2397
-
#272 Ezek a jo meretek, nekem is ennyi, es muxik. Mondjuk en mar nem hasznalok Daemont, Alcohollal imidzseltem be. -
#271 9800Pro. Ez az elso jatek rajta, meg zsir uj :))) -
#270 www.jatekhirek.hu -
#268 Ha már lejött, akkor mi a baj? :D -
#267 Kb stimmel méretre -
#266 lécci segitsetek mer már nem birom ki:) -
#265 ARGHHHH.. nekemislejött.. akarom azonnal!!!!! VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ nembírom ki.. cstelni fogok..áéáééréghh nahjo talán kibírom:(
-
#264 szevasztok!
leszedtem a játékot de a daemon tools nem nyitja meg az image file-t:((
neketk is volt iylen problémátok velel??
az 1. cd 527 mb
a 2. cd 717 mb
ez kicsit gyanus -
#263 Nálam is ezt csinálja, de nem néha, hanem rendszeressen, amikor befejezek egy versenyt és rányomok a continu-ra...
Milyen kártyád van? -
#262 anno MBTR-hez volt syn file buherator, lehet ezzel is muxik -
#261 Nalam, amikor ki akarok lepni, akkor neha dob egy reset-et... -
#260 nem tom de lécci add oda a kodod plzzzzz -
#259 nektek nem fagy ki neha a menuben? -
#258 Vki adjon warezcenterhez kodot mert warehouse-on regeltem:((
Elöre is köszi -
#256 Meg van ez is.;) Vagyis mehettem vele. De ezt sem adta meg veglegesre:(
-
#255 Ez egy szep mondat volt;)))
Amugy az NFS sorozatot, meg a megjelenes elott allo Underground szart is magasan felulmulja (kiveve a Multi lehetoseget).
Az NFS egy eppen meg eladhato, hasznalhato fostalicska. Ezt ha egy kicsit kipofoznak - nem grafikailag - akkor mar majd' egy jo kis szimulatort lehetne belole csinalni. Persze ugy, hogy az arkados resz is benne maradhat, annak aki azt szereti.
Sajna igy, nem lesz hosszu eletu - es nem csak a Multi hianyanak koszonhetoen;( Pedig kar erte, mert az autok kivul-belul szepek, latszik es erezni, hogy a beepitett gyari parameterek szerint mozog az auto, vagyis jo lehetne.
Ha esetleg valaki ezeket a SYN file-okat meg tudna buheralni, talan meg lehetne piszkalni annyira, hogy hasznalhatobb legyen (bar multi nem lenne akkor sem). -
#252 Upsz! Bocsi. Mindjart kissebbre vesszem. -
#251 Koszi! Vagyis semmi ertelmes:( Ez nekem nem kell, mert inkabb vegig nyomom.
Most itt tartok:) Ezzel toltam versenyt. Bar az autot nem adta meg:((
-
#250 pffffff... semmi lan lehetőség??????????????? minek tették bele???????????????????? akkor már hagyták volna inkább ki -
#248 multirol mi hír? miért fikázzátok? most nincs vagy van? csak lanon lehet vagy mi a csecs van? -
#247 A kódokat a névhez kell beírni:
"Allucanget" - összes kocsi és pálya elérhető Singleplayer módban
"Full House" összes kocsi és pálya elérhető "Multiplayer" módban
"Free Ride" - összes kocsi elérhető
"JamSession" - összes bajnokság elérhető
"Miss World" - összes küldetés elérhető -
#246 Ha tud valaki nemetul, lefordithatna ezeket, talan van kozte "normalis" cheat is (super sim mod )
"Allucanget" - Mit diesem Profilnamen schaltet ihr ein Großteil aller Strecken und Fahrzeuge im Singleplayer frei.
"Full House" - Mit diesem Profilnamen schaltet ihr ein Großteil aller Strecken und Fahrzeuge im Multiplayer frei.
"Free Ride" - Mit diesem Profilnamen schaltet ihr alle Fahrzeuge frei.
"JamSession" - Mit diesem Profilnamen schaltet ihr alle Meisterschaften frei.
"Miss World" - Mit diesem Profilnamen schaltet ihr alle Missionen frei. -
#245 Van néhány elég ocsmány textúra, kicsit mintha "félkész" lenne a játék. -
#244 Karrier modban nem lehet valtoztatni valahol a korok szamat? -
#242 Minden segitség ki van kapcsolva de mégis egy kicsit ellenkormányoz magától a játék ha csuszik... Ezt hogy lehet kikapcsolni? -
#240 -
#238 Nekem is van ha kell valakinek esetleg az dobjon 1 mailt -
#237 Nekem is van egy kodom, ha valakinek kell irjon mailt. -
#236 nemtom de én tépek mindent amitlehet:) SzAL KÖSZIKE -
#234 Én is küldtem kódot mailben, mert az itt megadottra ha mindenki rászabadul, akkor is csak 1 szálon folyhat a letöltés. -
#233 ahaaaaa... akkor jo:) -
#231 één rájöttem nagyon tompa vagyok...:))))))
vagy csak az izgalomtol vagy nemtom.. most te bertál egy kodot nekem.. a flahsgetbe nekem egy user meg egy pass-*t kéne beírnom...akkor most mit is írjak oda?? -
#230 100milliárd köszönet! -
#228 én nem vágom.. hoygan tudok erre a buzi oldalra felmenni?????
warezcenter.hu nem müxik
warezcenter.warez.hu nem müxik -
#226 egy két vidkártyánál szar.. pl gef2 mön baszk mozdulni..haverom gef4 én mozog szépen -
#224 ÁRGHHHHHHHHHHH BAZZEG AZONAL KODOT PLS!!!!!!!! SZOPOK BASZOK NYALOK!!!!!!!!!!!!AKÁRMIT!:))))))))))))))))))))))))))))))
plssssssssssssssssssss..fizetem az sms-tha kell csak adjatok linket:) persze megköszönöm ha valaki elküldi az ő pass ját:)))))) -
#223 műszerfalszép kormány baszik mozdulnyi -
ShaiHulud #222 arnyahatas=arnyekhatas :D -
#221 Hát akkor én nem értem hogy nálam mi a gáz. -
ShaiHulud #220 hat talan az hogy a kormany mozgatas soran fellepo arnyakhatasokat pixelshadderel szamolja esetleg es ezert a dx7 es kartyaknal ezt igy oldottak meg mert ugye az meg nem tamogatja pixel shaderezest...