89387
PlayStation3
-
#1413 ez az !nyissatok egy anyázós topic-ot!!:))) -
#1412 rohadj meg te geci mert nekem is *******-om van!!!!
:))))))))))))) -
#1411 te itt most ne anyázz,gyenge vagy mint az algopiryn -
#1410 Reggel ota karomkodtok?:))))
Nem olvastam vissza - mert nem erdekel, csak rohogni jovok - de reggel amikor beneztem anyazas, most szintugy:))
Nemhogy mindenki nyomna a kedvenc jatekat a kedvenc vasan.
Csakhogy ne maradjak ki a sorbol: A retkes kurva anyat annak a kocsog *********-nak, jon a fostalicska *******-jevel, pedig az szart nem er.:))))))))))) -
#1409 nemtudom miért de állandoan azt veszem észre hogy soxor olyan emberek mondanak valamit amit pont ők csinálnak de azt mondják hogy mi csináljuk..itt vagy te.. nyomod egyfolytában a baromságot erre jösz hogy te vagy az igaz ember és mi mondjuk a sok hülyeséget.. oké version nyomatja a szöveget...majd meglátjuk mi lesz...de te nála is szörnyűbb vagy.. -
magyar ember 2 #1408 Te meg mind2ben leegeted magad. Azert viccembernek jo vagy, beallhatsz version melle az udvari bolondok soraba. -
Cvd #1407 Persze, ez természetes. Azt magyarázd már el, hogy hogyan akarják kisegíteni ezt a számítási kapacitást, meg nanosec-es nagyságrendű elérési idejű memóriahozzáférést olyan gépekkel, ahonnan legjobb esetben is 10-20-as pinggel kapja vissza az adatokat? -
magyar ember 2 #1406 De azert nyomjatok a suket dumat tenyek nelkul, a valosagot meg leugatjatok. Igazi, korrekt vitapartnerek vagytok... -
#1405 legjobb védekezés a támadás..csak te egyiket sem tudod... -
#1404 :)))))) -
#1403 ez egy nagy baromásg...tudod anapság inkább konzolokon jönek a nagy korszakalkotő gamezok te pöcs... mig pc re egfolytában csak a nagy neveket adják ki ujra és ujra.. de látod megint csak bebizonyosodott hoyg egy kis fing vagy a konzolhoz!!!! -
magyar ember 2 #1402 Ki is kamuzik elore PS3rol meg doom3rol? Ja, hogy a konzolosok... -
#1401 már csuklik az egész családod:) -
magyar ember 2 #1400 "kezdek rájönni én is..és még felháborodik miért faszozom le.."
Mert 1 13 eves szellemileg visszamaradott cigany kiskocsog vagy, aki az anyazason kivul semmihez nem ert. -
magyar ember 2 #1399 Te meg 1 homoszexualis zsido cigany vagy. Korrekt? -
magyar ember 2 #1398 Teged mar evek ota nem vesz senki komolyan, ugyhogy a velemenyeddel kitorolheted a segged. -
magyar ember 2 #1397 Pl. Rogue Squadron. Csak mig az PC-n ugy 5 eve volt divat, addig egy konzol ezt csak ma kepes produkalni. Azota nagyot fejlodott a PC, egy mai jatek majd ujabb 5 ev mulva lesz elerheto konzolon. -
#1396 nah ezért menjünk a pc-s játékoknak leáldozottba.. -
#1395 ne legyél ilyen vigyori te majdnem ilyen baromságokat írsz...de Versiontol elnézem mert ő az Sg sony embere:) -
Kou #1394 az a baj hogy sok konkrétumot nem tudunk milyen lesz, ezért is tartom feleslegesnek a topicot, majd akkor ráér a flém, de azért mind a 2 oldal túlzásokba esik egy kicsit... -
magyar ember 2 #1393 "a ps3 procija 30-szor gyorsabb lesz minr egy p5-6 6-10 GHZ-es proci"
Azt birom a hozzaszolasaidban, hogy mindig jot lehet rohogni rajta. Meg 1-2 ilyen kamu, es megelozod a Galvolgyi showt. -
#1392 New Game Consoles [ Multi ] Posted it [ 02/01 ] by [ SuperTony ]
According to a report published by Yahoo, Microsoft and Sony would intend to leave this year Xbox 1.5 and PlayStation 2.5, the new versions of their current consoles with however the same technical capabilities.
Xbox 1.5 would be nevertheless smaller and less expensive to manufacture for Microsoft and thus at the price selling lower which could range between 123 Euros and 143 Euros.
PlayStation 2.5 would currently be also smaller and less expensive compared to the version on the market.
Nintendo envisages as for him to launch portable GameCube.
To confirm.
-
Kou #1391 figyelj a PCsek előre gondolkodnak 4 évvel:)
Azért hiszik azt hogy őkl az istenek:) -
magyar ember 2 #1390 "ehhez a cikkhez inkább ne is irok kommentárt :D"
Me'r, elfogyott a sony reklamanyag? -
#1389 nem kell sw.. akármilyen ürgammát.. Ig3 at akár..az sincs ilyen szép.. -
#1388 kezdek rájönni én is..és még felháborodik miért faszozom le.. azért mert ennél ráillőbb szó nem nagyon van.. a sajéát neve már a fogalom..csak a magyar szó ne lenne benne... -
Kou #1387 Csocso ez egy szar ember, szar alak, azt se tudja mit ír:)))) -
Kou #1386 Na mutass egy PCs SW gammát ami így néz ki!!!:) -
#1385 LOLOLOLOLOLOL nahjolvan azhem innentől kezdve mondhatsz amit akarsz.. komolyan téged nem lehet venni!!:) LOL...kész vagy teljesen...nah emberek ez az igazi begyöpösödött barom pc-s:)LOOOOOOOOL ez tényleg fájt:))) -
magyar ember 2 #1384 Konzolon biztos, PC-n ez mar a regmult. -
magyar ember 2 #1383 "már a ps2-vel is lehet csinálni mindent amit pc-vel, van rá linux !"
PC-re meg van Unix, akkor azzal is mindent meg lehet csinalni amit egy Cray II-vel. Logikus...
"a radeon 9000 nem lesz elég a ps3 ellen , mivel 100 -szor gyorsabb lesz a procija egy 2ghz-es p4-nél, kb 1-2 milliárd polygon/sec full effectel"
Eltevesztetted a hazszamot, ez nem a Ludas Matyi viccfeleloesenek levelesladaja. -
#1382 http://mediaviewer.ign.com/ignMediaPage.jsp?media_id=1408371&object_id=15337&channel_id=74&page_title=Star+Wars+Rogue+Squadron+II%3A+Rogue+Leader&adString=network%3Dign%26site%3Dcube%26pagetype%3Dvideo&return_url=http%3A%2F%2Fcube.ign.com%2Fobjects%2F015%2F015337.html
ittten van a video mert állítólag nem jön le jol... -
#1381 annyira magaert beszelnek a kepek.
igen..ilyen szintű sw gamez sokára lesz még... -
#1380 mondj nekem pár 4 szeres texturás gammát!!pls!!!
nem kell megijedni nem bántunk...ennek a hány éves dolgonak meghogy apám milyen erős ( ezt alapbol hagyjuk mivel 300kilót nyom fekve, de ezt is csak neked súgom, mert pont leszarom)ahhoz hogy én elöbb gépeztem mint te? -
fucko #1379 Mar jo ideje nezegetem ezt a topicot es latom hogy magyar ember itt kinlodik hogy meggyozze a konzolosokat a pc felsobbrendusegerol.Sztem hagyd a fenebe ezt a topicot,1ertelmu a pc gyozelme a konzolok felett igy nincs is min igazabol vitazni,hacsak nem elvezed az egeszet:) -
magyar ember 2 #1378 "nem anyáztalak..leírtam az igazságot"
Nem? Akkor ezt nalatok hogy hivjak?: "EKKORA FASZT", "te idiota", "te egy buzi onli pc*s vagy"
"a 4 szeres texturázásos irományodra nem is válaszolnék LOL!!!"
A helyedben en se tudnek mit mondani, annyira magaert beszelnek a kepek.
"lehet hogy elöbb kedztem el konzolozni mint te gépezni"
Erre most mit mondjak? Az en apukam meg erosebb mint a tied? Hany eves is vagy te? Gyorsan eldonthetjuk ezt a kerdest.
"bujjá el, majd megkeresünk ha kellesz"
Majd holnap megijedek, jo? -
magyar ember 2 #1377 "nem anyáztalak..leírtam az igazságot"
Nem? Akkor ezt nalatok hogy hivjak?: "EKKORA FASZT", "te idiota", "te egy buzi onli pc*s vagy"
"a 4 szeres texturázásos irományodra nem is válaszolnék LOL!!!"
A helyedben en se tudnek mit mondani, annyira magaert beszelnek a kepek.
"lehet hogy elöbb kedztem el konzolozni mint te gépezni"
Erre most mit mondjak? Az en apukam meg erosebb mint a tied? Hany eves is vagy te? Gyorsan eldonthetjuk ezt a kerdest.
"bujjá el, majd megkeresünk ha kellesz"
Majd holnap megijedek, jo? -
#1376 nézzükcsak..egy ps2 kb 100ezer csippeléseel ami után fillérek a agmezok.. egy top pc kb 300 rugo...miről is beszélünk?vegyél 200 ezerért gef3 as pc-tmegy egy ps2-t és többet tudsz majd játszani mint most te.. igaz az ut2003 nem fog 150 fps el futni csak 70 el..hjajj bazzeg attol már biztos kifolyik a te pc-s szemed!! -
magyar ember 2 #1375 "Itt most nem az árról van szó"
PErsze, mert azzal mar nem tudsz villogni. Csak akkor van szo nalatok az arrol, ha azt kell bemeselni hogy egy PC dragabb mint 1 konzol. Az objektivitas meg otthon maradt? Nem 1 minden extraval felszerelt legujabb PC es egy leszazalekolt alap konzolgep arait kell osszehasonlitani!
"de mint már mondtam nem az árról van itt szó nem tudom miért tereled el a szót."
Ezt nem te irtad?:
"Jó ez a nem jár hozzá szöveg is, olyan mintha az egész hangfalrendszer vagy a kormány ingyen járna a egy jó PC-hez míg konzolhoz nem."
Mirol szol szerinted ha nem az arrol?
"De ha már ennyire az árat nézed akkor nézd úgy, hogy ennek a gépnek az árának a töredékéből kijön egy konzol+egy hangfalrendszer vagy kormány és ebben nincs mit vetiteni, mert egy konzol mindig jóval olcsóbb lesz mint egy csúcs pc."
1. De nem is fog annyit tudni min egy csucs PC, masreszt nem artana definialni a toredek fogalmat, mert ami majdnem ugyanannyi, azt a magyar nyelvben nem toredeknek hivjak. -
#1374 olah cigany:) anyád csuklik álmában, de köcsög vagy...nem anyáztalak..leírtam az igazságot, hogy fasz vagy.. mert okoskodsz de nulla vagy!4 ez van...
a 4 szeres texturázásos irományodra nem is válaszolnék LOL!!!
it tegyedűl te szeretnél röhögni.. de csak szeretnél mert mi röhögünk rajtad..lehet hogy elöbb kedztem el konzolozni mint te gépezni de ez nem azt jelenti hogy nem vagyok akkora pc-s mint te!!!!idiota..bujjá el, majd megkeresünk ha kellesz