89387
PlayStation3
  • magyar ember 2
    Kerdezd meg csocsot, o hozta elo.
  • barret
    regisztrált "wendég" nevében nem irogat senki.amig unreg voltam,velem is szórakoztak.azóta ilyen nem fordult elő.
  • ember
    na, ez a hozzászólás pl teljesen korrekt :))
    ugye nem vol nehéz? :DD
  • CSOCSO
    nekik ferrárijuk van:) a legjobb játék:) hova pc???
  • magyar ember 2
    Inkabb egy mas neveben irogato gerinctelen anyabaszo barmot kene innen kihagyni.
  • magyar ember 2
    Azoknak meg semmibol nem tart PCt venni, minek dobnak ki a penzuket konzolra?
  • ember
    egyetlen szót kellett volna kihagynod a hozzászólásodból, olyan nagy kérés?

az arcomból én is visszaveszek, a 'fenyegetés'-t veheted viccnek
  • magyar ember 2
    Neked nagy az arcod a monitor mogul, hat vegyel vissza belole!
  • magyar ember 2
    Ugy latszik megse olyan gyakran jarsz ide. Ezzel a kis 13 eves faszszopo Gunman pubival az 1ik konzol vs pc hir hozzaszolasainal talalkoztam, amint kifogyott az ervekbol (ez hamaer ment neki, mert nem volt olyanja) elkezdett a nevemben irogatni. Akkor regeltem be ezt a nevet, de ugy latszik szart se er a regisztracio (ez viszont mar az SG noob csapatat minositi).
  • ember
    csakhogy ez nem a polfórum úgyhogy vissza kéne venni kicsit
  • magyar ember 2
    De, ugy hivjak hogy Gunman.
  • magyar ember 2
    Ha ilyen nagy szajhos vagy, eljohetsz egy polforumos talalkara, csak ne csodalkozz ha megforgatom benned a kesemet az 1. probalkozasodnal.
  • magyar ember 2
    "szerintem meg inkabb te vagy az aki irogat a sajat neveben, azert hogy igy lejarassa a konzolosokat."
    Hat te meg 1szeruen hulye vagy ha el is hiszed amit irtal.

"ha regelve vagy senki nem tudna irogatni "magyar ember 2" neven, mert visszadobja a supergamez!!"
    Elvileg unregkent nem is tudnal regelt nevet hasznalni, igy mar kapasbol megcafoltad sajat magadat. Ezen meg nem gondolkodtal el? Amilyen suttyo ez a forum ellenorzes, el tudom kepzelni hogy egy +space vagy alt+255 is siman kepes atverni az ellenorzest. A keszitok helyeben nem lennek buszke ra hogy meg ilyen alap dolgot se voltak kepesek megoldani.
  • ember
    nana, nana!

antiszemita megnyilávnulásokat hanyagoljuk, mert egyszer találkozunk és kitépem a szíved...
  • magyar ember 2
    Az vagy zsido Gunman, az vagy. Meg estenkent a buzi apad homoszexualis kocsogje.
  • versio
    ne reménykedj , a ps3 odabasz de rendesen :)
  • CSOCSO
    most mindenből ki akarják hozni az ujjat...ennek nem lesz jo vége:(((
  • FREAK
    lol, tehát

PS3 = "áttervezett PlayStation 2" :D
  • ÁjjLe BoBBi

adok még ha kell :DD
  • ÁjjLe BoBBi
  • ÁjjLe BoBBi
  • CSOCSO
    néztem...
  • ember
    'csak a lényeg ott van hogy ha mindent realtime számol a gép ,árnyékokat , fényeket stb
    akkor 1-2 texturánál nem is kell több'

ennek annyiban mondanék ellent, hogy a pixelre számolt megvilágításhoz, specular highlighthoz, stbhez is külön pass kell, attól függetlenül hogy nem textúra layer. ha ezeket beleszámoljuk, nem elég 1-2 pass egy pixelre. ezek is többszörösére növelik a renderidőt pl egy ps2-n, ami nem tudja egyszerre kiszámolni
  • Laza
    ahhh, ne mar a Rouge Squadron-on vitaztok?!
    bazz, az meg egy N64-es jatek volt, amit atirtak PC-re...

minek hasonlitgatjatok a 2. reszhez?! :D
  • Alien!
    Csocso,ne szopd be......:

http://images.3dgamers.com/screenimages/games/unreal2/unreal2p9.jpg

baltaarcú barátunk kép linkje.....
  • CSOCSO
    hát még ez sem szebb!LOL.. bár nem mozgat ilyen hajokat de 20 szor ennyit igen..
  • CSOCSO
    ez nintendo 64en is szebb volt talán:)))
  • CSOCSO
    pfff hát minimum ugyan annyi nyugdíjas milliomos van!!! less meg egy ferrari talalkozot ( tudom nem ebből káne tanulságot szűrni) de a fél társaság őreg papa halál régi ferrárikkal
  • versio
    2003 az átalakított játékkonzolok éve?
    írta: Létai János, idő: 09:29

A The Hollywood Reporter magazin január 2-án megjelent cikke egy igen érdekes jóslatot tesz közzé Richard Dohertytől, aki rendszeresen elemzi a játékipar eseményeit. Szerinte az idén májusban Los Angelesben megrendezendő E3 szakmai kiállítás hatalmas meglepetéseket fog hozni a játékkonzolok háza tájáról.
    Doherty szerint egyértelmű, hogy a konkurenciaharcban le-lemaradozó Nintendónak lépnie kell valamit, ha nem akar a csődbement Sega sorsára jutni. Szerinte ez a változás a hordozható GameCube formájában fog megtestesülni, mely ha tudja tartani a jelenlegi grafikai szintet, és a felhasználó bárhová magával tudja vinni, akkor ezzel a cég ügyesen kilavírozhat a Microsofttal és Sonyval folytatott harcából.

A Sony és a Microsoft is a 2005-ös évre jelentette be következő generációs konzolját, a PlayStation 3-mat, illetve az Xbox Nextet, így -- Doherty szerint -- muszáj lesz kirukkolniuk valami újdonsággal az addig hátralévő idő alatt.

Véleménye szerint mindkét cég azt a megoldást fogja választani, amelyet a Sony már megtett a PlayStation One esetében. Nevezetesen, hogy néhány dolgot megváltoztatva egy kisebb és könnyebb konzolt készített ugyanazokkal a tulajdonságokkal, amelyek elődjét, a PlayStationt jellemezték. Azonban az alacsonyabb gyártási költségeknek köszönhetően az árat is lejjebb tudták vinni.

Egy kibelezett Xbox alaplapja

Egy esetleges könnyített Xbox esetében ez 129-149 dollár körül várható, míg az áttervezett PlayStation 2 ára akár 99 dolláros szintre is csökkenthető. Ezenkívül még azt is elképzelhetőnek tartja, hogy a Microsoft egy digitális videofelvevő egységet épít a konzoljába, és így hozza forgalomba a jelenlegi 199 dolláros áron.

Elemzésében még olvasható néhány gondolat a következő generációs konzolokról is, melyek egyértelműen a nappali meghódítására törnek majd. A különböző digitális képrögzítési technológiák mellett mindegyikben megtalálható lesz a hálózati kártya, melynek segítségségével az online játékon kívül az otthonról elérhető internetes lehetőségeket kívánják támogatni

• UNREG
    :))) van benne valami.. :))) különben is, ki az a gunman?? már járok ide egy ideje, de ilyennel hogy gunman még nem is találkoztam.
  • Cvd
    RAM: én nem is azt írtam, hogy a sebessége nőtt 10-szeresére, hanem azt, hogy a teljesítménye, amibe belejátszik a mennyiség is. Ráadásul a sebessége nem 2-szeres, hanem 6-10-szeresére nőtt, mert ugye a 133-as SD tudott kb. 800 mega/sec-et, a mostani nForce chipsetnél meg szinkronban hajtott DDR400-as modulok tudnak 6,4 giga/sec-et. És 4 éve még nem is nagyon volt 133-as memória, csak 66/100-as.

Proci: itt is sokkal közelebb vagyunk a 10-hez, mint a 3-4-hez, legalábbis játékok esetében, és most arról van szó. Ezt mondjuk nehezebb bemérni, ráadásul hirtelen nem találtam sem a slot1-es 400-as prociról (túl régi), se a HyperTreading-os 3.06-os P4-ről (túl új) rendes adatokat.

Videokártya: Itt simán megvan a 10-szeres növekedés, és akkor még nem is volt szó a támogatott effektekről.
  • magyar ember 2
    En is jokat rohogtem rajtad, bar kozel sem annyit mint tegnap.
  • Kou
    pff lol válasz kb ezt vártam na byby én mentem mert eleget röhögtem magyar ember 2-n
  • magyar ember 2
    Mirol masrol lenne szo? Rakd fel a gepedre, es szedd ki belole a kepeket, en most ezert nem allk neki modemmel letolteni a netrol a jatekot (mar nincs meg).
  • Kou
    na akkor mutass Rouge Squardon képejket fullon minden maxon, és szted full verzióból, mert ugye most arról van szó
  • magyar ember 2
    Te meg tudatlan idiota anyazo kiskocsog lamer.
  • Kou
    aha tények, szal 5 ééve tartott ott a PC mint ma egy konzol, te vagy egy hülye, lol vagy
  • magyar ember 2
    Ennek a barom Kounak meg azt hogy fogja mar fel a tenyeket.
  • Kou
    akkor látogass el LucasArts oldalára, onnan vannak a képek..
  • magyar ember 2
    "konzolnál 5 évente 70-100-szoros a gyorsulási arány"
    Ez az esti mese, vagy a gyerekmatine'?