89387
PlayStation3
  • magyar ember 2
    "akkor 1-2 texturánál nem is kell több"
    Bill Gates szerint meg 640k memorianal nem kell tobb...
  • magyar ember 2
    Gunman cigany!

Nyugodtan megkurhatod anyadat, ahogy szoktad a tobbi kuncsaftjahoz hasonloan, felteve hogy kielegitetted mar apadat elotte. Ugy latszik elmaradt a mai seggbekuki, azert irogatsz ide baromsagokat, mert homoszexualis apad biztos ettol izgul fel, es hasznal teged kocsogjenek.
  • magyar ember 2
    Sztem meg te. A PC-s rogue squadron kepet nemtom milyen minimal beallitasokkal, minden nekul sikerult elocsalogatni egy alfa verziobol, de mar abbol laccik mekkora kamu, hogy ilyen kis meretben is konzolos meretu pixelhegyek vannak ra csinalva.
  • magyar ember 2
    Most nezem csak hogy mar megint a Gunman kocsog irogat a nevemben (nincs is ott a reg. jel a nev elott), viszont eleg luzer vagy ha helyette nekem szolsz be.
  • Kou
    Azért lol már, jobban nlz ki a rouge squardon mint a rouge squardon 2...
    te sztem kezeltesd magad....
  • magyar ember 2
    Leforditom magyarra: meresz = igaz.
  • Cvd
    Ja bocsi, most olvasom, hogy ez az összehasonlítás miért került elő, így érthető. Szerintem is szebb a RL, mint a RS.
  • Cvd
    Jó. A Rouge Leader szebb. Akkor ha én meg egy idei PC-s játékot egy 4 éves PS (mert ugye akkor az volt a csúcs) játékhoz hasonlítok, akkor ugye egy szavad se lesz?
  • magyar ember 2
    Inkabb mint ezzel a cigany barommal (ez vagy te).
  • Kou
    © magyar ember 2 ma 01:45 | Válasz erre | #1436

A rogue squadron jobban nezett ki, a konzol istenitest pedig ossznepi buli kereteben nyomjatok.
    Válasz 'Kou' üzenetére (#1421)

ez volt a merész kijelentés..
  • versio
    a DOOM3 is csak 6-7 réteg texturát használ maximum

csak a lényeg ott van hogy ha mindent realtime számol a gép ,árnyékokat , fényeket stb
    akkor 1-2 texturánál nem is kell több
  • Kou
    Én ezt értem, csak annak a barom magyar ember 2nek kellen eelmagyarázni..
  • Cvd
    "és nem akkor amikor már megjelent a SNES!!!de ugysem tudod miről vakerolok neked mi?:))) én legalább tudom mi az a commodore mertha nekem nem is volt legalább haveroknál nyomattam vagy a suliban" - Nekem meg volt is, bőszen programozgattam meg játszogattam rajta, amikor még kb. pelenkáztak téged..

"EGY DARAB GAMEZT SEM TUDSZ MONDANI AMIBEN 4 szeres textura van!!!!és a konzolok is tudnak 16 szoros texturát!!!!!!LOl még a ps2 is!!!!!de mi értelme van??? anyniszor huzza le az erőt ahányszoros texturát használsz" - Mondtam már okoska, hogy egy PC-n egyáltalán nem nagy dolog. És persze hogy a konzolok is tudják, mert ez nem úgy megy, hogy ha valami csak 4-szeres textúrázást támogat hardveresen (mint pl. a Cube vagy az X-BOX. A PS2-őt hagyjuk, úgy olvastam hogy egyáltalán nem támogat hardveres multitextúrázást), akkor nem is lehet több textúraréteget használni, hanem ilyenkor többször szalad neki a proci. Vagyis ha vesszük a kockádat, akkor az egy 16-szoros multitextúrázáshoz 4-szer rágja át magát a cuccon, míg a DX9-es kártyák 1 menet alatt végeznek vele, vagyis nyugodtan lehet használni 16 textúraréteget (teljesen mindegy, hogy 1-2, vagy 16), ez egyáltalán nem vesz le a teljesítményből. Max. a memóriát foghatja, mert ennyit cuccot nagyobb meló tárolni meg mozgatni.
    Remélem érthető, meg azt is, hogy nem kell többet leírnom..
  • versio
    na azért tulozni nem kell

a ram tényleg 10 -szer nagyobb de még 2-szer sem gyorsabb
    a cpu jo ha 3-4 -szer gyorsabb
    a gpu-nál talán 5-10 -szeres gyorsaság van

igy a mai csucs pc jo ha 5-ször gyorsabb mint az a 4 éves konfig
    konzolnál 5 évente 70-100-szoros a gyorsulási arány
    igy elöbb utobb nagyon ki fog kapni a pc, és ez a ps3-nál következik be
  • Cvd
    Tegyük hozzá, hogy a PC-s verzió kb. 4 éves.. Akkoriban a csúcs gépekben kb. 400-as proci, 64 mega ram, meg TNT 1-es volt. Azóta ezeknek az alkatrészeknek a teljesítménye egyenként is közel a tízszeresére nőtt.
  • versio
    olvassátok el:

http://www.arstechnica.com/wankerdesk/3q02/playstation3.html
  • Kou
    Azért itt a hülye is látja hogy melyik a szebb és az nem a PC-s, szal merész kijelentés volt az hogy a PCs szebb..
  • Kou
    na akkor nézzük csak:
    Rouge Squardon (PC)

Rouge Leader (GameCube)

• magyar ember 2
    Azert a kisnyugdijas nem az a milliomos kategoria. A lenyeg nem azon van hogy a ferrari jo-e vagy nem, hanem hogy annyi penzert en is faragok 1et.
  • CSOCSO
    ez is pojjén..több nyugdijasnak van ferrárija mint 30 évesnek...de nem akarok mindenbe belekötni..de ez tény..hogy miért?? nézz megy egy ferrári talit.. spektrumon néhányszor már nyomták..
  • Adi
    NA mentem aluszikálni!! Hi all!!
  • Adi
    "A ferrarit se a kisnyugdijasok veszik"
    Multkor a buszmegálloba állok arra meg egy öreg ember egy porcheséba nyomja!!:)
  • Adi
    NA mentem aluszikálni!! Hi all!!
  • magyar ember 2
    Ja, van aluminium haz 40 ropiert, joaz, de azert aki olyat vesz az ne csodalkozzon hogy megy a penz. A ferrarit se a kisnyugdijasok veszik.
  • Adi
    Nem nem!! Ne reménykedj!!:)
  • CSOCSO
    enniyt az alvásról:) 4 ora mulva kelhetek
  • CSOCSO
    2.4 esett vett ő is..amugy nem procit vett 100 érrt hanem alaplapot meg házat..és ilyen házat g nem láttam valami kurva szép!!!!
  • Adi
    hi!!
  • Laza
    de ugye nem sertodetel meg?!
    (pedig mar kezdtem remenykedni:)
  • Laza
    cs'all... :)
  • Laza
    na megyek aludni, holnap 'A Gyuru Szovetsege' party lesz nalam, mivel jovoheten jon a tronorokos... :D
  • Adi
    kösz. Nem vagyok köcsög!!
  • magyar ember 2
    :)
  • magyar ember 2
    Nem 3 gigas P4et kell venni 100ert, mikor a 2.4es kevesebb mint feleannyi. Tudni kell vasarolni.
  • Laza
    ha nem vicc, akkor nyugodtan valaszolj... :DDDDDDD
  • magyar ember 2
    ott is beirhatod. :)

En FARt hasznalok, Wiincmd-t nem nagyon ismerem.
  • CSOCSO
    az mit jelent??? 100 ezer? haverom most vett áfa nélkül (!!!!) csak házat, alaplapot, procit
  • CSOCSO
    vagyok
  • magyar ember 2
    Nem draga.
  • Adi
    CSocso ICQ