9628
Klasszikus, és új horrorok, B-kategóriás remekművek topikja
  • Jano
    Krétimészi egyáltalán nem megy mostanában. :C
  • fifi
    Nekem is több újranézés után állt csak össze :)
  • Shan
    Szesz mindenkinek!

Tudnátok nekem adni egy direkt linket a krézimézire, ahol regisztrálni lehet? (az istennek sem találom a lapon...)

thx
  • PetruZ
    Nem mondhatnám, hogy 100%-ig sikerült összeraknom a filmet. :) Pont az előbb néztem, de azt hiszem, még kell neki pár újranézés. Ja, és a magyar felirat nem is kicsit hiányos itt-ott, javaslom az angolt...
  • Ramza
    Naná hogy!
  • fifi
    No lejött a Ju-on2000 /The Curse/ Csak pár kockát néztem bele, hogy stimmel -e a sub, és hogy milyen minőség de már most látom, hogy irgalmatlanul kemény film!!!
    [hívja Hitman kinézetű öccsét filmnézésre]
    Be fogok róla számolni/Ramza ha még érdekel/
  • Böjtös
    Jó nagy itt a csend...

Akkó' most hangoskodom picit...:)
    Tegnap zombis estet tartottam. Kiszemelt példányaim: Shaun/House of the dead (végre eljutottam eddig, hogy végignézzem).

A Shaun nagyon aranyos. Kifejezetten tetszett. A Queen dal alatt előadott mutatványokon hatalmasakat nevettem. De a "Fulci étterme" is megmosolyogtatott.:)

House? Szomorú, hogy ennyire el lett cseszve. Az elején még reménykedtem. Szép képek, jó vágások. Azután egyre jobban elegem lett belőle. A végét már inkább tekertem (valahonnan onnantól, mikor megindulnak a ház felé és a kábé egy perces utat öt perc -vagy több- lövöldözéssel teszik meg, miközben a zombik ott szaladgálnak közöttük -persze nem bántják őket... neeeem-). Nagyon szánalmas. Ezek a játékból (értelmetlenül) bevágott jelenetek, meg a sok marhaság. Ááááá... kár miatta. Ilyen külsővel, zombikkal sokkal jobbat is lehetett volna csinálni. Viszont tetszett a főszereplő Alicia.:)

No mindegy. A Shaun legalább nem lett csalódás. Majd meglátjuk, milyen extrákkal jön ki, talán még meg is veszem.

Az éjszakát folytattam egy Frankenstein játékaival (May). Jópofa, aranyos, elvont és nem is annyira horror, mint inkább dráma. De nagyon tetszett.

Reggel meg ráadásként Dellamorte Dellamore következett. Anno is tetszett, de most annál is jobban. Ez is elvont egy "kissé", ám pont az a jó benne, hogy nem a szokásos módon közelíti meg a zombis dolgokat. Soavi tud valamit...
  • Böjtös
    Tegnap este megnéztem Kedvesemmel az Alvajárók című klasszikust...
    Régen nagyon imádtam. Háát... be kellett látnom, hogy ami 93-ban még tetszett, az nem biztos, hogy ma is elvarázsol. Sokszor nagyon idióta és nagyon béna. Valami még most is bejön a történet miatt, meg mert imádom a macskákat... de egyébként felejthető. Viszont az csak most tűnt fel a szereposztásnál, hogy King mellett (a béna temetőőr) Clive Barker és TObe Hooper is játszik benne. Azt a mindenit... nagy horror fan rendezhette...:)
  • Böjtös
  • Böjtös
    Köszi a teljes csapat nevében!
  • Jano
    Army of Darkness
    Spoiler

Én eddig csak azt a befejezést ismertem, hogy Ash szépen visszamegy a saját idejébe, az áruház háztartási osztályára, és egy kedves vevő átváltozik csúnya démonná, akit aztán barátunk jól agyonrúg, és szétlő, aztán hepiend a csajjal smárolva.
  • serious
    Nekem is ez a fajta van meg, de milyen más fajta befejezés van még?
  • Ramza
    htx, végül inkább Üvegtigris lesz, hogy jó legyen az éjszakám :)
  • Jano
    Egy könnyű Fulcit javasolnék.
  • Ramza
    Milyen filmre aludjak el?
    Belekezdek valamibe, egy órán belül úgyis bealszom.
  • Ramza
    mét?
  • Jano
    Akárcsak én, de a Guinea Pig-ekre kíváncsi lettem a látvány miatt, mégha nem is szolgál semmi értékkel (hmmm, ebben a műfajban értékekről beszélni, loál).
  • Jano
    Army of Darkness
    Spoiler

Elbúcsúzik a csajtól, a kocsiját betolják egy barlangba, bemegy, magára robbantja a kijáratot (azaz totál elzárja magát a külvilágtól), előveszi a varázsszert, amit a Bölcstől kapott, és persze elbassza, hat helyet hét cseppet nyomat magába, elalszik, telik-múlik az idő, szakálla nő, belepi a porháló, felébred, örül, kiássa magát a barlangból, kint borzasztó látvány fogadja, romokban hever az egész világ, ugyanis a hülyéje a hét csepp szertől túl sokáig aludt. :D
  • fifi
    Én meg b@sztam figyelni a ratiot így kinyomtak. Új reget csináltam, benyögtem pár okosat, és megy megint. Mivel cookie alapján azonosít minden megy rendben, csak naponta megnézem a ratiot!
  • Ramza
    Ja, amúgy vagy másfél hónapja nem töltök a kréziméziről, és egyik nap felmentem, nem fogadta el a jelszavamat és a felhasználónevemet...
    Nem bannolva lettem, mert azt mindig figyeltem, hanem lehet, hogy az adatforgalom nélkülieket törlik egy hónap után.
    Most megint szülhetek egy hozzászólást a fórumba :) (persze nem, mert nem töltök le mostanában)
  • Ramza
    Az egy dolog, hogy a látvány lenyűgöz (engem is), de egy kicsit jobban örülök, ha történetet is tesznek köré.
  • Ramza
    A Böjti csak takarító a szerkesztőségben ;)
  • fifi
    Mi a vége úgy?
    Lett egy olyan filmem hogy Ice from the sun. Tud erről vki valamit? Nagyon gusztustalannak tűnik.
    Nagyon tetszik a 2. Fangoria!!! Böjtös gratulálok , csak így tovább!
  • Jano
    Én végre meghesszölöm az Army of Darkness Director's Cut-ot a mittoménmelyik befejezéssel.
  • fifi
    Én most elkezdtem a Violent shit 4részét. 2már megvan.
    Csodálatos....Lenyűgöző...
    [nem az]
  • Jano
    :D Gayniggers az első DC-ről beszerzett filmjeim között van, tetszett is. :)))
  • fifi
    Én igen.
    Gay niggers from outer space...
    [a cím mindent elárul]
    No ki hogy áll a Ginger snaps-al? Mára nekem triológiára bővült.
  • Jano
    Mondatalkotásom a rosszról lehanyatlott ultrafosra.
  • Jano
    Na ja, csak az ilyenfajta látvány engem eléggé lenyűgöz, vízuális típusom miatt, nem a fos CGI-k, azokat utálom. Ezeket viszont asszem megnézem, durvább, mint a Fulci-féle szemkinyomásos jelenetek (amik 20 évvel korábbról majdnem ilyen jók :D).
  • Ramza
    Itt kiskanállal szedik ki a szemét...
    De a lényeg ugyanaz.
    Technikailag egyébként tökéletes a film. Csak éppen értelmetlen, azt pedig nem szeretem.
  • Jano
    Nekem megvan az első, a Devil's Experiment. Csak 260 mezsabályt. Na? Csak belenéztem. Egy nénit bántanak benne. Olyan szemkiszúrós jelenet van benne, hogy beszartam. Gyakorlatilag tökéletesen kivitelezett.
  • Ramza
    Ehh, úgy jártam vele, mint a Nekromantikkal.
    Megnézés után nem tetszett, egy nappal később sokat gondolkodtam rajta, és már annyira nem rossz a kép.
    Legyen mondjuk 5 pont.
    Azon mondjuk jót röhögtem, hogy internetes források szerint a rendezőt az fbi is kererste, mert azt hitték, hogy igazi snuff-filmről van szó... Ezek hülyék??? Az egy dolog, hogy reálisnak tűnik, de nem tűnt fel egyik Muldernek sem, hogy 8 rögzített kamerával, vágásokkal, tökéletes minőségben viszonylag ritkán készülnek snuffok?
  • Ramza
  • Loál János #1869
    Olyan vagy! :C

[SZÁMKIJELZÉS NÉLKÜL FOG TELEFONÁLNI, ÉS A SUSPIRIA ZENÉJÉT JÁTSSZA MAJD BE]
  • Ramza
    Viccelsz? Fel sem veszem :D
  • Loál János #1867
    Én se néztem mostanában túl sokat, szal én se értem a végére. :P :/
    Jövő hétfőn felhívlak, és megbeszéljük, DECSAKAKKÓ, ha nem leszel olyan hűvös, és kimért a telefonban! :D
  • Ramza
    Sajnos mióta van munkám, azóta nagyon kevés időm marad filmet nézni :(
    És igen, még a múltkoriak végre sem értem. Miért, Te igen? :)
    De egyébként találkozó mehet, nem is dolgozom helyileg messze Tőled.
  • Loál János #1865
    Valami loálosat nem néztél mostanában?
    Jövő héten talán már nem lesz ekkora tré a melóban, mint eddig, kéne lassan mítingelni. Küldök majd listát az újakról.
    Bár ha még a régebben odaadott filmeket se nézted meg...!!!
  • Loál János #1864
    [BEINDULT A FANTÁZIÁJA]

• Ramza
    Guinea Pig: Flowers of flesh and blood.
    Végre megnéztem az első GP filmemet. Azt hiszem többet nem is nagyon fogok :)
    Ha létezik film, ami az öncélú, értelmetlen agressziót ábrázolja úgy, hogy közben egy másodperc mondanivalója nincsen, akkor ez az.
    Nem pontozom inkább, de pont egy ponttal több lenne a pontszámom, mint a mocsadék Faces of death típusú filmeké, aminél lejjebb viszont szerintem nincsnen a filmművészet 110 éves történetében semmi.