89387
PlayStation3
-
magyar ember 2 #1286 Ellenben te apakuro vagy. Mostmar te is kurod az apadat, vagy csak o hasznal teged kocsogjenek? -
magyar ember 2 #1285 Hulye vagy Gunman mint a segg, biztos az anyadtol orokolted! -
magyar ember 2 #1283 Azt ugye tudod, hogy amikor unregkent latod a nevemet, akkor a homoszexualis Gunman irogat a nevemben, nem en? Persze a 13 eves stilusabol biztos magadtol is raismertel, ezek ezt tanuljak otthon a ciganytelepen.
Gunman: te meg baszd szajba a jo edes kurva anyadat! (Apad meg teged!) Tanulj mar meg a sajat nevedben irogatni, te buzi kocsog! -
Cvd #1282 "a konzol már most lenyomja a pc-t 10 szer többen vesznek konzolt.." - ezt így nem lehet kijelenteni, merthogy nem tudod, mennyi PC-t adnak el mostanában (szerintem többet mint konzolt, de én se keresgéltem). Meg ha tudnánk is, hogy mennyi a PC eladás, az se jelentene sokat, mert egy részüket munkára veszik, talán soha nem fog játékot futtatni. Meg PC-ből nem kell mindig full gépet venni mint konzolból, elég fejleszteni, úgyhogy inkább pl. a játékokhoz kellő, újabb vkártyák eladásából lehetne következtetni. Aztán PC-re sokkal egyszerűbb warezolni is. Úgyhogy a PC-s meg a konzolos eladásokból szerintem nem lehet csak így következtetéseket levonni.
"és mindegyik leszarja a netes játékot, meg a stratégiát és a szimulátort.. " - csak HL szerverből fut kb 100ezer, és akkor még nem említettem más multiplayer cuccot. Ja tudok még egy adatot, az UT2003 demo-t pár nap alatt több mint 1millióan töltötték le (plusz akik lemezmellékletekről vagy haveroktól szedték, mert kevés hozzá a netjük), akkoriban érezhető is volt az egész neten, hogy lassabb volt minden, mert ez a teljes adatforgalom 10%-át tette ki abban a pár napban. Vagyis egyáltalán nem temetném a multiplayer dolgokat. A stratégiákkal ugyanez a helyzet, pont az a stílus az FPS-ek mellett, ami nagyon megy. Vagy konzolokra értetted a kijelentésedet? Tekintve a nehezebb irányítást, meg hogy nem is nagyon vannak ilyen progik konzolra, meg hogy egy csak konzolon játszó jó eséllyel soha nem is próbálta ezeket, igazad lehet, de volt idő, amikor a PC-sek se foglalkoztak ezekkel, mégis elterjedt. Konzolon SZVSZ nem fog, mert nem kapnak olyan lehetőséget, mint a PC-sek, vagyis egy darabig nem fognak olyan olcsón és könnyen netezni. A szimulátoroknál csak repcsiszimulátorokra gondoltál, vagy mindenre? Én pl. azért nem játszom autós progikkal, mert az élethű szimulátorokat szeretem, azokhoz meg kormány kellene, amit csak mostanában fogok venni. Aki vezet már pár éve, és szeret is vezetni, az nem arcade játékokkal próbálkozik, hanem jó szimulátorokkal, mert ott sokkal jobban kipróbálhatja, hogy mire képes.
"toca is full árkád lett stb" - féligazság, KONZOLON lett full arcade, PC-n még van esély, hogy jó szimulátor lesz. Ami nem lesz könnyű, mert ha jól tudom egy halom különböző autóversenystílust akarnak egy játékba foglalni, akkor meg mindegyiket külön kell vizsgálni, az meg sokkal több meló.
-
Cvd #1281 Ettől a stílustól még nem leszel okosabb, inkább ésszel fogalmaznál.
Az hülyeség, hogy játékok közben állnak a taskok. A DirectX hatalmas előnye az, hogy nem az OPrendszeren keresztül éri el a hardvert, hanem közvetlenül, emiatt gyorsabb. Viszont piszkosul nem állítja le a taskokat, én pl. szinte mindig töltök le ha megy a gép, így játékok közben is. Akkor szerinted le kellene állnia a letöltéseknek, hisz a taskok le vannak lőve nem? Azonkívül piszkosul nem csak az a pár task fut, amit a taskmanagerben látsz (apropó, a taskmanager is fut, nem kellene leállnia, ha igazad lenne?), hanem még egy halom rendszerösszetevő is, amit a taskmanagerben nem látsz, de vannak olyan progik, amik a teljes forgalmat monitorozzák, talán nézz meg egy olyat. -
Gábor #1280 Hihetetlen ez a gyűlölködő/anyázó stílus itt! Hogy lehet ilyen elfogultan véleményt alkotni vmiről? A vagdalkozó csak pcvel rendelkezőktől kérdezem: miért nem lehet értelmesen hozzászólni a témához? Miért kell vkinek konzol-köcsögnek vagy überlama majomnak lennie azért mert van konzolja? Az irigység szól ilyenkor belőletek vagy mi a fasz van veletek?!?! Olvasom már itt egy ideje ezt az undorító kommunikációt,amit itt vita néven végeztek, és mondhatom hogy a csak pcsekenek a legundorítóbb a hozzáállása az újhoz, vagy a máshoz! Kit érdekel,hogy hanyas proci van a gépben,vagy hogy hány kib* opcióból lehet élvezhetőre állítani a grafikát? Nektek ez a játékélmény? Amit itt konzolostársaim -igen, KONZOLKÖCSÖGMAJOMLÁMA,STB VAGYOK!!- próbálnak felvázolni, az az,hogy belefáradtak/tunk a folytonos állítgatásba, amit el kell végezni,ahhoz hogy játszhassunk! Nem tudom a konzolosok hogy vannak vele,de én személy szerint MEGUNTAM és BELEFÁRADTAM, SŐT KIÁBRÁNDULTAM a pcs játékiparból! Egyszerűen annyira kevés SZÁMOMRA minőségi játék jön ki,hogy neten és letöltésen kívül másra a gépet lassan fél éve nem használom -megelőzném a beszólást: nem, nem szeretem a platformereket, nem ezek hiánya miatt nem játszom pcn-. DE a ps2vel sem játszom sokat, mert ott is ugyanúgy sok szemét, jön,de ha jön vmi gyöngyszem, mondjuk ff10, az jó sokáig leköt,amire pcs játék jó ideje nem volt képes! Kicsit elkanyarodtam a lényegtől: mi kényszerít arra,hogy szemellenzővel és gyűlölettel nézzetek arra,aki egy rossz szót mer mondani, az überfasza, tápolható,megunhatatlan pcre?? Miért nem lehet elfogadni másnak az álláspontját? Itt van a realizmus-baszás: pcre realizmust két kategória tud produkálni, az egyik a repülő sim (engem hidegen hagy) és elméletben az autó sim (ez is). Az elsőről nem tudok nyilatkozni, a másodikban tudok, és a GT3mat verő szim pcn nem létezik. Flémet megelőzendő csak egy indokot mondok: a japán fejlszetők az ÖSSZES játékban szereplő kocsit elszállítatták Japánba,hogy számítógéppel MÉRJÉK ÉS MODELLEZZÉK viselkedését. Melyik pcs autó simnél csináltak valaha ilyet?
Ez most már tényleg hosszú lesz. A lényeg,hogy legyetek már csak egy picit nyitottabbak,jó? Ne ugorjatok már rögtön a másik torkának,mert elmondja,hogy miért ábrándult ki a pcjéből -minden konzolosnak van, hiszen akkor itt nem tudna vitatkozni,nemde?-! Sztem néhány megértőbb konzolos még egy demonstrációs multiba is belemenne,ha találna egy értelemesen vitatkozó recipienst itt a fórumon,aki szeretné megismerni a másik oldalt!
Hosszú volt,de remélem legalább egy minimális gondolkodásra azért rákésztet néhány flémert!
Gábor -
#1279 http://www.xboxcw.co.uk/specification.php ezt majd nézzétek meg és akkor ugasatok a felbontásokról!!
-
#1278 nesztek jobb grafika:
bocs a sok képért.. ez egy konzol gamez.. élőben 10 szer lenyűgözöbb!
nah mutass nekem egy ilyen szép gamezt..de annyit erről hogy pc-s star wars gamez fele ennyire néz ki jol és ha fullra teszed akkor top pc kell neki... -
#1277 öhh szerintem ő is ezt rta hogy apc grafja a jobb..miért buzizod le??
amugy meg engem buzizhatnál le mert szerintem nemjobb a pc grafja!! -
#1276 1) ez igy igaz
2)az a konzol már 3 szer többe kerül mint akonzol ééééésss milyen játék??? minden második konzolos gamez jobban néz ki mint a pc-s gamez
3)jobban konfigurálható? és ettől jobb lesz?:)konzolra is van kormány, joy, +stick meg minden
4)igen...de ez már nem tartozik a játékokhoz..már leírtam az elöbb
5)konzolon 8 az oprendszer...sőőőt xbox lesz az első konzol ami majd fagyni fog a pc-s beütéstől ( ha konzolon is lehet gamez hack és net akkor itt is elindul apecselgetés és skin változtatások meg modok stb..és ezzel eggyütt megjön az hogy majd fagyni fog tőle a gamez, ha nem raktad fel jol, vagy nem lett jol megcsinálva a mod,skin stb)
6)PÉNZ PÉNZ PÉNZ éés.. GC ben nem akarok sem alaplapot, sem hangkártyát cserélni..minek??
7)...
-
Edward2 #1275 1.aki igy beszél az ne vegye fel a magyar nick nevet mert elég sértö a többi magyarra nézve
2.ha annyira konzolos vagy akkor mit érdekel téged hogy milyen taskokat futtat a pc-s op??
3.te meg elvetemült konzol buzi vagy mert nem vezsed észre hogy a pc grafikája jobb -
#1274 jol élvezd ki mert egyre kevesebb van ott is.. amugy nem a realitástól jo egy gamez..sőt ahogy ti szoktátok mondani meg is ölheti a játékot..nézd meg ott van a Cs.. unrelisztikus szar.. és ott az inf... legrealisztikusabb és nemhogy negyed annyi, de kb 1%a játszik inf el...
megmutattam már csomo embernek itt az inf et.. vagy 2-3 nak..ezek képekek voltak leszedni megUt-t is feltenni és mit mondanak: KURVA NEHÉZ.. nekem már kurvára nem nehéz..de ez van.. nem minden a grafika, a fizika, a relisztika..tudod mint az autos gamezban...van egy auto és mutatja a sok csík miben milyen..gyorsulás, fékezés, végsebesség, kanyarodás..és nem azt kell választani ami hatalmasan veri gyorsulásban a többit de mást alig tud..hanem azt ami mindent tud , persze egyikben sem emelkedik ki.... ez a jo..persze élvezetes az a gamez/auto ami jobb valamiben mint a többi...
konzol gamezzal meg 10 percet tudsz játszani akkor ügyes vagy..biztos már elakadtál az első pálya első feladatánál... -
#1272 miért pc-n írják? mert egyszerűbb mint milliokért kifeleszteni cuccokat hozzá..azért.. amugy szerinted minek vannak fejlesztő gépek de okossrác -
#1271 DE TE SEGG NEM ARROL VAN SZÓ HOGY A KONZOL GAMEZ LENYOMJA A PC-S ALKALMAZÁSOKAT!! HANEM HOGY MELYIKRE VANNAK A JOBB GAMEK.. LEGALÁBB IS ERRŐL KÉNE SZÓLNIA!!!!bocs a segg miatt -
#1270 bazzeg de ezt mindíg leirni..esküszöm cisnálunk egy pc vs konzol FAQ ot és ha valami van csak a linket betesszük..
:
el lehet lenni egy konzollal és el lhet lenni egy pc vel... ha csak játék szintet nézzük akkor konzol sokkal jobb!!!mégha egymagában a GC nem is olyan király mint pc vel de egy ps2re már jön annyi gamez hogy egyfolyátban lehessen nyomni.. igaz nem midnegyik annyirajo gamez..de pc re sem havonta jönnek ki a best gamezok...
konzol pc egyszerre király...külön konzol..de a pc vel nemcsak játszani lehet...tehát ha valaki gépezni akar akkor of korsz ne vegyen konzolt..ha minde kettő akkor mindkettő..ha nincs elég pénz akkor minek gondolkozik? gépezni akar gépet vegyen..és ha csak szabadidejét akarja elütni a fáradt munka után játékkal akokr of korsz hoyg ne vegyen pc-t mert mire játékhoz jutna már mehet dolgozni..akkor konzol..ennyi... -
#1266 te is csak magyarázkodsz... a konzol már most lenyomja a pc-t 10 szer többen vesznek konzolt..és mindegyik leszarja a netes játékot, meg a stratégiát és a szimulátort.. és a szimulátorral is az a baj hogy már a cégek is szarnak rá... toca is full árkád lett stb...csak iylen kis cégek probálnak meg csinálni valamit.. mint LFS gamez vagy street legal..hogy néznek már ki meg milyen minőségűek???...amugy én szarok bele..nekem van pc-m én is játszom ezekkel..viszont konzolom is van..és azokkal is tudok játszani.. és el kell mondanom hogy meglepődnél te milyen király a konzol ha nem lenne benned konzol gyűlölet.. ez hülyén hangzik de:
te azért nem játszol konzollal mert gyülülöd..miért? biztos nem azért mert nem találtál rá jo gamezt..hanem mert full tudatlan vagy... és ha leülnál játszani akokr sem dicsérnéd mert csakazértis szar a konzol... mindegyikőtök ilyen....akinek meg van mind kettő milyen fura hogy királyul elvan..és nem anyáz és kétszer annyit tud játszani mint ti -
#1265 Ja!!10 éves szinten vagyunk!! Aha képzeld, hogy van pcénk és megvan a SL!!!!És jobban élvezek egy gt3 szintet mint egy street legál!!Stratégiába igazad van, de az onlineba már nem sokáig!! -
#1264 nekem ezt hiába? mé szerinted ki vagyok én? ne legyél már ekkora nagy ember!és egy játék és hw nem attol jo hogy mennyit kell szálmolnia egy játékban... -
#1261 értem.. a pc azért jo mert a street legal -ami amugy megafos.. majd talán jo lesz ha végre játéknak lehet nevezni-ban sokmindent számol a pc:))))) -
#1259 Ja kurva nehéz lehet!!Pl.:megyek az uton és felrepül a kocsi a picsába!!Ezt nehezen számolja ki!!:) -
#1258 ezeket a másik topicba:)Leáldozott ba!! -
#1255 Miből gondolod, hogy az közelebb áll az élethűséghez, ha egy játék jól néz ki? Semmi köze a jó grafika az élethűséghez. Szegény konzolodon bele halna, ha egy olyan komoly fizikát kéne kiszámítania, mint amilyen a Street Legalba van.
-
#1254 nincs mihez hozzászólni! -
#1252 mert itt nyomjátok azért... pedig ott kéne.. növelni a számokat -
#1251 oda már a kutya sem jár... -
#1250 ne itt veszekedjünk mán hanem a szoksásos topicunkban... -
#1249 elmult vasárnap -
#1248 aha aha...ZZZZZzzzzzzzZZZzzzzz Már lefujtuk a témát!! -
ZsirosKenyer #1247 TI IDIOTAK! az invictus új játéka azé ronda mer minden festékszemcsét számo la gép az autokon!! megnézném hogy konzolon mikor törik ennyire élethűen vmi! már bocs de a konzolos játékok szinte mindegyike arcade szart se ér tele vam effektel, nulla élethűség -
#1246 Ehh ez pont ugyan az?! Szóval ugyanazok a történetek vannak, hogy pl.:Felborul a kocsi bla.bla.!! -
#1245 AHA!!Én a 17.küldénél!! Egész jó rendőrel lenni de a forgalmat és az AI akkor is utálom!!Most vmi Jeepet szét kell törni!! -
#1244 a rendor 2-3. kuldijet nyomom... (ugy indul, hogy a rendorfonok es egy bunozo kihalgatasnal csapdabol elmond egy cimet, es te oda indulsz a rendorseg udvararol) -
#1243 Laza te hol tartasz a getawaybe? -
#1242 ha vegeznek vele valamikor.. :)
lattunk mar jobb allapotban levo jatekot is, amit a vegere jol elb@sztak.. :D -
#1241 "Ha olyasvalaki kritizál, aki kétségkívül többet mutatott fel eddig, attól elfogadom a kritikát"
ez attol fugg, hogy miben mered a 'felmutatott' dolgokat... (ugye nem az 'ujsagirasra' gondoltal:)
-
#1240 De mondjuk azzér van egér nem? Bár X-re én nem tom! De tényleg jobb a stratégia meg a fps pc!!Végülis a Medal of honor asszem psx volt!! Mennyit játszottam vele!!:) -
Balko #1239 HAt nekem van egy eleg durva pc-m meg most vettem egy xboxot is! Hat xboxon peldaul fps-t szinte lehetetlen iranyitani meg peldaul strategiat! VIszont a maszkalos gamek rendkivul jok consolokon! Van ami pc-n es van ami consolon jo!! -
#1238 B.U.É.K. ALL!!Na én most értem haza!!Na mit csináltatok milyen volt a buli?HÁny csajt nyomtatok meg? -
[Walaki]D`Lair #1237 Mit ittál? :DDDD -
Capone #1236 Azt bameg hogyha ujsagirokent akarsz majd dolgozni a kozeljovoben is akkor jobb ha neha halgasz es befogod a szadat..
ass-hole