2397
-
#321 Ez ide ment elobb... -
#320 Hat az nembaj :P Full grafikan a Mohaa ota semmit sem jatszottam. :) De decemberben meg lesz a nagy gepcsere. Koszi! -
#319 Tudtok esetleg valahol ehhez jo minosegu game-play muvit? (Nem jatszhato demo kell!) -
#318 Szerintem próbáld meg, mert elég gyors, de szép biztos nem lesz. -
#317 Szevasztok! Meg nem probaltam ki, de mit gondoltok egy ilyen osdi konfigon is menne mint az enyem?
Celeron2 1200 Mhz
Geforce2 MX400
384 MB SDRAM
Nem mi? -
#316 nagy probléma:) -
#314 zal nyerni akarok a lottón.. ragzok jol a magyart -
#313 SLR-t akarooooook!!!!!!!!! arghh!!! faszom...:) akarok nyerni a lottón:))))) -
#312 jol emléxem hogy a gémben az SLR fékszárnya nem nyíllik ki soha????????
bal oldali képernyő.... -
#311 http://faq.little-link.de/nézd + + éri -
#308 Merminek?:)
Nállam mindent fullrarakva 32bites színnel simán szépen fut nemfagy zene is tökéletes semmi probléma... -
#307 Jó, de ez nem az AMG Tune-os volt!! Hanem egy ML550-es asszem. -
#304 amugy most léptem ki.. :) -
#303 nana!!! van olyan ml merci ami 5mp alatt van 100 on!!!!nagyon kemény! -
#302 Olyan kell nekem is ...megyek is. -
#301 Perfect Slide -
#300 -good slide
-very good slide
-cool slide
-exellent slide
-fantastic slide
Ezeken kivül sikerült valakinek mást is előhozzni? -
#299 nem -
#298 kössz -
#296 Valaki tudja hogy lehet ide képet fel rakni???? -
#295 tudtok a gamehoz kodokat??:) -
#294 pihenni is kell néha:) sör KV...bagó kajálás:) -
#293 Alex szépen fejlődsz:)
itt ez a full konzolos árkád autóka belső nézettel és máris órákat töltesz el vele:) csak így tovább... -
#292 Nagyon móka a játék. Bár kicsit furcsállom, hogy jobban gyorsul egy ML merci mint egy S osztályos. -
#291 Én pedig most a mbwr_pc.exe-vel indítottam és egyenlőre jó. -
#290 hehe, nalam mar szarabb a helyzet, a continuera nyomva, egybol kilep windowsba :/ -
#289 en az mbwr_pc_MX exe-vel inditottam es igy nem fagyott
legalabbis eddig jo :) -
#288 Reméljük, hogy kiadnak vmi peccset, mert alig unalmas így...Néha megoldás szokot lenni nálam, ha nem continue- ra nyomok, hanem kérek egy replayt, ott nyomok egy entert, bejön a replay menű, mégegyenter, aztán ESC-re könyöklök és csak aztán continue... -
#287 nekem gef2 van, es frankon fagy, foleg akkor amikor a kocsik kozt valogatok, vagy kozvetlen verseny utan -
#286 jaja, nalam is ezt csinalja -
#284 A gondod valószínű abból fakad, hogy a meghajtó betűjele "belekerült" a cue kiterjesztésű fil-ba...
Nyisd meg a cue-file-t jegyzettmbel és ezt kell látnod:
FILE "DEV-MBW1.BIN" BINARY
TRACK 01 MODE1/2352
INDEX 01 00:00:00
, ha nem ezt láttod, hanem még benne van a meghajtó betűjele is, akkor javítsd ki... -
outlaw #283 oneal1: nekem is ugyanekkora meretuek a bin fajlok, es nekem faszan megy. De en nem daemon tools al nyitottam meg, hanem Alcohol 120-al. Próbáld ezzel, hátha mukodni fog :) -
#282 Lehet ezt valahogy osztott kepernyon CSAK BILLENTYUROL jatszani, ketten? Vagy csak gamepaddal, meg joyjal, meg kitudjamivel????
Ha igen, hogyan?
Segitsetek mar, itt van nalunk ket gyerek pluszba, aztan nyomnak nagyon egyutt!!! -
#281 Legalább kezdek megnyugodni, hogy ez a probléma nem csak nálam van... -
#280 nekem is resetel neha gef4 ti4200-al -
#279 CSOCSO:
ehhe.. nem bírtam.. csíteltem:))))))))
kurvajok az autok!!!!!!
SLR, DTM, CLK GTR, és egyébb faszányos autok ROX!!! nagyon keményen mennek, állat a gamez.. fizikája mindenképpen elveri akármelyik NFS gammáját..néha nagyon komoly borulások vannak főleg ha elfelejtek fékezni annyira emynnire kéne:) hehe
és imádok slideolni.. és nagyon faszányosan lehet ebben a gamezban.. eddig elértem a cool slide és az excelente slideot is.. a good slideot minden kanyarnál elérem:)))))))))
azaz majdnem:) hehe
nagyon állat a gamez.. -
#278 Nekem is radeon 9800-asom van bakker.
Kibaszott idegesítő, amikor megnyersz egy versenyt, és utána, még mielőtt elmentené kifagy bazeg.
Olyan valakinél is előfordul kifagyás, vagy reset, akinek nem radeon kártyája van? -
#277 En is ezzel szivtam. Altalaban vegig vezetek, elso helyen, aztan uccso korbe beeloz a merci G, hogy ****** a ******-jat... :)
Egyebkent kepzeljetek, nevadabanm kimentem a bazisrol es egy kurvajot kocsikaztam, iszonyat jo, hogy sok kilometerre a palyatol arrebb is ki van monden dolgozva! A legkemenyebb az volt, hogy egy kis falucskahoz ertem, tehenek legelesztek, aztan felejuk egy UFO es elkezdte felfele lebegtetni oket a hajotestbe... :))) Keeeesz voltam, mekkora poen volt... Repkedtek, mint a Twisterben... :))) -
#276 a tököm kivan:)))))))
első pálya a nevadában.. azaz 51 es körzetben vagy hol...
nah.. kinéztem magamnak egy E mercit. egyik legjobb auto a választhatók közül...
mindíg második voltam, és az utcso kör környékén mindíg elsokaltam valamit.. már anyáztam össze vissza.. mondom akkor merci G.. kiválasztom..első helyezet.. sikerült.. fasza... eddig anyáztam, most legalább ennyi öröm volt..
oké.. most valami A mercit kéne unlockolni egy SLK ellen..hát vazze ez az A merci egy fosadék alig kanyarodik stb.. 3körüg SLK első volt.. mondom ezt lehetetlen megelőzni.. erre csak ugy tudtam megelőzni ha késöbb fékezem mint ez a segg.. meg is volt.. erre utcsó körben!! első voltam..elsokaltam egyik kanyart felmentam a dombra bazze.. második vagyok..fasza... -
#273 Nekem is 9800PRO-m van és ez is zsír új:) , de probléma akkor valószínű azonos lehet..