Klasszikus, és új horrorok, B-kategóriás remekművek topikja
-
Böjtös #1783 Nekem tetszett az Ebola... még az ökör megoldásaival, meg a bénaságaival is. Jól elszórakoztatott, mert annyira butuska. Aranyos...:))
5/10, de csak azért, mert tényleg jókat mosolyogtam rajta.
Meg még pár:
Aftermath
Ennyire beteg filmet ritkán látni. Kár, hogy ennyire ótvar minőségben sikerült megszerezni. Az egy dolog, hogy majd a feléig boncolgatás megy, de amikor nekiesik a "doki" a csaj hullájának is... Plusz még a kellemes komolyzenei aláfestés. Ehh, mestermű.
10/10
Guinea Pig sorozat
Nahh, hát ez is jó beteg. Három rész van meg. A sellős kicsit bugyuta, de a fekélyek, meg a kelésekből áradó férgek nagyon bejövősek. A sima szadizós kicsit untatott, meg nagyon öncélúnak tűnt, viszont a szem kiszúrása megérte a végignézését. Az őrült, szamurájnak beöltöző fickó darabolása viszont egyértelműen letaglózott. Módszeres csonkolás, kellemesen őrült fej... brutál.:))
10/10
Undead
Kellemes a hangulata, egész jók a különleges effektek, meg a zombik is bejöttek. Aranyos a kalapos fickó pózerkedése is. Egyedüli problémám az volt, hogy már nagyon sokat akartak a készítők a végére. Idegenek, zombik, savas eső... blahh...
8-9 között
Kaszás
Végre megvehettem az akcióban (már régen szemezgettem vele, csak "kissé" drágálottam az árát.
Jó hangulat, szép képek, még a zenével sem volt komoly bajom. Látszik, hogy erősen épít a közelmúlt tinis horrorjaira, de szerencsére nekem inkább Sikoly közeli élményt nyújtott, mint mondjuk Rémségek könyve, vagy Véres valentin jellegűt. Van ugyan egy-két nagy hülyeség benne (nem akarom lelőni a poént, de fizikai lehetetlenségnek tűnik a gyilkos személye), ám ettől függetlenül bejött ez is.
7-8 között
Nahh, ennyit mára:)