89387
PlayStation3
  • Laza
    "Ezzel csak azt bizonyitottad be hogy milyen "'gerinctelen' vagy...". Amit a sajat haverodon nem kersz szamon, sot, meg helyesnek is tartod, azt az en haveromon mar lenne keped szamonkerni. Foleg hogy allitasoddal ellentetben nem o kezdte, csak beszallt egy koztem es vki kozt levo vitaba. Ennyit rolad, szanhatod is magadat."

te tenyleg ennyire BUTA vagy?!
    en nem a haverod megnyilvanulasat minositettem, ahenm a te primitiv ketszinusegedet...
    egyik nap tamadsz, masik nap eljatszol egy jelenetet... azthiszem a szovegbol is tisztan latszik, hogy magad ellen beszelsz... :D
  • Laza
    "De ezt mindig "elfelejtitek", erdekes mod mindig csak a PCnel tudjatok felhozni hatranynak. A konzolnal elony ha valami szar?"

megint altalnositasz... mondtam en ilyet?!
  • magyar ember 2
    Ezzel csak azt bizonyitottad be hogy milyen "'gerinctelen' vagy...". Amit a sajat haverodon nem kersz szamon, sot, meg helyesnek is tartod, azt az en haveromon mar lenne keped szamonkerni. Foleg hogy allitasoddal ellentetben nem o kezdte, csak beszallt egy koztem es vki kozt levo vitaba. Ennyit rolad, szanhatod is magadat.
  • magyar ember 2
    A lenyeg hogy dobhatod a kukaba. Miert nem az elejen ezzel kezded? :)
  • magyar ember 2
    Igy van. :)
  • magyar ember 2
    "latod bazze, amikor jatszod a hulyegyereket (jatszod?!), akkor vagy igazan nevetseges..."
    Ujabb onjellemzest hallhattunk toled - magadrol.
  • magyar ember 2
    De ezt mindig "elfelejtitek", erdekes mod mindig csak a PCnel tudjatok felhozni hatranynak. A konzolnal elony ha valami szar?
  • magyar ember 2
    Gunman cigany!

Mar megint ilyenkor kurja apad a seggedet, te meg kapaszkodsz a billentyuzetbe?
  • Laza
    ""ebben hol a 'teny'?! hol a bizonyitas?!"
    Ahol nalad. Ja, hogy olyanod nem volt? Akkor meg milyen alapon is problemazol?"

tessek, itt a bizonyitasa annak, hogy 'gerinctelen' vagy... :D (meg amelett sem allsz ki, amit te mondasz:)
    ME2 bort iszik, es vizet predikal... :DDDDD

""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""
    EN:
    azt nevezed "anyazasnak" '(fingilingi)'?! mikor nem is hozzad szolt?! es te "olyan" valaszt irtal ra?!
    erre csak annyit mondok, hogy en evek ota ismerem, es tudom hogy milyen ember... de beloled csak azt latom, ami itt "kijon"...

ME2:
    En is csak azt latom belole. Es amugy sem mentseg a primitivsegre hogy ismered. Vagy nalatok igen? Az ismeros anyazhat, az nem szamit annak, a masike meg igen? Ezt hogy gondolod?

ME2
    a primitiveket nyugodtan keresd csak a sajat (konzolos) oldaladon, mert ott vannak.

EN
    sztem mindenki csak a maga hozzaszolasaert felelos, es nem vetitem ki egy PCs "anyazasat" az osszes PCsre

ME2
    Az anyazogep haverjaid megteszik.

EN:
    ha nem tudod felmerni, hogy mi a kulonbseg egy "fingilingi" jelzo, es az allatalad szeretettel hasznalt "budos cigany, kuss, f@sz, stb" jelzok kozott, avagy nalad ezek egy kategoriaba tartoznak, a te dologod...
    de sztem van nemi arnyalat kozottuk...

ME2:
    Micsoda? Az hogy a haverod mondta, nem en? Ez nulla, nem indok. Tenyeket mondjal, ne elfogult erzelmeket!

majd masnap ME2 haverja a PCs jat. leal. topicban (Miarakez, kinek ezt a hozzaszolasat ki is toroltek)
    le"kocsog"oz valakit (es a kotekedest is o kezdi), erre ME2, mikor valaki letirpakozza a gyereket

ME2:
    Nem tirpak, nem primko, en ismerem szemelyesen, mellesleg semmi olyat nem irt amit torolni kene. Ennel mi 1000szer durvabban nyomjuk a PS3 topicban.
    """""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""

szanalmas vagy... :D
  • Laza
    csakhogy jelen esetben (es mindig), ha a PS2nek baja van, akkor az muszaki jellegu, nem szoftveres... tehat akkor minek a pecs... :)
  • Krinyo
    Csak aza különbség hogy erre nincs pecs...ezt egy módon oldhatod meg: KUKA! :DDD
  • Krinyo
    A 6 éves mikrónknak nincs annyi gondja mint egy ps2nek... :)
  • Laza
    latod bazze, amikor jatszod a hulyegyereket (jatszod?!), akkor vagy igazan nevetseges...

ugy beszelsz, mintha nem tudnad, hogy mirol van szo... nevetseges vagy, es szanalmas is egyben...
    teny kell?! megkapod...
  • Laza
    a mikrohullamu suto is el szokott romlani... :D
  • Krinyo
    És még a pcvel vannak gondok, mi? LOL :D
  • magyar ember 2
    "ebben hol a 'teny'?! hol a bizonyitas?!"
    Ahol nalad. Ja, hogy olyanod nem volt? Akkor meg milyen alapon is problemazol?
  • magyar ember 2
    Lenyeg hogy a konzollal sosincs problema...
    Mit fogtok hasznalni, ha mar a konzolhoz is erteni kell? :)
  • Laza
    Neztetek a Magellant?!

Volt benne egy riport a 'gyilkos jatekokrol' :)
    az Reiker koma is 'megszolalt' (Index forumosok, 576 olvasok ismerik).. :D

S nem is kerdeses, hogy csupa jobbnal jobb konzolos, s par PCs jatek volt az illusztracio... (pl DCs Sonic es Shenmue)

majd miutan jatekok 'brutalitasat' megallapitottak, felkomferaltak az esti filmet, a Capaembert... :D

csucs.. :DDD
  • Laza
    ez a kep nem tud folyamatosan futni?! mar nem is kell.. :DDDD
  • Laza
    szeretnem ezt latni folyamatos frammel...
  • Laza
    szolt ez ME2-nek (#4213)
  • Laza
    "Most hogy mondod, rolad beugrik."

ebben hol a 'teny'?! hol a bizonyitas?!
    mutass olyan hozzaszolast, ami ezt bizonyitja tollem... mert en rolad tudok...

nagyon szanalmas probalkozas.. :D
  • Jinchuu
    A .Hack gamet nézném már meg ps2-re, kíváncsi vagyok mit hoztak össze, mivel a sorozat nagyon ott van a toppon, remélem a game is, mert akkor az is kötelező. :)
  • Jinchuu
    Jaja, az nekem is nagyon bejött én is nemrég néztem végig. Bejön nekem ez a samurájos dolog, nemhiába van meg a kenshin is végig dvd-n. :)
  • Kou
    Hát, nekem annyira nem jött be, ami bejön az a Samurai Deeper Kyo, pár rész van meg de az valami isten
  • Jinchuu
    A witch hunter robin most a favorit, nekem nagyon bejön a sorozat, érdemes megnézni és szerencsére már kinnt van az összes rész. :)
  • Kou
    Én se néztem még meg, detto várom a többi részt:D
  • Jinchuu
    Ja, tudom hogy van sorozat, de azt még nem kezdtem el megnézni, majd ha kijön az összes rész. :))
    Hát ha tényleg jó az első rész akkor mihamarabb beszerzem. :))
  • Kou
    És müxött hozzá az MGS2 demó:)
  • Kou
    Az OVAn kívűl van egy sorozat is:)
    Első rész rOOOx második eredeti gamem volt:)
  • Jinchuu
    Én viszont még nem játszottam az első résszel, de valószínű, hogy beszerzem, hogy ismerjem az előzményeket, az anime OVA-t már láttam így az első game előzményét már ismerem. :))
  • Kou
    Hát, ez igaz, de azért addig nem mondok semmit míg a kezemben nincs:)
    Az első tészt vagy 100000000x vittem végig:)
  • Adi
    Nekem is van olyan!!
  • Adi
    Ja
  • Jinchuu
    Végülis olyan mind1, a lényeg hogy megy nem? A ps2 logo a legkevesebb.
  • cue
    Hát én utoljára ilyet C64-en láttam... :)

Mindenesetre a megoldás egyszerű -> nem kell chip! (bocs, muszály volt! ;D)
  • Jinchuu
    Nem hinném hogy azon múlik hogy hol iratsz, hiszen a gamekat a netről szedik az emberek, oda pedig a különböző csoportok rakják fel.
    Szerintem a chip teszi.
  • Adi
    Szerintem ez azzér van mert másolt dvd én egy haveromnál másoltattom.
  • Jinchuu
    Nekem is másolt dvd-im vannak, de még 1x nem jött be hogy a ps2 logo helyett valami más jelent volna meg.
  • Adi
    Na nekem is!! De minden jó azzon kivül.....