89387
PlayStation3
  • magyar ember 2
    "talan azt is eszrevetted, hogy 'elvi' uton kozelitettem meg a dolgot..."
    Egy elvi elkepzelest akarsz 1 letezo eszkozhoz hasonlitani? En azt hittem a valosag talajan allunk mind2en.

"de tessek, akkor hasonlitsd ossze a GC procijat egy hasonlo orajellel megaldott procival...
    ha meg mindig nem erted, hogy mirol beszeltem, akkor sajnalom, ez van.. :)"
    En ertem, csak te nem amit en mondok neked. Kisebb savszelesseg = nagyobb orajel, nagyobb savszelesseg = kisebb orajel. Ha az 1ik resztvevot lekorlatozod, akkor nyilvan nem valos eredmenyt fogsz kapni, az meg kit erdekel? Az 1ik MHz-el, a masik savszelesseggel noveli a teljesitmenyt, a megvalositott hardvert kell vizsgalni!

"akkor talan tudhatod, hogy milyen ara volt ennek 3 evvel ezelott... mert ugyebar arrol beszelgetunk... :)"
    Ma a mai helyzetrol beszelgetunk. Az hogy a konzol nem tudja tartani a lepest a folyamatosan fejlodo PC-vel, nyilvanvalo teny, a regi szep emlekek nem segitenek.
  • Sir Quno Jedi
    uáu
  • Laza
    ez meg jo is volt... fejlodsz... :D
    (majd ha eljutunk odaig, szetkapom a szad DBZ-ben:)
  • Adi
    Te mindenek az ellentetjét mondod?! várjál csak.....mond utánam: Nem vagyok fasz
    segítek neked csak annyi a válasz, hogy: fasz vagyok!:) Na szerintem nem vagyok begyepesedet konzolos, mert mondjuk nem bírom pc nélkül de konzol nélkül se!? Kicsit fárasztó vagy!! Tom mindjárt jön nem annyira mint te!!fhuuu!!:)
  • CSOCSO
    Kill Gates
  • CSOCSO
    hülye vagy?szvsz már hívja a bérgyilkost:)
  • Laza
    Bill Gates... :DDDDDDD
  • Unknow
    Sztem most Laza egy életre megutált engem:))))) Lehet,hogy ez most felért egy anyázzással:))))))))
  • CSOCSO
    Pf:)))))))))))))))
  • Unknow
    Version:))))))))
  • Sir Quno Jedi
    Mér ki a te öcséd ???
  • magyar ember 2
    De csak lehet...
  • Sir Quno Jedi
    A bohóctopikban bohócok vannak és bohóckodnak, tessék mondani ?!! Tetszik ismerni a mondást, hogy aki hülyével vitatkozik stb... Szal. mit tetszik akkor itten keresni a bácsinaaak ?!!!
  • Laza
    az borit meg ki, hogy (es a szaraz igazsag:) az atlag fejlesztok/programozok annyit sem ertenek a PC-hez, mint az ocsem (pedig az mar gaz:)

• magyar ember 2
    "De azt, hogy te egy begyepeseded pc-s vagy ahoz bizony kétség nem fér hozzá!!"
    Csak annyira mint begyepesedett konzolos mivoltodhoz.
  • Unknow
    melyikre gondolsz?
  • magyar ember 2
    Dehogynem, a masik bohoctopicot is o nyitotta.
  • Kou
    "akinek gyereke van az nem ért a nőkhöz"
    csak ennek a nős cuccnak még értelme is van:)
  • Sir Quno Jedi
    Az nem is, mert akkor nem húzták volna csőbe ! :-)))
  • CSOCSO
    muhahaha
  • Unknow
    Tudod ez affajta "akinek gyereke van az nem ért a nőkhöz" hozzáállás:)
  • Laza
    """"
    "most tenyleg ilyen buta vagy, vagy csak szineszkedsz?!"
    Te kezdted az almodozast, magadat kerdezd!

"ha eszrevetted volna, mindket gepnek egyforma orajelu proceszort 'adtam'"
    Ez volt a hiba. Minel nagyobb a proci savszelessege, minel tobb vezeteket hasznalnak, annal alacsonyabb lehet a mukodesi frekvencia (azonos gyartasi technologia mellett), igy innentol kezdve max a Rozsa Gyuri tud a temaval erdemben foglalkozni a 3 kivansagban.
    """

talan azt is eszrevetted, hogy 'elvi' uton kozelitettem meg a dolgot...
    de tessek, akkor hasonlitsd ossze a GC procijat egy hasonlo orajellel megaldott procival...
    ha meg mindig nem erted, hogy mirol beszeltem, akkor sajnalom, ez van.. :)

""azt gondolom sejted, hogy a PCdben talalhato RAM nem egyezik meg a PS2ben talahatoeval... ami a PS2ben van, joval dragabb..."
    Ja, mert az alaplapom nem tamogatja a rambus memoriakat. De P4es alaplapban van olyan."

akkor talan tudhatod, hogy milyen ara volt ennek 3 evvel ezelott... mert ugyebar arrol beszelgetunk... :)
  • magyar ember 2
    Te mar csak tudod.
  • Sir Quno Jedi
    RAMBUS ??? Mit gondolsz miért kellett várni rá pár évet a 2000márc. PS2 megelenés óta (ami annyit tesz, hogy előtte egy fél évvel készen volt a cucc) ?!!!

Én is RAMBUS-t használok a PC-mben (méregdrága mulatság volt), de most és nem három éve !!!
  • Kou
    gyerekek, ezt a felfogást birom PC-s monjda a konzolosnak áhh mit értesz te a PChez? Lehet hogy 1x 2x meglepődne...
  • magyar ember 2
    "arrol meg ne is beszeljunk, hogy milyen emberek merik 'informatikusoknak'/'rendszergazdaknak' nevezni magukat (es meg alkalmazzak is oket:)"
    Bohocok mindenhol vannak. Pl. a mistralnal is eladonak hivjak az analfabetakat.

"szavamra, egnek all a partnereinknel alkalmazott 'szakemberek' tudasatol a hajam nehanapjan... :DDD"
    Ismeros. A volt munkahelyemen a kulsos fejlesztok soxor meg azt se tudtak ertelmesen elmagyarazni mit is csinaltak.
  • Adi
    Én nem is mondtam, hogy csinálok egy web oldalt 15perc alatt!! De nem mondtam, hogy hülye vagyok?! Vannak akik crakelni nem tudnak 16évesen!! Na de minden általánost megcsinálok!!windows instal, format stb....általános felhasználó vagyok. De azt, hogy te egy begyepeseded pc-s vagy ahoz bizony kétség nem fér hozzá!!
  • magyar ember 2
    "most tenyleg ilyen buta vagy, vagy csak szineszkedsz?!"
    Te kezdted az almodozast, magadat kerdezd!

"ha eszrevetted volna, mindket gepnek egyforma orajelu proceszort 'adtam'"
    Ez volt a hiba. Minel nagyobb a proci savszelessege, minel tobb vezeteket hasznalnak, annal alacsonyabb lehet a mukodesi frekvencia (azonos gyartasi technologia mellett), igy innentol kezdve max a Rozsa Gyuri tud a temaval erdemben foglalkozni a 3 kivansagban.

"azt gondolom sejted, hogy a PCdben talalhato RAM nem egyezik meg a PS2ben talahatoeval... ami a PS2ben van, joval dragabb..."
    Ja, mert az alaplapom nem tamogatja a rambus memoriakat. De P4es alaplapban van olyan.
  • Unknow
    VERSION AZ ISTEN!!!Én megmondtam régen!!!!!!!Térdelj le és ismerd el az assembly erejét!Join the Version side!
  • Laza
    azthiszem elegge tisztaban vagyok a napi arakkal, hogy el tudjam donteni, milyen vasart kotott a jofiu... :D
  • Sir Quno Jedi
    Hú, Version tényleg ért hozzá, milyen topic-címet kell választani ! EZT a sikert azért nem vártátok volna mi ?!!!
  • Laza
    sajnos nem tudlak ezuton bevezetni a hangtechnika rejtelmeibe, de sztem 'hallgass' korul a piacon.. :D
  • CSOCSO
    ugyanazzal a poénnal ne vágjál vissza mert vicces!
  • Laza
    ""ahha... latom ertesz a hangtechnikahoz is... :)"
    Ahogy elnezem nem kevesbe mint ti konzolhoz vagy PC-hez."

ez nem a reklam helye, de elhiheted, hogy nem azert fizetnek olyan jol, mert nem ertek a PCkhez...
    arrol meg ne is beszeljunk, hogy milyen emberek merik 'informatikusoknak'/'rendszergazdaknak' nevezni magukat (es meg alkalmazzak is oket:)
    szavamra, egnek all a partnereinknel alkalmazott 'szakemberek' tudasatol a hajam nehanapjan... :DDD
    (bar en nem 'jatekokkal' foglalkozom foallasban, sajnos:)
  • magyar ember 2
    A, mi nem fogunk miattatok szegyenkezni.
  • CSOCSO
    ujjabb baromság...
  • CSOCSO
    már mondtam neki hogy buta de nekem nemhitt
  • magyar ember 2
    Mint te a PChez.
  • magyar ember 2
    "ahhh... lattal valamit, es most azthiszed, hogy csak az letezik, mint kiegeszito"
    Ugyanigy allapitjatok meg egy PC a'ra't is.
  • Laza
    ""tehat ha mondjuk tegyuk fel, a PS3 procija 4GHz-es"
    Tegyuk fel, ha a P4 meg 999999999999999 GHz-es lenne..."

most tenyleg ilyen buta vagy, vagy csak szineszkedsz?! (akarsz a Baratok Kozt-ben szerepelni, meg nincs eleg okostojas?!:))))

ha eszrevetted volna, mindket gepnek egyforma orajelu proceszort 'adtam'... akkor minek csiped le a mondatom egyik felet...
    de irhatjuk igy is, hogy "tegyuk fel, a PS3 procija 999999999999999GHz-es, es akkor a PCs processzor is 999999999999999GHz-es"... igy is ugyanaz a helyzet.. :)

""a buszsebesseg siman ki tudna szolgalni a nagyobb RAM keszletet, ezalltal a nagyobb menyisegu texturakat"
    Csak epp memoria nincs amit kiszolgaljon."

ezt azthiszem en is leirtam... :)

""pl az is teny, hogy ha nem csak 8Mb RAMot tesznek a PS2be, ezt a minosegu grafikat (gondolok itt objektum szintre) sokkal jobban fel lehetett volna vertezni texturakkal, es mar egeszen maskepp nezne ki a dolog... :)"
    Mer nem tettek?"

azt gondolom sejted, hogy a PCdben talalhato RAM nem egyezik meg a PS2ben talahatoeval... ami a PS2ben van, joval dragabb...
    lehet, hogy az ara miatt sporoltak vele, nem tudopm, de rosszul tettek...