13587
-
Kotomicuki #13187 Europa Barbarorum -
#13186 Rome Total Realism -
levvvi #13185 Sziasztok! Tudnátok mondani olyan modot, amiben egyesített Rómával lehet játszani? -
Berv #13184 Megszámolásuk rád vár -
#13183 nem tudja valaki hány provincia van egy sima alap rome:total war-ban? nincs kieg., nincs mod., csak egy 1.5-ös patch. -
#13182 megtaláltam, át kell írni egy txt file-t, csak azt nem értem, hogy ilyet régen nem csináltam, mégis engedte hogy az egész pályát elfoglaljam Róma után is... -
#13181 nem szeretnék értetlen leni, de sehol nem találok ilyen beállítási lehetőséget.
vagy gyors hadjárat, 15 provincia vagy sima ami 50 provincia. de az imént direkt elvesztettem pár provinciát hogy bemenjek 50 alá úgy foglaltam el Rómát és így is csak azt ajánlja fel, hogy húzzak ki a menübe.:( -
Berv #13180 Victory condition-nél keress megfelelőt -
#13179 sziasztok, régebben játszottam vele és biztos vagyok benne, hogy miután Rómát elfoglaltam, az 50 provincia is meg volt, addig játszottam, amíg az egész térkép az enyém nem lett. most csak arra tudok kattintani hogy visszatérés a menübe miután Rómát elfoglaltam, nem találom hol az a beállítás, vagy mit csináltam régen, hogy engedett tovább játszani. valami trükk volt? vagy patch? vagy mi a szösz?:) -
Yag #13178 Ammondó vagyok hogy a leghatékonyabb egység az elefántok ellen a Velites-ek. Ha két vagy három Velites csapatot ráirányítasz és megtámadod az elefántokat akkor azok nagyon gyorsan leamortiázálják őket. Nem vadulnak meg és rohangálnak a csatatéren folyamatosan mint amikor a lángoló disznókat küldesz közéjük, mert az bárkiben károkat okozhat és nem biztos hogy hazafelé menekülnek.
A Velitesek dárdákkal nagyon megszórják a fánikat és úgy dölnek el mintha hirtelen mindegyik egyszerre fáradt volna el :))) tehát :
Elefánt killer = Velites -
Yag #13177 Ha segítséget szeretnétek Pach ügyben, annyit tegyél meg, hogy leírod most milyen pach van fent.
A beállításokban a képernyő sarkában írja éppen melyik verziónál tartatok. Így könnyebb segatséget írni, ha tudjuk éppen mi a pálya ... köszi. -
#13176 Tudod mennyivel könnyebb lenne az életed, ha megtanulnál normálisan (és helyesen) írni!
Attól függ melyik verziót vetted meg:
- Ha a sima bi, amit az alapjátékra kell telepítened, akkor a BI verziószáma 1.4 lesz, az alapjátéké 1.3.
- Ha gold verziót, akkor a BI 1.6, az alapjáték pedig 1.5
A kampányt pedig ne a csatákon belül keresd, hanem szépen kezd el a tutorialt, kilépsz belőle, és majd utána lesz aktív a történelmi kampány. -
#13175 Leirná valaki lépésről lépésre hogyan kell feltelepitenia RTW BI-t mert nekem vmiért nem jó.Az oké hogy felrakta de rámegyek a kampányra és irja nekem válasszam ki vmi itemsből vagy list-ből de semmit nem látok ott csak a historical csata van meg a custom battle nincs kampány mod.:S
Vhol azt olvastam alap RTW+1.3 patch+1.5 patch de máshol meg azt olvastam hogy akinek megvan a BI az ne tegye fel az 1.3 patch-et mert azt alapból felrakja a BI-on:Omost akkor mivan?:D -
#13174 Igen kösz kipróbáltam és tényleg jók ellenük.Már csak azt nem tudom az miért van hogy egy várost elfoglaltam és a következő körben meg megvette valami más diplomata azaz azt irja árulás meg le lettek fizetve hitványok vagy mi pedig hadseregem is volt benn helytartó nem. -
Kotomicuki #13173 A disznók elviekben megriasztják őket, azok hiányában öszpontosított tüzérségi tűz, oldalról/hátulról lovas rohanok, velük szemben hátrálni, hogy tovább lehessen eredményesen lőni őket (ne a csatatér közepére telepítsd a sereged, hanem hátrébb és domboldalra), meg lehetőleg ne az újoncok fogjál fel a rohamukat, alkalmazz olyan egységeket, amiknek bónuszuk van velük szemben... -
Glasses #13172 A link másrészt a fordítást licenc jogát megvásárolták azért nem lehet már letölteni sehonnan sem csak ha vkinek megvan és feltölti valahova nekem spec az alexanderé kellene -
#13171 Most harcolok Kárthagó város ellen csak az a baj az elefántok eléggé lezúzzák a légiósaimat sőt ráadásul úgy hogy Numidia is a szövetségese. Az elefántok ellen van valami jó taktika?Július családdal vagyok!Gladiátor jó ellne? -
#13170 am eredeti a játék? mert ha kalóz akkor a crackre patch nem ajánlott. (ebben az esetben ne crackeld az alapjátékot, hanem töltsd le a patchhez tartozó cracket, és a már pl. 1,5re patchelt verziót az 1,5 ös crackel >krekkeld<) -
Kotomicuki #13169 Az 1.0 RTW-ban nagyon könnyű a diplomatával seregeket megvenni (ez nagyon kétélű fegyver!), ill. minden kikötővel rendelkező nép akkora flottát gyárt és hajózik velük vígan, amekkorát a játékosoknak képtelenség volna fenntartani.
Az 1.5-ben viszont már nyugis a helyzet, ajánlott patch-elni a gémet, még ha nem is akarod első körben moddolni azt. -
alien1313 #13168 Sikerült újratelepítéssel megoldanom a problémát.
A magyarítást is lefuttattam.
A kérdésem,patch-et célszerü-e telepítenem, ha MOD-ot még nem akarok feltenni? -
alien1313 #13167 Köszönöm a hangfájlok kicserélésére a javaslatot, de most kaptam egy angol verziót, ezt egy másik könyvtárba telepítettem, mert az elsőt véletlenül a gyökérbe tettem a H HDD-men (természetesen az orosz változatot előtte uninstallal lepucoltam + Ccleaner), viszont most hiányolja az mss32.dll-t, pedig ott van a RomeTW.exe mellett.
Kérlek segítsetek mert nagyon tetszik a játék! -
#13166 makedón -
#13165 Gall.:) -
Berv #13164 Hi,
Mi a nem jó benne?
Maga a link v. a letöltött file? -
Glasses #13163 Köszi de már néztem a link nem jó más megoldás lenne jó. -
#13162 Hali!Srácok melyik népekkel érdemes játszani a rómaiakon kívűl? -
Yag #13161 Valószínű kellene valaki aki a saját hang fájljait átadja neked és kicseréled vele. data/sound mappa. a kérdés már csak az, hogy a hangfájlokra hivatkozáskat hogy fogod optimalizálni. Elvileg ha a data mappa hangokra vonatkozó txt fájlait is elkéred, akkor van esélyed. . Összességében nem tudom hogy mennyire fog működni. -
alien1313 #13160 Ja és az 1.5-ös patch fenn van (hozzá kaptam). -
alien1313 #13159 Hello!
Nekem egy orosz példányom van. hogyan lehet a hangot angolra, netán magyarra átváltoztatni? Az oktató és a játék hangok jelenleg oroszul hallhatók. -
Berv #13158 Mindkettőtöknek:
http://twonline.jatekok.hu/letoltesek.php?mod=RTW&mod2=lc&kategoria=Patch -
Glasses #13157 sziasztok nekem csak az alexander magyarosítása kellen ha vki tud segítsen nekem link vagy email [email protected] köszi! -
nono28 #13156 Sziasztok!Kellene nekem két magyarositás.Alexander és a Barbarian Invasioné.Akinek megvan küldje el nekem vagy adjon egy linket ahonnan lelehet tölteni.Köszönö[email protected] cimre küldhetitek -
CCJoco666 #13155 köszi a segítséget, lehet tényleg összevonhatta a számukat nem figyeltem egy egységen belül! -
Yag #13154 Eltünnek, vagy összevonódnak más hasonló egységekkel ?
Ha egy seregen belül vannak egyforma egységeid, akkor a csata végén a strat térképen a megtizedelt egységeket össze lehet vonni az azonos szintű és képzettségű egységekkel. Ha megnyomod az "M" gombot akkor autómatikusan összevonja a progi. Ha nem ez a jelenség áll fennt akkor a környéken ellenséges diplomata strázsál és elcsábítja (Bribe) megvásárolja az egységeidet és azok valóban eltünnek. Ez viszont nem bug, hanem a stratégia része. -
CCJoco666 #13153 Hello!
Az lenne a gondom, hha sikeresen elfoglalok egy várost egy nagy sereggel, akkor a seregen belül egyes csapatok egyszerűen eltűnnek, de még a közelben levő seregekből is tűnnek el csapatok. Én csinálok vmit rosszul, vagy ez vmi bug? ezesetben vmi patch kéne?
-
Zsolt7411 #13152 Szia
A rome bi magyarositás megkeresi magának a főkönyvtárat csak tesz oda egy felesleges mappa nevet azt kitörlöd és teleptés.Legalábbis az enyém ilyen. -
Matthew88 #13151 Sziasztok! Olyan problémám lenne, hogy a RTW Barbarianhoz sikerült magyarosítást szereznem de nem tudom hova kell feltelepíteni, úgy hogy működjön mert a /data/text-be nem engedi ahova az alapjátéknak a magyarítását kell. Ha valaki tud segítsen. Köszönöm -
Zsolt7411 #13150 Hát akkor sajnos azt hiszem kihagyom az életemböl ezt a modot mert én ehez nem értek.de amugy igen onnan töltöttem le.köszi a válasz. -
Yag #13149 Zsolt7411 ... sajnos úgy ahogy gondolod sehova ...
Ez a csomag egy fejlesztői csomag ami nem MOD.
Vagyis ahhoz, hogy ez neked megjelenlej a játékban is, NEKED kell a modosításokat vagyis a MODolást elvégezni.
Ehez viszont olyan helyeken is bele kell piszkálnod a játékba amiket ha nem iskersz akkor nem fog működni.
Ha innen töltötted le : Imparial Romans 2.0 Pakk
akkor a lap alján találsz linkeket
tutorial 1 (add units for beginners)
tutorial 2 (Units Cards)
tutorial 3 (realistic hoplites)
tutorial 4 (edit and add units)
tutorial 5 (Units Cards)
tutorial 6 (only textures)
tutorial 7 (add units)
tutorial 8 (dismount (or mount) a unit)
tutorial 9 (Units Cards)
amik elmagyarázzák hogyan kell MODolni vagyis módosítani a játék leíró txt állományát és hova kell bemásolni és felül írni a modelleket és a skineket hogy ez neked működjön.
Tudnod kell, ahoz, hogy MODolni tudj, magát a játék alapvető működését és összefüggéseit ismerned kell. Pl.
Mik a unit card, sprite, cass, dds elemek és melyik txt felelős a megjelenésért és melyik az egységek 3D csata közbeni tulajdonságaiért, hangokért stb.
Támadás védés értékek ecetera ... Nem véletlen, hogy általában a MODokat csapatok végzik akik külön külön jók valamiben.
Ezt a csomagot King Louise Assurbanipal készítette aki egy tehetséges grafikus. El tudja készíteni a modellek skinjeit, és egység kártyáit (unit card) de hogy te hogyan és hol használod ezeket az egységeket azt már a MODderek végzik akik a programozás részével vannak elfoglalva.
Vagyis ha csak pár egységet akarsz beletenni a játékodba, akkor lassan de biztosan bele kell tanulnod abba, mit és hova kell bemásolni és mit hogyan kell átírni hogy az élvezhető legyen játék közben. -
Zsolt7411 #13148 Imperial romans 2.0 a neve a pakknak csak elfelejtettem leírni.