2397
  • ÁjjLe BoBBi
    es a bekszpész a gáz nemde ? :D
  • hali
    bal-alt
  • I.C.ram
    Jó lenne, ha meglehetne nézni rendesen a billkiosztást, mert fingom sincs mi a kézifék. (Space nem az)
  • ÁjjLe BoBBi
    ok majd ocsemet rauszitom tesztelje :)
  • Jacek
    mondom jo
  • ÁjjLe BoBBi
    ehh :)
  • Jacek
    Bobbi szedd le nyugodtan:)) na gyerekek ilyennek kell lenni egy arcade jateknak !! szerintem halal elvezetes:)) mikor perfekt slideokat irkal nekem:P
  • CSOCSO
    hjo mondjuk nem azért mondtam hogy fordítsd le mert jobb mint a splinter... csak mondtam hogy nekem annál jobban tetszik.. de akkor is lefordíthattad volna ha rosszabb:) nekem 8 miért fordítod le... amugy a splinter dologban totálisan nem értek egyet...de lényegtelen felesleges itt ebben a topikban erről dumálni..számomra a téma lezárva.. neked az jobb nekem ez.. ettől függetlenűl akár le is fordíthattad volna:)))))))))))
  • M@TriX
    pontosan ami szerintem elég jó lett. Addig nem is találkoztam ilyen jó kamion fizikával. Beleng a kszni. A légfék hang über volt! És törés is volt. Szóval ha nem adták lejjebb, akkor nem lesz olyan rossz játék...
  • hykao #156
    Jaja, a Splinti tényleg mintaszerű átirat!!!
  • ÁjjLe BoBBi
    ehh :) azt meg sem kérdeztem hogy elindulna e a gépemen :)
    szal
    1800+ XP
    256/266 DDR
    ABIT lap
    Vanta 16 MB by Jacek professzor :)
  • ÁjjLe BoBBi
    oké főnök! :) őőő igaz még nem csaptatok ki a nascar ligából ? :) sajna hardveres problémáim akadtak az utóbbi 2-3 hónapban és ezért nem tudok sajnos indulni de igyekszem megoldani a helyzetet
  • Toya
    Tedd fel nyugodtan, kikapcsolt ABS-el, totálisan szimulátorra tolt fizikával szerintem pofás.
  • antijedi
    nekem is jobban bejön splinter, az okokat épp előbb irtad le, ez már 2! :P
  • hykao #150
    Most olvastam el,

1. először még az mgs-t írtad, nem a 2. részét

2. a második részben a főszereplő gyerekesebb, mint az egyben

3. van olyan, aki szerint a splinter az mgs2 nyomaiba ér: ÉN!!!

4. Azért tetszik a Splinter jobban, mert bár ez is fiktív történet, valós földrajzi helyek, és olyan események szerepelnek benne, amik akár meg is történhetnének, ennek megértéséhez persze megfelelő történelmi, földrajzi ismeretek kellenek, ezen felül nem szeretem a manga szerű grafikát, valamint a tejfölszőke, hosszúhajó, bájos hímnemű főhősöket, akik bár kommandóst alakítanak, de fejük az imént említett okokból szinte világít az éjszakában, valamint a való-szerű történetek jobban vonzanak, mint a fantasy-szerűek.

Az MGS szerintem inkább a fiatalabbak játéka, semmint az idősebbeké (nem arról beszélek, amikor valaki eléri a 18-at).

Megtisztelő a felkérésed, de mint írtam olyan játék fordításába fogok csak bele, amit ismerek (a témakört is), szeretek, megvan, és végig is nyomtam.

Egyébként az Elite Force 2 magyarosításának kellős közepén vagyok, és a merci játék fordításába csak felüdülésképpen fognék bele, mert ez talán nem akkora kaliberű.

DE MOST MÁR TÉNYLEG NE TERHELJÜK EZT A FÓRUMOT EZZEL A TÉMÁVAL!!!
  • ÁjjLe BoBBi
    Én szeretem az LFS-t, éppen ezért a szim-et is...Nagyon fel tud idegesíteni az arcade gém...de ugyanakkor szeretem a merciket...leszedjem és feltegyem a gémet vagy inkább ne romboljam az idegeimet ?
  • CSOCSO
    ??????????

írtam néked emailt....nem kaptad meg?
    nekem 8 hogy milyen idős vagy.. ha élvezed a gamezt az jo...
    splinter cell?...most ne menjünk bele egy vitába.. de nincs olyan aki szerint a splinter az mgs2 nyomaiba érhet.. de te tudod...
  • hykao #147
    Bocsánat csocso_unlogin-nak szólt nem Wizzard-nak!!!
  • hykao #146
    Mi az az "MGS" talán a Metal Gear Solid?

Na de, hogy a faszba jön ez a Mercedes-Benz World Racing fórumba?

Csak olyan játékot fordítok, amit ismerek, szeretek és játszom vele, sőt végig is játszom!!!!!!!!!!

Az MGS, bár jó játék lehet, nekem mégis inkább a Splinter Cell jött be, valószínűleg azért, mert már egy vén fasz vagyok.
  • WiZZaRD
    meg a nice2-ot is...
  • Evilmann
    A demoban a multiplayer-re rámenve magyaráznak valami downloadable upgraderól meg online és LAN play-ről.
  • WiZZaRD
    azert a synetic nem egy ismeretlen ceg....
  • hykao #140
    Ok! megszerzem és nekilátok a magyarosításnak!
  • CSOCSO
    nah igen én is meg vagyok elégedve a graffal.. elég zsííííír... már majdnem olyan faszán néz ki mint ps2 re a gt3... és azok meg má vagy 2 éve nyomják azt a gamezt.. hehh...
  • CSOCSO
    szvsz ess neki nyugodtan! azhem van benne kocsi ismertető de nem biztos.. nekem csak a demo van meg..és most jöjjön a vélemény...
    nekem nagyon tetszik!:))))))))))))))

fizikailag elveri az nfs6 ot simán... nem egy lfs... de nagyon kellemes!én 20 percig csak burnoutoltam minden segítség kikapcs.. + átállítva sim modba.. lehet vele állatul slideolni meg stb.. nekem tetszik!!!!!!!!!!

• Jacek
    ja akkor ok termeszetesen:)
  • djcom
    Több órányi játék után azt kell mondjam:Nem láttam még ennél szebb grafikájú autós játékot.
    Az irányítás is jó-de lehetne jobb-hangok,zene kitűnő,
    gépigény(huh)se elviselhetetlen(mondjuk van is mit mozgatnia a GPU-nak)
    Nagyon jól sikerült játék.
  • gyraph
    Hogy az egyik kedvenc filmemet idézem azt kell mondjam:

"ebből a szarból nem pofázod ki magad" :)))

ui: nincs harag, csak poén :)
  • Sanca
    De mos nem autos gamakrol vitaztunk, hanem altalanossagban...
  • Jacek
    :PPPPP mire kesz a rally meg a masik:)) na az nem most lesz:)
  • Jacek
    jo sok autos gamma:PPP Sea Dogs2-be jo lenne azert:P
  • gyraph
    miért a morrowindnek v. a gothicnek szarul állna? egyébként bármelyik játékhoz el tudnék képzelni multi-mod-ot..:)
  • gergou
    OFF

A Fabri ma benazik egyet valmi forma 1 es automatan, nezzetek meg:))

ON
  • antijedi
    republicnak nem állna rosszul, pont ezel baszták kcisti el hogy nincs benne... :p
  • gyraph
    OFF

Jó ne klasszikus egyszemélyes játékokról beszélj már ...nem akarok többet erről beszélgetni...

ON
  • hykao #125
    Hello mindenki!

Van értelme lefordítani a játékot?

Úgy értem, vannak benne küldetések, leírások a mercikről vagy a gyárról, vagy valami ilyesmi?

Írjatok már róla valamit, mert ha van értelme, akkor megszerzem, és nekiesnék - egy kis pihenésképpen az Elite Force 2 fordítása közben.
  • Alexease
    JACEK
    Nem akarsz veletlenul egy Merci Mod-ot is csinalni?
  • Sanca
    Nade ez mar nagyon OFF-ra sikeredett:) Visszaterve a jatekra a toresmodell egeszen jol nez ki kepek alapjan.
  • Sanca
    Hat csomonak rosszul allna. Kb 20 jatek van a vinyomon, innen valogatnek. Neighbours From Hell, Republic, Sea Dogs 2, Sim City 4, de meg Gothic 1-2ot, es Morrowind-et is ide tudnam sorolni(bar ez nem biztos). Hacsak az 1. 4 jatekot nezem az sajat tapasztalatbol kindulva 20%(20/4).
  • traXion
    megjelent? :)