2397
-
#471 Utoljára meg tudsz bocsájtani? :D -
#470 Szrintem tokeletes a 640x480-as kep is ilyenkor, mert a "temaja" a lenyeg, es nem az atomeromuveden elohoszhato csucsgrafika bemutatasa -
#469 nálam ugyan nem. -
#468 Sajnos szinte mindenkinél előfordul ez!!! -
#466 Ha akarod felteszem neked (csak neked) a 4.5 megás képet :)
1280x1024 32bit, AA 6x , Aniso 8x , minden fullon :) -
#465 :))) -
#464 Tudom már mire gondolsz...azért nézz ki ilyen rajzfilmessen, mert rommá van butitva a minőség fireworks-el, hogy ne legyen óriás méretű. -
#463 cell grafikás? az milyen? -
#462 dehülyén néz ki ez a kép:) tiszta olyan mintha cell grafikás lenne!!:))) -
#461 Nagyon jön ez a magyar fiúúúú... :D
jön :) -
#455 Sziasztok! Nem tudnatok mondani egy DC++ HUB-ot ahonnan le lehet tolteni a jatekot, ahol van Lan-os emberke? Sehol sem talalok. Matrixon es Kolin kivul. -
#454 A DEMO-nak semmi köze ehhez a változathoz... -
#453 Nekem is ugyanez a menű...örülök, hogy neked jó, de sokaknak van gondja vele, mindenesetre akkor nem tudom mi lehet a baj...versenyek után dob egy resetet. -
#452 icq-n átfosom 1-2 éjszaka alatt.. sőőőt..elvileg két éjféltől reggel 6 ig terjedő idő alatt -
#451 Társulok:
Igaz, csak a DEMO, de nekem is megy, mint állat...
AMD XP 1700+, 256 DDR, ATI Radeon 9500 Pro 128MB, Catalyst 3.7. Minden max, már amit a DEMO enged .
------------------------------------------
.:: "Kész ill. nem kész játékmagyarítások" és "Játék Editorok" listája a Honlapjaimon ::. Sync és Extra -
dzseni #450 NRadeon9800pro.Catalyst3.7,xpsp1,dx90b, és szépen megy merci -
#449 Én ugyanezzel a problémával bajlódok (és még sok ATI tulaj)...remélem az első patch megoldja a gondot. Próbáltad már 3.6-os Catalyst-tal? -
#448 Ruffi: Probald kozvetlenul az EXE-ket inditani: mbwr_pc.exe es mbwr_pc_mx.exe. Tegyel fel gyari drivert, es allits le minden hatterben futo programot. Menie kell, atom biztos es gyors program. NVidian meg abszolut, mert XBox-os. -
#447 nebassz, az nagyon komoly lenne! vazzeg, tökre várom -
#446 Allitolag lesz multi az elso patchben:) Az egyebb vezethetoseggel kacsolatos dolgokkat (jobb, treszletesebb FFB, uthangok, fejmozgatas stb.) kuldozgetem a keszitoknek;D -
#445 ruffi milyen kareszod van? nekem egy asus gf2 gts pro-m. winxp sp1. 45.23 whql driver dx9 sima. tökéletesen megy^.^ nem használsz csalotrainert hozzá? me annál van ilyen hogy semmi nem láccik csak a füst meg a gumiperkelés nyoma -
#444 csók
ma próbáltam ki, nekem nagyon bejön
a játékmenet arcade, kár érte, de a többi tuti
ha multi is lenne, az már túl szép lenne :D -
mustar #443 Nekem minden maxon 1280*1024, max anisotropic, anitialising, és eszméletlen gyors, és főleg szép.
Thx ATI
-
dashed_ #442 mondasz gyors ftpt [ahova van Fxp] akkor atnyomom....
-
#441 Valami letöltési helyet (könyörgöm ne a DC++-t!) tudtok hozzá?
A Warezcenter és egyéb fizetős, SMS-es hülyeségtől kíméljetek meg, kérlek!
Tehát valami reális megoldást kérek szépen!
------------------------------------------
.:: "Kész ill. nem kész játékmagyarítások" és "Játék Editorok" listája a Honlapjaimon ::. Sync és Extra -
#440 Asus van...de asus driverrel nem lesz lassabb??? -
dashed_ #439 ha asus vagy ilesmi a kartyat akkor probald meg Asus driverrel, nemtom.. -
dashed_ #438 ha vkinel elofordult volna ilyen vagy tudnank a megoldast szerinted nem segitettunk volna mar reg????
NEM!!! -
#437 Segitsetek lécci:((((( -
ShaiHulud #436 akkor oldd meg egyedul -
#435 Hihetö
-
dashed_ #434 -
dashed_ #433 terdelj le es konyorogj -
#432 Alexease segits már!!! -
ShaiHulud #431 -
#430 Lécci alexease segits már... -
#429 En lehet hogy tudnek segiteni, de en "taho" vagyok... -
#428 Na jovan paraszt vagyok...SZoval nem jeleniti meg a KOCSIT és a PÁLYÁT füst meg ilyenek van hangok -
#427 -
#426 Most ez mért olyan nagy kérés hogy segitsetek ??:(((