9628
Klasszikus, és új horrorok, B-kategóriás remekművek topikja
-
htx -
Ramza #1941 Megnéztem a Children shouldn't play...-t is.
Nagyon felemás a véleményem.
Az egész olyan, mintha egy színdarabot nézne az ember. A színészek teljesen úgy játszanak, a "díszletek" minimálisak és összesen 2-3 helyszín van. A főszereplő maníros rendesen. Nem éppen az, amit egy zonbifilmben várna az ember :)
A sztori olyannyira lassú, hogy a film 3/4-e szinte eseménytelenül telik, de legalább nagyon egyedi. Az utolsó negyed a megszokott hentelés, nem rossz, de semmi extra.
Összességében ha hetvenes évek eleje, akkor inkább a Let sleeping corpses-t ajánlanám mindenkinek. -
Ramza #1940 Van most egy kis időm, úgyhogy írok ide.
Vettem a héten egy képregényt, a címe Possessed, nagyon meg vagyok vele elégedve. Az Ördögűző téma omdern átdolgozása jelentős mennyiségű akcióval és megszállottal.
Tipikusan az a mű, ami filmben gyenge lenne, képregényben viszont iszonyatosan üt.
Geci drága volt, de megérte.
-
Jaaa, htx. -
Ki beszél itt arról a ... izé DC-ről. Más p2p-n láttam. :)
-
Kösz az infót, csak sajnos no DC nowadays, mert nincs elég megosztás (illetve inkább winyó).
-
Spanyolt és franciát lehet találni belőle, elég sokat is.
-
Walaki tölcse le nekem, htx. -
Santa Sangre
Sokkoló, megindító, megdöbbentő, véres, keserves, beteg, stb., stb...
Mindenki nézze meg, szerintem mindenkire más hatással lesz, ki mennyire érzékeny az általam (töredékében) felsorolt, a filmben jelenlévő dolgokra.
Még annyit, hogy Jodorowsky egy anarchista, drogimádó, egyházellenes tag, aki cirkuszban is dolgozott (ha látjátok a filmet, rájöttök miért fontos ez), az általa szervezett megmozdulásokon állatokat beleztek ki/fejeztek le (Alice Cooper rox), állítólag nem 1 filmbemutatója alatt meg akarták lincselni. Képzelhetitek milyen a film... :D
Ja, és MINDEN filmje kultuszfilm lett. -
így van...
De mindkettőben marha jól nyomja/nyomta! -
"Zombie, former leader of industrial rockers White Zombie, left the band in '98 to start a solo career."
VH1 -
Nem egészen... -
szokásos dolgok -
Ramza #1929 Dolgozom. Vizsgázom. Szívok. :) -
azé szerintem a Véres medvebél-tánc sztem sokkal jobb volt.
nem?
mizu?
-
Ramza #1927 Rajtam kívül eddig minden horror-sznob dícsérte :)
Éjszaka ma tovább nézem, aztán nyilatkozom.
-
Rob Zombie albumait White Zombie névvel is lehet keresni, ui. a kettő ugyanaz. :)
-
Óóó, éppen a negyede már megvan. Szóval akkor nem érdemes?
-
Eddig is szerettem amit Rob Zombie művel/tesómon keresztül/, a filmje is tetszett, de most megszereztem az OST-t is hozzá... Nekem nagyon-nagyon tetszik!!! Főleg a Run Rabbit Run! Akinek bejön az industrial szerű zene az tegyen vele egy próbát! -
Én a dvd vásárlásnál tágabb értelemben gondolkodom :) -
Ramza #1922 Igen, ezeket tényleg könnyű megvenni :)
Most kijött a Return of the living dead 2, az Evil Deadből talán a 2-3, ezeket érdemes. -
BlackWolf #1921 es ezeket hol lehet elerni? nembaj ha fizetos, privatba leirhatnad ha megtennel nekem ennyit megkoszonnem :) (dc+-t ne is irj mert nalam az nemmegy ) -
Shaun of the dead
Ju on -
BlackWolf #1919 tenyleg tudtok mondani valami jo horror filmet amit erdemes lenne mostansag megvenni:P ? -
BlackWolf #1918 na en most neztem meg a sokat emlegetett the Thing cimu filmet nekem tetszett bar egy kicsit erdekes befejezese volt es ahoz kepest ogy 82es a film hat nemsemmi :) 1-2 filmet meg ma is lekoroz efektek teren -
Azé, mer szegény menyasszonyodat ilyen helyekre viszed!
[BŐG, MER NEM ŐT VITTÉK] -
Ramza #1916 Most miért?
Ha valóságsós szóval akarok élni, akkor "ők csak magukat adják" :) -
VOÁV!!!
Haverom nem messze dolgozik onnan, egy másik étteremben (de az normál), ha legközelebb arra megyek, akkor meghesszölöm. És iszok egy agylékólát!!!!4
Ui.: Te milyen egy perverz állat vagy, beszarok! :DDDDD -
Ramza #1914 A Vígszinháztól nem messze az ötödik Hugó utcában :)
Bélt? Csak azt lehet!!!
Zonbik szolgálnak fel.
Magukból! -
Ez holvanez? Lehet enni bélt is???
-
:O)))))
Most hazajöttem, mert nincs hangom [KUSSOL], úgyhogy asszem megint nézek valamiket. Elkezdtem a Santa Sangre-t, az viszont elég érdekes eddig. Mingyá folytatom is. -
Ramza #1911 Ja, egyébként had ajánljam figyelmetekbe a Horror-éttermet :)
A menyasszonyommal pénteken ott vacsoráztunk, és nagyon tetszett! A foglalt asztalnál pl. ült egy csontváz :D, de a berendezés amúgy is rendben van, a kaja is finom és a pincérek is nagyon kedvesen.
Rulez hely, na. -
Ramza #1910 Helyes, nézzél csak jó sok horrort, ha már én nem teszem.
Éjszaka elkezdtem nézni a Children shouldn't play with dead things-et, a feléig bírtam, aztán elaludtam.
Eddig nem tetszik, pedig iszonyatos kultról van szó.
Mondjuk azt hozzá kell tenni, hogy a színészek nem mindennapiak. -
Mivel nem volt netem, megnéztem néhány filmet. (De azért
a "mélyentisztelt" szolgáltatónak.
Buttcrack
A rettentőnél is szarabb, de sajnos - a végét kivéve - nem jó értelemben. A főszereplők figurái (Seggcsík™, és borzalmasanbénabéla Brian) iszonyat idegesítőek, az utolsó tíz percen röhögtem csak (azon mondjuk nagyon), a többi inkább idegesítő volt.
Castle Freak
Netszerte elég jókat lehet róla olvasni, nem rossz, de az ég világon semmi extra. Combs bácsinak is jobban állnak a Re-Animator-szerű szerepek, mint egy lúzer családapa szerepe. A "szörnyet" meg inkább kurvára sajnáltam, minthogy szurkoltam volna ellene. :/
Legion of the Dead
Egyszer-kétszer elámultam, ugyanis vannak annyira jó pillantai a filmnek, hogy kezdtem azt hinni, új favoritot avathatok a mai fostengerben. Sajnos nem így lett. A vége üres, és zavaros, hasonlít az Alkonyattól Pirkadatig-ra, de mintha fél órát kivágtak volna belőle. A 2 "toborzón", és a kikattant fickón beszartam néha.
Cronos
Érdekes. Pedig az elcsépelt örök kérdésről szól. De meglehetősen tartalmas, és van benne valami magávalragadó. Fokozottan ajánlott. :) -
néha nekem is sz@rakszik a szolgáltatóm, kilövöm a proxyt és akkor megy.
-
Pedig néztem, és nem jött be.
-
De ment, de ment...
[tutira] -
Tegnap nem ment. -
dehogynem... -
Driller #1903 Engem már ki is tiltottak. :-))
Egyébként:
www.sokkmagazin.hu
friss SOKK
új filmkritikák:
SCHRAMM
BLACK CHRISTMAS
új képregénykritikák:
GOON 7, ASHES TO ASHES 1, REAPER