89387
PlayStation3
-
#1573 LOL...neo tracer -
#1572 DE a windows comanderel ki lehet keresni nem? -
#1571 mi az hogy olcso?:) -
#1570 Ja és, hogy tudok megkeresni vkit az interneten egy ip-cím alapján?! Mert vmi köcsög a nevembe feladod egy hírdetést, hogy én buzi vagyok és urat kereesek és írkálnak a sok köcsögök!! EZ nem vicc !! -
magyar ember 2 #1569 pl. ipconfig -
magyar ember 2 #1568 Egy mai mezei PC megteszi, mondjuk egy 2 giga P4, 512 DDR vagy RAMBUS, GF4 4200. Ez most elegge olcso arban van. -
#1567 EMberek, hogy tom megnézni az IP-címem? -
#1566 persze, nem is mondtam, hogy a PS3 is 4Gigas lesz... :)
ez meg a jovo zeneje... -
#1565 "A rajuk irt alkalmazasok szamitasigenyet azert lehet hasonlitani, foleg mivel ranezesre latszik a kulonbseg."
haat... hacsak PC eseteben nem egy konkret konfiguraciorol beszelunk.. :) -
magyar ember 2 #1564 Na ahhoz meg ne 4 gigas P4et hasonlits, hanem ami akkor lesz! -
magyar ember 2 #1563 1 lepkevel meg en is elbirok. :) -
#1562 ""Errol beszelek... :DDDD"
Akkor meg ne 4 GHz-es PS2-vel gyere mar!"
PS3-mat irtam, nem?! :)
-
#1561 a diliházra gondolsz -
#1560 Ha oda ért hívj és segítek!!:) -
#1559 Láttom kezdtek egy cél felé futni:)!! -
magyar ember 2 #1558 Micsinaljak vele? Ussem le? -
magyar ember 2 #1557 "Errol beszelek... :DDDD"
Akkor meg ne 4 GHz-es PS2-vel gyere mar!
"pont ezert mondtam az elejen, hogy hulyeseg a ket 'platform' processzorait hasonlitgatni ilyen szempontok alapjan (mivel az egyik celhardver:)"
A rajuk irt alkalmazasok szamitasigenyet azert lehet hasonlitani, foleg mivel ranezesre latszik a kulonbseg.
"arrol beszelgettunk, hogy miert csak ennyi van benne..."
Ezzel bevallaltak azt is hogy vagy 5 evig ugyanaz a szar lesz benne. Hamar elavult.
"kitalalhatnanak egy olyan megoldast, mint anno az N64-nel is volt (es bevalt:)
fel lehetett boviteni 2M-rol 4M-ra a RAM-ot"
Tobb ertelme lenne, mint version fele kamukkal hulyiteni a celkozonseget. -
#1556 Na ha te nem mész én megyek!! Jó éjt!! -
#1555 Csocso meny már aludni!! -
#1554 FmpMpp PmpMffFmm MpfMmmMmfMmfPpfPfmPpf!!!!PpmFmfMfpÁMfpÁMfp -
#1553 uhuhuhuhuhuh!! Nem jó!! Mhhh vmi program hiba az agyadba!! Hívok egy mistrálost mindjárt oda ér!! Várjá csak türelem! -
#1552 """"
"de tessek, akkor hasonlitsd ossze a GC procijat egy hasonlo orajellel megaldott procival...
ha meg mindig nem erted, hogy mirol beszeltem, akkor sajnalom, ez van.. :)"
En ertem, csak te nem amit en mondok neked. Kisebb savszelesseg = nagyobb orajel, nagyobb savszelesseg = kisebb orajel. Ha az 1ik resztvevot lekorlatozod, akkor nyilvan nem valos eredmenyt fogsz kapni, az meg kit erdekel? Az 1ik MHz-el, a masik savszelesseggel noveli a teljesitmenyt, a megvalositott hardvert kell vizsgalni!
""""
Errol beszelek... :DDDD
pont ezert mondtam az elejen, hogy hulyeseg a ket 'platform' processzorait hasonlitgatni ilyen szempontok alapjan (mivel az egyik celhardver:)
"akkor talan tudhatod, hogy milyen ara volt ennek 3 evvel ezelott... mert ugyebar arrol beszelgetunk... :)"
Ma a mai helyzetrol beszelgetunk. Az hogy a konzol nem tudja tartani a lepest a folyamatosan fejlodo PC-vel, nyilvanvalo teny, a regi szep emlekek nem segitenek."
arrol beszelgettunk, hogy miert csak ennyi van benne...
kitalalhatnanak egy olyan megoldast, mint anno az N64-nel is volt (es bevalt:)
fel lehetett boviteni 2M-rol 4M-ra a RAM-ot... a tamogatott jatekokban meg csak be kellett kapcsolni ezt az opciot, es sokkal jobb lett... :)
-
#1551 Dunga slussz SZLOTY! Donga bung!Hagyd békén kőkorszakiszakit!Na megyek aludni:)Bye all:) -
#1550 barom állat:)))))))))))))))))) -
magyar ember 2 #1549 "Te mindenek az ellentetjét mondod?! várjál csak.....mond utánam: Nem vagyok fasz"
Fasz vagy. +felel? :) -
#1548 hja:) -
#1547 már itt is?:) -
#1546 mégegyszer mert nem hhtp hanem http:
MUHAHAHAHAHAHA
-
#1545 jump juuump uhuhuhuhuhuhuhuhuhuhuhuuuuuuuuuuuuuuu -
#1544 ugye??? közben nemtudja hogy én vagyoka bérgyilkos!! MUHAHAHAHAHA
-
#1543 Azt nem ő nyitotta hanem valami zsóóótííí..és az a topic nagyon jóóóó! Ott öcsém támad a cooltúra! Most épp az eget verdesi SQJvel az élen:DD -
magyar ember 2 #1542 Szorakozom. Ennyi hulyeseget meg 1 vicclapban se latni. -
#1541 Barom állat:DDD -
#1540 nah mentem vazzeg tényleg nemtom hogyan fogok fent maradni holnap.. -
magyar ember 2 #1539 A 86ezresre. -
#1538 LOLOLOLOOLOLOL:))) egy pont oda:) -
#1537 géces vagy... halál vazze:) -
#1536 Köszönöm mester:) Igyekszem utánad menni de tudom,hogy csak halványan érem el a Te szintedet! Mond!!! Mit tegyek,hogy jobb legyek?:) -
#1535 nem er ra... mara mar mas feladatot adtam ki neki... :D
(ekkor Csocso felal, mert kopogtak az ajton :DDDDDDDD -
#1534 Barom:)))))))) Egyébként most voltam vérvizsgálaton... GAIDSes vagyok:))) Egyébként hol van ilyenkor version?:)