9628
Klasszikus, és új horrorok, B-kategóriás remekművek topikja
  • Ramza
    :D
    Báze, másold le gyorsan :)
  • fifi
    Megtaláltam a The ring/amcsi remake/ verzióból a videokazi full anyagát...Nem is rossz! Ha 7nap múlva nem jelentkeznék, akkor a filmjeimet kisorsolhatjátok magatok közt, a kocsim Cvd-é lesz.
    [óóó beh' nyomasztó]
  • fifi
    Úgy szétszéledtünk ebből a jó kis topikból...
    Beyond the limits
    Sokat olvastam már róla de vártam míg Slayer komám megcsinálta hozzá a feliratot! Hát nem kellett csalódnom. Ilyen erőszakos véres film nem sok van. Mégis jó a sztori, és egyáltalán nem zavaró az, hogy ketté van bontva a dolog.
    Mindenkinek ajánlom aki szereti a pörgős/véres filmeket, ahol kiszámíthatatlanul vágják a fejeket, lőnek mellkason vkit...
    Még annyit hogy sok filmet láttam de nekem a pokol víziója itt tűnt az egyik a legjobbnak/The Beyond a top persze/
    Ja és annyi hogy Rick/orvos?/ nálam az év lol karaktere, kár hogy úgy végzi ahogy...
    Mindenkinek ajánlom!
  • Böjtös
    Én is felirattam. De nem bánom annyira, mert pár hete majdnem eredetiben vettem meg 4K-ért az egyik second hand boltban. Azért így könnyebb elviselni a gagyizmusát.:)
  • Ramza
    Eddig én is csak hallottam róla, zömében jókat.
  • Glpetyus
    :D
  • Glpetyus
    Na,az tényleg egy iszonyat tré film lett :/
    Ráadásúl erre már akkor jöttem rá,miután felirattam DVD-re
    Nem vok egy nehéz felfogású,sőt szeretem a "bonyolúltabb" filmeket....,de ez a "emlékkönyvtár" amiben a pasas az emlékeket tologatta egy kiskocsin,na az egy kicsi betett
  • LezLee
    Valaki mondana pár szót a Session 9 c. horrorfilmről?
    Tudom nem egy mai darab, asszem 2001-es, de páran dícsérték, és kíváncsi vagyok, hogy igazuk van-e, mert ha igen, akkor sűrgősen be kell szereznem :)
  • Loál János #1854
    SajátKezű?
  • Ramza
    Igen, ez sajnos a rosszabb SK átiratok között van :(
  • Böjtös
    1. Hogy felhozzam.
    2. Mert megnéztem az Álomcsapdát.
    Nem nagyon vagyok oda a legtöbb Stephen King műért, ezért eddig nem igazán erőltettem ezt a filmet. Kedvesem azonban kedveli az ufós dolgokat, így megnéztük.
    Hááát...
    A film alatt legalább tízszer elgondolkodtam azon, hogy ez most vígjáték, vagy csak nagyon béna...
    A kakamanó megjelenése, meg a hangjai... jókat kuncogtunk rajta. Pár jobb jelenet kivételével borzalmas volt.
    Én a 10/3 és a 10/4 között gondolkodom, de barátnőm biztos a 10/2-ben.
    :(
  • Galy
    És még?
  • Driller
    Filmkritika: SQUIRM
    Filmbemutató: HOUSE OF THE FLYING DAGGERS
    Képregénykritikák: AMAZING SPIDERMAN 511,
    ULTIMATE SPIDERMAN 64, CSODÁLATOS PÓKEMBER 21

www.sokkmagazin.hu
  • Glpetyus
    hmmm....
    Ahogy látom,nemigen szórnak a vélemények :C
    :)
  • Ramza
    Én láttam és nem igazán tetszett.
  • Glpetyus
  • Loál János #1846
    :D Azért ne tedd! Egy ezresért én is meggondolom. Talán ha fizetek érte egy kisebb összeget, akkor rendesen nekiülök, és esetleg rájövök, hogy egész jó film. :)
  • Glpetyus
    hmmmm....

"A film az USA egyik mozimeglepetése volt, egyedülálló trükkjei és rendkívül intelligens forgatókönyv a filmet a legjobb horrorfilmek közé emeli."

Vélemény a netpiacról....
    De inkább Benned bízom :P
  • Glpetyus
    Csak azé' mert a netpiacon 999-é' adják,és miután mást is rendelek,ez még elfért volna :P
  • Loál János #1843
    Nagyon szívesen! :D
  • Glpetyus
    Kössz
  • Loál János #1841
    Ritkán szoktam olyat csinálni, hogy elkezdek nézni egy filmet, és nem fejezem be, de ezzel így volt.
    Nem azt akarom mondani, hogy szarnak tartanám, csak azt, hogy nem néztem meg, szal nemtom. :)
  • Glpetyus

HI :)
    Ismeri valaki a Halálosztó (Wishmaster) cimű filmet?
    Miféle film?
    thx :)
  • Ramza
    Na, egy gyors helyzetjelentés, mert rég nem írtam ide :)
    Az az igazság, hogy leálltam a letöltésekkel, mert több mint 100 filmes lemaradást szedtem össze, és semmi értelmét nem látom, hogy megnézzek napi egy filmet, miközben leszedek másik hármat.
    Így most többnyire normális filmeket nézek :)

Azért egy-két horror is akadt mostanában:

Basket case 3 - szörnyen gyenge volt, de mégis érdemes megnézni, mert ezzel lesz kerek a sorozat. A főszereplő csávó továbbra is imádnivaló, a "szörnyek" zsibbasztóak.
    Sztori kb. nulla, de megvan benne a minden részben megszokott undorító jelenet, ez esetben - SPOILER!!! - 12 darab kis szörnyszülött születése. Már az egy is sok volt :)
    Na mindegy, az első két rész "rajongóinak" kötelező, de amúgy felejthető.

Cabin fever - másodszor néztem meg, elsőre jobban tetszett. Örömteli, hogy a "fiatalok az erdőben" témát újra tudták értelmezni, a slusszpoén pedig bejövős, ennyi.

Return of the living dead 3 - ezt is láttam már korábban, ez is jobban tetszett elsőre, bár ez még most is élmény volt :) Azért az első résznek a nyomába sem érhet.

Ichi the killer - ez ugyan nem horror, szintén másodszorra néztem, mindent még most sem értettem, de nagyon ottvan a film, továbbra is kedvenc.
    Néhány jelenetnél visítva röhögtem :)

Kukorica gyermekei 4 - Naomi Watts miatt kap egy jópontot, így sem lesz azonban gyenge közepesnél jobb. Azt hiszem megy fel a polcra a következő harminc évben.
  • fifi
    2. is jó. bár gondolom nem árulok el titkot, hogy ott Ginger már csak szellemként van jelen, és Bee szenvedéséről szól...
    [fasza]
  • Jano
    2. részt sem cseszték el? Az elsőt anno HBO-n láttam, az tényleg jó kis film volt.
  • CalebJoe
    Köszi a címeket fifi!
  • fifi
    Ginger Snaps 1-2
    Beleestem abba a hibába hogy egy téves átnevezés miatt a 2-t előbb láttam mint az 1-et...De most így nekem már kerek egész a dolg. Csak annyit tudok mondani hogy nagyon ütős film! Izgalmas lélektusa, amikoris az ember /Ginger és Bee/nem igazán fogja fel, hogy át fog alakulni! Van pár farkasemberes filmem de ez örök darab marad nálam/Dog soldiers-el együtt/! Pont annyi vér van benne amennyi muszáj, és érdekesen van bemutatva ahogy fokozatosan válnak embereink kiscsajból agresszív vérengző állattá!!! Ez a 2-ben fokozva van egy szérumos kavarással amitől egy ilyen drogos lázálomszerű történetté alakul a film...
    8/10
  • Jano
    Bandew írt róla a Filmek, amiket láttunk topikban.

Slashers

Jókat olvastam róla netszerte, sőt, az imdb egyik fórumán felháborodva kérdezi egy úriember, hogy miért nem kapott legalább Oscar-jelölést a film? Tán azért, mert annyira azért nem volt jó (finoman szólva :)). A történetet már láttuk a Running Man-ben. Egy tv-show életre-halálra, gonosz vadászokkal, akiknek csak a játékosokra fáj a foguk. Elég alacsony költségvetésű a film, viszont rendkívül ötletesek a trükkök, teljesen meglepődtem az ügyes vágások, és kameramozgások használatán, ez pozitív.
    Némi tartalmat is bele lehet magyarázni a filmbe (média, erőszak, agymosás), ettől most eltekintek, mer rendes vagyok.
    Tetszett, jó kis slasher volt, kapjon egy 7-est.
  • serious
    A Falut (The Village) látta már vki?
  • Ramza
    loál, én is elfelejtettem :)
  • Loál János #1831
    Még jó, hogy szóltam Nektek, ugyanis kurvára elfelejtettem megnézni/felvenni. :o)))))))9
  • Loál János #1830
    A '68-ashoz nincs, ha arra gondoltál.
  • Waterhorse
    Night of the living dead-hez nincs magyar felirat? Én csak vmi lengyelt találtam.
  • Jano
    Wild Zero

Loál film ismét, jól szórakoztam rajta. Elég sok hasonlóságot mutat az Undead-del (bár ezt fordítva kellett volna írnom, mert a Wild Zero 2000-es film), itt is meteor, idegenek, zombik, jobbkormányos autók . Ja, meg Rák&Ról. Nézzétek meg, könnyed gyíkság, több szót nem érdemel. :)
  • Jano
    Végre megnéztem a Shaolin Soccer-t. Többször beszartam a röhögéstől, rendkívül idiótaság. Nem csak képi humor van (az mondjuk iszonyú mennyiségben) a filmben, hanem elsütnek 1-2 intelligens poént is, ez kifejezetten tetszett. Nézze meg mindenki, htx.
  • fifi
    Ju-on: Egy olyan ember átka,
    aki halálakor dühös volt.
    Ez az átok megmarad azon
    a helyen ahol ez az ember élt.
    Bárki, aki kapcsolatba kerül az átokkal,
    meghal, és halálával egy új átok születik.
    JU-ON: A harag.
    Olyan parancsot kaptam hogy ohne spoiler írjak...Hát így nekem csak pár tőmondat jön, mert ezt látni kell, aztán beszélgetni róla :(
    Mindig is szerettem a letaglózó filmeket. Olyat ahol nem a vér-bél-balta a középpont, hanem valami földöntúli, amit nem, vagy csak nagyon ritkán befolyásolhatunk. A Ju On ilyen. Ennyire hatásosan félelmetes filmet/aki fogékony rá/ ritkán lát az ember. Döbbenetes módon jászik a fénnyel, árnyékkal, zajokkal...Az átok beteljesülése fejezetekre van bontva, minden ember aki kapcsolatba kerül vele, és eléri a végzet, kapott egy külön kis történetet...Az párhuzamosság eleinte kicsit zavaró lehet, hiszen a 4. chapterben láthatunk olyan embert aki a 2.-ban már szörnyűséges módon férjével együtt eltávozott az élők sorából...De ezt nézzük el mivel a HARAG paralell teljesíti kötelességét...
    Számomra kicsit idegesítő, hogy mint visszatérő alak ezekben a filmekben is fekete-, szembe lógó-, hosszú hajú, fehér bőrű nők/szellemek körül forog a cselekmény/Ringu, The ring, Eye/ De ezen én szemet húnyok. De ha már a bőrszín> ebben a filmben feltették az I-re a pontot nekem azzal, hogy hogyan tud kinézni egy 6-7 éves kisfiú megfelelő kameramozgással/állással, kisminkelve KIB@SZOTT RETTENETESEN!!! Erről a filmről nekem a másik kedvencem a Dark water jut eszembe, és úgy érzem ha ezt a filmet nem a ferdeszeműek csinálják, soha nem lenne ilyen sötét atmoszférája. Egyszerűen tudnak valami olyat amit mi ezen az oldalon nem. Ők megcsinálják ott, mi meg összesz@rjuk magunkat itt!!!!Ez most komoly...Mindenkinek ajánlom, ha megcsömörlött már a zombiktól!
  • fifi
    The living dead girl> sztem ez egy nagyon gáz film volt. Egyáltalán semmi értelmeset nem találtam benne. Egy csajról szól aki egy kastély alatti kriptában van koprsóban, mert ugye halott...Aztán vmi vegyszer hatására felébred...Lefényképezik...Vacilálnak, hogy ő-e vagy nem... Megérkezik a rég elfeledett testvére...Rájön hogy ölnie kell...Öl...Rájon hogy nincs helye az élők között mert mindenkire halált hoz...
    Csodálatos...
  • Jano
    !!!REKLAMA!!!

Hétfő este Mesék a kriptából - Démonlovag @ tv2!!!
  • Driller
    friss SOKK

új bemutatók: Blade Trinity, Incident at Loch Ness

új kritika: