Unreal 2 The Awakening
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azert vegigjatszom es majd UTana alkotok velemenyt!
Hard fokozatban eleg durva...
"Azért választottunk ilyen nemtúl szép csajt a barátnõmnek, hogy az utca emberének is elérhetõvé tünjek"
LOLOLOL
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
"Lnk Carz b8rez 2g4"
:-DDDDDD
Bejövõs, a vége hulladék, de legalább ötször sírógörcsöm lett a poénoktól :DDDD
Riszpekk
Sõt! Ezzel vagyok csak igazán kritikus...
De ezek a sugárvetõs röhögõ kék alienek.......enyhén viccesek...
Amúgy tovább jáccottam, már kiértem a szabadba az ultracsicsás domborzathoz....
Hááááááát nemtudom! Zoltán apó véleményét osztom még mindig, de nem adom fel, kiváncsi vagyok!
Azért a liftes jelenet jó volt.
1 jó pont!
`Take a look to the sky just before you die`
Nálam már akkor elõjött az elsõ feelingje, mikor a szabadtéri pályáknál elõjöttek a különbözõ állatok, sütött a nap, s jó nagy helyszíneken bóklászhattunk.
Az elsõben is voltak kevésbé érdekes pályák, biztos itt is vannak/lesznek olyanok
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
ftp://unreal2:[email protected]/
Na ez ultra hülyeség!"
Azt mondtad szereted a szkifit :)) Egyébként télleg játszál vele tovább, bár nekem még nincs meg, de eddig mindenhol azt hallottam hogy ahogy megy elõre a játék egyre jobb lesz.
Csak 20 percet nyomultam a game-mel (tutoriallal együtt), de az elsõ benyomások elég közepesek!
Jóhír, hogy gyönyörüen fut 1024-ben, medium beállításokkal!
800*600-ban high beállításokkal már erõsen töltöget, de ezt betudom a 256 SD-nek! szerintem több ram-mal simán elmegy max beállításokkal is hasonló konfigon! (1200 Athlon, Ti4200 (300/600), 256SD)
A játék meg még lehet jó, van egy kis HL-es beütése, de az elsõ 10 perc agyatlan hent a buta élienek ellen.
Az viszont marhára zavar, hogy bár az elsõ szörnyek primitív embermarcangoló, szõrös állatok, azért faja sugárpuskájuk van....
Na ez ultra hülyeség!
Majd még nyomok vele és írom az élményeket!
Nos nem tudom hová feltölteni,mert a freewebn csak 1 giga van.Azért raktam oda mert máshol nem volt ekkora hely.Azota feltettük a sectorra is de isoban nem darabolva.
Vagy nézz el a warezcenterre,de a rescue warezon is fenn van.
Bocs,nem tehetek róla!
A pókos pályán ahol ki kell kapcsolni fenn a lasereket.
Utána mit kell csinálni??Merre kell menni??
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
Elég a crack
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
\"Elõbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Lol, akkor úgy látszik, csak az unreal 1 maradt ki :DD
Riszpekk
alul jelszónak beírod: promotions
A következõ oldalon legfelül a Rip gamek vannak, alatta olyan 1,5 oldallal (1280-on) találod az ISO-kat, ott lesz az U2. Rákatt, és ott vannak a 0xx fileok.
Már érdekel nagyon :) Csak annyit áruljatok el, mitõl híják HELL-nek?