Unreal 2 The Awakening

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

FREAK
na MOST indítom a gémet!!!!!!!!!!!!!!!

Riszpekk

Kicsit tobbet vartam tole...
Azert vegigjatszom es majd UTana alkotok velemenyt!
Hard fokozatban eleg durva...

Blasta
Nameg amikor kommentálta a filmet:
"Azért választottunk ilyen nemtúl szép csajt a barátnõmnek, hogy az utca emberének is elérhetõvé tünjek"
LOLOLOL

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Blasta
Hasonló nálam is....
"Lnk Carz b8rez 2g4"

:-DDDDDD

FREAK
vége! :DDDDDDDDDDD

Bejövõs, a vége hulladék, de legalább ötször sírógörcsöm lett a poénoktól :DDDD

Riszpekk

Blasta
:-))
Ali G-t nézed?

FREAK
9 perc! :)

Riszpekk

Blasta
Jaja! Szeretem a sci-fit, ami azt jelenti, hogy adok a jó ötletekre meg a finom megvalósitásra, és nem zabálok be minden szart, mégha sci-fi is!
Sõt! Ezzel vagyok csak igazán kritikus...

De ezek a sugárvetõs röhögõ kék alienek.......enyhén viccesek...

Blasta
DNF-et szerintem ne várd! Mire kiadják egy 3. licencelt motorral, már az is elavult lesz! :-DDDD

Amúgy tovább jáccottam, már kiértem a szabadba az ultracsicsás domborzathoz....
Hááááááát nemtudom! Zoltán apó véleményét osztom még mindig, de nem adom fel, kiváncsi vagyok!
Azért a liftes jelenet jó volt.
1 jó pont!

GregSB
Érdemes elmenni a hivatalos honlapra és végignézni az environmentseket. A havas pálya képérõl nekem az Alien 2 jutott az eszembe.

Davidus
Nem lehet hogy azóta idõsebb lettél?:)

V9ykn8_TZL0

gergou
Azt kell mondjam, nagyon sokban igazad van, az elso resz sokkal tobb volt ennel, az kepes volt arra, hogy napokig masra se tudjak gondolni... Sajnos a 2. resz tenyleg egy atlagos fps lett, hiaba a kesobbi palyak, szep a zenek sem rosszak, de en azt vartam volna, hogy masra gondoni se tudjak... Ez sajnos elmaradt, de a remeny hal meg utoljara, varom a duke nukem forevert!

`Take a look to the sky just before you die`

rage
Jó lesz az utána!!
Nálam már akkor elõjött az elsõ feelingje, mikor a szabadtéri pályáknál elõjöttek a különbözõ állatok, sütött a nap, s jó nagy helyszíneken bóklászhattunk.

Az elsõben is voltak kevésbé érdekes pályák, biztos itt is vannak/lesznek olyanok

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Davidus
Na told el a bringát.

V9ykn8_TZL0

GregSB
Nem vagy egyedül, eléggé sokan szidják az elsõ pályákat :/

Ams
2óra

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE

GregSB
Van egy olyan érzésem hogy ezt a véleményt az elsõ pár páyla alapján írtad le. Javaslom játszd tovább a #938ban leírtak miatt.

Ha valakinek még nincs meg a game, akkor 1-2 napig élni fog ez az elérhetõség:

ftp://unreal2:[email protected]/

Alexease
Nekem mar csak 12,5 ora :))
GregSB
És mit tettél hogy mûködésre bítad?

FREAK
huh nekem még másfél óra, addig megnézem az Ali G múvit :)

Riszpekk

GregSB
"Az viszont marhára zavar, hogy bár az elsõ szörnyek primitív embermarcangoló, szõrös állatok, azért faja sugárpuskájuk van....
Na ez ultra hülyeség!"

Azt mondtad szereted a szkifit :)) Egyébként télleg játszál vele tovább, bár nekem még nincs meg, de eddig mindenhol azt hallottam hogy ahogy megy elõre a játék egyre jobb lesz.

Blasta
Zsír!
Csak 20 percet nyomultam a game-mel (tutoriallal együtt), de az elsõ benyomások elég közepesek!

Jóhír, hogy gyönyörüen fut 1024-ben, medium beállításokkal!
800*600-ban high beállításokkal már erõsen töltöget, de ezt betudom a 256 SD-nek! szerintem több ram-mal simán elmegy max beállításokkal is hasonló konfigon! (1200 Athlon, Ti4200 (300/600), 256SD)

A játék meg még lehet jó, van egy kis HL-es beütése, de az elsõ 10 perc agyatlan hent a buta élienek ellen.
Az viszont marhára zavar, hogy bár az elsõ szörnyek primitív embermarcangoló, szõrös állatok, azért faja sugárpuskájuk van....
Na ez ultra hülyeség!

Majd még nyomok vele és írom az élményeket!

thx:)
Bocsika..ott az történt,hogy Dashed loginját törölték mert túl sokan használták sms nélkül a saját loginnal.
Nos nem tudom hová feltölteni,mert a freewebn csak 1 giga van.Azért raktam oda mert máshol nem volt ekkora hely.Azota feltettük a sectorra is de isoban nem darabolva.
Vagy nézz el a warezcenterre,de a rescue warezon is fenn van.
Bocs,nem tehetek róla!
gergou
vissza kell menni, ki ebbol az epuletbol, fel a liftel, es ott most mar nyilik az ajto;)

Elakadtam Help!
A pókos pályán ahol ki kell kapcsolni fenn a lasereket.
Utána mit kell csinálni??Merre kell menni??
gergou
Az egyetlen gond, hogy hosszuak a toltesi idok, kb annyi mint a doom 3 alfae, de kibirhato...

Davidus
Warezcenterröl jön 30k-val:) bár az még mindig -20k:)

V9ykn8_TZL0

Ams
na még 3óra és LLEEJJÖÖNN! :DD

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE

Mivel csak egy verzio letezik potold ki akarhonnan es jatszal mar.
Davidus
Szedd le méshonnan ahogy én:)

V9ykn8_TZL0

bfg900
Valki említette hogy 1 negatív vonása van a játéknak a quick save, load, de kifejten ipersze elfelejtette, nehogy más is értse. :) Szal mi is az a nagy probléma?
Dantor
Ha van nehezebb én megpróbálom, ha VÉGRE LEÉR MÁÁÁR :)))
CSOCSO
okéé tök zsír.. leszedem ugyis alig fog elindulni.. nembaj haveromnak 2.4 gés p4e van gef 4600ossal..majd ott:)nyamm..
Serial nem kell, csak a play CD-n a crack.

Davidus
fps-t csak hardon:) különben tul rövid mind

V9ykn8_TZL0

rage
Serial nincs, mivel multi sincs benne
Elég a crack

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Csacsi
Basszuskulcs még csak 50 %-nál tart az install :(

\"Elõbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

CSOCSO
hûje:) kérdés: serial nem kell neki ugye? vagy van az flt-n nfo?
Az kimaradt..Mostanaig nem igazan szerettem az ilyen scifis temakat.Egyebkent a Hidra vagy legalabb is ez van a stukerra irva az egesz könyen kinyirja. A gond az hogy nehez hozza munitiont talalni.
FREAK
"Nekem nagyon nehezen megy pedig mar par fps-en tul vagyok"

Lol, akkor úgy látszik, csak az unreal 1 maradt ki :DD

Riszpekk

Dantor
Baaaazmeeeg :)))))
Azon vagyok :) Lehet hogy tul kicsi a flintam.:P
Dantor
Warezcenter.warez.hu

alul jelszónak beírod: promotions

A következõ oldalon legfelül a Rip gamek vannak, alatta olyan 1,5 oldallal (1280-on) találod az ISO-kat, ott lesz az U2. Rákatt, és ott vannak a 0xx fileok.
Tudtok valami taktikat hogy ezeket a Skaarj fickokat hogyan lehet kinyirni ? Nekem nagyon nehezen megy pedig mar par fps-en tul vagyok.Ha mesziröl lövöm akkor kivedi a golyokat ha granatokkal probalkozom akkor elugrik elölle ket eset van amikor lehet sebezni öket amikor tul közel van hozzad vagy eppen rád ugrik..
rage
Hell az az akármelyk bolygó 14 holdjának egyike, ahogy a csaj meséli a sztoriban, s a neve alighanem a légköre miatt lett Hell

gergou
Hat vazze, a hell bazison, ott ahol a lezer szetegetett mindent, az olvadt fem isten kirra! allitom, mintha valamilyen ultar a kategorias scfi akciofilmet neznek:) Ja, es ha kilepne valmilyen hibauzenettel a game, akkor kapcsoljatok ki az eaxot, mer az a gond.

FREAK
akkor a Gunmant is biztos élvezted

Riszpekk

Dantor
Milyen "Hell" bázis?
Már érdekel nagyon :) Csak annyit áruljatok el, mitõl híják HELL-nek?