2397
-
#425 Vki segitsen már -
#424 Miért van az hogy újra telepítettem a gépem és most,hogy
lenyomok egy futamot kék képernyő lesz és restartol a gép?
De ilyent nem csinált az újra telepítés előtt.
WinXP Pro SP1
Catalyst 3.7
Directx 9.0b -
#423 Má ujraraktam 9.0.b-t is 45.23 de még mindig nem jo:((
Mit csináljak amugy lehet vele menni de csak ilyen kékséget látni meg a hangot hallani lécci segitsetek -
#422 Geforce 2 titanium 64 mb van amugy -
#421 Showroomnál se jelenit meg semmit meg pályákat sem 44.03-as driver van most fönn megprobáljam 45.23-assal? -
#420 Mindent beállitottam de amiko betölti a pályát akkor csak a kék semmiség van meg két ilyen baszás ott a kép közepén ami néha mozog de kormányra reagál hangok is ok csak épp a kocsit efeljti vhogy...im a gáz -
ShaiHulud #419 Ruffi ur megint alkot :DDD meg jo hogy nascarrol lebeszeltuk :DD -
#418 -
#417 Amugy: tony hawk 4 Gratulalok... -
#416 -
#415 ha nem tudnád pl tony hawk 4-nél a 2. az a game cd tahokám -
#414 :) -
#413 -
#412 Durva a keresztapa fej a Merci G-ben :D -
#411 - Miert csinalnak 2 CD-re, ha nem kell a masodik?!?!?
- Minek kell kiirni, amikor van Deamon meg Alcohol, meg egy tonna CD emulator?!?!?
- Szerintem vegyel konzolt... -
#410 ELsö cd-t már kiirtam csak az kell a telepitéshez???
Mert akko felrakom a a gammát -
#409 menj egy oldallal vissza -
mustar #407 Monjdatok cheat-et és azt hogy hova kell beírni. -
#405 JO bár most lehet betetetek egy gef 4 ti-t mert amig nem lesz uj gépem addig is kicsit normálisabb gépem legyen
-
#404 nem kell aggódnod, ugyanis még az én rohadás 1,1g-s gépemen is szépen fut -
#403 Most töltöm gammát
2000+@1780mhz 512 mb geforce 2 ti 64 mb
800*600-ban mennyire fog szaggatni?? -
#402 -
#401 -
#400 -
#399 Pfúj!!! -
#398 -
#396 talan rakd at dinamicrol staticra az ai-t allits be egy nehezsegi szintet es ok lesz -
#395 Nekem nagyon bejön a játék, semmi nyűgöm nincs vele. Az AI-ról: eccer a 3. helyen voltam és az előtttem lévő autó éppen próbálta volna előzni az előtte levőt egy kanyar elején, nem jött össze neki, felfutott a szalagkorlátra, onnan meg egyenesen le a szakadékba:) -
Pitti #391 Sikerult mar valakinek az Off-Road palyan felcsavarodni egy fara? -
#390 trukk vagy bug, lenyegtelen, hasznos -
#388 ha ha ha!:) nem talált.. általában a 2. kanyarig vagyok valaki mögött.. onnantol.... -
#387 Volt egy hasonló pálya, ott is csak úgy tudtam nyerni, hogy bevártam egy szakadéknál a startnál, és lelöktem mikor mellém ért :D Csak úgy villogot az UNFAIR felirat :D -
#386 Kicsit unalmas az AI. Ugyanúgy vezs minden kanyart, soha nem hibázik.
Azoktól a pályáktól idegösszeroppanást kapok, mikor alám vágnak egy SL300-as szárnyas mercit, erre beraknak ellenem egy GTR-t vagy hasonló kaliberű autót, azt győzzem le. Hova gondolnak ezek??? -
#385 Csak akkor, mikor elötted vannak?? Akkor gondolom állandóan lassú :D -
#384 rofl:) nehogymár egy gamezból ítéld meg az auto márkát..amugy nekem mercim van.. és jo auto.. igaz sajna nem slr.. de nem is sl..vagy dtm:))))) -
#383 neekeeem?? semmi.. mindenki itt sír hogy ez szar az szar.. nekem semmi bajom nincs.. néha ha mindenki elöttem van egy kicsit lassú.. nem akadozik hanem lassú.. egy picit! -
#382 Szerintem az a trukk Box-on, az Bug;D
De tenyleg kicsit kozel van, mar lentebb irtam, jo lenne ha lehetne allitani a sofor poziciojat es/vagy a perspektivat. -
#381 hát mercit se veszek az is tutko! egy 15 fokos emelkedön nem tudott felmenni ez a szar 12%-os damage-nél. mercedes száksz!!! -
#380 volt egy kis idom osszehasonlitani az x-es es a pc-s valtozatot, valahogy az x-es nekem jobban tetszik, jobban atjon a hangulat.
amugy a zene nekem is vacakol pc-n...en is probaltam mindent, de hiaba
xbox-on van egy kis csalasfeleseg, belso nezetre kapcsolsz aztan menube lepsz megvarod mig elkezd a kamera forgolodni a kocsi korul, akkor vissza es voila, egy sokkal kellemesebb belso nezet a vegeredmeny, nem olyan mintha epp utkozes kozben a kormanyt fejelne az ember:) sajnos pc-n ugy vettem eszre ez nem mukodik:( -
#379 kell a bánatnak zene elég gány zenék amiket hallottam^.^ mire jo a winamp? mwhahahahahahaha