9628
Klasszikus, és új horrorok, B-kategóriás remekművek topikja
-
Ramza #1662 Arra azért vigyázz, hogy majdnem minden túl van pontozva :) -
Hmmm...köszi,megnézem az oldalt! -
Ramza #1660 Trancsírban tudok segíteni :)
Beyond, Zombi Flesh Eaters, X-tro, eredeti Dawn of the dead, Day of the dead - így hirtelenjében ezek jutottak eszembe.
De tudom ajánlani a harvester.uw.hu oldalt, ott képek és elemzések is vannak, ami alapján tudsz választani. -
Most ért le a The Thing cimq film...örülök neki,nem reméltem hogy még fenn van valahol :)
Még nagyon régen láttam,....és fostam is rendesen :)) -
HI :)
Mit ajánlanátok ha egy "kemény" horror filmet szeretnék nézni?
Nem feltétlen kell a trancsír,inkább olyasmi mint a régi Psycho (remélem jól írom)...najó trancsír is jöhet :P
THX :)
-
Ramza #1657 Nemö kisfiúknak való!
-
ADIDE! htx -
Ramza #1655 Éjszaka lejött, de most más vincsi van bent, nem tudom megnézni.
Majd egyik nap mindenképpen megsasolom, sokat várok tőle :) -
Látta valaki a Lost Skeleton of Cadavra-t? Véleményt kérek. Szerintem hatalmas lett a film, rég szakadtam ennyit a röhögéstől. -
Ramza #1653 Holnap (ma) majd válaszolok a leveledre! -
Ramza #1652 Nekem az tetszett benne, hogy sokkal művészibb (a záró jelenetet szerintem egy szóval lehetne csak jellemezni: kibaszott zseniális. Ja, ez kettő :), és sztori szintjén is tudtak újat nyújtani. -
Ramza #1651 28.388 byte a mérete.
A file neve simán Intruder.torrent -
Böjtös #1650 Egyik részét nagyon régen kiadta a Hungaro video Vakrémület néven. Még gyerek voltam, mikor láttam és eléggé f**tam tőle. Aztán úgy 5-6 éve beszereztem újra (eredeti, egész jó állapotban...Ramza, Te láthattad is a listámon), de sajnos már csak kacagni tudtam rajta. Mondjuk tiszteletben tartom azért és fétve vigyázom épségét, hátha egyszer újra kultusza lesz...;)
Végre sikerült eljutnom odáig, hogy megnézzem a The eye második részét...
Marha jó ez a film. Szerintem jobb az elsőnél, de biztos van olyan is, aki fordítva gondolja. Mindegy...a lényeg, hogy nagyon bejött...:) -
Mert most Intruder címmel a 88-as kreténség van fent! Akkor reménykedhetek? Japán címmel v. angollal találtad? -
Ramza #1648 Kréziméziről.
Másfél hete fent volt. -
Honnan? -
Ramza #1646 Tombs of the blind dead
Maradjunk annyiban, hogy öreg klasszikus. Vannak olyan horrorok, amiken nem fog az idő, és ez sajnos nem tartozik ezek közé.
Pedig emberemlékezet óta meg akarok nézni egy Blind dead filmet, de ezek után nem biztos, hogy leszedem a maradék négyet. -
Ramza #1645 A múltkor le akartam szedni, de aztán találtam jobbat helyette. -
Megvan itt valakinek a The intruder című film? Kong bu ji a japán címe! -
:O)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))9 -
Ramza #1642 Cadavra jön simán 50k-val, upload nélkül.
Jano, örülünk? -
Miért kellene? :) Én tökéletesen megvagyok az angol feliratokkal is, ami nem mindig mondható el a magyar fordításokról... Sajnos a legtöbb baromi igénytelenül van megcsinálva és emiatt kész szenvedés egy-egy film végignézése. Én, ha lehet, csak angol feliratokat szoktam használni. Pontosabbak és "tisztábbak". Bár a különféle verziók miatt néha igazgatni kell őket, de ez nem gond.
-
Na asszem ez van nekem is. Ehez viszont nincs magyar! -
1 cd, 1:56 (uncut), teljes angol felirattal
-
Áz. -
BitSpirit, és nem sokat állítgattam. -
Ramza #1636 Nekünk is az (Jano tőlem kapta). -
Ramza #1635 Geciek.
Bittornadoval szeded? Hagytál mindent alapbeálllításon? -
Hadd kérdezzem meg kinek milyen Lifeforce verziója van! Mert én innen szedtem a múlt háten de nem jó hozzá a felirat. Kinek mi van meg? -
Nekem baze alig jön a Slashers. :C Rólam bezzeg szedik mint az állat. :C -
Ja meg persze vissza is osztok, hadd legyen gyereknap :) -
Nekem most 2 cucc jön. Az egyik 25K a másik 15-18. így még akadásmentesen böngészek. Ez itteni viszonylatban marha jó! -
Ramza #1630 Egyébként a legjobbkor csatlakoztatok be.
Szinte születése óta ismerem, és igazából az elmúlt hónapban futott fel ennyire. Az meg külön jó, hogy mivel nagyon sokan használják, így egyre gyorsulnak a letöltések is. Régen volt, hogy 3-5k-val szedtem le egy egész filmet napok alatt, ma már ilyen nem fordul elő. -
Áldott legyen a neved ,hogy felhoztad itt ezt az oldalt! Csodálatos dolgok vannak itt! Le is dörgettem vagy 15gigát a múlt héten!!! :)
Aranybánya az erre fogékonyaknak! -
Ramza #1628 Itt -
Hol a f@szba lehet regisztrálni a krézimézin????? -
Már rájöttem! Tale of two sisters-t már tudom szedni. Gondolom azért van hogy a S/L arány ne legyen túl nagy szopacs!
Elkezdtem a Ju-on című japán sorozat első részét...Hmmmmm...érdekes! -
Ramza #1625 Ott van külön oszlopban minden filmnél, hogy kell rá várni vagy sem. -
Megnéztem az Ebola syndrome-t. Ahoz képest hogy mennyire áldották páran sztem ez egy óriási f@szság volt! Én annyiban találtam egyedül érdekesnek, hogy ilyen loál módon is filmre lehet vinni egy pusztító vírus elindulását, terjesztését, nem csak úgy mint a Dustin Hoffmann féle és hasonló filmekben! Viszont pár beszóláson jót röhögtem! -
Elmegy...