2397
-
#617 Nemsokára kijön a Midtown Madness, addig jó lenne gey váltós kormány. Amit nem tehetek meg valóéletben, azt virtuálisan is realisztikusan akarom :) -
#615 de te klinikai eset vagy :D
én ilyenkor már inkább beülök a verdába, és irány a ucca :D -
#614 En szigoruan belsonezetbol (fulke) mindent;))) Es persze botvalto;DD
Amiben nincs belsonezet, az sajnos kuka;) -
#613 gyorsan szokj le a külső nézetről, az egy agyrém
a botváltós kormánnyal az a helyzet, hogy elsőre persze mindent bottal vált az ember, mert olyan "nagy feeling", de ha túl vagy az ökörködésen, akkor sokkal használhatóbb a füles
az meg már 20 alatt is van (bár talán botos is) -
#612 Én eddig külsőből nyomtam, ma próbáltam ki motorházasból, és sokkal jobb :) -
#611 Mennyibe kerül egy jó botváltós pedálos kormány?? Nagyon gondolkodom egy beszerzésén. Röhely, hogy benyomom a jobbrakanyart, erre máris 45° fordul. -
#610 hát akkor ajánlom mindenkinek a centering force nevű csodát, ha élvezetes autókázásra vágyik
a kormány annyira nem izgat, nem belsőből nyomom hanem motorházasból
csak csodálkoztam -
#609 - Mozog. DX7-es kartyakon van gyikja - benne a readme-ben. Probald a masik EXE-t.
- A ho jo lenne - de azt nem is irtam;) De a tobbi szerintem gyenge, vagy nics.
- Valszeg nalad azert nem huz vissza. De mar mas is panaszkodott - Norbi, ha jol elexem. Eleg rendesen ellen kormanyoz, idegesito. Tipikus arkados fogas, hogy az emberek jot tudjanak csuszkalni kanyarban, hogy osztogassa a "good/excellent slide"-okat;))
-
#608 nálatok mozok a kormány belső nézetben?? nálam semmi, mereven áll középen
-
#607 a fű stimmel, de a murva, hó érezhető, jelentősen "lazább" lesz a kormány
ellenkormányzás nálam nincs, bár én egy 30%-os középre húzó erőt használok "always on", lehet hogy ez akadályozza meg
szóval nekem a kormányzással és az egész szimulációval sosem volt gondom -
#606 Ha félcsöves pályán képtelenség billel jó időt menni :/ Túl nagyokat ránt a játék! Belső nézetben látszik is, hogy úgy mozog, mintha két fázisa lenne a kormánytekerésnek. -
#605 - Az FFB ereje jo, csak nem eleg reszletes a jatekhoz. Pl. jo lenne erezni a fuvet, a homokot, a kavicsot stb.
- Azt a tekergetest jobban nezd meg;-) Pontosabban, ellenkormanyoz a megcsuszasoknal. -
#604 nálam nincs automata kormánytekergetés, az FFB meg egész tűrhető (szervóhoz képest még sok is)
nekem inkább az egyhangú játékmenettel van bajom meg a multi hiányával (ja írtam neked ICQ-n) -
#603 Ahoz kepest, hogy "milyen" a program, meg tetszik is ;) Ha megcsinalnak az FFB-t normalisan, lenne uthang, es kiszednek az automata kormany tekergetest, meg jobban tetszene;) -
#602 na 100 sim minden off
2.ik körben clk dtm 2000
clk gtr-r vmiért nem tudom választani pedig 90 %
Na mind1 szal 1:41:33
clk gtr-el sztem 3-4 mp kül minimum bér ezzel dtm-el még megyek egy 5 őercet meglássuk -
#601 ahogy mondod, 100% SIM, no brake help, no ABS, no ASR
ezek banánhoz valók :) -
#600 Ha mar idoket mertek...
De gondolom mindenki Sim-ben nyomja, mert Arcade-ban ~25%-al jobban gyorsulnak az autok, annyival jobb a vegsebesseguk, es stabilabbak is. Es persze NO kiporgesgatlo es NO ABS. -
#599 na megnézem pillanat...hockenheim ring-et bizos jobb lesz -
#595 na levittem 1:51.12-re SLR-rel
többiek? -
#593 Asszem 1:53 a csúcsom McLaren SLR-rel, de azt a missiont csak egyszer csináltam meg. Szerintem ha most megpróbálom, tudok még faragni belőle.
C112-vel 2 perc körül, SL 73 AMG-vel 1:56 asszem, ezt tegnap mértem.
Mindjárt kipróbálom megint az SLR-t. -
#591 argh megkaptam a 300sl gullwinget.. nagyon dög...:))
csak igy jön rá az ember hogy milyen fasza egy auto.. cheat sux:)))))))))))
fuubazze:) 13 perces pályA:))))))))))))))))))))))))))) -
#590 benne van az F1 verda? -
#588 Te sem hamarkodod el a játékot :) Kicsit uncsi a játk. Már az utolsó elötti bajnokságban vagyok, és dögunalom. -
#585 city sux
én amúgy még asszem a felénél sem tartok -
#583 Kár hogy nem lett a végéből semmi, mert egyébként a legprofibb netes sorsolást rendezted meg online, amit eddig láttam...mi még most is nyomjuk néha páran, mert bár az árkádzsok árkádzsa, de abszolut hangulatfelelős a gém... csak már rohadtul unom. :) -
#582 Még jó ismersz hehe, mentünk pár NFS karikát annak idején!
-
#581 Tudom csak vicceltem :) Ismerlek és tudom, hogy nem vagy hülyegyerek. Nem tudom mi lehet nálad a gond.
Csocso te nem tudsz segíteni? Neked is szájdvindered van nem? -
#580 Nos nem azzal van gondom, mondom hogy nem tudok felváltani :)
Hanem azzal,hogy hiába tolom nem megy ( nem 70%...hanem 70 km/h fölé...ott vége és ezen nem segít a +1 sebességfokozat sem). Mármint kormánnyal persze. Billenytúvel v. Gamepaddel repeszt mint állat. -
#578 :))))))))))))))))))) -
#577 Próbálj felváltani kettesbe..hátha segít. -
#576 gondolom bug, tegnap 328-ig gyorsítottam a C112-vel, szal nem hiszem, hogy az csak 70% lenne :) -
#575 Kössz !
Meg is találtam. És ott be lehet azt is állítani, hogy ne csak 70-ig gyorsuljon a kocsi vagy az vmi BUG?
-
#574 a váltást be tudod állítani tetszőleges gombokra, a controlsnál 4 oldalon vannak a funkciók
a FFB meg szerintem pont elég erős, sőt... néha, amikor kanyarodás közben kell váltani (botváltót használom) még szar is egy kézzel tartani, túl erősen húz
ha vezettél már szervós autót, akkor tudod, hogy azt simán elvezeted 1 kézzel gyakorlatilag minden terepen, ezt a játékban nem tudod megtenni, szóval hidd el, nem gyenge az a FFB -
#573 Lenn olvastam másnak is hasonló gondja van mint nekem.
Rendesen felismerte a kormányt ( Microsoft Sidew FFB ). Elég szépen lehet irányítani, finoman lehet mozgatni az autót, és bár kicsit keveslem a FFB-es erőt, azért elmegy.
Ellenben mint írták billentyűzetről gyorsabb. Nos valóban mindez azért van, mert kormánnyal max. 70-ig gyorsul a járgány. Hiába van manuálison vagy autómatán 70 fölé nem megy a szerencsétlen. Ugyanazon a pályán ua. autóval 120-at mentem billentyűvel. Gondolom ez valami BUG lehet, és nincs rendesen megoldva a kormány kezelése. Van ehhez már valami patch ?
Más..Miért nem lehet mondjuk a kormányon állítani a FFB effekt erejét, vagy a le és felváltás ne A és B gombokon legyen ??? Ilyen hibák azért elég gázosak, már ha azok vagy csak én voltam béna és nem tudtam megtalálni ezeket? :) -
#572 :))))))))))))))) -
#571 Ja és MBWR-ben most kaptam meg a C112-t, magam alá ejakuláltam :D -
#570 hohó, az februárig tart, majd akkor kérdezd meg újra, bár már nem veszek részt a bajnokságban :D
most indul viszont a Craftsman Truck Series moddal egy bajnokság, abba beszállok
-
#569 innen le tudod tölteni -
#568 nem kell tölteni...
bemész a bótba azt megveszed... -
#567 nagyon rákaptál:)
mivan a nascarral ki lett a bajnok?:)