1820
Unreal 2 The Awakening
-
#1112 Ha esetleg leírnád hogy mikor jön elő, milyen géped van. Így senki nem tud segíteni. -
Braveheart #1111 hu halvány lila fingom sincs -
#1108 szerintem van olyan élvezetes ez a gamma mint a serius sam valamelyik része:(((((((((((((((( -
#1107 mazsa: Összehasonlítás votl, nem baj? ;)
Bravehart: azt lehet beállítani, hogy az ellengelek esésénél mennyire vegye figyelembe a skeletont. Többállású, én low-on tartom, a procit kímélve. Amugy emléxem mennyire el volt mindenki ájulva annak idelyén a lángszórótól a Wolfeinstein-ben. Hát itt még annál is sokkal jobb lett szerintem. :)
-
#1106 én már többet nem írok, a teljes véleményem online cikk formájában lesz olvasható az 576-on, addig inkább belemerülök a játékba -
Braveheart #1105 Most mi van be lehet kapcsolni a karma fizikát mégis? -
#1104 Nem szídtátok itt már eleget ezt a játékot? Ha nem tetszik, akkor mostantól tartsátok meg magatoknak a véleményeteket plz. Már elég uncsi, hogy 100-szor leírja mindenki ugyanazt a kritikát. Hadd szóljon már ez a fórum magáról a játékról, ne pedig a doom3-ról, annak van külön topicja. -
#1103 Rossz ha az ember úgy várja ezt a játékot, mint az unreal 1 folytatását. Paradoxon tudom :) Ha megnézed a doom3-at, ott sem egészen az lesz, amit az ember elvárna egy doom2 folytatástól. Éshát vonzó az a sok bump mapping, meg facial animation, meg anyámkínnya, de az eddigiekből nekem úgytűnik, hogy a doom3 egy kapcsoló nyomogatós, kulcskeresős game lesz. (a kiszivárogtatott demo-t nem bírtam végigjáccani, mert kegyentlenül szaggatott, szal lehet hogy tévedek)
Rájöttem, hogy az lehet a baja midnenkinek az unreal 2-vel hogy alapvetően egy oldskool fps. :) -
#1102 ez nem bug, egyszerűen elbasztad a rendszert :D -
dashed_ #1101 consolba= timedemo 1 -
#1100 Ráleltem egy cuki kis bug-ra!
Beálltam egy előzőleg kinyitott hidraulikus üvegajtó nyílásába. Egy idő után ugye az automatika becsukta volna az ajtót, de valamiért az engine CSAK az üveg lapot csukta vissza, az ajtót benn hagyta a falban! Visszaugrottam a helységbe.
Először rá se jöttem, csak automatikusan az ajtónyitó gombhoz mentem és megnyomtam. Ekkor viszont már maga az ajtó is rácsukódott az üveglapra!
Viszont mostmár hiába nyitogattam, csak az üveg nélküli ajó nyílt ki, és az üveg maradt a nyílásban! Persze golyóálló. Az ajtó üvegtelen részén viszont nem fértem ki.
Kicsit benn rekedtem.
Fasza mi? :-))) -
TheZsenyka #1099 CD Író progi + CDR74/90 + CDRW Drive
Mármint ha az Unreal2 nevű fps-re gondolsz... :)
Ha a frame/sec-re akkor passz :) -
Capone #1098 Ezek utan nem is nagyon favorizalnam a Doom 3-at.Nem azert mondom ezt mert tokeletes az U2.
A puding probaja az eves.Nekem most egy kicsit feledes az U2.Es Ugyan ezt mondom a Doom 3-ra ,majd meglatjuk. -
TheZsenyka #1097 Nekem időnként a dumából kimarad egy egy másodperc. Mittomén, van egy mondat és egy-egy szó kiesik. Pedig EAX inaktív. Live+XP -
#1095 "jo az U2 de lehetett volna jobb is
(elso ranezesre)
majd vegigviszem aztan mondok full velemenyt rola"
végülis ja :)
Amugy engem tovább szivat. Elvittem megint a lefagyós részhez és megint kiakadt (csak most előb biztonságba helyeztem a mentéseket :)
Pont ugyanott megint elsszált. Most lecserélem a radeon vezérlőjét a legújabbra és remélem megjavol. Ott történt amugy, ahol 1 tűz miatt nem lehetett továbblenni, ezért egy alagútban, ami tele volt kis sárga pókokkal, be kelett kapcsolni a ventillationt. Kimentem, el a tűz mellett, majd kinyílt egy ajtó, fazon kiesik rajta, mond 1 szót és fagy. -
#1092 Nem tudom, mit vagytok oda, szerintem ez a mostani legjobb FPS (imho mindent überel).
Egy kurvanagy baja van: EAX-nál kifagy egy idő után. Hogy szíjon le, pedig Audigym van :)
-
#1091 Nekem a Doom 3 texturáji nagyon nem jönnek be, olyanok mintha gumibol lenne. -
#1090 csak mert ruszki mi? :) -
rusland #1089 jo az U2 de lehetett volna jobb is
(elso ranezesre)
majd vegigviszem aztan mondok full velemenyt rola -
rusland #1088 sztem meg STALKER lessz a nagyagyu... -
#1087 "A fizika kb unreal 1 szintü." - optionsban lehet állítani...
"Doom3 az igazi ágyú,sokkal szebb lessz, rengeteg efektel sohe nem látot 100megás texturákal!!! Unreál felejtős..."
Majdnem azt mondtam hogy gondolkozz már egy kicsit, de rájöttem hogy felesleges :)
1000x átbeszélt téma, hogy a doom3 belső terepes játék, ahol a látótávoltáság minimális. Egyébként a fikázás helyett nézd meg a terep polígonsűrűségét légyszives :), ránézésre elég durva szerintem. -
kampfi #1086 A crakkem nem muxik tud valaki segiteni?
Elore is koszi. -
rusland #1084 pfffff
kiprobaltam az u2-t...
hat mit mondjak nem egy olyan game amire emlekezni fogunk...
erre vartunk tobb evet? -
#1083 amikor elkezdték valszeg még nem volt értelmes állapotban a karma fizika -
Braveheart #1082 Hát pedig tényleg berakhatták volna az UT2003 fizikáját, ez most visszalépést jelent... -
#1081 bazzeg 10 mega, mégsem -
#1080 ha még kell akkor átküldöm mailen -
#1079 A fizika kb unreal 1 szintü. -
#1078 1 sajna nem
2 igen -
Braveheart #1077 2 kérdésem lenne:
1:ugyanolyan jó a fizika benne mint az UT2003-ban?
2:telepítésnél mindkét cd-t kéri? -
#1075 ÁÁÁÁÁÁÁ ez a mentés még az elejéről van. Küldene nekem valaki emilben egyet a Hell küldetés elejérül? -
Braveheart #1074 Épp most szedem le, megéri letölteni? Jó game? És ugyanolyan fizika van benne mint az Unreal Tournament 2003-ban? -
#1073 Mind1, találtam egy működőképes mentést :) -
#1072 De ahogy klikkelek a Load game-re, egyből kilép, meg se várja hogy bejöjjön a menü. Ellenben neked lehet igazad, mert így érthető hogy reinstall után mért lép ki ugyanúgy :)
Szal akkor kezdhetem előllről az egészet :))
Nem szánna meg valaki egy mentéssel a Hell küldetésből? Amugy ott jártam hogyépp felvettem a lángszórót és jöttek a pókok. -
#1071 meglehet, most úgy próbálgatom, aztán jelzem mi a helyzet.. -
#1069 Assertion failed: InPos<=Size [File:..\..\Core\Inc\FFileManagerWindows.h] [Line: 57]
History: FArchiveFileReader::Seek <- ULinkerLoad::Seek <- FUnrealfileSummary<< <- LoadSummary <- ULinkerLoad::ULinkerLoad <- UObject::GetPackageLinker <- UObject::StaticLoadObject <- (Engine.LevelDesc Save0.Description NULL) <- UObject::ProcessEvent <- (CodeMonkey Transient.UIConsole0.CodeMonkey1, Function U2.CodeMonkey.LoadLevelDescriptions) <- UMultiStateComponent::SendTriggers <- (UMultiStateComponent::Menus0) <- UMultiStateComponent::Transitioning_BeginState <- (UMultiStateComponent::Menus0) <- UMultiStateComponent::Transition <- (UMultiStateComponent::Menus0) <- UMultiStateComponent::Global_HandleEvent <- (UMultiStateComponent::Menus0) <- UComponent::SendEvent <- (UFixedSizeContainer::Root0) <- EventSender::OnEvent <- UMultiStateComponent::SendTriggers <- (UMultiStateComponent::Dispatcher0) <- UMultiStateComponent::Transitioning_Update <- (UMultiStateComponent::Dispatcher0) <- UContainer::Update <- UMultiStateComponent::Global_Update <- (UMultiStateComponent::Root4) <- UContainer::Update <- UUIConsole::PostRender <- FPlayerSceneNode::Render <- UGameEngine::Draw <- UWindowsViewport::Repaint <- UWindowsClient::Tick <- ClientTick <- UGameEngine::Tick <- UpdateWorld <- MainLoop
Build: Jan 7 2003 18:16:21
-
#1068 Nálam 1x lefagyott, azóta load game-re azonnal kilép. LEszedtem, ujra felinstallátam és ugyanaz. Esetleg van valakinek tippje? :) -
#1067 lehet hogy az eax miatt lépett ki -
#1066 itt vagyok a reaktornál, és egyszercsak kilépett, valami audio subsystem-et irogatott..
még jó hogy közben mentegetek.. akkor megy szaggatásmentessen ha low-ra állítom a world detail-t meg a másikat.. de gy egész jó 1024x768 32 bit eax, 32 chanel -
#1065 Úgy tünik!
Legalábbis ISO már van belőle!