89388
PlayStation3
-
Na nekem is!! De minden jó azzon kivül..... -
.,!?
ismered? -
"Lehet hogy a chiped másfajta és amiatt van ez."
Nekem titanium!! Na de szerintem ez azzér van mert másolt dvd!! Ha meg piros háttér jön vagy a browser vagy a beállitások menü akkor csak ki kell kapcsolni a gépet!! Aztán be!! Ha akkor se akkor én megfogom ott hagyom egy 5percre(legalább a szemem is pihen) és ez ugy is akkor van ha cserélsz játékot!! Ja még vmi ezt nekem vki azzal magyarászta, hogy a csip felülír vmi memoriát és ezzér nem olvasa be ez így van vagy nem? -
Én értem mit mondasz ha arra gondolok!! Na nekem is szokta!! Beteszek mondjuk egy gamet(DVD-s másolt)és nem azt írja ki, hogy ps2 hanem nem is tom...hogy hívják ö ö kb. olyan mikor a tvben nincs adás hanem hangyás és ebbe bene vannnak színek nem?? -
Jinchuu #4314 Van benne chip, ja, de nekem még soha nem csinált olyat hogy a ps2 logo ne jönne be.
De ha mennek a gamek akkor minden ok nem? Lehet hogy a chiped másfajta és amiatt van ez. -
Jinchuu #4310 Igen ezen én is gondolkodtam egy kicsit. :))
De valószínűleg az a baja, hogy a ps2 logo nem jön be rendesen hanem valami krikszkraksz.
Mondjuk nekem olyat még soha nem csinált. :) -
cue #4309 Mi a szösz az a "vakarék" ? -
Jinchuu #4308 Akkor meg rosszul van összekötve a ps2 meg a tv, más baj nem lehet. -
Jinchuu #4306 Tehát a PS2 gamek nem mennek? Berakod a másolt gamet és kiírja hogy egy piros háttér előtt hogy ez nem ps2 lemez stb.?
Mi az hogy minden dvd-nek van hangja, videója? Ezzel mit akarsz kérdezni?
DVD filmnek persze hogy van hangja, videoja, mint ahogy a játék lemezeknek is. -
Jinchuu #4304 Ha egy kicsit pontosabban leírnád talán tudnánk segíteni. -
Jinchuu #4302 Lehetetlen, ez így tökéletes, ezt nem lehet elrontani, Konami azért nem arról híres, hogy elrontanak valamit is. :) -
Kou #4301 Csak ne csesszék el a Zoe2-t.:) -
Jinchuu #4300 Wow, láttátok az új Silent Hill 3 és ZoE2 videókat? Nagyon fasza lesz ez a 2 game, már alig várom rátehessem a kezem valamelyikre. Igaz SH3 még odébb van, de a ZoE2-t februárra ígérik ha minden igaz, remélem hogy nem fognak vele csúszni. :)) -
Hát ja, én se! :)
De biztos nem fog 4mb-al menni! :) -
Cvd #4297 Miért ne hinném el? Lehet hogy 4 megás kártyával visszakapcsol full 2d-be.:)) Egyébként meg nem nagyon érdekel, keveset játszok stratégiával. -
Kou #4296 Reggelt...
Látom megint nagy a vita...
Szal a TW szebb és jobb Kessennél..
Krinyo: oké hogy a kép homály a Kessenből, de itt nincs "printscreen"... ja és nem azért de TW rulez, Kessen meg rákos... -
És ezt te el is hiszed? :) -
magyar ember 2 #4294 Inkabb az anyadat dugjad, ugy ahogy apadat szoktad, te kis cigany Gunman! -
akkor miért dugdosod? -
Kou volt az vagy Unknow..nemtom melyik tette be a képeket aztán én rakosgattam.. eléggé vicces volt hja...és azért az rs2 nem olyan mint a gt3.. autok szépek és csummi.. az rs2 ben minden... amugy a gt3 ban is minden csak az autok tul szepek lettek:) -
grafilag mutass pls jobbat.. mert a 2dfákon kvűl a környezet is eléggé zoral.. háttérben sok fény, felhőkarcolok.. -
Vágom!! -
TW SITE -
nem, a TOTAL WAR egy sorozat
1. SHOGUN: TOTAL WAR
2. MEDIEVAL TOTAL WAR
és most jön a "3. ROME TOTAL WAR", meg a MEDIEVAL-hoz egy viking kiegészítő, asszem hunokkal együtt -
Ez medievil totalwar?? Vagy nem tom..... -
még mindig a háborús stratégiák istene:
TOTAL WAR
ezúttal az ókori Rómából :) -
Szerintem királyul nézzki az a középső kép!! Ennek mi a neve?? -
magyar ember 2 #4283 Igy szuletnek a nepmesek. Nem azt mondtam hogy jobb, hanem hogy a texturaja kb ugyanolyan minosegu. -
magyar ember 2 #4282 Meg jobban laccana a kulonbseg, ha a konzolos kep is ugyanakkora lenne mint a PCs. -
Cvd #4281 Ráadásul a készítők igérete szerint már egy 4 megás kártyán is menni fog. Persze nem ilyen grafikával, de manapság az utolsó ótvar szutyok se mukkan meg ilyen régi kártyán. -
:)) -
agyad:)) -
fucko #4278 LOL!Hat ez qrva jo poen volt!Rendesen odavert annak mikor aszondta ME2 hogy a regi Pc-s Rouge S. jobb mint a mostani gc-s.Kepes volt vmelyik idiota meg oda is bigyeszteni a kepet hogy össze lehessen hasonlitani:DDD -
kissé tájszólású a srác... :DD -
majdnem:) -
gt3ban az autók szépek azt ennyi..ezzel nem is vitatkozom -
...nincs jobb még PC-n.Jelen pillanatban ez van.
gondolom:) -
:)) ha ugy teljes egeszeben nezzuk a grafikat akkor nincs szebb PC-s autos jatek a piacon jelen pillanatban. -
ezt nyelvtanilag nemértem :DDD -
osszesegeben vesszuk a grafot szerintem nincs jobb meg PC jelen pillanatban ez van.