89387
PlayStation3
-
magyar ember 2 #1662 Kerdezd meg csocsot, o hozta elo. -
#1661 regisztrált "wendég" nevében nem irogat senki.amig unreg voltam,velem is szórakoztak.azóta ilyen nem fordult elő. -
#1660 na, ez a hozzászólás pl teljesen korrekt :))
ugye nem vol nehéz? :DD -
#1659 nekik ferrárijuk van:) a legjobb játék:) hova pc??? -
magyar ember 2 #1658 Inkabb egy mas neveben irogato gerinctelen anyabaszo barmot kene innen kihagyni. -
magyar ember 2 #1657 Azoknak meg semmibol nem tart PCt venni, minek dobnak ki a penzuket konzolra? -
#1656 egyetlen szót kellett volna kihagynod a hozzászólásodból, olyan nagy kérés?
az arcomból én is visszaveszek, a 'fenyegetés'-t veheted viccnek -
magyar ember 2 #1655 Neked nagy az arcod a monitor mogul, hat vegyel vissza belole! -
magyar ember 2 #1654 Ugy latszik megse olyan gyakran jarsz ide. Ezzel a kis 13 eves faszszopo Gunman pubival az 1ik konzol vs pc hir hozzaszolasainal talalkoztam, amint kifogyott az ervekbol (ez hamaer ment neki, mert nem volt olyanja) elkezdett a nevemben irogatni. Akkor regeltem be ezt a nevet, de ugy latszik szart se er a regisztracio (ez viszont mar az SG noob csapatat minositi). -
#1653 csakhogy ez nem a polfórum úgyhogy vissza kéne venni kicsit -
magyar ember 2 #1652 De, ugy hivjak hogy Gunman. -
magyar ember 2 #1651 Ha ilyen nagy szajhos vagy, eljohetsz egy polforumos talalkara, csak ne csodalkozz ha megforgatom benned a kesemet az 1. probalkozasodnal. -
magyar ember 2 #1650 "szerintem meg inkabb te vagy az aki irogat a sajat neveben, azert hogy igy lejarassa a konzolosokat."
Hat te meg 1szeruen hulye vagy ha el is hiszed amit irtal.
"ha regelve vagy senki nem tudna irogatni "magyar ember 2" neven, mert visszadobja a supergamez!!"
Elvileg unregkent nem is tudnal regelt nevet hasznalni, igy mar kapasbol megcafoltad sajat magadat. Ezen meg nem gondolkodtal el? Amilyen suttyo ez a forum ellenorzes, el tudom kepzelni hogy egy +space vagy alt+255 is siman kepes atverni az ellenorzest. A keszitok helyeben nem lennek buszke ra hogy meg ilyen alap dolgot se voltak kepesek megoldani. -
#1649 nana, nana!
antiszemita megnyilávnulásokat hanyagoljuk, mert egyszer találkozunk és kitépem a szíved... -
magyar ember 2 #1648 Az vagy zsido Gunman, az vagy. Meg estenkent a buzi apad homoszexualis kocsogje. -
#1647 ne reménykedj , a ps3 odabasz de rendesen :)
-
#1646 most mindenből ki akarják hozni az ujjat...ennek nem lesz jo vége:((( -
#1645 lol, tehát
PS3 = "áttervezett PlayStation 2" :D -
adok még ha kell :DD -
#1643 -
#1642 -
#1641 néztem... -
#1640 'csak a lényeg ott van hogy ha mindent realtime számol a gép ,árnyékokat , fényeket stb
akkor 1-2 texturánál nem is kell több'
ennek annyiban mondanék ellent, hogy a pixelre számolt megvilágításhoz, specular highlighthoz, stbhez is külön pass kell, attól függetlenül hogy nem textúra layer. ha ezeket beleszámoljuk, nem elég 1-2 pass egy pixelre. ezek is többszörösére növelik a renderidőt pl egy ps2-n, ami nem tudja egyszerre kiszámolni -
#1639 ahhh, ne mar a Rouge Squadron-on vitaztok?!
bazz, az meg egy N64-es jatek volt, amit atirtak PC-re...
minek hasonlitgatjatok a 2. reszhez?! :D -
#1638 Csocso,ne szopd be......:
http://images.3dgamers.com/screenimages/games/unreal2/unreal2p9.jpg
baltaarcú barátunk kép linkje..... -
#1637 hát még ez sem szebb!LOL.. bár nem mozgat ilyen hajokat de 20 szor ennyit igen.. -
#1635 ez nintendo 64en is szebb volt talán:))) -
#1634 pfff hát minimum ugyan annyi nyugdíjas milliomos van!!! less meg egy ferrari talalkozot ( tudom nem ebből káne tanulságot szűrni) de a fél társaság őreg papa halál régi ferrárikkal -
#1633 2003 az átalakított játékkonzolok éve?
írta: Létai János, idő: 09:29
A The Hollywood Reporter magazin január 2-án megjelent cikke egy igen érdekes jóslatot tesz közzé Richard Dohertytől, aki rendszeresen elemzi a játékipar eseményeit. Szerinte az idén májusban Los Angelesben megrendezendő E3 szakmai kiállítás hatalmas meglepetéseket fog hozni a játékkonzolok háza tájáról.
Doherty szerint egyértelmű, hogy a konkurenciaharcban le-lemaradozó Nintendónak lépnie kell valamit, ha nem akar a csődbement Sega sorsára jutni. Szerinte ez a változás a hordozható GameCube formájában fog megtestesülni, mely ha tudja tartani a jelenlegi grafikai szintet, és a felhasználó bárhová magával tudja vinni, akkor ezzel a cég ügyesen kilavírozhat a Microsofttal és Sonyval folytatott harcából.
A Sony és a Microsoft is a 2005-ös évre jelentette be következő generációs konzolját, a PlayStation 3-mat, illetve az Xbox Nextet, így -- Doherty szerint -- muszáj lesz kirukkolniuk valami újdonsággal az addig hátralévő idő alatt.
Véleménye szerint mindkét cég azt a megoldást fogja választani, amelyet a Sony már megtett a PlayStation One esetében. Nevezetesen, hogy néhány dolgot megváltoztatva egy kisebb és könnyebb konzolt készített ugyanazokkal a tulajdonságokkal, amelyek elődjét, a PlayStationt jellemezték. Azonban az alacsonyabb gyártási költségeknek köszönhetően az árat is lejjebb tudták vinni.
Egy kibelezett Xbox alaplapja
Egy esetleges könnyített Xbox esetében ez 129-149 dollár körül várható, míg az áttervezett PlayStation 2 ára akár 99 dolláros szintre is csökkenthető. Ezenkívül még azt is elképzelhetőnek tartja, hogy a Microsoft egy digitális videofelvevő egységet épít a konzoljába, és így hozza forgalomba a jelenlegi 199 dolláros áron.
Elemzésében még olvasható néhány gondolat a következő generációs konzolokról is, melyek egyértelműen a nappali meghódítására törnek majd. A különböző digitális képrögzítési technológiák mellett mindegyikben megtalálható lesz a hálózati kártya, melynek segítségségével az online játékon kívül az otthonról elérhető internetes lehetőségeket kívánják támogatni
-
#1632 :))) van benne valami.. :))) különben is, ki az a gunman?? már járok ide egy ideje, de ilyennel hogy gunman még nem is találkoztam. -
Cvd #1627 RAM: én nem is azt írtam, hogy a sebessége nőtt 10-szeresére, hanem azt, hogy a teljesítménye, amibe belejátszik a mennyiség is. Ráadásul a sebessége nem 2-szeres, hanem 6-10-szeresére nőtt, mert ugye a 133-as SD tudott kb. 800 mega/sec-et, a mostani nForce chipsetnél meg szinkronban hajtott DDR400-as modulok tudnak 6,4 giga/sec-et. És 4 éve még nem is nagyon volt 133-as memória, csak 66/100-as.
Proci: itt is sokkal közelebb vagyunk a 10-hez, mint a 3-4-hez, legalábbis játékok esetében, és most arról van szó. Ezt mondjuk nehezebb bemérni, ráadásul hirtelen nem találtam sem a slot1-es 400-as prociról (túl régi), se a HyperTreading-os 3.06-os P4-ről (túl új) rendes adatokat.
Videokártya: Itt simán megvan a 10-szeres növekedés, és akkor még nem is volt szó a támogatott effektekről.
-
magyar ember 2 #1626 En is jokat rohogtem rajtad, bar kozel sem annyit mint tegnap. -
Kou #1625 pff lol válasz kb ezt vártam na byby én mentem mert eleget röhögtem magyar ember 2-n -
magyar ember 2 #1624 Mirol masrol lenne szo? Rakd fel a gepedre, es szedd ki belole a kepeket, en most ezert nem allk neki modemmel letolteni a netrol a jatekot (mar nincs meg). -
Kou #1623 na akkor mutass Rouge Squardon képejket fullon minden maxon, és szted full verzióból, mert ugye most arról van szó -
magyar ember 2 #1622 Te meg tudatlan idiota anyazo kiskocsog lamer. -
Kou #1621 aha tények, szal 5 ééve tartott ott a PC mint ma egy konzol, te vagy egy hülye, lol vagy -
magyar ember 2 #1620 Ennek a barom Kounak meg azt hogy fogja mar fel a tenyeket. -
Kou #1619 akkor látogass el LucasArts oldalára, onnan vannak a képek.. -
magyar ember 2 #1618 "konzolnál 5 évente 70-100-szoros a gyorsulási arány"
Ez az esti mese, vagy a gyerekmatine'?