezése.

Próbáld az 1.2pachre magyarosítani, hátha úgy nem fagy ki.

A szokásos hibaüzenet: verify that the file exists and that you can access it.
Pedig már két helyrõl letöltöttem. Mindenhová hibásan teszik fel?
uv
az ki?

hzsolt
Yag tud ilyesmiket, esetleg egy privi neki?

Totális stratégia: http://totalwar.hu/

uv
Üdvözlet! (ha még jár erre valaki)

Kérdésem a következõ: emlékim szerint valaha az õsidõkben úgy játszottam, hogy a barbárokkal is tudtam kõfalat építeni. nem MOD volt, hanem valamelyik txt-ben kellett átfirkálni valami. csak éppen fogalmam sincs már, hogy melyikben és mit.

ha valaki tudója eme titoknak akkor kérem ossza meg velem is.kössssz

Marcus Brutus
jó a link

Roma aeterna est. Az élet előttem áll, és nem látok tőle semmit. Ha javulni látod a dolgokat, akkor valami fölött elsiklottál...

Marcus Brutus
http://data.hu/get/1530945/Rome_Total_War.exe.html

ez a link asszem jó, de nem biztos...
magyarításnál általában van egy progi, ami magyarítja neked, ha nem, akkor a readMe mappában leír mindent. A mentett játékok is magyarok leszenk (asszem <#conf><#smile>)

Roma aeterna est. Az élet előttem áll, és nem látok tőle semmit. Ha javulni látod a dolgokat, akkor valami fölött elsiklottál...

Melyek azok a néhány nép amivel így sem enged játszani ?

qwertrt
Tudtok olyan modot, amiben nincsenek mély változtatások, csak egy nagyobb térkép?

intel Core 2 E5300@3,66 GHz, Gigabyte GA-P35-DS3L, 4 GB DDR2 1066 MHz, GeForce 9600 GT 512 MB

Yag!

Én ugyanezt már megtettem, de valamiért néhány népet így sem enged játszani, hibaüzenettel kilép.. Nem tudom, volt már valakinek hasonló problémája ezzel?
Kijött pár napja a béta Ran no Jidai (BI):

http://www.twcenter.net/

Ran No Jidai Beta - Released

Molnibalage
Köszi a linket. Feature leírást még nem találtam. Ez akkor az RTR örököse ugymond?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

hzsolt
Szerintem jobban jársz, ha magad nézel utána ennek. 😊
http://www.rometotalrealism.org/

Molnibalage
Van valami lista arról, hogy ez mit tud és mi kell hozzá? Javítja a tulajdonságot, hogy ne lehessen kitámadni várostrom elõtt. Ekkora az MI csak bambán bámul. Még évekkel ezelõtt játszottam valamelyik Total Realism MOD-dal. Ez mennyivel több annál?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

hzsolt
igen

Molnibalage
Ez akkor megjelent már?

ja a link: http://data.hu/get/1530945/Rome_Total_War.exe.html
<#worship>brutus<#worship> megadta ezt a linket és jóóóóó elvileg csak nem tudom ogy ezt a sok szövehes dokumentumot a játékban hova kell bemásolni valaki segitsen köcce
Csak a Barbarian Invasion-höz van, google kiadja 😉

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

szabii98
Valaki egy jó Warezos rész magyarosítást adna?
Mert töltöttem és egyik se hat a gémre:S

I met God. She's black

Sziasztok!

Minden néppel játszás.

Át kell írni az egyik rendszer fájlt és már kész is.

Keressétek meg ezt a fájlt > descr_strat.txt

Itt találod:
data/world/maps/campaign/imerial campaign

Elsõre csinálsz az eredetirõl egy másolatot, jól elrakod ha mégse jól csinálnád a MODosítást akkor vissza tudd másolni.

tehát ..

Ez van benne az elején a notpados fájlban:

campaign imperial_campaign
playable
romans_julii
romans_brutii
romans_scipii
end
unlockable

end
nonplayable
egypt
seleucid
carthage
parthia
gauls
germans
greek_cities
romans_senate
macedon
pontus
armenia
dacia
scythia
spain
thrace
numidia
britons
slave
end

Átrakod a nonplayable részbõl a playable részbe a frakciókat. Valahogy így fog kinézni ...

campaign imperial_campaign
playable
romans_julii
romans_brutii
romans_scipii
egypt
seleucid
carthage
parthia
gauls
germans
greek_cities
romans_senate
macedon
pontus
armenia
dacia
scythia
spain
thrace
numidia
britons
end
unlockable

end
nonplayable

slave
end

A slaveket (lázadókat) meghagyod hisz azzal csak egy másik MOD segítségével tudnál játszani.

Mented és játék 😊)

Szintén a minden nép játszható modhoz volna kérdésem, csak nekem az alapjátékhoz.. Miért van az, h a fájl átírása után néhány nép ikonjára kattintva kidob a játék..? Más fájlt is át kell még írni hozzá, vagy valamit telepíteni kéne elõtte?

Remélem még nem halt ki a fórum, szóval választ elõre is köszönöm.
Hali !
Az RTW barbarian invasion-hoz lenne egy kérdésem. Hogyan kell felrakni a minden nép játszható modot hozzá? Mármint hogy a BI-hez. Mert én letöltöttöm a modot, meg fel is raktam, de nem mûködik sajnos: amikor már bemásoltam az új fájlt, akkor után mennék rá a hadjáratra és azt írja "kérlek válassz egy dolgot a listából".... 😛
Akinek mûködik ez a minden nép játszható mod a BI-hez, az lécci írjon már ide, hogy hogy csinálta meg.
Elõre is köszönöm.

Köszi ez jó hír, de tegnap belenéztem amit obe kolléga javasolt és ilyet találtam:

Megjelenéséig úgysincs idõm játszani, de elég nagy durranásnak tûnik, hétvégén kipróbálom, meg szerintem akkor integráljátok majd bele a magyar honlapba is ha eddig nem tettétek 😉

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

Hello.
Javaslom regisztrálj a maygar Total War fórumon ott a Rome részében rengeteg mod fel van sorolvan. http://twonline.jatekok.hu/index.php

Én kedvenc modjaim: alap játékhoz a Roma Surrectum-mot ajánlom hogy próbáld ki. Aztán jó kis mod még az Extended Greek Mod is.
BI-hez Invasio Barbarorum-mot.
Alexanderhez: a Megas Alexander modot ajánlom ez bár új egységeket nem ad a játékhoz, de rengeteg új várost raktak be. Kezdésnél kb 15 várossal kezdenek a makedónok.

Aztán vannak még jó modok Gyûrûk Úra mod és Napoleonos mod is.
Ilyen választ vártam, big BIG thx 😄 majd szerintem írok beszámolót jövõ héten ha vége a ZH maratonnal 😊 addig is stay tuned and enjoy the game 😉

már nem sokan sztem, de parancsolj, 2 nagy mod tarol itt mindent, hatalmas változtatásokat eszközölnek:

EB

RTR

bármelyiket is választod, kösd fel a gatyád<#hawaii>

Na, ennyire nem tolja már senki? 😞

Hali! Tud valaki ajánlani nekem 1-2 nagyobb modot? Valami olyan kéne ami a grafikán javít és akár 1 olyat is ami az AI-n, vagy egy MTW2 szerû Stainless Steel óriásmod. Zenéit hallgatva a játéknak igencsak megjött hozzá a kedvem, csak nincs most idõm annyi sok órát beleölni modolásba mint a MTW2-nél tettem hogy még történelemhûbb és szebb legyen. KÖSZII mindenkinek aki válaszol, fõleg a régi fanok 😊

az oké, de ha csak az alapjátékot játssza, akkor elegendõ az 1.5 ös állapot, az 1.6 már nem tartalmazott tudtommal olyan egetrengetõ javitást az alapjátékban, inkább a barbár tapasza volt, szerintem elegendõ az 1.5 ha nem találja sehol az 1.6-ot
Az 1.6 a Barbarian Invasionra a az 1.5 az alap Rome-ra való peccs! Tehát ha fennt van a kieg arra 1.6-ot kell tenni mindenképp.

de annyira nem fontos ám az a 1.6...az 1.5 is tökéletes, bõven játszható, elég ha a barbar kieget rádobod
de találtam egyet, ha vkinek kellene http://games.softpedia.com/progDownload/Rome-Total-War-Barbarian-Invasion-16-Patch-Download-8060.html
bár még nem próbáltam.
sajnos ezek nem mûködnek.
köcce!
a faltörö kosokra (is) a kapuk meletti örtornyok automatikusan tüzelnek, bizonyos fejlesztes utän, de jobb ha a tornyok melle raksz ijjäszokat is, es a tüzes nyil opcival lövesd !

a falakra is tudsz katonäkat rakni, nem ertem hogy hogy hogyan ?...ugyanugy ahogy akärhova, jobb klikk a falra, de csak egyertelmüen gyalogsägot...ostromgepet, lovassägot viszont nem !

ha nem talälhato mär a tw online-n, akkor menj fel a 2 ujabb total war forumban es kerdezd meg kinek van meg meg...eleg regi holmi, de valaki tuti elrakta, en sajnos nem😞
ha védõ vagyok egy település ostrománál akkor hogy tudom kilõni a faltörõ kosokat? Egyáltalán az õrtornyokkal hogy tudok lõni bárkire, bármire is?

És a falakra hogy tudok katonákat rakni?

RTW-vel játszom.
és hol van az az 1.6 patch? vki elküldené?
nem próbáltam, de innen mûködnie kell:

tw online
huu de régen volt....ugye a barbar invasiont is felraktad az alapjátékra?
mert az 1.5ös verzió lesz, gondolom az már jól ki lett gyomlálva, sõt arra még egy 1.6 os patch is van...
multi van, de sokkal élvezetesebb ez a játék single-be, nagy kampányt indítva, alap 3 családdal...a csaták, bár grandiózusak, - több száz órányi akár mediumon játszva is -, eltörpülnek a stratégiai résszel szemben.

ha most játszol total war szériát elõször, szigorúan kötelezõ elébb egy kampányt végigjátszani!

multira vajmi kevés esélyed van itthon, azóta megjelent 2 új rész is, most a többség az empires-t tolja, a másik része aki csalódott az empiresben (most épp lázongás van, bugos lett az új peccs) az pedig medieval 2 zik, ott is a single a jellemzõbb

ez van<#wave>
a rossz hírem az hogy sehol nem találsz free letöltést magyarítás ügyben, pénzé tették fáradtságos munkájukat, nyilván teljesen jogosan, a jó hír viszont az hogy kapható a gold edition újra , teljes magyarítással, kevés pénzért, viszont tény az is hogy örök darab, az otthoni pécés oltáron a helye<#hawaii>