89387
PlayStation3
  • FREAK
    most mihez kezdjek ezzel az információval?
  • Capone
    Sokkal többen olvasnak egy forumot mint ahanyan ugymond szerkeztik.5 eve nezegetem a supergamest es ez kb a 6 vagy 7. acc.
  • [Walaki]D`Lair
    IGEN! BoBBi az öcsém, és 7 éves. Én meg 9...
  • [Walaki]D`Lair
    fléééém
  • FREAK
    hát azért nem mindenki.....
  • Capone
    BUEK.Es sok sikert.

Maradok ismeretlen mint mindenki mas itt.

• FREAK
    megnyugtatlak, Martin egyetért azokkal, amiket írok, az más kérdés, hogy mi tetszik a konzolos olvasóknak, ez irányban pár dolog cenzúrázva lett

"Ne gondold azt ,hogy te ujsagiró vagy és felette álsz mindenkinek."

Soha nem mondtam, hogy újságíró vagyok, de azért annál mindenesetre többet tettem le az asztalra, hogy mindenféle ismeretlenek lelámázzanak egy fórumon. Ha olyasvalaki kritizál, aki kétségkívül többet mutatott fel eddig, attól elfogadom a kritikát, bár tudom, hogy most nem erről van szó. Lényeg, hogy az lámázzon, aki legalább az én szintemig eljutott, és lehet próbálkozni, mert én még igencsak az elején tartok.
  • Taranov
    Még nem BUÉK, még csak Szilveszter :) Az én órám szerint pontosan 7 óra 12 perc múlva lesz 2003.
  • Sir Quno Jedi
    BUÉK gyerekek !
  • Capone
    Egyebkent meg eleg szomoru,hogy pc-s autos jatekok közül 2 db ami erdemleges lehetne de az egyiket elbasztak a masik meg egy alfa.Marmit a mostani öszi megjelenesre gondolok bar mondhatni ezt az egsze evre.
    Mar irtam valahova de most leirom ide is mert nagyon szeretem a pc-t de van ithon box es ps2 is .
    MINDEN WAREZZAL FOGLALKOZOS PC-S FAN VEGYEN EGY ROHADT KONZOLT KEZDJE LOPNI A JATEKOT EZERREL RÁ ÉS TALAN MAJD A FEJLESZTOK FOGNAK PC-RE IS FEJLESZTENI MIVEL AZ LESZ KIFIZETÖDÖBB NEKIK NEM A KONZOL.
  • Capone
    Lassan a testel barátom ..Az elfelejtetted közölni a diszes tarsasaggal ,hogy a 576 konzolnak irogatsz cikket több kevesebb sikerrel.Mondjuk a legutobbi cikkedben is sugallod hogy azert pc-n sokkal jobb az UT2003 mint ez a szar xbox-os Unreal Championship.Mondjuk ezzel meg nincs is semmi gond mert ez igy igaz is csak azt nem tudom mit szolnak ehez a konzolos emberek akik veszik az ujsagot,vagy mit szol majd Martin ha egyfojtaban fikazol meg ha burkoltan is.Lehet ,hogy nem lesz melod mondjuk ezert sem kaphatsz sokat (1 cikk havonta).
    UI:Ne gondold azt ,hogy te ujsagiró vagy és felette álsz mindenkinek.
  • [Walaki]D`Lair
    valóban....
  • ÁjjLe BoBBi
    ne dicsérd őket még elbizzák mgukat :DD
  • [Walaki]D`Lair
    LOOL

Lammer buzik ezek....
  • ÁjjLe BoBBi
    hja télleg fasz és szopó :DD
  • [Walaki]D`Lair
    Roland 76 & h.é:

Kik vagytok ti? Fasz és szopó? Remélem vezettek még ma! Ajánlom a szerpentineket! Na tünés.....
  • [Walaki]D`Lair
    Ezez...Minden kanyarban kicsúszik a kocsi az nem szar kódolás....az realizmus.....Jól beszéltél kedves csapattársam
  • ÁjjLe BoBBi
    na fiam csak mennyek haza szétverem azt a köcsög fejedet....mit képzelsz te....majd meglátod hogy kitaposom a beledet
  • [Walaki]D`Lair
    na te meg menjél árkádolni.....faszkalap
  • ÁjjLe BoBBi
    én minnyá beszarok ezeken az überlama majmokon....ja bocs a majom nektek még dicsért lenne...patkány azaz.....jobban is illik...hja te genyóarcú nem csak faszolni tudok...látom vagy nem tudsz olvasni, vagy nem tudod értelmezni csak a fasszal kapcsolatos szavakat...az meg ki a FASZt érdekell hogy nem vagy konsolos...akkor is leszoltad azt a játékot ami ebben az állapotban is kiüti az összes autós genyóságot ami eddig bármilyen platformra is megjelent....érted köcsedék ?! a marha is te vagy....mint ahogy Freak baátom is elmondta már te azért hagytad abba fél óra után mert nem voltál hozzászokva ehhez a nagyn jól sikerült szimulációhoz....SZÁNALMAS ALAK!!!
  • FREAK
    szia!
  • FREAK
    nem
  • FREAK
    az egyetlen marha itt te vagy, ugyanis képes voltál napjaink legkomolyabb fizikai engine-jét használó szimulációját leszólni, sok érvvel alátámasztva, intelligensen, ahogy kell

nézd, én megértem, hogy nagy falat neked, de pont az ilyeneknek találták ki az arcade stílust, ott te is jól elszórakozhatsz
  • FREAK
    "sokat kell még tanulnod kisgyerek"

Rendben, majd cikkírogatás közben csak rámragad valami......
  • FREAK
    kösz a bókot, na iszkiri konzolozni!
  • FREAK
    elhiszem, hogy elég volt félóra, a sok arcade szar után gondolom legtöbb időt a falra kenődve töltötted

bocs, hogy nem olvastam vissza, de nem áll fel az ilyen flémektől, csak a képeket nézegetem :)

a GT3-at azért emlegetem, mert te nyilvánvalóan konzolos vagy, és úgyis ide lyukadnánk ki
  • FREAK
    egyáltalán nem ronda, de nem várom el, hogy ezt egy screenshot után belásd

a pálya, a környezet körülbelül egymilliószor szebb és valóságosabb mint a GT3-ban, az autók poligonszáma valószínűleg alacsonyabb, de nem sokkal rondábbak

effektekben eddig jóval kevesebbet tud, viszont 10%-nál tart a kód, szóval fogsz te még máshogy beszélni róla
  • FREAK
    "új autós pc-re, az lfs, amire minden pc-s veri a nyálát! szánalmas!!"

LOL, kisöreg, ez a 10%-os program lemossa a nagy GT3-at fizikában, vezetésélményben és realizmusban, most kicsit mellényúltál :)))))))))))))))))
  • ÁjjLe BoBBi
    itt vagyok faszkalap
  • ÁjjLe BoBBi
    nem vagyok fasz csak utálom ha az izlésficamos lama konsolosok fikázzák a pc-s gammákat....soha az életben nem fogsz a köcsög konsolodra olyan gammát kapni mint ez az LFS lesz...mondjuk a mostani állapotában is szétgyalázza az összes szar konsolt !!!
  • ÁjjLe BoBBi
    én eddig cak azt vettem észre hogy ebben a topicban so fasszopó konsolos faszkalap van.....csak nehogy rátok gyujtsam ezt a szar lepra topicot....egyébként meg apádnak ne mond hogy fasz mert szétütlek....éppen elég bajom van hogy ilyen fiam született mint te....
  • ÁjjLe BoBBi
    ugye....csak annyiban lenne az én verziom más hogy a te lófejed fog szétperegni
  • ÁjjLe BoBBi
    nem nem jól látod!!!! én utálom az ilyen szarzsákokat akik a szar konsoljukra élveznek!! most is mi a faszt keresel a pc elött ??? azt a fikázást meg jobb ha elfelejted te húgyagyú szartenger mert szétöröm a fejeden a posghadt konsolodat
  • ÁjjLe BoBBi
    dugd fel az irányitó micsodádat oszt rezegtesd te szar !!!
  • ÁjjLe BoBBi
    na ide figyelj te überlama faszkalap !!!!! ez csak 1 kép!!! a gammát még nem láttad te trógergép!!!! és ez még csak 0.1-es alpha verzio te takonyarcú!!!!! de semmi gond már most üt minden gammát ami megjelent ezidáig az összes platfomra!!!!
  • Cvd
    Úgy érzem, hogy elég érdekesen közelíted meg a képtördelés meg szaggatás esetét. Ahogy olvasom, úgy tűnik mintha csak vagy szaggatva vagy szétesett képpel lehetne játszani, holott ez a két véglet, a kettő között simán lehet rendesen játszani. Én pl. csak hírből ismerem a képtördelést, soha nem találkoztam vele. Pedig kikapcsolt V-sync-el használom a gépemet, néha 150-200 FPS-t is megy, a monitor meg csak 120Hz-en frissít, mégse jön elő. Erre válaszolnék is:
    "Ami nálam 100Hz….nálad mennyivel megy a moncsi?és milyen felbontáson?" - nálam 1024*768, 120Hz-en. És mindenkinél kb. ennyi, aki rendelkezik egy manapság átlagos jobb 17-es, vagy 19-es monitorral.

Az NFS szaggatásálól is úgy írsz, mintha mindenképp szaggatna. Holott az én éppenhogy csak átlagosnak számító gépemen (ABIT BH6, TuaCeleron 1.2, 384 mega SD, Gef4 Ti4200) is tökéletesen folyamatos 1024*768*32 fullban, sőt feljebb is nyugodtan mehetnék, mert még a régebbi procimmal, egy Cel600@750-el is simán ment.
    A mostani konfigon simán játszható minden más is, vagyis az se igaz, hogy 3-6 havonta fejleszteni kellene. Van ugyan egy eset, az 1024*768*32 kezd kimenni a gyakorlatból, egyre inkább magasabb felbontásokra térnek át a PC-sek. Ott már tényleg sűrűbben kell fejleszteni, dehát lejjebb lehet jönni simán 1600*1200-ról.

"Xbox nevezőn számolva, ami 700Mhz….tehát egy P4 1.6Ghz-en kétszer ilyen szépet…." - Itt is van egy kis tisztáznivaló. Nem igazán lehet csak a procik sebességéből számolni, hála a Windowsnak. Mert amíg az X-BOX-ban alig van feladata a procinak, addig a Windows alatt csak az OPrendszer 20+ taskot futtat egyszerre akkor is, ha semmit se csinálsz vele. Sokan fikázták is a 700-as procit az X-BOX-ban a megjelenése előtt, csak ők megfeletkeztek erről. Egyszerűen nem kell bele erősebb proci, és nem azért van benne ilyen, mert olcsó, hisz egy 1Ghz-s proci is csak minimálisan lökte volna meg az árát.
  • FREAK
    azt kell tudni róla, hogy fejlesztők túl rövid határidőre vállalták be, a kiadó meg piacra dobta az épp aktuális állapotban, gyakorlatilag alfa állapotban

kár érte
  • barret
    ugy néz ki,mintha ps1-re adnák ki...
  • mohus
    de nézzd meg ezt...ez komoly? vagy..nem térek magamhoz..benéztem máshova..

Az invictus új játéka Street Legal...PC?

ez mennyire új?...mit kell róla tudni?
  • mohus
    igen...ez már kikristályosodott az összes filozofikus reggelen..amikor a retyón szoktam ülni...