2397
-
#519 Ha ez tényleg így van, akkor hibás a program!
Egyébként a technikai adatoknál a "handling" sáv hossza mutatja az adott autó irányíthatóságát (így a kanyarodási képességét is)!!!
Természetszerűleg egy 4x4-es sokkal jobban kanyarodik, mint egy elsőkerekes A osztály... -
#518 azt nem mondtam, hogy nem borul fel, azt mondtam, legjobban kanyarodik -
#517 Elsőkerekes... -
#516 Nana!!! Azért én emlékszem arra, amikor egy újságírónak sikerült fejreállnia egy A osztályossal, nagy leégés volt sajnos...
Az A osztály magas építésű, kisebb a tengelytávja... -
#515 Melyik 4x4-es az A osztályban? -
#514 Főleg, hogy ebben a versenyszámban nem engedélyezi - beállítástól függetlenül - a kipörgésgátlót (ASR), és a blokkolásgátlót (ABS)!!!
Lesz még nem egy ilyen versenyszám... -
#513 fantastic slide, exellent slide, na meg persze driving error szépszámmal. :) -
#512 G 55 AMG...szerintem is ez a legjobb vas a játékba, mostmár csak fantastic v. exellent slide-okat tolok vele! :D -
#511 ugye??
bár nálam a G55 a kedvenc, egyszerűen "kézre áll", minden pályán ezzel indulok, ha biztosra akarok menni -
#510 Tényleg a legjobban irányítható autó az A osztály. Téli pályákon is a legjobb a 4x4 miatt. Simán megveri a csúszos/kanyargós pályákon a nála sokkal jobbakat. -
#509 vagy legalábbis, én ezt tapasztaltam
viszont ami nem jön össze az a C32 mission, rohadt városban egy ilyen brutál motorral nagyon könnyű hibázni -
#508 akkor beszart a kormányod, az A osztály kanyarodik a legjobban, ráadásul a kis súly miatt rövid távon le tud lassulni és geci jól gyorsul
180 felett már nem túl sportos, de ez csak a célegyenesben rizikós, ott lehet elbukni a dolgot, ha oda másodikként fordulsz be
ha mögötted van, hiába gyorsulna le a végére, magad mögött tudod tartani -
#507 elég alulkormányzott az az auto.. fullgázzal be se veszi a kanyart... -
#506 láma vagy, kibaszott jól fordul, ráadásul ha padlógázzal tolod túlkormányozva, minden kanyar után kapsz egy excellent slide-ot, nem tudom mi nem jó neked azon :D
inkább az a vicc, hogy a tesztpályán a G400 odaveri :D -
#505 forum főoldal bal oldal regisztráció..
tipp.. válassz jobb nevet:) -
#503 ja -
#500 A190 twin egy fosadék auto.. alig bír egy rohadt kanyart bevenni...
CLK 55 öt kell megverni vele??, huhh.. örülök hogy az slk-t elvertem.. -
#499 hmm..ugylátszik nem csak az MS kormányokkal van baj hanem áll kormánnyal.. volt írva a megoldás de nem emléxem... valaki írja le megenn -
#498 Mint az LFS, igaz? -
#497 A Colin3? Az azért más jellegű egy kicsit nem? De végülis összehasonlítható... nekem ez azért jobban bejön. (nem mintha szidni akarnám a c3-at, mert jókat mentem azzal is) -
#496 Ebben sem lehet bevenni billentyűzettel egy kanyart optimálisan, ezért nem tudom megverni pl. a CLK 55-öt azzal a kibaszott A 190 TWIN-nel. -
#495 Nem tudom, hogy gondoljátok, de nekem a Colin McRae 3 jobban tetszett -
#494 Automata segitsegek vannak a programban (sajnos) amiket nem lehet kikapcsolni. Meg kormanynal is minimalisan, de erezhetoen ellenkormanyoz (eleg idegesito).
Es mivel ez nem szimulatornak keszult, igy bill.-re, gamepadra "optimalizaltak". A lenyeg, hogy meglegyen a jo hosszu jatekido, a jatekelmeny es a sikerelmeny. A kormannyal az ilyeneket mindig is nehezebb iranyitani.
Mig egy normalis autos gammaban, bill.-el egy kanyart nem lehet bevenni;) -
#492 Szerintem pályában a Gran Tourismo 2 jobb volt, mint ez, de ez eddig a kocsik kidolgozottságában veretlennek tűnik.
Az Arizona pálya pl. erősen nem nagy szám.
Még próbálgatom majd a játékot, ha már megírtam cd-re, meg ennyire vártam :) -
#491 Azt nem értem, hogy miért nem tudnak a többi autós játékhoz is ilyen részletesen kivitelezett, és óriási méretű pályákat csinálni? -
#489 hát nekem nem jön be ez a game, az a helyzet. Kicsit idegesít a menüje, meg csak egy versenyt mentem a terepjáróval Arizonában, a pálya szerintem gagyi volt, meg minden, nekem ezek alapján nem jön be :(( -
#488 Megoldódott. :)
A nem szabad a videokat engedéllyezni. -
#487 Hehe! :D ICram=Svejk :) -
#486 Ugy latom nem megy ez nekem, megegyszer bocsi, picsa lam vagyok..:)svejk-nek szantam.
-
#485 Bocsi :)
Gyere es olvasd el 133-dik hozzaszolast, A.S.K. homework topikba.:) -
#484 Gyere es olvasd el 133-dik hozzaszolast, A.S.K. homework topikba.:) -
#483 Az a poén, hogy én ilyet nem csináltam.
Amúgy elősször ment, utána meg nem indult el. Leszedtem, a registryből is kitakarítottam, és újra felraktam, de igysem megy. -
#482 alt-tab. -
#481 hogy mit csináltam??? -
#479 Miért írja ki ezt a játék?
ID3Device::Reset() Failed -
#476 Ja azt már én is néztem a városi pályán...nagyon LOL. -
#475 hehe!! Próbáljátok ki az Ausztrál pályán a vízenjárást!!! :D durva bug. Sima remegyek a vízre, erre olyan mintha betonúton mennék. Még a tankhajónak is neki lehet menni! :D -
Kacsa_ #474 Lehet hogy most hülyét kérdezek de nem tudom mit csináljak.
640*480 az grafika mellet (minden low on van) szaggat a játék. AMD 1600XP+ Radeon 7000 kicsi neki? -
#473 Egyébként igazad van, de direkt azért linkeltem be és nem képet tettem be, hogy ne szívassam a modemeseket. Legközelebb összetörpítem... :) -
#472 Milyen a géped, és az op. rendszered, driver no.?