89387
PlayStation3
-
#1333 kirra:) -
#1332 számból vetted ki a szót!!(azaz az ujjaimból!!) -
#1331 Jinchuu ott a válasz a getawaynek!! -
#1330 menjünk már oda:))) KÉRJÜK EZENNEL KEDVES MODERÁTOROKAT HOGY FAGYASSZÁK BE EME TOPICOT mert nem a ps3 rol van már szo hanem a konzolokrol és a pc ről.. nem itt kéne veszekedni hanem a jo ki régi topicunkban.... -
#1329 hjaaa:))) ez szvsz nem arrol szolt:) amugy a soeerend tudjuk hogyan áll.. ps2,gc és xbox...
pc-t nem lehet hasonlítani.. mert azt moinden hülyeségre lehet használni...de gamer ügyileg csak a netgamez szól mellette...ellene a sok fagyás meg a nem kompatibilitisség 8hiszen minden gamez forumban van sok iylen: ez nem jo az nem jo..kilép itt ott stb...meghát ez lesz a baj a konzoloknál is:
ha lehet majd autokat meg pályákat letölteni akkor azt vagy ugy lehet tenni hogy csak leszeded és a játék mappájába van egy downloaded files mappa ahova csak be kell tenned és nem szükséges belenyulni a gamezba..
vagy bele kell nyulni..pl gta3=hiába tettem fel jol az autokat szar volt... 2.szorra ugyanugy tettem fel mindent mégis már jo lett...
meghát ott van az is hogy hiába teszed fel jol ha a fejlesztők csináltak szart... -
Jinchuu #1328 Hmm, mostanában többet vagyunk itt mint a régi fórumon, vigyázni kell nehogy eltünjön a süllyesztőbe az a jó kis topic. :)) -
#1327 má a címe is szar.....Konzolok csatája..... -
#1326 nemtom miért lepődőm meg egy pc-s tollábol kikerűlt cikken...én azhemmár leírtam párszor hogy mivan..
Ha van pénzed: vegyél mind kettőt!
hogy melyiket?? nehéz választás...xbox azért nem mert a fél gamelista kijön pc re is
Gc-t talán talán mert sok gamez van ami exkluzis csak nincs hack és lassan jönnek a nagy durranások
ps2:talán alegjobb választás: mert van hack..sok jo játék de sok igénytelen
és a pc...játékilag semmi különöset nem lehet mondani...erre is lassan jönnek a nagy durranások...de letölthető ingyéé és netgamez..legtöbbször offline gamez közel sem olyan élvezetes mint a konzoloknál és negyed annyi tipusu gamez.
hja amugy meg aki suxolja a konzolt össze vissza és a pc-t istenítí az nem GAMER HANEM BAROM!!!!!!!!!!!!!nem azt kéne nézni mivel játszol hanem hogy hogyan és a gamez milyen jó....de mivel hogy akonzol a gamezről szól mást nemtudtok szidni csak azt... -
#1325 milyen legyen egy internetes honlap szerkesztő ha nem Pc-mániás....feature-buzi....antialiasing...beszarok,asszem a baldurs-ban van.... -
#1324 GameCubrea egy játék..ugyhogy gondolom ezután neked már mindegy mert se Gc-d nincs.. talán még konzolod sincs... -
Jinchuu #1323 Hát ja, már az első pár mondtat után leszűrhető, hogy a pc jön majd ki nyerőként, xbox(pc)-vel a második helyen. :))) -
Jinchuu #1321 Hmm, mivel ez is PC world-os teszt, ott virít a honlapjuk linkje az utólsó oldalon. :))))
Na ez se rossz:
"Tesztjeink azt mutatják, hogy játékteljesítmény tekintetében egy igazán jól felszerelt PC verhetetlen, a konzolok közül csak az Xbox szoros második."
Játékteljesítmény?? Az meg mi a franc? Itt inkább arról van szó, hogy melyiknek inpozánsabb a technikai paramétere, mert abban tényleg az xbox a nyerő. :))
De hogy 3 játék alapján ezt így kijelenteni. Vicces. -
#1320 az egész cikk nagyon szar...sajna egy pc-s tollábol nem láttam még értelmes elemzést..milyen különös???? tuti nincs az íronak konzolja...nem vagyok egy ügyes cikk íro de hogy ennél értelmesebb cikket írnék az biztos és az olvasónak tuti nehéz lenne a választás... -
#1319 xt???
doom 3 meg cool.. majd gef4 en elfog futni.. de még mindíg csak 10 fps-t tud.. amugy doom3 grafikáju konzolos gamez is jön..régebben x isle néven futott.. ugyanugy bump mappingos emberek stb... -
#1318 hehh rpg.. te meg ülj le egy két konzol elé és nézz meg egy két játékot... -
Jinchuu #1317 Hihetetlen ez a cikk, ez a kedvenc részem belőle:
"A PC-k képviseletében egy kifejezetten játékosoknak készült konfigurációt indítottunk a versenyben. Igaz, hogy körülbelül háromszor-négyszer annyiba került, mint az Xbox, de ezért a pénzért számos extrát kínál: például erő-visszacsatolásos botkormányt, térhatású hangszórókészletet, valamint vezeték nélküli billentyűzetet és egeret. A géphez 19 collos monitor tartozik; a konzolokhoz természetesen nincs semmi ilyesmi, az egységet a televízióra kell csatlakoztatni, és persze a 3D-s hangrendszer sem jár hozzájuk, ráadásul a játékok is drágábbak, mint a PC-s változatok."
Olyan jó, hogy extraként tekint olyan dolgokra a PC-nél amit a konzolhoz is símán meg lehet venni!!!!!
Jó ez a nem jár hozzá szöveg is, olyan mintha az egész hangfalrendszer vagy a kormány ingyen járna a egy jó PC-hez míg konzolhoz nem. De kérem, ez hülyeség, hiszen ugyanúgy meg lehet venni a konzolhoz is ezeket a dolgokat. :))))
Hihetetlen. -
#1316 bazz olyan mint a pcworld-os teszt....valaki írta,hogy az X-et hozták ki győztesnek a Halo alapján...Ps2-ön a Spiderman-t próbálták...... -
#1315 jóó beszélsz -
#1314 ez jó......a konzolok megitélése egy antialiasing buzi szemszőgéből,3 játék figyelembevételével..... -
#1313 Hee FFX az mi te balfasz!! -
magyar ember 2 #1312 "pc ről ne beszéljűnk mert minden második konzol játék veri a pc-t!"
Max almodban. Mutass mar 1 NWN vero konzolos RPGt! J, hogy meg suttyo RPG sincs konzolra? Akkor meg mit is ver? Max a farkat.
"grafikában ného lutoléri a pc-t??? mihez hasonlítják ezek bazzeg doom3 hoz???"
Hat nem is egy XT-hez, mint egyesek. -
magyar ember 2 #1311 "igen, ezzel meg van magyarazva, hogy a PCt arra kell hasznalni amire valo... 'felhasznaloi'/szerver/aplikacios programok futtatasara... :)"
Es jatekra. :)
"es hiaba szamolja a fizikat a PCd, ha mar a kulncsinyre nem marad madarfing sem... :)"
Ugye arra gondolsz hogy PC-n a kornyezet, hatter is kidolgozott, mig konzolon nem futja ra? Vagy arra hogy konzolon a 'fo"ho"s' poligonszama ugy lefoglalja az erroforrasokat, hogy se minosegi texturara, se AI-ra, fizikai modellezesre nem jut a teljesitmenybol?
"a konzolok sohasem az egbekiallto realisztikus jatekokrol voltak hiresek, hanem arrol, hogy onfeledt szorakozast tudnak nyujtani"
Ezzel nincs semmi gond, 1 mobiltelefonnal is tok jol el lehet jaccani ugy is hogy nem kepzeljuk Cray II veronek. -
#1310 hát aki ezt írja és ezt gondolja az egy balfasz...
nem írom le miért mert minden második mondata egy nagy faszság...
ps2 a legszarabb? autosban gt3 veri az xboxot pc ről ne beszéljűnk mert minden második konzol játék veri a pc-t!
Gc gyerekjáték?kb annyira mint a többi... a mario meg pikmin.. lehet hogy nem resi grafika de ezt nem 12 évesek játszák
xbox nagy nagy okéé szép szép oké... talán pcseknek ez tűnik a legjobbnakk..holott pc mellé inkább ps2-t vagy Gc -t kell venni...x et akkor ha semmid nincs...de akokr is inkább ps2..
grafikában ného lutoléri a pc-t??? mihez hasonlítják ezek bazzeg doom3 hoz????ahhoz talán tényleg em ér fel egy konzol..de ez jövőre jön...azaz idén...de inkábbb 2004 elejére..nah szal..áhh nem is akarok magyarázkodni... -
#1309 Találtam egy rövid cikket semmi újdonság nincs benne, meg kissé elnagyolt, de hátha érdekel valakit:
Konzolok csatája -
#1308 semmi!! Csak azzér mondtam, hogy tud mert szerintem a sreamer 4X4 amit úgy csináltak!! -
#1307 Akkor bocs -
#1306 Nem cikizés kép mondtam!! -
#1305 Nem hülyülök, de ott van direkt a két kulcszó:azt hiszem és talán... -
#1304 1insant ha-ha te hülyülsz!! A sreamer 4X4 gondolom azt akkarod mondani!! -
#1303 "a japán fejlszetők az ÖSSZES játékban szereplő kocsit elszállítatták Japánba,hogy számítógéppel MÉRJÉK ÉS MODELLEZZÉK viselkedését. Melyik pcs autó simnél csináltak valaha ilyet?"
Szerinted, hogy csinálnak meg sok valóban autós szimulátort.Matchboxok, meg legó autók fizikáját vizsgálják?Csak azért mert tudod, hogy a gt3-at így csinálták az még nem jelenti az, hogy más játékot nem így csináltak.
Bár érdemben nem tudok nyilatkozni, mert én meg mindenfajta szimulátor rühellek és nem is igazán ismerem őket(pc,konzol tökmindegy), de azt hiszem az egyik magyar autós játékot is így csinálták meg(talán az Insane-t)
-
#1302 Toca-s dologra: HA ISTEN IS AZT AKARJA UGY LESZ! ÉN ÖRÜLNÉK NEKI!!! -
#1301 Látom nem adjátok fel !!! Karaly ! -
#1300 pont ezt mondom...
a tobbseg nem is jatszott meg azzal (vagy annyit) az alltala 'ocsmarolt' masinaval (legyen az PC vagy barmilyen konzol) :) -
#1294 meg hozzatennem...
a konzolok sohasem az egbekiallto realisztikus jatekokrol voltak hiresek, hanem arrol, hogy onfeledt szorakozast tudnak nyujtani, ha kell 15percre, de ha kell hetekre...
es nem mindenki szamara jelenti azt a 'jatek' kifejezes, hogy 'ultra realisztikus haburu strategia, vetes technika'...
ha egyszer ezt kepesek lesznek a 'PCjatekosok' is felfogni, talan lehet majd erdemben beszelgetni... de eddig csak az sult le a legtobb topicbol, hogy az anyazashoz ertenek a legjobban... (remelhetoleg bizonysagot tesznek hamarosan arrol, hogy nem csak ehhez ertenek... vonatkozik ez a hasonlo koznolos figurakra is:)
na csak ennyi.. :) -
#1293 "Megyek inkább aludni, de tedd fel magadnak a kérdést, min is netezel? pc-n, avgy konzolon. Nah ez a nem mind1. Meg min szerkesztetted a logód? ezekre a kérdésekre egyértelmű a válasz, és ezzel azthiszem minden meg van magyarázva."
igen, ezzel meg van magyarazva, hogy a PCt arra kell hasznalni amire valo... 'felhasznaloi'/szerver/aplikacios programok futtatasara... :)
s gondolom azt is eszrevetted, hogy a 'konzolosok' tobbsegenek van PCje is...
na mindegy...
egyebkent SZVSZ a 'realizmushoz' hozzatartozik a kulalak, a graff is...
hibaba van 'elethu' fizikaja egy jateknak, ha gyufasdobozokat iranyitok benne...
es hiaba szamolja a fizikat a PCd, ha mar a kulncsinyre nem marad madarfing sem... :)
es meg ha azt is beleszamitjuk, hogy egy 3 eves konstrukcio atlagon feluli kulalakkal (pl GT3) milyen fizikat (bar tores nelkul) szamol, SZVSZ semmi szegyelnivaloja nincsen a PCvel szemben...
az a baj, hogy a legtobb emberrel nem lehet itt erdemben 'beszelgetni', mert nem jatszik folyamatosan az osszes platformmal...
orszagbakialto anyazasokat meg mindenki tud kiabalni 0 ismerettel is... :D
-
magyar ember 2 #1292 Hogy te milyen vicces gyerek vagy... -
#1291 "mert eddig nem ebben a stílusban írtál"
de most már ebben a stílusban írkál, megnyugodhatsz. :)))
-
magyar ember 2 #1290 Mar a faszom kivan ezzel az ovodas Gunmannal, ugy latszik buzi szegenyke, es teccenek neki a fiunevek, maskepp nem tudom elkepzelni miert nem kepes a sajatjat hasznalni. Persze lehet hogy szegyelli a Kolompart, amit apjatol orokolt, de ettol meg a Gunmant nyugodtan hasznalhatja, legalabb a nepligetes haverjai raismernenek.
Azert a keszitok megeroltethetnek kicsit magukat, hogy az ilyen nyilvanvalo majmolasokat megakadalyozzak, kulonben mire valo a regisztracio? -
Cvd #1289 Ezt nem tudtam, de bűzlött a dolog, mert eddig nem ebben a stílusban írtál. De most már utánanézek ennek, mielőtt reagálok. Még szerencse, hogy nem szóltam be és is, mert veled lehet rendesen vitatkozni, kár lett volna ezt elrontani.:) -
#1288 Latom, ez a "hasznos" topic, meg mindig az ertelemtol duzzad, es az onminosito, targyilagos hozzaszolasok femjelzik. Gratulalok.
Amugy Boldog Uj Evet minden Jatekosnak, hasznaljon Az barmilyen "vasas" is.