2397
  • gyraph
    Nekem pedig zene nincs versenyek közben, hiába konfigurálom, pedig nekem audigy2 van a gépben...úgyhogy lehet hogy nem is kell sajnálnod :)))
  • CSOCSO
    én egy p4 es gef4 es sb liveon nyomom.. nem fagy nem szaraxik.. tök fasza.. full grafikán néha ha elöttem van mindenki akkor kicsit lassú.. de amugy minden zsír
  • Eisenhower
    nekem kurvára recseg a hang... integrált 5.1-es szutyok van. me még 3 honap után se akarják intézni az audigy2-met :(
  • CSOCSO
    olvas vissza két oldalnyit le van írva a csíít
  • Alexease
    Na hasonlot mondtam en is;) A GT4 lehetne olyan jo jatek, hogy meg en is vennek csak az miatt egy PS2-ot. De belsonezetnelkul, eszembe sem jut foglalkozni vele. Es szerintem sokan vannak igy, ezt bukja a Sony.

Es ez visszafele is igaz. Ha a Merciben, vagy barmilyen PC-s szimulatorban nincs belsonezet, akkor azzal sem jatszok!
  • Alexease
    Termeszetesen a belsonezet jobb egy kormannyal, de sokaknak a belsonezet meg gombbal is autosabb.
    De a kulsonezethez meg szinte felesleges kormany. Legalabb is szamomra nagyon idetlen.
  • I.C.ram
    Belsőnézet is csak annak élvezetes, akinek van kormánya... SZERINTEM.
  • Ramore
    Egyet értek, a Gt sorozat a királyság, de én azért egy kicsit örülök a Merci játéknak, mert szerintem a legjobb pc-s autós gamma jelenleg.
  • Eisenhower
    azt mondja meg nekem vki pc-re mé nem tudják kiadni a gt sorozatot? vagy legalább ilyen szépen megcsinálni. nekem anno volt ps1-em marha jol irányithato gamma és ahhoz a kis géphez képest kira grafja volt. most néztem a gt4 képeket, azthittem lehidalok. na asszem a gt4-nél kezdödik az igazi autos gamma^.^
  • Eisenhower
    jah már nem kell. biztos annyira töltöttem hogy meg kellett neki állni szusszanni ^.^
  • Eisenhower
    vkinek van warezcenterhez kodja mert a 2.cd 9-es fájlnál megállt. és se elöre se hátra... megköszönném...
  • oneal1
    jó ksi játék ez!!
    csak egyszerüen nem uyg kell nekiállni hogy simulátorrral fogsz játsszani és kész!
    élveztes az irányitás de koze sincs a reális mozgáshoz
  • Alexease
    Nem a jateksilusaval van a problemam. Mint latszik, ez sem szimulator es palyaverseny, de meg is "szoba allok" vele, a lentebb emlitett elonyei miatt;-) Bar az is igaz, hogy nem sokaig, a leirt problemak miatt:(

A problemam a GT sorozattal, hogy idegesito, hogy egyszeruen elcseszik. A Sony, a "gyari" ceg csinalja, irtozatos penzekbol, az egyetlen "emesztheto", igenyesebb autosjatek konzolra. Es ha vennek a faradtsagot, es keszitenenek korrekt belsonezetet, korrektebb fizikat/szimulaciot, es egy normalisan skalazhato, ertelmes AI-t, szerintem sokkal tobben megvennek, hasznalnak stb.

Pl. en, de meg van 1-2 ismeros, aki csak ezert venne PS2-ot;) De igy, tenyleg csak egy nagyon szep, sok autot es palyat tartalmazo kulsonezetes autotologatos gamma:(

Nem hiszem el, hogy egy Sony-nak, nem erne meg a "komolyabb" kozonseg fele is nyitnia. Kicsit bosszanto. Bar lehet, hogy tenyleg felmertek, es ez a stisztika... Valahol olvastam, hogy a GT4-et meg jobban "arkadositjak", hogy emeszthetobb legyen:((

Ez egy kicsit OFF gyanus volt;) de ez jatek hasonlo cipoben jar, csak jobb uton;)
  • mohus
    Mint már írtam ez a játék stílusában a need for-hoz hasonlít, mint a GT szériához.

• mohus
    csak a váltókar béna
  • M@TriX
    ja tényleg erre nem gondoltam, hogy amelyik elromlót trafó, az mennyire romlott el, esetleg ha nem is te, de egy villanyszakihoz elviheted, mert lehet, hogy tényleg kicsi a baj...
  • hykao #354
    Hello Mindenki!

Amint már írtam, nekilátnék a magyarosításnak, de egyenlőre nem találom, hogy melyik is lehet a szövegfájl.
    Megpróbáltam egy syn text editorral, de nem volt jó hozzá!

Ha valaki esetleg tudja, hogy melyik fájl tartalmazza a szövegeket és/vagy van ötlete, hogy milyen editorral lehetne szerkeszteni, kérem jelezze.

Ameddig nincs megoldás, a magyarosítás kimerül abban, hogy az úniós rendszámon a D-t átrajzoltam H-ra!
  • M@TriX
    pontosan...
  • M@TriX
    az nehéz lesz...
  • gyraph
    Szerintem is hibátlan, és ez legalább kézre is áll...legalábbis nekem.
  • Jacek
    Csocso hagyjal mar a mssw foskazl kormannyal amiivel csak a szopas van se suppoert mar hozza es nem is gyartjak:)
  • Manta
    Logitech Wingman Formula Force GP-m van, teljesen jó!

(szvsz a legszebb kormány)
  • gyraph
    Nagyon nem jön be nekem a microsoft kormány váltója, persze momo racinget vennék én is, ha sokat játszanék , akkor talán ki is adnék érte annyi pénzt. Majd még gondolkozom. Na de mostmár tényleg "ON"
  • CSOCSO
    sidewinder rox...én is azt vettem..igaz eladtam de azt csak azért mert kellett a mani.. ha veszek megenn komrányt akkor megenn ms ffw.. esetleg ha annyi lesz a manim akkor momo..
  • CSOCSO
    logitech formula force? nane:))))) elég trágya ormány.. 12ért hozzádvágják.. ennél sokkal jobb piros ms ffw.. tudom mert haveromnak ilyen logija volt.. alig lehet rajta tekerni..stb... ms sokkal jobb.. ennél már csak a momo jobb.. ha nekem nem hiszel nézz körül a neten a kormány teszteknek..20 ezerért az ms tud a legtöbbet és az a legkényelmesebb is..
    ha drágábbat akarsz akkor csak momo van..akinek meg fekete van az meg dobja ki.. eladó az enyém is kemény 5 ezerért..senki nem veszi meg.. mert már semmit nem ér a fekete
  • CSOCSO
    hjaaaaaaaa.. uj driver nem is fog működni azzal:((( winxp vel meg a piros müxik csak értelmesen
  • gyraph
    Okés köszi! Mondjuk van némi rálátásom nekem is a piacra, épp ezért írtam, hogy a Momo-ra sajnálom a pénzt, de nem tudtam eldönteni, hogy Microfos-t vegyek, vagy ezt, de aszem egyre inkább ez lesz belőle, mert a sidewinder nem tetszik annyira...Tenksz!
  • Alexease
    Pontosabban, az automata ellenkormanyzast;)
  • Alexease
    Ja es persze az automata kormanyrangatast is kivehetnek belole, mert idegesito neha...
  • M@TriX
    köszi, akkor reméljük még kissé javítják és akkor lesz mivel szórakozni. ;)
  • M@TriX
    az én véleméynem a következő. Ha 40 rugód van MOMO, ha 30-ad van LightMOMO, ha 20 alatt akarsz FFB-s kormányt pedállal, akkor szerintem a Logitech Wingman Formula Force a legjobb választás. Driver ok, profilok, erős FFB, jó rögzítés, gumírozott kormány, Forma-1-es style váltó a kormányon, dizájnos pedálok. Szóval ebben a kategóriában viszi a prímet. Én nagyon utánanéztem mert ha veszek valamit jól szétnézek, így bizton állíthatom. Pár hete láttam megint valamely áruházban 17-18e környékén...
  • Alexease
    Mar reszletekben leirkaltam, de megprobalom tomoren;)

Eloszor is, ez "arkad stilusu jatek", ami nem gond, kell ilyen is, csak lenyeg hogy nem "szimulatoros" elvarasok szerint nezem.
    Szerintem nagyon jo lehetne. Elonyeit mindenki ismeri (sok auto, rengeteg hosszu palya, eredeti muszaki adatok, szep, gyors stb.).
    Ami nagyon pozitiv, es mindenki szamara "hasznalhatova" teszi, a belsonezet, a tores, es az eleg jo fizika es szimulacio.
    A negativumok a konzolos "multbol" adodnak, es a hianyos kidolgozottsagon. Ilyen pl. a multiplayer-, a dinamikusabb sofor-, a reszletesebb FFB-, az "uthangok"-, az elmentheto visszajatszas hianya, a butacska AI, a menukezeles.
    Ha ezeket renesen beleepitenek, akkor majd hogy nem egy jo kis "verseny szimulator" kerekedhetne belole, ugy hogy megtarthato lenne az arkadosra valo visszakapcsolasi lehetoseg is.
    Igy egy az egyben olyan, mint a GT3 vagy GT4 a PS2-on, csak itt van belsonezet es van tores.
    (Mohusnak: Igy szamomra es sokak szamara a GT csodaid egyszeruen hasznalhatatlan cuccok, mert hiaba a szupercsicsa auto, es a filmszeru visszajatszas, ha kivulrol tologatok egy csillogo dobozt. A visszajatszas meg masodlagos, mert autot akarok vezetni, vagy jatszani, es nem "filmet" nezegetni...)

A lenyeg: ha potolnak az elobb emlitett hianyossagokat, lenne benne egy nagyon jo AI es Multi, akkor nem csak nagyon jo, hanem hosszu eletu jatek is lenne. Igy egy kicsit gazos a dolog...

Na, ez nem lett valami rovid...
  • gyraph
    Jó az a logitech kormány? Gondolkozom rajta...a Momo kicsit drága és annyit azért nem játszok.
  • M@TriX
    nekem meg piros/fekete ;) (Logitech)
  • M@TriX
    mi a véleményed a játékról röviden? Autók viselkedése, törés, belső nézet... kösz. ;)
  • Alexease
    Van ittt nehany cheat szeruseg, lehet tesztelni oket, melyik mit csinal:
    AllUCanGet, Goodzpeed, Jiu-Jitsu, McRace, No Hat!, Halbzeit, TaxiDriver, N.I.C.E. 2, HUIBUH, Top 10, Cool Fool, JamSession, Free Ride, Miss World, Full House
  • Alexease
    Mit talaltam a hangfile-jai kozott?!;))) Most vagy "elvettek" es benne bmaradt az info, vagy toluk vettek az efektet.
    Wav licence header (grass.wav, kies.wav): MeatWater NASCAR 4 SoundPack 1.0
  • CSOCSO
    milyen kormányod van?? piros vagy a régi fekete?
  • CSOCSO
    eladtam mert most nemkell.. majd lesz biztosan.. de nemtom mikor..amugy a 4 es drivert nyomattam
  • CSOCSO
    sajna eladtam a kormányomat.. de nemtom milehet a baja..tán a win2k...nemtom:(