9628
Klasszikus, és új horrorok, B-kategóriás remekművek topikja
-
WTH #1982 Az, hogy a Shaun -ra válasz, az OK. Ezt mondhatják. Mint ahogy Sabrina Salerno volt Olaszország válasza Samantha Fox -ra.
Én csak azt mondom, hogy nem éri el a Shaun szintjét.
Toxic avenger sorozatról mi a szakvélemény? Sokakkal ellentétben nekem csak az 1 tetszett igazán, a 4 nem. A 3 egészen pocsék. A 2-ben legalább jó poénok vannak, Japánban. -
Ramza #1981 Nem teljesen, az Ain't it cool news című újság mondja :)
Amúgy a Redneck valóban olyan szinten igénytelen film, hogy már-már gyönyörű trash :D
annyira, de annyira reális az egész. Ha valaki nukleáris hulladékot talál, akkor biztosan el tudja adni fogyasztásra az egész településnek :D -
Redneck> hihetetlen igénytelen fantáziaátlan Toxic Avenger utánérzés...Tipikusan -annyira gáz hogy már szórakoztató- súlycsoport nálam.
D and B ről nem én mondom hogy Shaunra való válasz hanem a film hivatalos oldala: [url=http://www.dandbfilm.com/]EZ/url] -
Ramza #1979 Loál film, tipikus Troma.
Könnyesre röhögtem magamat rajta. -
WTH #1978 The Omen: egyetértek, óriási, az a jelenet sem gyenge, amikor rájön Gregory Peck, hogy a gyerekét megölték.
D&B: szvsz túlzás, hogy egy súlycsoport a Shaun -nal. Egyszer nézhető, néha vicces film. A Shaun meg nagyon-nagyon jó, bár a végére egy kicsit leromlik.
Redneck zombies -t nem láttam, mi a pálya vele? -
Ramza #1977 Arra esetleg nem gondoltál, hogy megnézed, beszámolsz róla, és majd akkor fog érdeklődni a sok zonbi-hívő?
Mert örülök nagyon, hogy leszedted, de ha szar, akkor nem :) -
Ramza #1976 Király, nyomhatod tovább! -
[arra gondolt csak az írásmódot tévesztette!] -
A színészt David Carradine-nak hívják. :)
-
:O))))9 -
No mivel kurv* beteg vagyok nagyon ráérek mindenféle idiótaságot megnéznem amire eddig időm nem jutott...
Redneck zombies>no comment
Dead and breakfast> Állítólag az amcsik a Shaun-ra válaszoltak ezzel a filmmel, felesleges tagadni egy súlycsoportú lett... Kurva jó film, annyit röhögtem rajta hogy hihetetlen. Egy lightos-véres vígjátéknak gondoltam az elején, de erre az utolsó 20percben rácáfolnak de nagyon! Ja és játszik benne a Kill Bill-ből Bill aki ugye a fenomenális Kung-fu című sorozat sztárja is a David...mittoménki...Caradein/?/
Necronomicon>Szeretem Lovecraftot. Ez a film is tetszett. A kis történetek mind megállták a helyüket/nekem főleg a lefagyasztott tudós tetszett/ visszaadták azt a hangulatot amit elvártam... De hogy Lovecraft a könyvet olvassa a könyvtárban és ezek a nagyon jól összehozott kis történetek összepasszolnának...nos ezek egyvelege kicsit zagyva, de ettől függetlenül tetszett!
Mindhunters>haverom szerint elejétől, szerintem kb a 3/4-étől kiszámítható film. Aki szereti a kicsit agyalós/nyomozós filmeket ami nem Columbo annak tetszeni fog...
The Omen1>nem kommentálnám, méltán lett kultfilm. még így lassan 30év múltán is odab*sz az a jelenet pl amikor az anyja sírját kinyitják és ott a sakál...nekem ez örök 10/10
Violent shit2>örülök hogy ezt is láttam, némi fejlődés az 1-hez képest. Az ilyen filmeket nem tiltják be???
na ennyi, de hangsúlyoznám hogy 7főig vagyok táppénzen így még fogok írni mert van még megnézni való cucc... :) -
Hát, ha ennyire érdekel mindenkit, akár le is törölhetem!!!!!!!! -
Letöltöttem a Night of the Day of the Dawn of the Son of the Bride of the Return of the Terror-t, másnéven Night of the Day of the Dawn of the Son of the Bride of the Return of the Revenge of the Terror of the Attack of the Evil, Mutant, Alien, Flesh Eating, Hellbound, Zombified Living Dead Part 2: In Shocking 2-D-t, LOÁL! -
Driller #1969 SOKK MAGAZIN
-

-
Ramza #1967 Tessék elolvasni, kult lesz belőle :) -
Shaun kövér f@szkalap haverja sztem az utóbbi időkben minden idiótát überel... -
Ramza #1965 Be is szartam a röhögéstől néhány helyen :) -
Én megmondtam... :) -
Ramza #1963 Shaun of the dead
Angol humor + zonbik =
-
Ramza #1962 Bocs, hogy még nem válaszoltam a leveledre.
Valószínűleg pénteken fogsz ráérni találkozni velem! -
Ramza #1961 Sikeres Ju-On remake
Azért úgy tűnik, hogy lassan éledezik a horror-stílus, és a sok évnyi tinihorror-uralom után ismét lesznek jó amerikai horrorok.
Azon viszont csak röhögni tudok, hogy a Kör, a készülő Szem és most a Ju-On mind ázsiai film remake-je, szóval kreativitás továbbra sincs, de legalább van fejhajtás Ázsia előtt. -
Ramza #1960 Elvileg ha egy 1000 forintosra rákattintasz, akkor valahol kidob egy linket, hogy a többi kedvezményes termék mutatása. -
Ezen a helyen hogy találom meg a többi/ócsó'/ dvd-t? Mert érdekelne egy két dolog... -
Ramza #1958 Itt pölö -
Hol hol hol? -
Ramza #1956 
-
Ramza #1955 
Egyetértek, nekem is tetszett a film!
Igazi pszichohorror, bejött, és ha jól hallottam, most ezresért lehet kapni dvd-n. Megveszem simán. -
Ray Wise bácsi, egyszerűen frenetikus, amit a Twin Peaks-ben művel. 

-
Ő az!
[lábai elé borul] -
-
Dead end
<SPOILEREK jönnek>
Engem sokan fikáztak, hogy miért tetszik ez az amcsi "gagyi"
Tudom hogy lehet sejteni a slusszpoént kb. a tízedik perctől, de akkor is kurva jól meg van csinálva, ahogy kétségbeesésükben már megbolondulnak az erdőben, és sosem érnek el Marcottba. A lassan haladó halottaskocsi plussz olyan motívum aminek sztem full egyedi atmoszférája van. A nő meg onnantól kezdve hogy meghal a fia szvsz full hitelesen nyomja a sokkos/félig megbolondult anya szerepét.
Tehát bárki bármit mond sztem ez egy bőven nézhető /1X 2X/ ks filmecske...
Ja és a kedves apukát az a faszi játssza aki Laura Palmer apja a Twin peaksben!!! -
Evil Ed
Az imdb-n 4.5-t kap, pedig vannak olyan "alkotások", amiken 1.9-3.2 pontos mivoltuk ellenére sokkal jobban mulatok. Illetve ezen egyáltalán nem mulattam, egyszerűen vérgyenge. :/ -
Tudjuk.... .:O99o)))))))999))))))999)9)))9 -
Nagyon jó, szerintem Neked is tetszene. Erik Bálna játszik benne, mer rendes. -
[NEM BÍR ELSZAKADNI ETTŐL A TOPIKTÓL]
sry -
és jó film az a csokker?
-
Jó. Én most küldöm, csak beírom azokat, amik nincsenek lemezen. -
Ramza #1944 Rendben.
Listám most nincsen teljes, mert elveszett installkor (=láma voltam), de majd küldök valamit.
Itt dolgozunk közel egymáshoz, szóval menni fog a találka. -
Megvettem a Chopper-t dvd-n, odaadom majd, mert meg kell nézned.
Elküldöm a listát, aztán jövő héten talizhatnánk valamikor (nekem a második felében lenne jó), és csere. Azt még megbeszéljuk mit, hogyan.