89387
PlayStation3
-
#1453 nah 100:1 re vezet..deszar nekem:) -
#1452 anyád!!:) -
magyar ember 2 #1451 "én legalább tudom mi az a commodore"
Nem a komondorra gondolsz, ami nalatok van a tanya'n?
Mutasd meg ngy C64 tudasodat, mester! Szivesen rohognek 1 kicsit. -
#1450 te most valahogy senki nem engem anyáz hanem téged...milyen fura??? -
#1449 szvsz nem kár csak bujjá el -
#1448 Kár! -
magyar ember 2 #1447 Nem. -
magyar ember 2 #1446 "jobban vágom a dolgokat"
Max a fa't az erdoben. Csillogtasd kicsit a 'szaktudasodat', azon mindig olyan jokat szoktunk rohogni! -
Kou #1445 de érthető hisz te végig primitíven válaszoltál mindenkinek még ha nem is anyázott:) -
#1444 konzol igenis izmosabb... nem egy gamezon látszik!!! nincs kedvem megint leirní.. ott van a rally championship.. az is hogy néz ki pc-n??? egyik legszebb rallis gamez..x remégis 3 szor szebb! -
magyar ember 2 #1443 "abban miért nem lehet megállapodni hogy van ami jobb a konzolon és van ami jobb a PC-n"
Nem ezen m1 a vita, hanem hogy 1esek szeretnek bemagyarazni hogy a konzoljuk mennyivel izmosabb mint egy PC. Ilyen nyilvanvalo kamut meg ugye meg kell cafolni.
"miért kell ilyen primitív mdra anyázni? oké én is primitíven lészaroztalak"
Nem utolag kell csodalkozni a valaszon, hanem elotte gondolkodni. -
#1442 Huuuuuuuu huuuuuuuuuuuu Vhahahahahhaahaha!! Jó van!! ilyet mondj még párat!! -
#1441 neeeem neeeeeeeeeeeeeeem:))))) kéész:)) most komolyan egy ilyen embernek minek válaszolgatunk???????
te figy..nekem van hibám beismerem...de te javíthatatlan vagy..és kettőnk között is van különbség.. te idiota vagy és 0 iq a témához.. -
magyar ember 2 #1440 Ja, mert olyan kepregeny hogy el se indul. -
#1439 LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
suzuki is jobban megy mint a Supra!!:))) -
Kou #1438 Azért ez túlzás:)
Na de te tudod:) -
#1437 tudod az a szörnyű hoyg egész nap naomytad az agyatlan hülyeségedet és még mindíg azt hiszed hogy neked van igazad:))) nagyon szánalmas vagy:)))
NES el kezdtem ember:)) és nem akkor amikor már megjelent a SNES!!!de ugysem tudod miről vakerolok neked mi?:))) én legalább tudom mi az a commodore mertha nekem nem is volt legalább haveroknál nyomattam vagy a suliban!!!EGY DARAB GAMEZT SEM TUDSZ MONDANI AMIBEN 4 szeres textura van!!!!és a konzolok is tudnak 16 szoros texturát!!!!!!LOl még a ps2 is!!!!!de mi értelme van??? anyniszor huzza le az erőt ahányszoros texturát használsz -
magyar ember 2 #1436 A rogue squadron jobban nezett ki, a konzol istenitest pedig ossznepi buli kereteben nyomjatok. -
Cvd #1435 "4 szeres texturázás van" - 4-szeres multitextúrázás kb. 2-3 éve volt újdonság PC-n, jelenleg ott tartunk, hogy a DX9 specifikáció 16 textúraréteg kezetése egy pass alatt.
"mondj nekem pár 4 szeres texturás gammát!!pls!!!" - fent már leírtam miért, gyakorlatilag a mostani játékok között olyat nehezebb mondani, ami nem ilyen..:)
"...lehet hogy elöbb kedztem el konzolozni mint te gépezni.." - Óvatosabban ezzel a kijelentéssel.. Hány éves is vagy? 16-17? Többen itt már akkor foglalkoztak a témával, amikor te még nemhogy nem konzoloztál, hanem nem is léteztél...:) -
magyar ember 2 #1434 Magadnak koszonheted, senki nem kenyszeritett ra. -
magyar ember 2 #1433 Ez az. -
#1432 olyan gyenge mint te.. és ne kezd ezt a csoda hogy tudtam vmit irní..már lerágott történet.. nagyon gagyi vagy, nem veszed észre? -
#1431 szerintem meg azert jobb a ********** mert olyan jo nehez:)))) -
magyar ember 2 #1430 Hat ez eleg gyenge volt, de toled meg az is csoda hogy 2 szot egymas melle tudsz irni. -
#1429 ez még akkor sembírna jobb belátásra térni ha konzolt venne mert már annyira elborult az agya hogy éccaka is a pc re recskázik és arra ahogy lángol mögötte egy ps2... -
#1428 elöbb adnának a szavamra mint ennek a seggnek...nem azért mert az az ember egy barom hanem mert nekem mind a kettőm van és jobban vágom a dolgokat! -
Kou #1427 az a szép hogy most ugatok és azért ugatok mert orba szájba anyáztok, nem tudtok megférni egymás mellett, ja és aki aszondja hogy ezért jobb a konzol valaki azt hog yazért jobb a pc, abban miért nem lehet megállapodni hogy van ami jobb a konzolon és van ami jobb a PC-n, miért kell ilyen primitív mdra anyázni? oké én is primitíven lészaroztalak, de olvasd már vissza hogy miket dumáltál közbe és megérted azt amiért mondtam... -
#1426 Játszotál már konzolon?! nem tetszet mi?! Nem bírtad nézzni, hogy folyamatosan látod a képet és nem szaggatbe?!mi?! -
magyar ember 2 #1425 "állandoan azt veszem észre hogy soxor olyan emberek mondanak valamit amit pont ők csinálnak"
Persze, ennek kereteben nyomod itt a rizsat. Valtott muszakban vagy versionnal, nappal o plakatozik, ejszaka meg te? -
#1424 Kivancsi lennek mit szolna az AMD/Intel/Sony/Stb (ABC sorrend!) ha latna, hogy milyen ervekkel tamasztjatok ala, a termekeik hatekonysagat, elsobbseget stb. -
#1423 ne ez egy ujabb baromság amire nemtudom hogy válaszoljak.. anyázzalak le mert megint alátámasztottad hogy megint eggyel nagyobb méretű fasz vagy vagy írjam le nyugodtan hogy én ezt a dolgot kurvára nem szoptam be...és ma már leírtam párzsor hogy kettőnk között te vagy a tudatlanabb!!! -
#1422 wake -
Kou #1421 1 a Rouge Squardon nem nézett így ki, 1000szer rondább volt, a ps3/doom3ról kb csak Version beszél szal ennyit rólad -
magyar ember 2 #1420 Itt jon be a kepbe version hires szoftveres tuningja, amivel a 300 MHz PS2-t 1 gHz-re upgradelte. Tudod, konzoloknal nem szamit a valosag, eleg oda a reklamduma is. Persze megertem a gyartokat, nyilvan az ilyen csocso fele minden baromsagot beszopo emberek voltak a celkozonseg. -
#1419 :)))
thx. Jo ejt. -
#1418 "Te meg 1 homoszexualis zsido cigany vagy. Korrekt?"
Szóval nem élég, hogy közép, bal, jobbfasz vagy, hanem még rasszista is keményen!! Mhh szerintem még egy néger bele fért volna így (100%)?Kou ne sértődj!! Na nayon küzködsz!!:) -
#1417 ebből is lesz még egy film: NE BECSÜLD LE AZ ALGOPIRYN EREJÉT!!!
nah gyerekek én lassan húzok mert reggel 8 kor ake up van:(((((
az Algopiryn legyen veletek... -
#1416 miért??? -
#1415 nekem nem kell beállnom. .engem azért kezdtek el suxolni mert eléggé furán írtam és anyáztam jobbra balra.. de te!!! Te tényleg nagyon suta vagy!!! -
#1414 Ne becsuld le az Algopirynt. En alergias vagyok ra, es ha beveszek egyet, meg is fulladhatok:))))
(Amugy ez komoly.)