2397
-
#218 meg, hogy a warezes fárad is vele, ugyebár. -
#217 hát úgy is fel lehet fogni. Meg úgy is, hogy a játék eredetiben drága, warezen olcsóbb. -
#215 mázlid volt :))
A SMSFTP-k általában azért jók szoktak lenni.
-
#213 fogy, de a dc meg nagyon megbízhatatlan. Jó, a legjobb az átutalásos warez FTP, de ha vkinek nem kell sok cucc, akkor elég egy SMSFTP is. És azon tuti jól van rajta a game. -
#211 smsftp, de egyébként én sem bírom őket, de amikor valakinek kell vmi játék, akkor hasznos :)) -
#209 meg is lehet azt a versenyt nyerni csak okosan röviditsd le a féktávot kanyarok előtt -
#208 jólenne ha lenne bent olyan opcio mint a nfs5-ben ott a legelső tipustól indulsz és még tuningolhatod is de ebből szerintem kimaradt -
#205 köszi most szerinted értem? -
#204 Irregularities on DirectX 7 cards (e.g. Geforce 2GTS, Geforce 4 MX)
These cards cannot display the following 3D engine features:
- Rain
- Steering wheel animation
- Paint effects on vehicles (when you select this, "anthracite" is automatically selected)
- Minor display errors on some vehicles (black rectangle on the gas cap)
There may be display errors with 16-bit color depth on Geforce 2 and Geforce 4 MX cards. You should therefore only use 32-bit color depth in this case. -
#203 Az haggyán de hogy még a műszereket se lehet látni teljesen. Hol besötédedik,hol kivilágosodik. Ez nagyon zavaró. -
#202 Ménem mozog a kormány belső nézetben? -
#198 Ja, és van benne SLR :D -
#197 na jó, elindítottam a feltöltést, majd ha kész, szólok. -
#196 warezcenter
kértem kódot tegnap, ha azzal te is tudsz letölteni, akkor megadom. -
#195 és akkor majd tudod tölteni, szólok, ha kiraktam. Ok? -
#194 kiteszem az SMS warezemre, ok? -
#193 van vhol warez oldalon? -
#192 hun hun hun????????????????????????????????????????????????? -
#191 Az FFB nalam elfogadhato. Vagyis sebbessegtol, dolestol, kanyarivtol fuggoen, a "felfuggesztes" arra huzza, ratja amerre kell - uszkve;) Es az erejevel sincs semmi problema. Bar igazabol, csak a gyorsabb autoknal jon ki rendesen.
Ami hianyzik, az a reszletesseg, amit irtam. -
#190 Közben megtaláltam: playername-nek "Allucanget". -
#189 2 CD, van. -
#188 van már fullos??? vagy még csak lesz? -
#187 Az xboxot tv-re kötöd, a PC-t meg monitorra... -
#186 Nagyjából ezeket állapítottam meg én is, de az FFB-t nem vágom, ugyan van, de semmi értelme, logikátlanul ráz, néha útviszontól függetlenül. Csak mutatóba rakták bele, inkább zavaró.
Viszont pozitív, hogy az útszélén parkoló kocsik is valódiak, noha más gyártótól származnak. -
#185 Megneztem en is ezt a gammat, es ugy-ahogy, de tetszik;)
Bar egyik szemem sir, a masik nevet (ahogy ilyenkor szoktak volt mondani;), de az osszes problema, hianyossag a konzolos eredetenek koszonheto;(
Az igaz, hogy ez "csak" egy konverzio, vagyis sok minden nem varhato el. Mar az is csoda, hogy atdolgoztak a "fizikat, szimulaciot", vagyis sokkal normalisabb mint konzolon. Es persze a masik ketto, a belsonezet es a tores.
Mivel ez eleve "arkad stilusu jatek" - ami nem jelenti azt hogy rossz - sok minden nem elvarhato, de ahoz kepest, sokaknak "emesztheto" lesz.
- Van belso nezet, amitol mar autossabb a jatek.
- Lekezeli normalisan a kormanyt, elfogadhato FFB-vel.
- Van benne lathato tores!
- A "fizika, szimulaio" mar a "jo-elfogadhato" kategoriaba tartozik, vagyis elvezetesen lehet vele autokazni. Pl. a szimulatornak keszult TRD-t es Colin3-at, magasan veri;)
- A grafikahoz, a palyameretekhez kepest meglepoen gyorsan fut.
- A Multiplayer resz teljes hianya.
- Rengeteg a folosleges, csicsa repulo arkad elem, ami konzolon alap, de ide folosleges. A megsporolhato eroforast, fordithattak volna ertelmesebb dolgokra is.
- Bar van belsonezet, de ha mar licence, akkor lehetett volna szebb is, pl. fotokrol, mert igy egy kicsit "rajzfilmes".
- Az FFB lehetne reszletesebb, a "szimulacios" erzes miatt, ha mar benne van a lehetoseg (fu, homok, kavics, razoko stb.)
- Ugyan igy, ezeknek az utviszonyoknak a hangjai is.
- A konzolos gombos/potyogtetos menu kicsit gazos. Ha mar PC, akkor azert ezt megoldhattak volna. -
#184 Háát, egyelőre nem bejövős annyira, főleg, hogy megvan az LFS S1 full. Van hozzá valami kód, amivel az összes verdát unlockolni lehet? Nem akarok karriert csinálni, annyit nem ér meg. -
#183 IndyCar
Szimulatornak keszult arkad iranyitasu, mozgasu jatek (Codemasters). Ebbol mindenki dontse el... -
#182 Valami nalam nem stimmelhet...
Akadozik alaposan a grafika (Radeon 8500 + AMD XP2400+).
Masreszt olyan darabos billrol az iranyitas, hogy elvezhetetlen.
Mi a gaz vele? mit boktem el? -
#180 Ez nem bug. Igy nem kell utkozest szamolni, igy gyorsabb. Valamit valamiert. -
#178 szupper, thx.
A Truck Racing nekem is nagyon tetszett, az Insane-nel nem játszottam a Screamer 4×4 viszont nem tetszett. -
#176 ez egy überállat játék? ÉRdemes letölteni? -
#175 hát csocso ez a kép magáért beszél:)
X-en nézve mondjuk 10-szer jobban nézett ki....de ami ott is zavart az a perspektívikus torzulás...dőlnek a fák stb
sztem látványban a GT3 közelébe sem jön, főleg nem az autók kinézete, de MBWR nem is arról szól mint amiről a GT3 teljesen más -
#174 kellemes, erősen arcade...mind irányítás mind pálya meg egyéb körítés, ráadásul arcade-osan gyors!!! (Xboxon néztem)
az autók és mozgásuk és látványuk az aszfalton stb lehetnének "szebbek , valósághűbbek" most nem konkrétan grafikában felbontásban, hanem úgy összképileg....de legalább törik és MERCEDES!!!:))
10/8 pont
-
#172 szép :P -
#171 Hogy legyen itt kep is;)
-
#170 Konzol rulezzz;) Legeloszor en is frankon eltevedtem a menuben;))) -
#169 kezifek a lenyeg:PPPPP -
#168 eloszor nem vagtam mi a gond :))) kicsit mondjuk idiotan van megcsinalva azt hiszem insertel lapozol es del amivel valasztani tudsz:) -
#167 a billentyu kiosztasnal lehet lefele lapozni, es ott (de tobb billt nem kell hasznalni :)) -
#166 Köszi! Ezeket hol lehet megnézni?