2397
-
#658 Nekem is disabled. -
#657 Én viszont a 3.7-est használom, mert sok alkalmazásban kihoz egy kis pluszt a zsugából. Sanszos, hogy ez a különbség. -
ShaiHulud #656 agp fast write biosban disabled -
ShaiHulud #655 3.6 -
#654 Nem tudom mitől függ, hogy kit érint a probléma, mert sok ATI-st igen és van akiket nem...pasz. Lehet hogy a Catalyst driver verziótól függ. 3.7? -
ShaiHulud #653 nekem ati van de nem tapasztaltam ilyen kilepegetest ... -
#652 Meg tudnád adni az új crack letöltési linkjét? Szétnézztem a gamecopy-n, de az utolsó frissités okt 1.-én történt...Ennek a játéknal pedig nem találtam mappáját. THX! -
#651 Nekem ugyanez volt a gondom, de szerintem ez csak az ATI kártyásokat érintette..., ha NVIDIA kártyád van akkor szerintem felesleges. -
#650 hmmm nekem sosem volt ilyen, most akkor ne is rakjam fel a peccset? :) -
#649 Felraktam a patch-et (rámegy a crack-re is), aztán az új crack-et (gamecopyworld), és láss csodát, már nem fagy ki, és nem indul újra a gép!!!
Rohadt idegesítő volt, amikor az ember nagy nehezen megnyert egy - mondjuk 5 körös - versenyt, és még a mentés előtt elszállt a program!
Nos, úgy tűnik mindez már a múltté!!! -
#648 hát nem tudom.... nyilak nélkül a road pályákon csak faltól falig menne, az meg nem túl erős része a játéknak... inkább legyen nyilas navigátor, de a replayben valami hihető autózást tudok megnézni -
#647 Elvileg igen;) De ez nem rally;) Ott bekapcsolom hogy dumajon. De a nyilakat ott is ki.;) -
#646 de felfoghatod úgy is mint navigátort -
#645 Ja;)))) Meg van, ki van kapcsolva. Nem is neztem mit csinal;) En minden ilyet alapbol kikapcsolok. Ha lehet, minden infot leirtok a kepernyorol; ugy mint terkepek, nyilak, bonuszjelzo feliratok, plusz tachometerek.
Egy "kor vagy Ring" palyat meg kell tanulni, a Road-okanal "be kell nezni", es/vagy kockaztani. Ott az a lenyeg, hogy ismeretlen, hosszu, kiszamithatatlan palyakon kell versenyezni. Ha elore szol meg mutatja hogy mikor milyen kanyar jon, akor mar csak nyomni kell azt' annyi.
Persze, persze, van mar GPS is, de az jo terepen "eggyel", de 200-250-nel, nem valoszinu, hogy a pilota azt fogja bongeszni;)) -
#644 Nyil van! Alapból! -
#643 azér hidd el, elég jól érzem kivülről a gpl-t:) -
#642 Amugy tesztelte mar valaki a patchet? :))) -
#641 Milyen nyil?!?!? -
#640 benned van a hiba, ugyanis F1 pályákon MINDIG van távolságjelző tábla, amit belülről is tökéletesen látni, a MBWR-nél meg még egyszerűbb.... padlógáz, aztán ha a nyíl pirosra vált, padlófék, és ha megint zöld, mehetsz tovább... és ha már ismered a pályát, akkor ARROWS OFF :) -
#639 En kulsonezetben abszolut nem tudok meni. Egyszeruen nem erzem az autot. Ha elindul a hatulja, vagy alaszedi az elsoket, vagy tul billen stb., azt belulrol teljesen jol erzem - persze kormany+FFB nagy segitseg, de elsosorban elmenynovelo - de kivulrol, de kivulrol, csak azt latom, hogy ide-oda billeg, csuszkal stb.
Meg ha korrekt a fizika, szimulacio (GPL, Nascar), az sem megy, mert az meg idetlen szamomra kivulrol, kormannyal.
De a lenyeg, hogy ennel szerencsere eltalaltak az egyensulyt (uszkve:-). Bar inkabb csak a Simeseknek kell izgulniuk altlaban, mert NFS szintu doboztologatast tonna szam gyartanak... -
#638 Ennek a jateknak az a nagy pozitivuma, hogy az arkadosabb es a szimulatorosabb jatekosok is kibekulnek vele. Bar mind ket "tabornak" lenne meg nehany otlete - ami a sajat stilusa fele billentene a jatekot -, de osszessegeben jol eltalaltak a keszitok.
Es az, hogy reccenes mentesen fut - mar ahoz kepest, amirre szamitottam az elozetes kepekbol, videokbol - az tuti. -
#637 Azért amikor egy-két óriási méretű obejktum mellett/alatt elhaladsz, ne mondd már hogy nem ad egy gigantikus méretű tárgy (pl.: valami csontáz alatt is lehetett menni) érzetét! Na amikor ez 30akárhanyadszor ismétlődik, már nem mozdít meg bennem semmit! Ebből kellene még egy kicsivel több! De amúgy frankó! Nyomtam már free-ben is! -
#636 nem is kell, mert nem űrhajós játékról van szó.... ahol már ilyen effektekkel próbálják feldobni az élményt, ott nagy gáz van -
#635 nekem is a külső nézet a kényelmesebb, talán mert jobban belátom a közeledő kanyarhoz szükséges féktávot! F1-es gamékban meg el sem tudnám képzelni belsőböl! Kipróbáltam már párszor, meg haverok is úgy nyomják (sőt el is vernek néha mint állat), de 1szerüen nem tudom megszokni! Hogy a versenyzők mit láthatnak az igazikban...bele se merek gondolni! Egyébként be lehetne hozni olyan vizuális effekteket, mint a GP-s motoros játékokban a látószög beszűkülését, és az oldalsó táj elhomályosodását! Ez még nem volt...úgy tudom! -
#634 nekem pont az jön be, hogy 20 darab cső jellegű pálya helyett van pár kibaszott nagy bejárható scenery
amúgy nem értekel, te a tájat nézed verseny közben? mert ha igen, akkor miért nem nyomsz egy free ride-ot? hidd el elég komoly kihívás kinézni egy pontot a horizonton, és megpróbálni elérni (főleg egyszerű utcai autóval) -
#633 na igen, igazad van, de hadd mondjak egy hasonlatot... bowlingozni is lehet úgy, hogy nem tökölsz a gyakorlással, és két kézzel terpeszállásban lendítesz, sőt lehet jól is játszani így, de ez nem bowling, hanem a teke egy bebaszott fajtája...
ezzel azt akarom mondani, hogy azoknál a játékoknál, amelyek célja a valóság megközelítése vagy ábrázolása, egy igazi player kihasználja a lehetőségeket
lehet, hogy nehezebb, de a kérdés az, hogy mi a célod? egy merci volánja mögött érezni magad, vagy felpattanni a mercit követő stábkocsira, és 6 méter magasból követni az eseményeket..... nem is értem, hogy lehet GPL-t külsőből nyomni, amikor valami ritka jó a belső nézete, ki is lehet látni, és ezerszer jobban érezni az autót -
#632 Na éppen akartam kérdezni hogy mikor lesz vége? Még csak 3x%-nál tartok, de unalmassá teszi sztem a kevés (sztem kevés) "táj"! Szóval végül is ugyanott megyek mindíg, csak más úton! Meg néha olyan ellenfeleket ad be, hogy ha nem tartom magam mögött akkor esélyem sincs utolérni! De a graf, zene, hangulat állat (olyan NFS-feeling)! Multiban próbálta már ki valaki? -
#630 Szamomra nem a jatszhatosag vagy a korido miatt fontos a belsonezet, hanem a "vezetesi-, szimulacioselmeny" miatt.
Belsobol nehezebb is menni: kicsi a latoszog, "kitakar" a muszerfal, keret stb., dinamikus a sofor stb. Es meg ehez jon egy jo combos, reszletes FFB;)) De en ezt elvezem.;) -
#629 off:
ez a külső belső nézetes dolog olyan hogymindenki azzal megy amivel megszokja szerintem..
ha pl belsőből játszanál állandóan akkor azzal is meglenne csomó jó idő..
példánakl itt van a gpl...
és külsőből játszom mer azt szoktam meg..
de a legjobbak egyaránt játszák mindkét nézetből..
tehát szerintem ugyanugy játszható minden játék minden nézetben. -
Toya #628 http://gamesurf.tiscali.de/pc/downloads/?game=2886&id=949
Itten van egy patch ami ma jelent meg a programhoz. -
#627 azért hátulról nézve full gagyi, hiába szép a verdád (arra ott a replay), de szerintem is a motorházas nézet az ami egyrészt nem rontja el a feelinget (benne ülsz az autóban) és még látsz is valamit
komolyabb versenyautóknál (F1, nascar) pont jó a belső nézet, mert ott be van szíjazva a pilóta feje, amúgy sem látna semmit oldalra -
#626 nem is tudom...de ez a kormány mögűl dolog alapbol szar.. pl a motorházetőröl nézve már jobban lehet látni mindent.. pedig nem sokkal másabb a helyzet csak talán nincs a képernyő felén kormány műszerfal és visszapillantó.... a belsőnézet hátránya hogy ezek a dolgok elveszik a fél képernyőt... öööhh arrol nem beszélve hogy egy két gamezt jobb írányítani kintről.. mivel jó látni az autódat pl.. ott vannak a tuningolos gamezok... ha sim lenne is kintről csapatnám hogy lássam a saját kis fasza verdámat...:))))) -
#625 kösszi -
#624 A nev helyere kell beirni. -
#623 Allucanget" - összes kocsi és pálya elérhető Singleplayer módban
"Full House" összes kocsi és pálya elérhető "Multiplayer" módban
"Free Ride" - összes kocsi elérhető
"JamSession" - összes bajnokság elérhető
"Miss World" - összes küldetés elérhető -
#622 sziasztok ! Tud vki csalást a játékhoz ? -
#621 Ez igaz, es nem is lehet megcsinalni egy "2D-s monitoron". (Meg a Mohus fele nyoooc monitoros, 72 centis TV-s, GT talicskajaval sem;D ).
De szerintem, ha egy jatek mar "szimulatornak" keszul, akkor nagysagrenddel nagyobb vezetesi elmenyt nyujt, ha az auton belulrol lehet iranyitani, mintha kivulrol tologatok egy "dobozt".
Es mivel "szimulator", ugyan ugy a "belsonezet" is szimulalva van, mint a tobbi (automozgas, efektek, tores stb.) -
#620 az a baj hogy fejlesztőknek még nem nagyon sikerűlt értelmes belső nézetet csinálni...ugyértem ahonnan rendesen lehet érzékelni milyen és mekkora kanyar vagy más út van elötted... mégha a műszerfal hűdecsini lett...
-
#619 hát nem biztos, hogy a legjobb alapból indultál ki :D
azt a játékot külső nézetesre fejlesztették, hogy tisztán láthasd a szétfröccsenő zombikat, de egy komolyabb autós game-nél csak a lámák miatt van külső nézet -
#618 Én a Carmageddon óta mindent külsőnézetből nyomok.