9628
Klasszikus, és új horrorok, B-kategóriás remekművek topikja
  • serious
    Hy! A kedvencek temetője jó film?
  • fifi
    Hopp jólvan megy! Valamiért néha várólistén vannak cuccok! De mások meg mennek! Ebola syndrome-ra űgyis régen kíváncsi vagyok :)
  • Jano
    A gépemet kellett szerelnem, úgyhogy egyelőre nem brékeltem vele. :/
  • fifi
    Mert per pillanat 5 órára kiutasított. Azért mert új vagyok? Vagy bannolt ez a sz@r?
  • fifi
    Neked megy a 1612-ben leírt bűvészkedés? Mert nekem addig hogy megvan a reg. De onnan tovább nem!
    Vagy aggyá' má ittt /vagy privátban/ torrent linkeket. Most hoztam össze itthon és tetszik nagyon!
  • Loál János #1617
    No, megkaptam a Fangoriámat, érdekesség, hogy nem postai úton, hanem személyesen a kereskedelmi igazgatótól. :)

Most látom, hogy nem írtam még, de
    Fontos: ha neten rendelitek meg az aktuális számot, akkor 1690 Ft-ot kell csak fizetnetek a DVD-s kiadásért. Visszamenőleges rendelés esetén a teljes ár (2190 Ft) fizetendő. A postai úton történő szállítás is megoldott lesz később, de erre még várni kell.
  • Ramza
    JUa, bár nagyjából (teljesen?) ugyanazok vannak itt is fent, mint a suprnova-n, még a filmkategóriák is pont azok.

Egyébként a horror cuccok jó része ezeken is a crazymazey-ről van linkelve, és ugyanúgy nem tölthető ottani regelés nélkül.
  • tauka3
    Pontosabban...

http://www.hypertorrent.com/
  • tauka3
    Srácok, nem tudom, hogy ezt ismeritek-e, de szuper hely, rengeteg film van, horror és gore is, érdemes körülnézni.

http://www.hypertorrent.com./
  • Ramza
    Viszek vagy 40 horrort magammal nyaralásra, mert egyik havernál van lent gép
  • Ramza
    Reggel fél ötkor írtam egy fél oldalas üzenetet,aztán elszállt az sg, még vágólapra sem tudtam tenni :(

Úgyhogy most csak röviden, mert mindjárt megyek nyaralni.

Itt az okosság

Regisztrál -> bejelentkezik -> tracker 1 -> fórumban egy darab hozzászólás produkálása (spam nem jó, de még mindig ezerszer könnyebb, mint a farkin.ca-ra 10 állatos hozzászólást összehozni :) -> torrents link

Itt vannak a finomságok, innen menni fog mindenkinek.
    Fontos, hogy amikor elkezditek szedni a filmet, legyetek bejeletkezve, mert figyeli az ip-t, és csak akkor enged tölteni, ha be van jelentkezve az ember.

Ha kérdés van, akkor még 11-ig vagyok :)
  • winnie
    jöhet ide is horrorlink
  • Jano
    Szórhatod az infót, nyugodt szívvel. :)

Egyébként izgultam, mert 82%-nál 1 időre elfogyott az egyetlen seed alólam, aztán ma este hazajöttem, és csak azt láttam, hogy lejött az egész. Most a Session 9, és a Slashers csordogál, jelen pillanatban nem túl gyorsan, de majd csak lent lesznek. :O))))))5
  • Ramza
    BT most a csúcs.
    Nem tudom mi történ t, de egyszerűen szinte minden nagyon gyorsan jön le mostanában (Dead next door pl. négy óra alatt ma délután, este meg is nézem).

Ha rá akarsz állni, akkor tudok egy-két érdekes címet (horror + b témában)

Ja, a film nem ugrik be, de majd elkérem, szinte biztosan láttam :)
  • Jano
    [SEGGÉT A FÖLDHÖZ VERI ÖRÖMÉBEN]

Torrent-tel sikeresen letöltöttem ezt. Gyermekkorom legkedvencebb kung-fu-filmje. A VHS hajnalán, német szinkronnal láttam, vagy 70-szer. Akkori ándörgránd-körökben "a kutya leharapja a fazon farkát" kódnéven terjedt el, a híres Bolo Yeung is játszik benne (agyon is verik hamar), tele van visszafelé játszott mozdulatokkal, remek színészekkel (Tino Wong, Bruce Lei (igen, ő nagyon szeretett volna hasonlítani Lee bátyánkra), Philip Kao (vagy Ko)), kusza történettel, sok-sok bunyóval, speciális képességű harcosok garmadájával, mindennel, ami egy ilyen filmhez kell.
    Alig várom, hogy újra megnézhessem! :O)))

[RÚGÁSOKAT GYAKOROL]
  • Cvd
    Ez király volt, pár éve nyomatták éjjelente a HBO-n a Ginger Snaps-al egyetemben.
  • Ramza
    A középső kettő megvan, de nem tudok feliratról :(
  • PetruZ
    Néhány nagyon extra filmhez keresek angol (esetleg magyar, de az első a preferáltabb) feliratot, úgymint: Blood Feast (1963), Last House On Dead End Street (1977), The Living Dead at Manchester Morgue (1974), és Tales From The Crypt - Demon Knight (1995). Ezekkel teljesen megfőttem, semmit sem lelek hozzájuk, az angol beszélt szövegértésem meg nem túl jó (ellenben a feliratokkal nincs gondom).
    Akinek van ezek közül valamelyik, dobjon már meg egy üzenettel. Előre is köszönöm.
  • Ramza
    Minden napra egy horror sorozatunkban ma a Farkaséhség című filmbe kóstoltunk bele (loál).

Vannak olyan horror, amik kimondottan alkalmasak az átlagember számára is a fogyasztásra. Ezek nem feltétlenül kommerszek, csupán az erőszakos jelenetek visszafogásával, kidolgozott történettel és színvonalas színészekkel tálalják ezeket.
    Na pont ilyen a Farkaséhség is, láthatólag nem két fillérből forgatták, és a forgatókönyvírónak sem ez az első műve, amit kisüt.
    Na mindegy, nem ragozom tovább az evéssel kapcolatos dolgokat, összességében tetszett. Annak ellenére, hogy jobban szeretem az erőszakosabb horrorokat, ez olyan barbis valahogy :)
    (6,5/10)
  • Jano
    Hát, hogy mindenki BSzN-t kívánjon, én meg megmondjam nekik, hogy rendesek, de nem ma van. :D
  • Ramza
    Akkor miért állítottad be, paraszt?
  • Jano
    Köszi a képeket! :O))))))))))))))))))))))))))))))8

[NEM MA VAN A SZÜLETÉSNAPJA, DE NAGYON ÖRÜL :DDD]
  • Ramza
    Kapsz egy másikat is, mert az is szép :)

• Ramza
    Jano tesóm!
    Engedd meg, hogy ezzel a képpel kedveskedjek születésnapod alkalmából!
  • Ramza
    Leszedtem ezt a kurva jó kis holland zombifilmet, és meg is néztem:
    Deadline

Tetszett, kár, hogy csak 21 perc, bár legalább rájöttem arra, hogy egy átlag zombi-történetet el lehet mesélni simán 21 percben, ami afölött van, az csak sallang :)
    Ja, és kényes ízlésű buzerátor kötözködőknek: itt sem zombik, hanem fertőzöttek vannak :)
  • Ramza
    Jajj, ez örök vita itt az sg-n :)
    Nem arról van szó, hogy nincsen alapja, hanem arról, hogy pontosan mi az alapja. Mégpedig az, hogy valóban élt egy ember, aki szerette megnyúzni a szerencsétleneket. Lett belőle a legenda alapján Leatherface meg Cannibal Lecter meg még ki tudja mi minden.
    De ennek az embernek
    - nem volt csupa elmebetegekből álló családja
    - nem volt láncfűrésze
    - nem volt kannibál nagypapija
    - nem készültek róla eredeti rendőrségi felvételek
    - nem volt öt része :)

Na ez utóbbi dolgokat nem képesek egyesek tudomásul venni, rajtuk pedig szeretünk röhögni jó nagyot.
    A kontaktolást megejetjük (mindjárt megy privát), viszont két nap múlva utazom el egy hétre, úgyhogy csak utána, de akkor mindenképpen.
    A legnagyobb gond, hogy most nem nagyon van üres vinyóm, de majd vagy kiírok mindent, vagy valahogy megoldjuk.
  • Böjtös
    Tényleg nem tudtad eddig?
    Elég híres dolog és sokszor említik a filmmel kapcsolatban.

Dobsz majd egy telefonszámot mélben? Lassan meg kellene beszélnünk a filmes témát. Azt hiszem, a vinyóra pakolás lenne a legjobb, de ahogy érzed.:)
  • Jano
    #1593, még szerencse, hogy egyelőre nem raktam fel Acrobat Reader-t. :D
  • Ramza
    Jól tetted.
    Amúgy megtudhatod a számból, hogy a Texasi láncfűrészes megtörtént eseményeken alapul. (majdnem el is döntötem, hogy nem veszem többet a lapot, amikor olvastam :)
  • Jano
    :O
  • Jano
    Még szerencse, hogy beírtam a www.fangoria.hu karaktereket, és megrendeltem.
  • Jano
    Árpád már nem volt nyitva, mikor ott jártam. :C
  • Ramza
    Az Árpádon nézted tegnap? (abból gondolom, mert írtad, hogy 3 helyen kerested, de egyiken sem volt)
    Mert ha ott nem volt, az durva, ugyanis amikor 2 hete vettem, akkor legalább 15 darab volt az egyikben, veszik mint a cukrot.
  • Jano
    Nem voltam ma a fővárosban, nálunk meg sehol sem kaptam Fangoriát, csak bután néztek rám, és heves tagadásba kezdtek, amikor kérdeztem, hogy van-e.
    A zonbi egye meg!
  • Ramza
    Na, elkezdem leszedni.
    Bár nem örülök, hogy mov.
  • Ramza
    Micsodaaaa?
    Méghogy semmirekellő??? :)
  • Jano
    Én Mad Max 3000 címmel láttam, szal... Űberszar film, már akkor is nagyon tetszett emiatt. :D

A Forbidden Planet-tel nálam az a baj, hogy Leslie Nielsen-t egyszerűen nem tudom komolyan venni. :D
  • fifi
    Exterminator of the year 3000!!!!
    Mintha rémlene vmi! De ez egy súlyosan semmirekellő film ám!
    Én most Cvd-vel ezen ámuldozom:kemény!
  • Ramza
    Ezt szerezze már meg valaki légyszi:
    Exterminator 3000 néven futott Maon, azt hiszem
  • Ramza