89388
PlayStation3
  • Adi
    Na nekem is!! De minden jó azzon kivül.....
  • ember
    .,!?

ismered?
  • Adi
    "Lehet hogy a chiped másfajta és amiatt van ez."
    Nekem titanium!! Na de szerintem ez azzér van mert másolt dvd!! Ha meg piros háttér jön vagy a browser vagy a beállitások menü akkor csak ki kell kapcsolni a gépet!! Aztán be!! Ha akkor se akkor én megfogom ott hagyom egy 5percre(legalább a szemem is pihen) és ez ugy is akkor van ha cserélsz játékot!! Ja még vmi ezt nekem vki azzal magyarászta, hogy a csip felülír vmi memoriát és ezzér nem olvasa be ez így van vagy nem?
  • Adi
    Én értem mit mondasz ha arra gondolok!! Na nekem is szokta!! Beteszek mondjuk egy gamet(DVD-s másolt)és nem azt írja ki, hogy ps2 hanem nem is tom...hogy hívják ö ö kb. olyan mikor a tvben nincs adás hanem hangyás és ebbe bene vannnak színek nem??
  • Jinchuu
    Van benne chip, ja, de nekem még soha nem csinált olyat hogy a ps2 logo ne jönne be.
    De ha mennek a gamek akkor minden ok nem? Lehet hogy a chiped másfajta és amiatt van ez.
  • Jinchuu
    Igen ezen én is gondolkodtam egy kicsit. :))
    De valószínűleg az a baja, hogy a ps2 logo nem jön be rendesen hanem valami krikszkraksz.
    Mondjuk nekem olyat még soha nem csinált. :)
  • cue
    Mi a szösz az a "vakarék" ?
  • Jinchuu
    Akkor meg rosszul van összekötve a ps2 meg a tv, más baj nem lehet.
  • Jinchuu
    Tehát a PS2 gamek nem mennek? Berakod a másolt gamet és kiírja hogy egy piros háttér előtt hogy ez nem ps2 lemez stb.?
    Mi az hogy minden dvd-nek van hangja, videója? Ezzel mit akarsz kérdezni?
    DVD filmnek persze hogy van hangja, videoja, mint ahogy a játék lemezeknek is.
  • Jinchuu
    Ha egy kicsit pontosabban leírnád talán tudnánk segíteni.
  • Jinchuu
    Lehetetlen, ez így tökéletes, ezt nem lehet elrontani, Konami azért nem arról híres, hogy elrontanak valamit is. :)
  • Kou
    Csak ne csesszék el a Zoe2-t.:)
  • Jinchuu
    Wow, láttátok az új Silent Hill 3 és ZoE2 videókat? Nagyon fasza lesz ez a 2 game, már alig várom rátehessem a kezem valamelyikre. Igaz SH3 még odébb van, de a ZoE2-t februárra ígérik ha minden igaz, remélem hogy nem fognak vele csúszni. :))
  • cloudff7
    Hát ja, én se! :)

De biztos nem fog 4mb-al menni! :)
  • Cvd
    Miért ne hinném el? Lehet hogy 4 megás kártyával visszakapcsol full 2d-be.:)) Egyébként meg nem nagyon érdekel, keveset játszok stratégiával.
  • Kou
    Reggelt...
    Látom megint nagy a vita...
    Szal a TW szebb és jobb Kessennél..
    Krinyo: oké hogy a kép homály a Kessenből, de itt nincs "printscreen"... ja és nem azért de TW rulez, Kessen meg rákos...
  • cloudff7
    És ezt te el is hiszed? :)
  • magyar ember 2
    Inkabb az anyadat dugjad, ugy ahogy apadat szoktad, te kis cigany Gunman!
  • CSOCSO
    akkor miért dugdosod?
  • CSOCSO
    Kou volt az vagy Unknow..nemtom melyik tette be a képeket aztán én rakosgattam.. eléggé vicces volt hja...és azért az rs2 nem olyan mint a gt3.. autok szépek és csummi.. az rs2 ben minden... amugy a gt3 ban is minden csak az autok tul szepek lettek:)
  • CSOCSO
    grafilag mutass pls jobbat.. mert a 2dfákon kvűl a környezet is eléggé zoral.. háttérben sok fény, felhőkarcolok..
  • Adi
    Vágom!!
  • FREAK
    TW SITE
  • FREAK
    nem, a TOTAL WAR egy sorozat

1. SHOGUN: TOTAL WAR
    2. MEDIEVAL TOTAL WAR

és most jön a "3. ROME TOTAL WAR", meg a MEDIEVAL-hoz egy viking kiegészítő, asszem hunokkal együtt
  • Adi
    Ez medievil totalwar?? Vagy nem tom.....
  • FREAK
    még mindig a háborús stratégiák istene:

TOTAL WAR

ezúttal az ókori Rómából :)
  • Adi
    Szerintem királyul nézzki az a középső kép!! Ennek mi a neve??
  • magyar ember 2
    Igy szuletnek a nepmesek. Nem azt mondtam hogy jobb, hanem hogy a texturaja kb ugyanolyan minosegu.
  • magyar ember 2
    Meg jobban laccana a kulonbseg, ha a konzolos kep is ugyanakkora lenne mint a PCs.
  • Cvd
    Ráadásul a készítők igérete szerint már egy 4 megás kártyán is menni fog. Persze nem ilyen grafikával, de manapság az utolsó ótvar szutyok se mukkan meg ilyen régi kártyán.
  • Krinyo
    :))
  • Jacek
    agyad:))
  • fucko
    LOL!Hat ez qrva jo poen volt!Rendesen odavert annak mikor aszondta ME2 hogy a regi Pc-s Rouge S. jobb mint a mostani gc-s.Kepes volt vmelyik idiota meg oda is bigyeszteni a kepet hogy össze lehessen hasonlitani:DDD
  • Krinyo
    kissé tájszólású a srác... :DD
  • Dynamic
    majdnem:)
  • Krinyo
    gt3ban az autók szépek azt ennyi..ezzel nem is vitatkozom
  • Dynamic
    ...nincs jobb még PC-n.Jelen pillanatban ez van.

gondolom:)
  • Jacek
    :)) ha ugy teljes egeszeben nezzuk a grafikat akkor nincs szebb PC-s autos jatek a piacon jelen pillanatban.
  • Krinyo
    ezt nyelvtanilag nemértem :DDD
  • Jacek
    osszesegeben vesszuk a grafot szerintem nincs jobb meg PC jelen pillanatban ez van.