89387
PlayStation3
-
magyar ember 2 #1709 "az előbbi hozzászólásod alapján igencsak jól tudsz vetíteni. :)"
Max filmet, de legalabb elmehetek mozigepesznek. :)
"Tudod mit te menj és játsz a voodoos szupergrafikáju rouge squadronnal addíg mi inkább ezzel a fostalicska verziójú gc-sel"
Annakidejen jaccottam is, mostanaban az ilyesmi nem tud lekotni. -
magyar ember 2 #1708 "itt a konzolosok között jópáran vannak, akik főállásban pc-vel foglalkoznak és többet értenek a pc-hez, mint az itteni szájhős "pc-sek"."
Megnyugodhatsz, ez nem te vagy, es nem is az ide nyilvanvalo baromsagokat irogato konzolos haverjaid. -
Jinchuu #1707 "A tenyeket. Meg hogy nem latsz a szemedtol. :)"
:))
"Konzolos szokashoz hiven te estel tulzasokba, en csak kijavitom azokat."
Oh, igazán sajnálom, te soha nem szoktál ilyen hibát elkövetni igaz? Pedig az előbbi hozzászólásod alapján igencsak jól tudsz vetíteni. :)
Tudod mit te menj és játsz a voodoos szupergrafikáju rouge squadronnal addíg mi inkább ezzel a fostalicska verziójú gc-sel. -
magyar ember 2 #1706 "csak magukat minősítik. főleg ha olyan stílusban teszik, mint magyarember és bobbi."
Legalabb kulturat hoztunk a csak anyazni es mas neveben irogatni kepes konzolosok koze. Ennek orulnod kene, es tanulni tolunk. -
magyar ember 2 #1705 "persze, hogy én is szeretném hogy olyan gfx-et tudjon a gépem, mint ez a rs2"
Akkor vegyel egy 5 eves PC-t! -
magyar ember 2 #1704 "Mit vállaljak be??"
A tenyeket. Meg hogy nem latsz a szemedtol. :)
"Hihetetlen vagy, ekkora napellenzős gyereket még nem láttam"
Dehogynem, a tukorben lathatsz minden nap.
"Igaz, te csak a rouge squadron-rol beszéltél, de ha már te túlzásokba eshetsz akkor én nem?"
Konzolos szokashoz hiven te estel tulzasokba, en csak kijavitom azokat.
"De tudod mi a legviccesebb? Nem az hogy ilyen hülyeségeket beszélsz, mert az még bocsánatos dolog, de te még komolyan is gondolod"
Ha ilyen jol latod a sajat problemadat, miert nem vagy kepes leszokni rola? Akkor talan akadna valaki aki esetleg komolyan venne teged, de igy ne is csodalkozz ha csak kirohogunk.
-
magyar ember 2 #1702 Minden normalis PCs a te es konzolos haverjaid hozzaerteset kerdojelezi meg, nem kell aggodnod.
"én láttam azt a sztárworszos játékot az 576 shopban, ha te most azt mondod hogy ennél szebb az 5 éves rs, akkor idióta vagy"
Hat akkor idiota vagy, nem banom, lehetsz az is. Foleg ha nem vagy kepes a csocso altal belinkelt kepeket meg megnezni se. De akkor meg mirol vitatkozol?
"de amikor megláttam a játékot, először azt hittem egy prerenderelt intró megy."
Termeszetes hogy egy gagyihoz szokott konzolosnak hihetetlen az a minoseg ami egy PCn van. -
Jinchuu #1701 "Te is latod, csak nem mered bevallani, mert eleg ego hogy 1 4 eves PCs jatek alazza a legujabb konzolodat."
Mit vállaljak be?? Te nem látsz a szemedtől?? Hihetetlen vagy, ekkora napellenzős gyereket még nem láttam.
"Ezt te allitod, ugyhogy mondd nyugodtan a sajat nevedben, nemkell a hatam mogew bujni! En a tenyeket allitottam, hogy a PCs rogue sqadron ugyanolyan grafikaju (vagy inkabb 1 kicsit jobb is, mert legalabb egy vudu1 szintu texturak vannak rajta), mint a csocso altal osszehasonlitaskent belinkelt konzols starwars jatek. Ebbol is indult ki a vita. Te magad is megnezheted, ha visszalapozol."
Igaz, te csak a rouge squadron-rol beszéltél, de ha már te túlzásokba eshetsz akkor én nem?
De tudod mi a legviccesebb? Nem az hogy ilyen hülyeségeket beszélsz, mert az még bocsánatos dolog, de te még komolyan is gondolod, hihtetlen, gondolod ezután bárkit is érdekelni fog mit hordasz majd össze? -
magyar ember 2 #1700 "Mi tudjuk hogy az egy 4 éves game, és valószínűleg te is látod a két játék közötti grafikai különbséget"
Te is latod, csak nem mered bevallani, mert eleg ego hogy 1 4 eves PCs jatek alazza a legujabb konzolodat.
" hanem magyar ember 2 győzd meg arról, hogy a régi rouge squadron nem ver minden mai konzolos gamet grafikában mint ahogy az ő állítja"
Ezt te allitod, ugyhogy mondd nyugodtan a sajat nevedben, nemkell a hatam mogew bujni! En a tenyeket allitottam, hogy a PCs rogue sqadron ugyanolyan grafikaju (vagy inkabb 1 kicsit jobb is, mert legalabb egy vudu1 szintu texturak vannak rajta), mint a csocso altal osszehasonlitaskent belinkelt konzols starwars jatek. Ebbol is indult ki a vita. Te magad is megnezheted, ha visszalapozol. -
magyar ember 2 #1699 Inkabb kerd szamon attol a faszarcu Gunmantol, vagy az nehezedre esik? Konzolosok anyazhatnak mas neveben, de a PCsek meg fel se haborodhatnak? Te normalis vagy? Nyulj mar magadhoz, ember! -
magyar ember 2 #1698 Ha egy fasz konzolos kiskocsog a nevemben irogat, ez a minimum, b+! -
Jinchuu #1696 Na végre valaki aki legalább pozitívan áll hozzá a konzol kérdéshez és nem próbál nagy pc-s lenni mint egyesek. -
Jinchuu #1694 Ezt már ugyse tudod lemosni magadról. :))))) -
Jinchuu #1690 Mi tudjuk hogy az egy 4 éves game, és valószínűleg te is látod a két játék közötti grafikai különbséget és valószínűleg te nem vagy annyira fanatikus pc imádó, hogy azt mond hogy a 4 éves game szebb mint a mostani GC folytatás.
Ne nekünk magyarázd hogy régi gamet mostanival nem jó összehasonlítani, hanem magyar ember 2 győzd meg arról, hogy a régi rouge squadron nem ver minden mai konzolos gamet grafikában mint ahogy az ő állítja, mert ha belátná akkor mi se hoztuk volna fel ezt. -
Cvd #1688 "levonhatod a következtetést,hogy mennyire nem tud a géped, olyan grafikát,olyan sebességgel futtatni..." - Na csak sikerült elfelejtened, hogy egy 4 éves PC-s játékot hasonlítasz egy mostani GC-shez.. Azonkívül ha ennyire ismered a Rouge Squadront, akkor emlékezned kellene arra, hogy mit hozott fel minden teszter hátrányaként (meg látszott is rajta rendesen) új korában. Segítek, a grafikát. Már akkor is sokkal szebbet csinálhattak volna, nem is beszélve a mostról. -
magyar ember 2 #1687 Neked mar jot tett? Ahogy elnezem nem, mivel ezuttal se tudtal felmutatni semmilyen ervet. -
magyar ember 2 #1686 Teged apuci szokott kivinni az elektoworldbe, de ne magadbol indulj ki, viszont ha mar ott vagy, nyugodtan osszeomolhatsz a szomoru felismerestol hogy a draga penzen vett konzolod bizony 1 rakas szar, alulrol surolja azt a lecet, amit egy PC 5 eve is lazan tulteljesitett. Nembaj, majd maskor koosabban vasarolsz, es PCt veszel. -
Kou #1685 hmm, érdekel a dolog:)
épp most néztem pár cuccot róla, na lehet berendelek majd 1et, de előbb sajna más dolgokat kell elintéznem:(
Köszi za infót -
#1684 ja szabványos, bárhol lehet venni hozzá
-
Kou #1683 flash kártya a szabvány flash kártyák? -
Kou #1682 mert az az elterjedtebb, meg a nagy név hogy nintendo, ezért kellenek a gp32-t kiadni nem csak koreán belűl! -
#1681 egy kis gyors összehasonlitás:
proci:
GBA: 16 mhz-es risc ARM
GP32: 60-180 mhz-es risc ARM
memoria:
GBA :32 kilobyte
GP32: 8 MB SDRAM
kijelzö:
GBA: 240*160* 32 ezer color
GP32: 320*240* 65 ezer color
a gp32 tud mp3-at , divx-et játszani, mig a gba semmi ilyesmit
a GBA kijelzöje szinte láthatatlan mig a gp32 kijelzöje sokkal jobban élvezhetö
a gp32 -re lassan kijön a gba emulator
ezek után valaki árulja el az emberek miért olyan hülyék hogy mégis a gba-t veszik jobban -
#1680 tetszik mi ? szerintem is nagyon jók...csak várni kell rájuk 2004-ig..:(( -
#1679 koreábol lehet rendelni, asszem most 35-40 ezer körül van
adnak hozzá egy 16 MB-os flash kártyát,de lehet venni hozzá 512Mbosat is
meg dnak hozzá usb kábelt amivel fel lehet tölteni rá mp3-at,divx-et,demot, játékot stb
lesz rá gba emulator is -
#1678 Erre egy megoldást látok...megkéred aput,hogy vigyen ki az Electroworld-be,és ott a gamma-osztályon kipróbálhatod GC-n a SW-t...Majd faarccal(belül összeomolva),levonhatod a következtetést,hogy mennyire nem tud a géped, olyan grafikát,olyan sebességgel futtatni... -
Kou #1677 gp32-t honnan és mennyiért szerezted? -
Kou #1676 te 1 nagyon okso ember lehetsz, menyj ki levegőzni, hidd el jót tenne neked! -
#1675 Szerintem meg mindenkinek az anyja valagát!! :)) -
magyar ember 2 #1674 De te hozakodtal elo a sztarvarszos szarjaiddal, meg be is linkeltel kepeket mind2bol, amirol tisztan laccik hogy a konzolod tart most ott, ahol 1 PC 5 eve. Illetve ott se. -
Cvd #1673 Abból sok jó nem sülne ki. Egyrészt ekkora ugrást nem jelent, SZVSZ maximum úgy 50%-kal bírna magasabb frekvenciát, viszont akkor nem ártana a magra hőátadó réteg mint az INTEL prociknál, ami nem olcsó, vagy rakni kell rá jó nagy aktív hűtést, ami meg szép helyet foglal, így jó eséllyel ugrik a méretcsökkentés. Aztán a VRAM on die, vagy bírná a tempót vagy nem. Plusz ott van a kevés és lassú főmemória, ami így már végképp megfogná az egészet. -
#1672 amugy a GP32 konzolt királyul lehet huzni. méghozzá szoftveresen
a gyári 60 mhz-röl simán fel lehet nyomni 180 mhz-ig hütés nélkül, ugy nagyon brutál hordozhato konzol lesz belöle, szarrá veri a GBA-t
divx-et játsza folyamatos 20 fps-el hanggal,ÁLLAT -
#1671 de arra is kiváncsi lennék az uj ps2-öket 13 micronon meddig lehetne felhuzni
mer 18 micronon ment 300mhz-en, 13-on 500-600 mhz-et ki kéne birnia -
#1670 arra én is:) -
#1669 portable GC:)) kiváncsi vagyok mit tudnak kihozni belőle... -
#1668 engem kérdezzen meg????????? ne kezd megint a tompulást!! nem is tudom ki mondta hogy a pc-s rogue szebb mint a GC-s!?!?!?! -
#1667 New Game Consoles
According to a report published by Yahoo, Microsoft and Sony would intend to leave this year Xbox 1.5 and PlayStation 2.5, the new versions of their current consoles with however the same technical capabilities.
Xbox 1.5 would be nevertheless smaller and less expensive to manufacture for Microsoft and thus at the price selling lower which could range between 123 Euros and 143 Euros.
PlayStation 2.5 would currently be also smaller and less expensive compared to the version on the market.
Nintendo envisages as for him to launch portable GameCube.
(Source: Yahoo)
a PS2-ot mar kb 2x 'atterveztek'.. pl most nemreg tertek at a 13 'mikronos' gyartasi technologiara (ha jol tudom a 39004-esben mar ilyen van:)
az Xen meg van mit zsugoritani (ha lattal mar X-et szetszedve, tudhatod:), bar ketlem, hogy ettol jobban fogyna 'keleten'.. :D -
#1666 hát ilyet még nem láttam! nagyon impressziv!huh ezek a képek iszonyat jók! -
magyar ember 2 #1665 Pedig megis. Nezd meg, ugyanaz a nev latszik, csak nincs elotte a reg. jel. -
#1664 na ne nevettes már... -
#1663 de elvileg ő sem írogathat a saját nevében (c) nélkül.
szal valaki mindenképp átbaszta a fórumot