89387
PlayStation3
-
#4269 :DDD durva jo gamez lesz a regiek is jok voltak csak ott 2d lapok voltak a muksok -
#4268 bármit is raksz be ugyis azt mondják fos szutyok...pedig konzolon sincs szebb! lol
-
#4267 a második kép szép így messziről.) amugy jo ez.. csak a nagy tömeg a ledöbbentő...
Krinyo...max jobb fizikáju gamma..
nemhiszem hogy van olyan autos gamez amiben 200 auto van és még van concept rész is..és grfx ban sincs jobb... SAJNOS!!!!!!!!!!!... -
#4266 Csocso en elismerem ha valami tenyleg jo de itt nem nagyon lattam volna konzolost aki ilyet tett volna, tisztelet a kivetelnek.
Mindjart azzal jonnek hogy az arcok egyformak:DD -
#4265 gt3nál már van jobb..de én arra nem mondtam egy rossz szót se. -
#4264 Csocso ez tényleg nem full részletes, de iszonyat sok egység van bent egyszerre, és minden egyes kibaszott nyílvessző is meg van jelenítve, szóval tigris mindenképpen. -
-
#4262 igen az rs2 nél is valszeg van jobb meg a gt3 nál is:) de mindegy... hagyjuk abba.. -
#4261 Csak abba kötünk bele aminél van jobb.. -
#4260 Még mindig szebb mint amit te szúrtál be.
-
#4259 azt csinálom amit ti.. -
#4258 OLVASS MÁR vissza mondtam hogy király a sok ember a többi nulla!!!az utcso kép már igen komolyan néz ki..nem is kell sok textura atalajra ugysem látszik a sok katonátol:) -
#4257 Ez egyértelműen csak kötöszködés volt,semmi más -
#4256 várjál,ott hátul az uccsó dombon túl zöld a fa textúra :DDDDD -
#4255 ilyen hülyeséget!Ez egy stratégia kismillió 3d-s egységgel egyszerre a képen, nem 3d mark. -
#4254 Beláthatnád hogy jólesik kötöszködni!
És semmi esetre sem ismernél el 1etlen pcs játékot sem! -
#4253 Akkor látnod kell a különbséget!
homályos várfal de 10000 egység.---
"részletesebb" árnyék, de kb 200 egység és az egész egy nagy homály.
na melyik a jobb? -
#4252 ne ezeket Krinyo erre mondjanak valamit a kessen shotokkal:DDDDDDdd
-
#4251 mindegy leszarom majd a ps2ösök majd szarakodnak veletek -
#4250 ne feledd kivel beszélsz ( ugyértem nem egy droid konzolossal beszélsz) -
#4249 bazz Csocso itt 5-6000 katona van egyszerre a képernyőn!!! -
#4248 Most hasonlítsd össze!
-
#4247 Mond miért kellene egy stratégiának olyan részletesnek lennie mint egy fpsnek???
Nem érted hogy itt mi a lényeg??
Nem fogod fel?
Az a különbség hogy ott a várkő textúrája homályos,a konzolos gaméban pedig minden egy nagy összemosott homály...de persze abba nem lehet belekötni mert az ügye egy qrvajó konzol! -
#4246 jo a kessen de ne rohogtess a Total Warban 100x tobb egyseg van mozgasban -
#4245 értem pixelek..lesd meg már a talajt meg a legalson jobb oldalon a kőfalakat... -
#4244 találd, ki valyon miért jöttem én a texturával???? TALÁLD KI!!
pl kessen
mi a ronda? a talaj.. meg a legalsón, jobb oldalon a várnak a kövei.. a szürke/fehér...
csak az a szép benne hogy van 200 ember rajta.. a többi nulla.. n64 grafika -
#4243 ez meg olyan mintha paintel rajzolták volna...na ez a fos zöld textúra szted jobb?
Akkor te tényleg csak kötöszködni jársz ide!!! -
#4242 jaj ne röhögtess..
Kit érdekel az árnyék 10000 embernél???
itt meg jó ha van 5 pixeles,ronda,256színű egység -
-
#4240 nem tudom ki mondta hogy a pcsek lovagolnak a textúra minőségen...
Nemtom neked mi ronda ezen..
Mihez képest ronda?csak mondasz valamit hogy fikázhasd a pct..nincs is alapja a dumádnak.
Mi vudu2es grafika?
Egy stratégiához elég részletes!
Érdekes módon konzolra nincs szebb...szal ahhoz mérd!
-
#4239 jo szar gép de joval több poligon és van árnyék..
-
#4238 asszem a gamespoton találsz eleget....asszem evvel futott be a Ps2... -
#4237 erre gondoltam -
#4236 ember baromi randa az összes textura..és mondtam hogy állatul nézki a sok ember...tudom hogy nem fps te barom. .csak vudu2 szintu a grafx... -
#4235 sokat nem mondtál ezzel..mutass képet.
ingame képet! -
#4234 kessen 1 & 2 -
#4233 "Óriási ütközetek több, mint 10,000 3d-s mosönkepcsör egységgel, természtesen hiper sebességgel, nem úgy, mint a Medieval-ban.
Irányíthatunk teljes római légiókat, görög falanxokat, barbár hordákat és ezen kívül a kartágóiak, az egyiptomiak hadseregeit is, a saját speciális egységeikkel.
A kampány részben mindenki megtalálja a kedvenc játékmodját. A kezdők használhatnak helytartókat, aki intézi a települések adóztatását, a harci felkészítést stb., így aki akar koncentrálhat az ütközetekre.
Hatalmas ostromokra számíthatunk korabeli ostromgépekkel és tűzérséggel megtámogatva." -
#4232 konzolon ilyet soha nemlátsz mert a szutyok konzolod elsem bírná...
qrvaszép a játék és még ebbe is belekötsz...
-
#4231 miről beszélsz ember?
ez stratégia nem fps!
érted?
STRATÉGIA.
ennyi ember egy helyen és fikázod?
Mutass jobbat!!!
Ott van árnyék. -
#4230 van egy olyan érzésem hogy ez 2d-s game lesz
1 darab 3d -s alakot leszámol és abbol 10-et copyzik más helyekre