9628
Klasszikus, és új horrorok, B-kategóriás remekművek topikja
-
Tud valaki a Crazymazey-hez hasonló horror/torrentes oldalt?
Mert innen úgy tűnik jó időre "Hellószia" van...
Ha nem publikus jöhet privátban is!
-
Driller #1821 friss SOKK
Hírek: Land of the Dead, Pumpkinhead 3, Out of the Night,
Cursed 2, Filmax horrordömping
Bemutatók: Team America, Constantine, Machinist, Kung Fu
Hustle, Steamboy, New Police Story, I tre volte della
paura
Kritikák:

-
Lehet, hogy kétszer is(?) ;)
-
Loál. -
Ramza #1818 A Kígyók szigetét megnézted már?
:) -
Böjtös #1817 hurrá...

-
Böjtös #1816 Ja... a Kígyók szigetét meg most nézem. Sok újat azonban nem tudok mondani róla, mert amit korábban írtam, az tökéletesen illik rá. Vígjátéknak megfelelő volt,a készítők meg jól alkalmazzák a "ha sz*r filmet csinálsz, rakj bele pár pucér csajt" hozzáállást. Egyszer meg lehet nézni, de egyébként max 2-3 pontot érhet. Vagy annyit sem. (a "táncoló" kígyó viszont még mindig komoly) -
Böjtös #1815 Ja... a Kígyók szigetét meg most nézem. Sok újat azonban nem tudok mondani róla, mert amit korábban írtam, az tökéletesen illik rá. Vígjátéknak megfelelő volt,a készítők meg jól alkalmazzák a "ha sz*r filmet csinálsz, rakj bele pár pucér csajt" hozzáállást. Egyszer meg lehet nézni, de egyébként max 2-3 pontot érhet. Vagy annyit sem. (a "táncoló" kígyó viszont még mindig komoly) -
Böjtös #1814 Nnnna... gratula! Szerintem qurva jó... legalábbis nekem régen nagyon tetszett (mostanában nem néztem meg), jókat röhögtem rajta. -
Böjtös #1813 Plakátot már láttam erről az élőhalottas dologról, de még senkinél nem leltem a filmre. Pedig nagyon érdekelne... mint minden "zimbeszombis" alkotás.:)) -
Ahqa most hogy mondod tényleg valami ilyen van...Mennyi ideig leszek várólistán?
-
Ramza #1811 Nem tudok róla, hogy kinyomnának, csak a legfrissebb cuccokat késve tudod csak elkezdeni leszedni. -
A kukorica gyermekei sorozat tényleg nem a legjobb. Az első rész még csak-csak, de a többi szar. Ellenben az alapul szolgáló Stephen King novella qrva jó! Feltétlen szerezd meg! -
Ha kevés volt az elmúlt időben az uploadom mennyi időre nyomank ki a Crazy-ről? mert most nem enged be és elég sekély az angoltudásom, de valami ilyet veszek ki belőle... -
Pereskedés miatt kell a kamera! Esetleges pereskedés miatt-bizonyítokot gyűjteni!
De adtál egy jó ötletet! -
Naná! :D
Már megtaláltam (remélem), majd beszámolok róla. :)
-
Loál, Treat Williams. -
Lehet. Mindenesetre ígéretesnek tűnik. ;)
-
Ramza #1804 Nem csúszott ki, oda még 3.0-val is bekerülhetne (vagy hasonlóval, fejből nem tudom), csak nincs meg rá az elegendő szavazat (500 v. 1000 kell, szintén nem tudom). -
Mégiscsak megtaláltam! Pontosan ez az a film: http://imdb.com/title/tt0094961/.
-
Erről a filmről (http://imdb.com/title/tt0276011/) ki mit tud? Ahogy látom, éppencsak kicsúszott a bottom #100-ból, szóval többeket érdekelhet itt. :)
Böjtös: VHS-sel nem tudok mit kezdeni. :] Az érdekes az, hogy az imdb-n sem található ilyen film, még megközelítő címmel sem, de ezek szerint létezik, nem én hallucináltam. :) Nem tudnál belenézni kicsit több infóért (színészek nevei, stb.), ezek alapján hátha meg lehetne találni vhol?
-
Ramza #1801 Valami ilyesmire már régen lenne igény!!!!44 -
1.8k -
Cvd #1799 Szerencsére még nincs, ha jól tudom. De van neki egy mamusza ami egy szőrös-karmos lábnak néz ki+emellé nem borotválkozik egy hónapig, és akkor ráfeküdhet a farkasemberes-romantikus-belezős témára is. Szerintem azok tök jók, szerintem.:)) -
:D
Hol a trailer, vagy teaser!!!!!!!!!!!!!!!44 -
Cvd #1797 Csak figyelmeztetésül közlöm, hamarosan eláraszthatják a piacot a gagyibbnál gagyibb zombifilmek, ugyanis Fifi kölcsönkérte a webkamerámat. Ha olyan fimet filmet láttok ami
- veszélyesen sz*r minőségű
- végig egy számítógép 3 méteres körzetében játszódik
- mindig egy nagydarab, mélyen ülő disznószemű, de bárgyú tekintetű zombi a főhős, aki ugyan nincs sminkelve, de ha erről nem szól senkinek akkor egyszer még Oscart kap a maszkmesteri munkára
- háttérből lópatkó csattogás, "kissebbségiek" ordibálása hallatszik (szembeszomszédság király)
Akkor bizony a jövő nagy reménységének egy korai művébe futottatok. :)) -
Kukikölkök első része nekem is bejövős volt, jónéhány éve a Pro7-en, németül. :) A főgenyókisgyerek beteges, gonosz feje szinte utánozhatatlan. -
Böjtös #1795 Amikor először találkoztam vele, akkor Kedvesemmel voltunk a Media-ban. Bár szereti a horrorokat, erről azért erőteljesen lebeszél.:))
Másodszorra viszont már nem volt velem, hogy a józan énemet képviselje.:) -
Ramza #1794 Igen, egy pillanatig én is farkasszemet néztem a Kígyók szigetével, aztán inkább megráztam a fejemet :D -
Böjtös #1793 Kukoricát én is vettem. Bármennyire lehúzzák a sorozatot, imádtam régen (most sem hagy hidegen)... főleg az első részt. Ami felháborított, hogy nincs felirat, csak sima angol, vagy sima szinkron. Ráadásul sima 2.0-ban. Blööehh...
Viszont hasonló kiadásban vettem egy Kígyók szigete nevű ostobaságot... már hogy nézzek végre valami kis vígjátékot is.:) Még csak belefigyeltem, de szerintem a terv bevált. Millió kígyó, béna színészek, sok mell, meg fenékmutogatás... minden, ami kell egy jó kis, nevetséges D- kategóriás filmbe. Hatalmas poén: valami dizsizés közben a kígyókat is mutatják, amik "táncolnak" a zenére (értsd: egy nyújtózkodó mozdulatsoruk oda-vissza van játszva folyamatosan), miközben a csajok levetkőznek. Nagyon kemény filmnek tűnik, holnap megnézem...:)
Farkasok szövetsége: hasonló vélemény és pontozás. Az eleje jó.
Petruz: Ha jól láttam, korábban kerested a Dead cops (ez lenne őkelme címe) filmet (zsaruk, akik élőhalott bűnözők után nyomoznak). Ha még érdekel, Vhs-en itt figyel. Szinkorn, közepes minőség (bőven nézhető). -
Böjtös #1792 Slash
Egy rockzenekar (bár csak annak mondják őket, mert azért elég nyál... mondjuk az is lehet, hogy csak én hallgatok túl sok durva zenét) az énekes családjának birtokán reked, ahol valami "véres aratás"-ról szólnak a regék, meg folyamatosan tűnnek el az emberek. Természetesen egy beöltözött fickó öldököl, méghozzá... tadammmtadammm... kaszával (leginkább).
Tiszta klisé így elmesélve, de nekem 1990-et megért. Bár én kiskorom óta buzulok a horrorra.:))
-
Böjtös #1791 Na... hát erről a magyar feliratról ne beszéljünk. Csak azért jó, mert nem tudok kínaiul.:) -
Ramza #1790 Az jó, mert ennél többet én sem várok tőle, de ezzel már elégedett leszek!
Farkasok szövetségét láttam már, és tetszett, bár annyira nem vagyok érte oda, mint sokan (ami azt jelenti, hogy nálam mondjuk 7, és nem 10 pontot ér) -
Farkasok szövetsége nekem tetszett, bár a végét egy kicsit elcseszerintették.
Kukorica gyermekei 4-et én is beszereztem a múltkor ennyiért. Hasonlóan egy részt sem láttam előtte a sorozatból. Megnézés után pedig kicsit "az egynek elment" hangulat uralkodott el rajtam. -
Ramza #1788 Lejött néhány film, most boldog vagyok.
Néhány B (inkább Z :) is van közte.
Children shouldn't play with dead things - VÉGRE!!! Ha felannyira jó, mint amennyire mondják, már érdemes lesz megnézni.
Even dwarves started small - belenéztem, nagyon beteg német művészhorror, csak törpék szerepelnek benne, menyasszonyom szerint kár volt érte az áramot pazarolni :)
Basket case 3 - bizonyára szar lesz, de legalább megvan a trilógia
Exterminator - ezt is régen hajtom, még 16-17 évvel ezelőtt láttam azt hiszem a második részét, és már akkor sem tetszett, tehát csakis jó lehet :D
Ja, meg vettem ezresért MM-ban Kukorica gyermekei 4-et. Még egy részét sem láttam a sorozatnak, jókat sem hallottam róla, de nem tudtam otthagyni. Meg vettem ugyanennyiért Farkasok szövetségét is. -
Most X akták jön meg reggel korán kelek de fogok még írni róla....Nekem eddig a The grudge 1-2 van meg. És folyamatban van a The curse beszerzése. -
Ramza #1786 Hú, már úgyis meg akartam kérdezni itt, hogy a Ju On sorozat milyen (stílusban és minőségben).
Ha lesz kedved, írhatnál néhány spoiler-mentes sort. -
Ennek a "Kaszás"-nak angol címe mi? Mert így most nem ugrik be!
<más>
már csak 60mega hiányzik a Redneck zombies-ból!!!
[örül, hogy fegyvertény fontosságú film megnézése lesz holnap!!!] -
Guineaban nekem az 1-2 ami unalmas volt...
Ebolaból az maradt meg amikor hugyozás közben megtámadja őket a gepárd...:vigyázz, fussunk, leharapja a f@szodat!
Na nálam ez az egész film színvonalát jellemzte, de érdemes megnézni...
Ma este a Ju on The grudge 2-n sikerült majdnem összesz@rnom magamat...Nagyon jó volt majd asszem írok még róla. Ilyen fogósan ijesztő, ennyire kellemetlen-sötét atmoszférájú filmeket hiányolok én mostanában!
<<<spoiler>>>
mikor a csávó meg a csaj együtt felakasztva himbálództak a hajon, és beugrottak a részletek , hogy kopog a fal, felborul a pohár stb...Hát akkor pár percre lefagyott a vigyor a pofámról!!!
Eszméletlen film! -
Böjtös #1783 Nekem tetszett az Ebola... még az ökör megoldásaival, meg a bénaságaival is. Jól elszórakoztatott, mert annyira butuska. Aranyos...:))
5/10, de csak azért, mert tényleg jókat mosolyogtam rajta.
Meg még pár:
Aftermath
Ennyire beteg filmet ritkán látni. Kár, hogy ennyire ótvar minőségben sikerült megszerezni. Az egy dolog, hogy majd a feléig boncolgatás megy, de amikor nekiesik a "doki" a csaj hullájának is... Plusz még a kellemes komolyzenei aláfestés. Ehh, mestermű.
10/10
Guinea Pig sorozat
Nahh, hát ez is jó beteg. Három rész van meg. A sellős kicsit bugyuta, de a fekélyek, meg a kelésekből áradó férgek nagyon bejövősek. A sima szadizós kicsit untatott, meg nagyon öncélúnak tűnt, viszont a szem kiszúrása megérte a végignézését. Az őrült, szamurájnak beöltöző fickó darabolása viszont egyértelműen letaglózott. Módszeres csonkolás, kellemesen őrült fej... brutál.:))
10/10
Undead
Kellemes a hangulata, egész jók a különleges effektek, meg a zombik is bejöttek. Aranyos a kalapos fickó pózerkedése is. Egyedüli problémám az volt, hogy már nagyon sokat akartak a készítők a végére. Idegenek, zombik, savas eső... blahh...
8-9 között
Kaszás
Végre megvehettem az akcióban (már régen szemezgettem vele, csak "kissé" drágálottam az árát.
Jó hangulat, szép képek, még a zenével sem volt komoly bajom. Látszik, hogy erősen épít a közelmúlt tinis horrorjaira, de szerencsére nekem inkább Sikoly közeli élményt nyújtott, mint mondjuk Rémségek könyve, vagy Véres valentin jellegűt. Van ugyan egy-két nagy hülyeség benne (nem akarom lelőni a poént, de fizikai lehetetlenségnek tűnik a gyilkos személye), ám ettől függetlenül bejött ez is.
7-8 között
Nahh, ennyit mára:)