1820
Unreal 2 The Awakening
  • Blasta
    És mit csinál az a rejtett gomb????
    :-))))
  • Gábor
    ReadFile failed: Count=0 Length=15463 Error=Adathiba (CRC)

History: ULinkerLoad::Serialize <- TArray<< <- TLazyArray::Load <- FStaticTexture::GetTextureData <- GlmCharactersT.AidaBody <- FD3DTexture::Cache <- FD3DRenderInterface::CacheTexture <- FD3DRenderInterface::HandleCombinedMaterial <- FD3DRenderInterface::SetSimpleMaterial <- FD3DRenderInterface::SetMaterial <- (Texture GlmCharactersT.AidaBody) <- FCanvasUtil::Flush <- PrecachingTextures <- Precaching <- UGameEngine::Draw <- UWindowsViewport::Repaint <- UWindowsClient::Tick <- ClientTick <- UGameEngine::Tick <- UpdateWorld <- MainLoop

Build: Jan 7 2003 18:16:21

Ezzel dobott ki severnaya után...érdekes!
  • Oldern the 1st
    már megjelent??? :)
  • GregSB
    Mijez?
  • Lazarus
    ban ott egy rejtett gomb
  • Lazarus
    Ezt próbáltátok már? :)

• bfg900
    "Plusz olyan mintha nehol 16bites texturak lennenek erdekes nem beta ez?:))))))"
    Ha fénykép alapján csinálnak pl valamiről textúrát, vagy scannelésből, akkor sose lesz 32 bites színmélységű a textúra, ha az alapanyag sem volt az, mégha annak is van elmentve :)
  • Jacek
    nalam semmi hiba elszalas hibatlanul megy.
    nekem eddig bejonne a game csak tenyleg hova lett a karma fizikai engine????????neztem a bealitasokat hat en mindent padlora raktam de megolok a teton egy ellent es ott log a levegoben lol:)
    Plusz olyan mintha nehol 16bites texturak lennenek erdekes nem beta ez?:))))))
  • Rincewind
    Már megvan az írás lett szar... :/
    Én ilyen gyűjtögető életmódot folytatok és minden szart kiírok. :)
    Amúgy nem sikerült normálisan kiírni, mégis elindult a game (egy csomó hibaüzenet után). De aztán miután elindult sem volt fenékig tejfel! Volt, hogy 5-6 percig(!) töltött egy pályát, kifagyott, nem voltak hangok, leesnek a textúrák a modellekről és még szaggat is, mint állat (pedig nem kéne, mert elég jó gépem van még a D3 alpha is ment 20+ FPS-el ez miért nem tud legalább annyit?). egyszóval kiábrándító... :(
    Kérdés valyon ez attol van, hogy rosszul lett kiírva a játék (minden gond nélkül installálta fel) vagy ez alapból ilyen bugos szar?
  • Capone
    Mondjuk en mielott elpazarolnek egy cd-t megnezem daemonal,jatszogatok vele egy kicsit es ha erdemesnek tartom arra hogy eltegyem kesobre akkor irom ki :).Ha nagyon megtetszi akkor meg meg is szoktam venni.Szoval ha megvan meg az a image ted be a daemonba es szed ki a crack exe-t.
  • bfg900
    Hát most kibaszott velem az game. Játék közben kifagyott, majd rebbot után már nem lehet load gamelni, hibaüzenettel leáll.
  • bfg900
    "Még nem találtam pozitivumot a gémben talán mire végigviszem lesz" ez még viccnek is rossz ;)
  • gergou
    Na, egesz jova valt a game, elore haladva... Egeszen jok a zenek is mar, es a palyak is egyre gyonyorubbek:) Valszleg tartom, hogy tovabbra is jobb lesz meg ennel is. Tehat elozo velemenyemet modositom annyira, hogy meg sem egy szimpla fps az unreal 2, a kesobbi palyakon mar egeszen elvezet vele jatszani.
  • Rincewind
    Kérdés: szar a play CD-n a crack vagy csak nekem írta ki szarul azt a filet?
  • Davidus
    Még jo hogy jön a cell meg az mgs2 mert ez hurkalé:)
  • Davidus
    Ja és a readmeben irják hogy a 40.xx es detonatorokkal lehet bibi.
  • Davidus
    Mindegy amugy is csak 2 szin van rajtuk:)
  • item
    ez game sima SecuRom védelemmel van csak? mert az alcohol 120 ismer 3 fajtát... ha valaki tudja jelezze légyszi...
  • Ams
    nekem 1színüek a textúrák az alieneken

MSI gef4 ti4200
    40.72es drájver
  • Davidus
    Kurva szarul néznek ki az ellenfelek és bénán mozognak. Párszor már leirtam de kurvára idegesit:) Azt hittem a 20 fps miatt de mikor levettem mindent low-ra 60 fps mellett is kurva szarul mozogtak:) Még nem találtam pozitivumot a gémben talán mire végigviszem lesz:)
  • Deajka
    Ott az igazság. :)
  • Alexease
    Igen, az a "karma" cuccos tenyleg jo.
    Amikor az UT2-ben egy fickonak alaporkoltem, repult hatrafele, ki a kapun, a feje beleakadt a kapu tetejebe, es csinalt egy f*sza elore szaltot.
    Manapsag tenyleg alapnak kell lennie, meg a grafikanal is fontosabbnak, mert tenyleg nagyon gagyi, amikor egy ficko a keritesbe harapva, vizszintesen tartva magat, bemutat egy 10 pontos korlat gyakorlatot.
  • bfg900
    Hát meg, ja. Én általán szivesebben jáccok taktikai fps-ekkel, de legalábbis ahhoz hasonlókkal, mint mondjuk egy Serious Sam-el :)
    Jajj, találtam bugot jól :) Még az elején volt, hogy besült egy ajtónyitó gomb a generátorszobában és amikor bekukucskáltam 2 skaarj volt bent, de mire bementem már csak 1. Hát bug, bug, de nem voltam elkeseredve miatta, kivételesen :) Rohadék sárgaszeműek :)
  • Blasta
    Igen, a SZÉTBOMLOTT vagy MEGBOMLOTT sokkal jobban hangzott volna :-DDDDDDDD
  • Alexease
    A "megoszlott" egy kicsitt furcsan hangzik:))))
  • Alexease
    Meg nam lattam a jatekot!
    Szerintem a Half Life volt a fordulopont. Azota az emberek szeretnek elotte gondolkodni is, mielott lonek. Azota tartozik a jetek kritikahoz a jatekmenet, AI stb. Azelott inkabb csak a grafikai megvalositas volt a teriteken.
    Azota vannak hentelos es taktikai jatekok, es a kettoz kozti atmenet. Sokkal nehezebb "rabolintani", sokkal jobban megszlanak a velemenyek.Igy sokkal nehezebb FPS-t irni, a "kozonseg" megoszlott.
  • Blasta
    AMúgy a tűz is nagyon tigris lett!
  • Deajka
    A ragdoll effektusra van külön beállítás.
    Aszonnya,high-medium-low. A géped teljesítményét befolyásolja. Azt hiszem, a Game opciók között.

• TheZsenyka
    Egy vagy két lövés a gránátvetőből és fexik az arca.
  • GregSB
    Az azért van, mert erős a vádlija, te! :DD
  • Capone
    Egyet azert sajnalok nagyon.Az ellensegnel nem mukodik a charma fizika.Lehet hogy rosszul irtam de mindenki tudja mit ertek ez alatt.Ma sik megbocsathatatlan ami meg nem tetszik az a elso palyan rogton szemet szurt.A teton van ket szorny ha eppen akkor lovod ki amikor a szelen van akkor nem esik le hanem ott hal meg a felig levegobe logva felig meg a parkanyon.Kb a laba marad a parkanyon.
    Lehet hogy ki van gyurva csunyan az idegen :)
  • bfg900
    1xű, kb mindennel meg vagyok elégedve a játék kapcsán, csak a fegyverek furák egy picit :)
  • Lazarus
    Én a sörétest bírom nagyon :) Bár nekem minden játékban a sörétes a kedvencem
  • Blasta
    Az szerintem is fos fegyver! Nekem a rohampuska marhára tetszik! Jó a hangja, és a másodlagos tűzereje is tetszik!
  • Lazarus
    Jó az a fegyver hogyha kevés az életed akkor beállsz a fal mellé és kihasználod az áram visszapattanását
  • Blasta
    Namost ha komolyan nem értesz minket, akkor miért is írod, hogy "hát itt tényleg meg tudom érteni, ha valakinek nem tetszenek kinézetre ezek a küttyük"
    vagy
    "szerintem tiszta para a játék, bár megértem ha ti másképp látjátok"

itt egy kis logikai bakit vélek felfedezni :-)))))))))
  • Lazarus
    de az elfogy
  • bfg900
    Jajj, nekem még mindíg az a rész a kedvencem, amikor a sárgaszemű skaarj-ról lepattognak a lövedékeke és annak a hangja annyria frankó hogy még. Tébnyleg, hogy a túróba lehet azt 1xűen megölni? Állandóan elmegy rá egy csomó lőszerem :) A skaarjok kék izékét lövő fegyverét amúgy használja valaki? Szerintem szánalmasan szar :)
  • Árnyvadász
    Zöld főpók:)) Ez tetszik. Micsoda hülyeség ez a program. Rég nevettem ennyit.
  • Blasta
    :-DDDDDDDDDDD