2397
  • hykao #519
    Ha ez tényleg így van, akkor hibás a program!

Egyébként a technikai adatoknál a "handling" sáv hossza mutatja az adott autó irányíthatóságát (így a kanyarodási képességét is)!!!

Természetszerűleg egy 4x4-es sokkal jobban kanyarodik, mint egy elsőkerekes A osztály...
  • FREAK
    azt nem mondtam, hogy nem borul fel, azt mondtam, legjobban kanyarodik
  • hykao #517
    Elsőkerekes...
  • hykao #516
    Nana!!! Azért én emlékszem arra, amikor egy újságírónak sikerült fejreállnia egy A osztályossal, nagy leégés volt sajnos...

Az A osztály magas építésű, kisebb a tengelytávja...
  • hykao #515
    Melyik 4x4-es az A osztályban?
  • hykao #514
    Főleg, hogy ebben a versenyszámban nem engedélyezi - beállítástól függetlenül - a kipörgésgátlót (ASR), és a blokkolásgátlót (ABS)!!!

Lesz még nem egy ilyen versenyszám...
  • gyraph
    fantastic slide, exellent slide, na meg persze driving error szépszámmal. :)
  • gyraph
    G 55 AMG...szerintem is ez a legjobb vas a játékba, mostmár csak fantastic v. exellent slide-okat tolok vele! :D
  • FREAK
    ugye??

bár nálam a G55 a kedvenc, egyszerűen "kézre áll", minden pályán ezzel indulok, ha biztosra akarok menni
  • I.C.ram
    Tényleg a legjobban irányítható autó az A osztály. Téli pályákon is a legjobb a 4x4 miatt. Simán megveri a csúszos/kanyargós pályákon a nála sokkal jobbakat.
  • FREAK
    vagy legalábbis, én ezt tapasztaltam

viszont ami nem jön össze az a C32 mission, rohadt városban egy ilyen brutál motorral nagyon könnyű hibázni
  • FREAK
    akkor beszart a kormányod, az A osztály kanyarodik a legjobban, ráadásul a kis súly miatt rövid távon le tud lassulni és geci jól gyorsul

180 felett már nem túl sportos, de ez csak a célegyenesben rizikós, ott lehet elbukni a dolgot, ha oda másodikként fordulsz be
    ha mögötted van, hiába gyorsulna le a végére, magad mögött tudod tartani
  • CSOCSO
    elég alulkormányzott az az auto.. fullgázzal be se veszi a kanyart...
  • FREAK
    láma vagy, kibaszott jól fordul, ráadásul ha padlógázzal tolod túlkormányozva, minden kanyar után kapsz egy excellent slide-ot, nem tudom mi nem jó neked azon :D

inkább az a vicc, hogy a tesztpályán a G400 odaveri :D
  • CSOCSO
    forum főoldal bal oldal regisztráció..

tipp.. válassz jobb nevet:)
  • CSOCSO
    ja
  • CSOCSO
    A190 twin egy fosadék auto.. alig bír egy rohadt kanyart bevenni...
    CLK 55 öt kell megverni vele??, huhh.. örülök hogy az slk-t elvertem..
  • CSOCSO
    hmm..ugylátszik nem csak az MS kormányokkal van baj hanem áll kormánnyal.. volt írva a megoldás de nem emléxem... valaki írja le megenn
  • ibronk
    Mint az LFS, igaz?
  • Teperinke
    A Colin3? Az azért más jellegű egy kicsit nem? De végülis összehasonlítható... nekem ez azért jobban bejön. (nem mintha szidni akarnám a c3-at, mert jókat mentem azzal is)
  • hykao #496
    Ebben sem lehet bevenni billentyűzettel egy kanyart optimálisan, ezért nem tudom megverni pl. a CLK 55-öt azzal a kibaszott A 190 TWIN-nel.
  • Taranov
    Nem tudom, hogy gondoljátok, de nekem a Colin McRae 3 jobban tetszett
  • Alexease
    Automata segitsegek vannak a programban (sajnos) amiket nem lehet kikapcsolni. Meg kormanynal is minimalisan, de erezhetoen ellenkormanyoz (eleg idegesito).
    Es mivel ez nem szimulatornak keszult, igy bill.-re, gamepadra "optimalizaltak". A lenyeg, hogy meglegyen a jo hosszu jatekido, a jatekelmeny es a sikerelmeny. A kormannyal az ilyeneket mindig is nehezebb iranyitani.

Mig egy normalis autos gammaban, bill.-el egy kanyart nem lehet bevenni;)
  • Taranov
    Szerintem pályában a Gran Tourismo 2 jobb volt, mint ez, de ez eddig a kocsik kidolgozottságában veretlennek tűnik.
    Az Arizona pálya pl. erősen nem nagy szám.
    Még próbálgatom majd a játékot, ha már megírtam cd-re, meg ennyire vártam :)
  • Crazyn
    Azt nem értem, hogy miért nem tudnak a többi autós játékhoz is ilyen részletesen kivitelezett, és óriási méretű pályákat csinálni?
  • Taranov
    hát nekem nem jön be ez a game, az a helyzet. Kicsit idegesít a menüje, meg csak egy versenyt mentem a terepjáróval Arizonában, a pálya szerintem gagyi volt, meg minden, nekem ezek alapján nem jön be :((
  • Crazyn
    Megoldódott. :)
    A nem szabad a videokat engedéllyezni.
  • I.C.ram
    Hehe! :D ICram=Svejk :)
  • Little Shark
    Ugy latom nem megy ez nekem, megegyszer bocsi, picsa lam vagyok..:)svejk-nek szantam.
  • Little Shark
    Bocsi :)
    Gyere es olvasd el 133-dik hozzaszolast, A.S.K. homework topikba.:)
  • Little Shark
    Gyere es olvasd el 133-dik hozzaszolast, A.S.K. homework topikba.:)
  • Crazyn
    Az a poén, hogy én ilyet nem csináltam.
    Amúgy elősször ment, utána meg nem indult el. Leszedtem, a registryből is kitakarítottam, és újra felraktam, de igysem megy.
  • I.C.ram
    alt-tab.
  • Crazyn
    hogy mit csináltam???
  • Crazyn
    Miért írja ki ezt a játék?

ID3Device::Reset() Failed
  • gyraph
    Ja azt már én is néztem a városi pályán...nagyon LOL.
  • I.C.ram
    hehe!! Próbáljátok ki az Ausztrál pályán a vízenjárást!!! :D durva bug. Sima remegyek a vízre, erre olyan mintha betonúton mennék. Még a tankhajónak is neki lehet menni! :D
  • Kacsa_
    Lehet hogy most hülyét kérdezek de nem tudom mit csináljak.

640*480 az grafika mellet (minden low on van) szaggat a játék. AMD 1600XP+ Radeon 7000 kicsi neki?
  • gyraph
    Egyébként igazad van, de direkt azért linkeltem be és nem képet tettem be, hogy ne szívassam a modemeseket. Legközelebb összetörpítem... :)
  • hykao #472
    Milyen a géped, és az op. rendszered, driver no.?