89387
PlayStation3
-
magyar ember 2 #1750 En is azert tiltakoztam ellene. -
#1749 EZ elég hulladék és nagyon óvatosan számoltad még így is dolgot ! -
#1748 Ja, ha még aznap beszámíttatod észkombájn ! De gondolom nem azért vetted, hogy ne használd... -
Cvd #1747 Ja én most nem fejlesztésről írtam, hanem teljesen új gép vásárlásánól.:) Fejlesztés természetesen jóval olcsóbb. -
magyar ember 2 #1746 "csak van aki kicsit reálísabban látja a dolgokat"
Igen, ez en vagyok. :) -
Cvd #1745 Ha nap mint nap csinálnád, akkor tudnád hogy hülyeséget beszélsz. Én több helyet is tudok (pedig vidéken lakok), ahol beveszik a cuccot az új árának 75%-áért, az meg egy 46 nettós kártyánál ugye 35 ezer. Persze vannak helyek, ahol tényleg alig adnak érte, de nem kell odavinni és kész. -
Cvd #1744 Ugyanez sajnos a PC-nél hatványozottabban áll. :(( -
#1743 egér ,bill???Minek vazz?Nem új vásárlókról van szó.Azt kiis húzhatod. -
#1742 számold ki mennyi egy új gép!!!
Kb 130 és abból lejön 20e amit bevesznek!Még mindig olcsóbb mint ps2 megjelenéskor -
Cvd #1741 Össze lehet hozni 100-ból egy közepes gépet.. Ház, egér, billentyűzet, egyéb sallangok 15ezer, AMD XP proci 20ezer (merthogy semmi baj a teljesítményükkel, nem tudom miért akarod kizárni), 256 DDR 15ezer, winyó 20ezer, alaplap 10ezer, átlag videokártyára marad 20ezer (ez mondjuk egy ATI 7500, vagy gef4MX, ami bele is fér). Monitrot nem számolok, mert ugye a PS2-höz se számoljátok a TV árát. És ez az ár bruttó, de szinte mindenki hozzá tud jutni így-úgy áfa nélkül, mint ahogy SZVSZ a konzolosok nagy része se boltban vette a cuccot szabályosan.:)) -
#1740 Igen ezért adnak a 46eFT + ÁFA-s kártyáért, mondjuk 6eFt mikor beveszik, haggyámááá... A PC alkatrész biznisszel ne baszd fel az agyamat, mert eleget csinálom nap mint nap... -
#1739 Eredeti game ps2re 15ezer körül van.Ha meg nem vesztek eredetit akkor nincs eladás nemcsinálnak játékot és nem lesz ps3 :DDD -
Jinchuu #1737 Vagyis csináltak jobbat. :))) -
#1736 pl ugy hogy a régi szutykot beveszik és igy olcsóbb a cucc.Igy kb mindig ugyanannyiért lehet pc "fejleszteni"
Persze egyszer elkell kezdeni de utána olcsóbb mint egy 160e es konzol.És nem sdram nem gef mx :D -
#1735 mert a ps2 el van baszva, tul van bonyolitva
és 100 ember kell hogy megirjon rá egy értelmes programot
a gt3 jol meg van irva, de lehet nála jobbat irni
de a cégeknek nem éri meg hogy sok idöt szánjanak erre
máig nem értem mi szükség volt ilyen architecturára, mert elönye nem sok van csak 10 -szer nehezebb programozni mint bármit -
Jinchuu #1734 A GT3-nál még tényleg nem csináltam jobbat, mivel a programozók vették azt a nem kis fáradságot hogy egy igencsak optimalizált engint dobtak össze. A rally részét már sikerült überelni a GT3-nak (WRC2 pl.). A GT4 azért majd biztos odavág. :)
Pont ezt írtam én is, hogy sok fejlesztőt a gyors pénzszerzés érdekel csak, nem pedig az, hogy megmutassák hogy mire is képesek egy célhardware-el. -
Cvd #1733 Lefelejtettem a 100 után az ezret, de arra gondoltam. De ugye a PS2 se 100 dolcsi jelenleg, és arra még rájön a chipelés ugye? -
#1732 Gondoltam, a mi, akik itt vagyunk, vagyunk a játékosok, nemdebár ??! Voltam olyan kedves és ebbe beleértettem a PC-s kamarádokat is, mint potenciális konzol tulajokat (valahol el kell kezdeni ugye) ! -
#1731 Mellesleg megnézem 100alatt hogyan csinálsz ebből működő gépet (persze nem SDRAM, AMD és GF4MX ugye ?!!) -
#1730 akkor ugy mond hogy a játékosok.. -
#1729 Igyiót ! 100$ és nem 100.000HUF !!! Számojjjá ! -
Cvd #1728 Lehet ebben valami. Nem kötekedésképp mondom, csak megjegyzésnek, hogy a mai napig a GT3-nal takarózik minden PS2 tulaj, ami egyidős a konzollal. Halál komolyan kérdezem, azóta se sikerült jobbat csinálni? -
#1727 nekem ilyesmi van csak gef3ti -
#1726 Mármint mi, a játékosok, baze, miért kell rögtön rosszra gondolni ?!! -
Cvd #1725 Igaz, csak 2Ghz CPU+512MB ram+Gef4 is van a világon, ami meg 100 alatt van, és ugyanúgy odaver a PS2-nek. -
#1724 Jó akkor nyertetek..Nemtom miért ti.Engem nemigazán érdekel :)
Vitatkozhattok én nagyon jól elvagyok a pcvel+nettel.Ennél jobb nem is kéne. -
#1723 hát nemtom..sztem ronda paint szintű textúrák vannak..Az eső meg borzasztó -
#1722 Én meg végignyomtam az MGS2-t és párszor koppant az állam ! A végén meg tök hihetetlen, hogy újra lehet rendezni a jeleneteket a játékban, iszonyúan ütős :-))) ! -
#1721 Ja, most ha tényleg 99$ alá esik a PS2 mini verziója (akár a PS One), nagyon meg fognak futni az eladások (nem mintha eddig nem futna :-))) ÉS minél több gép, annál több gamma fogy (warez ide-, vagy oda), ergo annál többet kaszálnak a cégek, annál több és jobb gamma jön -> mi nyerünk csak ezzel is... -
#1720 Ugyanazért amiért valaki nyitott egy P6os topicot...:DD..hülyeség -
Jinchuu #1719 Gondolkozz már egy kicsit és ne beszélj ilyen "hülyeségeket".
Mivel fix a hardware azért idővel jobban ki tudják használni és mi lesz ennek a követezménye? Hát az, hogy egyszer szebb gamek jönnek ki, természetesen vannak olyan fejlesztők akik inkább a gyors pénzszerzés irányába mozognak és őket nem érdekli, hogy mennyire használják ki az adott hardware-t. -
#1718 pc= 3ghz-es cpu + 1 GB ram + 400 mhz-es gef5
ps2= 300mhz-es cpu + 32MB ram +150mhz-es GS
egyértelmü a pc jön ki gyöztesen
csakhogy a ps2 lassan 100 $ lesz , mig ez a pc kb 300 ezer ft
és akkor még a játékok messze nem használják ki ezt a pc-s konfigot, talán 2 év mulva
mit gondolsz mért nyitottam ps3 topicot:) -
#1717 Jóvan ennyit rólad bazz már kötexel...
Nézz meg egy metal g. s-ot...hát olyan gusztustalan texturákat én még nem láttam!
És én akkor láttam amikor megjelent!!! -
Jinchuu #1716 "Ezért xar a konzol kiadnak valamit és onnantól kezdve csak csúnyább gamek jönnek ki (viszonylag)"
Bárcsak meg se szólaltál volna!!!!! :( -
#1715 És akkor mi van?
Ezért xar a konzol kiadnak valamit és onnantól kezdve csak csúnyább gamek jönnek ki (viszonylag)
Ez benne van a dologban..
Pc meg "hetente" fejlődik...
szal akkor azon is vitatkozhatnánk hogy mikor hasonlítsuk össze.. -
#1714 3 éves márha ! -
#1713 Epeszu ember sem csak a PS2 minimum 2 eves. -
#1712 Azért kiváncsi lennék hogy egy mai legjobb pct és egy ps2t összehasonlítanánk milenne az eredmény...
Pc-n minden maxra állitva,felbontás stb..hát nemtom..:) nemhiszem hogy ps2 esélyes lenne. -
#1711 Atyaég ?!!! Ez azért durva volt, még viccnek is ! -
Jinchuu #1710 Kár hogy szegény h.é leírta hogy nem konzolos, csak van aki kicsit reálísabban látja a dolgokat, no mind1.