9628
Klasszikus, és új horrorok, B-kategóriás remekművek topikja
-
Ramza #2022 9 forintot hazudtam, bocs :) -
Ramza #2021 Akkor beszállok én is a fikázók közé 
A két rész 180 percének két értékelhető momentuma van:
- az első film nyitó 10 perce okés volt
- a második részben Ray Wise kisisten szereplése -
Ramza #2020 Netpiacról rendeltem. -
WTH #2019 Az 1-et láttam, de pocsék. Tényleg repülő madárijesztő...
-
Csak a kettőt láttam,az kurva szar volt.... :/ -
nekem sincs tul jo velemenyem rola.jellegtelen unalmas pocsek alkotas. -
Csodálkozom, hogy Coppola a nevét adta hozzá (producerként). :\
Fostenger, rágógumi-horror.
A második részt nem láttam, nem is nagyon félek tőle, hogy ez megtörténne. -
Aki bújt aki nem 1
Aki bújt aki nem 2
NAh ezekről mi a véleményetek
Sok embernek tettszet, nekem nem nagyon max a második rész de az is csak a jó csajok miatt meg az amerikai feeling miatt... de a film egyébként pocsék /repülő madáríjesztő ugyanmár LOL/ -
en ma egy igazi kokemeny B trash mocsokkal gazadodtam meg...meghozza az 1991-es captain america-val:) -
hol vetted meg 990ert?
annyit siman meger nekem tetszett az elso resz. -
Én is rossznak emlékszem rá pedig. -
Sima ügy, bármikor! -
Ramza #2010 Húvazz, kell!!! :)
Amúgy megnéztem a Wishmastert, ha már megvettem 990-ért, annyira nem is rossz, mint ahogy emlékeztem rá. -
Nem akarod megosztani, pl nekem a kultúrára éhes filmrajongónak???

-
Megnéztem, úgy hívják, hogy Gorotica.
Spoilerz
2 bankrabló haver közül az egyik szolgálatteljesítés közben elhalálozik, ami barátját rohadtul nem hatja meg. El akarja földelni a srácot, de a temetőben találkozik Death Metal Lady-vel, aki épp hulláért indult szokásos temetőlátogatására. Kapóra jön, hogy találkoznak, ugyanis a hölgy abból él, hogy hullákat szerez egy mazochista homoszexuálisnak, aki, mivel AIDS-es, élőkkel már nem szeretkezhet. Bonyolódik a történet, izgalom, dráma, kalandok, stb.!
Alig hiszem el, hogy ez a film létezik, ismételten le a kalappal a színészek előtt, hogy szerepet vállalnak egy ilyen műben, ami egyébként Anthony Perkins emlékére dedikálódott... ¦)
Ramzának ajánlom! :O)))))))5 -
majd utanna nezek
az en mai napom nagy szenzacioja egy kibaszott kult es ritka film lesz...a fantastic four aminek a producere a legendas roger corman -
Annyit az imdb-ről hogy ugye a Dead Friend sem volt rajta tudod... -
A Nekro-ról. Csak simán Nekro. Imdb-n ne keresd. -
oooo most meik filmrol is van szo mert kisse nem vagom mi van. -

Küldök má egy listát má, ha má adsz címet, aztán hátha megtetszik valami. -
Majd megint ha beszélünk adok neked még sok szép filmet... -
(Erről eszembe jutott egy nóta: "Hej-hó, hej-hó, hullákat dugni jó, pararampampam-pararampampam, hej-hó, hej-hó!", és elképzeltem, ahogy egy véres törpe (mondjuk Morgó) énekli, Hófehérke aszott teteme mellett, kielégült arckifejezéssel.) -
Ték.
Hát nemtom. A Nekromantik-on szarrá röhögöm magam, ezen inkább elszomorodtam, amint lentebb is írtam. Sajnos ezt a filmet vérkomolyan gondolták, azért éri meg megnézni, mert 18 perc össz-vissz. Ebből még lejön 1 másik film trailere, és a végén egy metálvideoklipp, ami színvonalasan annyiból áll, hogy elkezdik a zene alatt a néző szeme elé varázsolni a filmet, ahogy kezdődik.
De azért nézd meg, vagy majd elcsereberéljük, 151MB-ról van szó. -
Ennyire -
Ramza #1998 Upsz.
Ennyivel sokkolóbb a Nekromantiknál? (utóbbit most viszem hétvégi vidéki ivótúránkra, várhatóan a társaság vasárnap reggelre kitagad majd miatta) -
Na, megnéztem.
Számomra olyan értelemben volt sok, hogy egyszerűen szánom ezeket a barmokat, akik csinálták. 2 unatkozó amerikai fiatal, akik valószínűleg túl sok Death Metalt hallgattak, és nem szerették őket a szüleik...
Szerencse, hogy viszonylag amatőr a munka, és rövid a film. Ha élethűbb, és részletesebb lenne, akkor egy mozdulattal letöröltem volna.
Szörnyű. -
Nekem is sok volt. Ezért gondoltam, hogy másnak is jusson már ebből a csapásból... -
De mindenképp megnézem.
(És úgyis ki fogom írni, mert mindent kiírok, amit leszedek. :C :D) -
htxvm, csak beltekergettem egy hangyányit, hátőőő... lehet, hogy sok lesz ez! :D -
Jó vót'? -
Rád is cuppantam, köszike!
Kicsit lassú vagyok, hárman húznak rólam, ráadásul az egyik OP.
-
htxvm!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Megvan!!!!
Jano> Kisa-n fent vagyok Destroyah néven... a Cucc a Nekro mappában van a filmek között. De Krézimézin is megtalálod...0,5mbit kábel vagyok és passzív. Te döntöd el honnan szerrzed meg!
Jó szórakozást! -
ajanlom a figyelmedbe az AFTERMATH-ot.nacho cerda (asszem igy irjak) rendezte.30 perces nekrofil moka. -
Kérlek add ide előtte!!!!!!!!!4
[KÉRI] -
:DDDDDDDDDDDDDDDDDD
Amúgy azt hittem, hogy a Nekromantik-nál nincs barmabb film, de úgy tűnik mégis leltem egyet, remélem reggelre lejön, minden fontos infót majd akkor (illetve ha meg is néztem a filmet).
-
Ramza #1986 "kinek bejött a Nekromantik annak ez is be fog/Jano/."
Ezen beszartam :)
Ááááá, Janot nem úgy ismerjük! :D
(és látnád őt az életben :))) -
Nekro
Hu bazz életem legmegrázóbb filmélményén vagyok túl. Márha lehet nevezni filmnek egy 18perces idiotizmust. Csávó bekattan, úgy levágja a nőjét mint egy disznót idegből... Aztán kanos lesz...No comment. Akinek bejött a Nekromantik annak ez is be fog/Jano/.
Persze hogy megjátszott, de ilyesztően élethűnek tűnik...Basszus lehet hogy letörlöm. Ha a nőm megtalálja nekem reszeltek.
Durva volt... -
Csak az egy-kettőt láttam.
Nekem tetszett, öcsémnek az 1 minden idők kedvenc vígjátéka/!/
[Juon-Ginger snaps mániája máig nem hagyott alább]
-
Ramza #1983 Szégyellem magamat, de Toxic-ból csak az elsőt láttam, még gyerekkoromban.
Ellenben a Class of... megvolt nemrég, jópofa, nagyjából ugyanazok a szereplők :)