89387
PlayStation3
-
#4792 "Azert mert a draga konzol mellett neked csak arra fetja"
Nem arról van szó, hogy csak arra futja, hanem arról, hogy engem egyáltalán nem érdekelnek a pc-s játékok.
"Akkor meg ne sirankozzatok!"
Ezt honnan vetted, hogy siránkozom? Teljesen jól megvagyok a gépemmel.
"nezegesd az NWN texturait"
RPG != textura
Jo jatek != textura
Minek nézegessem? Nekem elég az a látvány, ami akkor fogad, amikor felrepülök Vice City fölé és belátom az egész várost.
"nektek csak a nyalatok csorog"
Ha így lenne, nem vettem volna konzolt.
-
Zsoltee_a_bator #4791 lol :) -
magyar ember 2 #4790 "Ez a melóhelyemen van, nyomikám, otthon meg gagyibb gépem van"
Azert mert a draga konzol mellett neked csak arra fetja, attol meg ne azt vedd alapul, faszfejkem! Ma ma van, es nem tegnapelott.
"És már megint úgy néz ki, hogy te akarod mindenáron a mai pécékhez hasonlítani a PS2-t"
A jelenben elunk, ha nem vetted volna eszre. Lemaradt a PS2? Le. Megmondtuk elore hogy ez lesz? Meg. Megis veritek ra a nyalatokat? Akkor meg ne sirankozzatok!
"egyébként meg megnézted már, hogy a P3/GF2-dön milyen framerate-et produkál egy GTA3 (effektek be, minden max-on, 640x480)?"
Mar par honapja itt foglalja a helyet a vinyon, de meg sosem ereztem kesztetest felinstallalni. Inkabb nezegesd az NWN texturait, aztan gondolkozzal azon hogy mar azok se fernenek bele a PS2d memoriajaba, nemhogy a tejes jatek, kirajzolni meg vegkepp nem tudna. Aztan gondolj arra hogy mi PCsek ezt is megtehetjuk, mig nektek csak a nyalatok csorog. -
#4789 Ahogy nezem a mai hereket lassan nem is kell a PC tulajoknak PS2t se vennie, mert mar annyira elorehaladott allapotban van az emu fejlesztese, hogy a Mortal Kombat Deadly Alliance-t sikeresen elinditottak.
"Amazing news the PCSX2 team have managed to get a screenshot of Mortal Kombat Deadly Alliance running loading screen only from what i can see.. "
-
Zsoltee_a_bator #4788 na azert speciel a gta3 kozismerten egy vicc konverzio teren, olyan nagy a hardverigenye. Mellesleg ps2 -n is akad neha az a jatek. -
Gábor #4787 "A konzolosok meg álltalában munkára,chatre,fórumra használják a pct vagy 1általán nemtudják kezelni!"
Nem veszem magamra a dolgot,ha nem általánosítasz! -
#4786 "A TNT2 nektek a high-end??????? Latod, ez itt a problema veletek."
Ez a melóhelyemen van, nyomikám, otthon meg gagyibb gépem van, de van pár ismerősöm, aki fejleszti a pécéjét, úgyhogy meg lehet nyugodni, láttam a legújabb pc-s játékokat mai gépen, és nem nyűgöztek le, nem azért, mert nem szép, hanem mert meg sem közelítik a jobb konzolos játékok hangulatát, egyedül az RPG-k tetszenek pc-n, de azért meg nem fogom fejleszteni a gépem, mikor a szöveges MUDok is adnak annyi élményt (ha valakinek van kedve Arctic MUD-ban játszani, jelezze nálam :)). És már megint úgy néz ki, hogy te akarod mindenáron a mai pécékhez hasonlítani a PS2-t, egyébként meg megnézted már, hogy a P3/GF2-dön milyen framerate-et produkál egy GTA3 (effektek be, minden max-on, 640x480)?
-
#4785 1 felsorolásból kivágtál egy részt..ennyi
És nem neked mondtam.Látsz ott olyat hogy gábor? -
Gábor #4784 Ebben még van realitás is,ha csak azt vesszük alapul,hogy a hwk fejlődnek, ha más nem is!:) -
Zozo76 #4783 Vagy: GC2/XBOX2 a PS2 gyilkos! -
#4782 úgy van, nyissunk egy topikot: gc2 - a pc gyilkos :)) -
#4781 GC2 RULEZ!:))) -
#4780 tudom és válaszoltam is, az eddigi kontaktom eltünt (lecsukták?), az új emberemnek pedig nincs .hack-je...:((( -
Kou #4779 email ment.. -
magyar ember 2 #4778 Te erre vered? A gyerekszoba hianya... -
magyar ember 2 #4777 A megfutamodast nyilvan mar jol ismered, amikor nagyot koppantok, sosem irtok ra semmi valaszt, inkabb mas kotozkodessel probalkoztok kikerulni. -
#4776 oké :))) -
#4775 nulla válasz.
én is játszottam valami rpg-vel pc-n, mittomén mi a címe, van 1 rakás ilyen hulladék pc-re.
ez fel is jogosíit engem arra, hogy minden játékot leszarozzak pc-re. -
Gábor #4774 Hagyd az ürgét a faszba! Én már életbe léptettem itt is a vele kapcsolatos megállapodásunkat! -
#4773 itt papol nekünk a gerincességről, de egy kérdés elől gyáván megfutamodik.... szánalmas!!! -
magyar ember 2 #4772 A faszom fogja 10szer ugyanazt ismetelgetni, inkabb olvasd el 1szer ott, ahol leirtam! Vmi autos szar volt, mittomen mi a cime, van 1 rakas ilyen hulladek konzolra. -
magyar ember 2 #4771 Nemnem, a mondat folytatasa: ... es minden unatkozo konzolos anyazogep idecsodul egymas faszat szopni, ha elkezdtek fle'melni. -
Gábor #4770 A remény hal meg utoljára....:) -
#4769 "Alig birod birod kerulgetni a hozzaszolasaikat"
inkább te kerülgeted a kérdésemet: mivel játszottál konzolon???
vazze, ezt már vagy tizedszer kérdezem, de válasz az nincs.... -
magyar ember 2 #4768 Kit erdekel az eladasod? A hasznalatrol volt szo, nem arrol hogy melyik platformra hanyan kenyszerulnek megvenni mert nem jutnak hozza warezban. -
magyar ember 2 #4767 Azert ne feledkezz meg idonkent magadon is rohogni, kulonben nem fogsz jol szorakozni. -
magyar ember 2 #4766 Amit nem en mondtam, azt nyilvan letagadni se lehet. Ez a te szokaso elferditett fantaziad. -
Ramza #4765 "1. Nem veszed eszre hogy vannak? Alig birod birod kerulgetni a hozzaszolasaikat."
Vazze, ezn fogok röhögni hazafelé :DDDDDDDDDDDDD -
magyar ember 2 #4764 Latom elfogytak a nemletezo erveid. Mondjuk en ezt mar az elejen is eszrevettem. Konzolosoknal az ilyesmi sosem volt divat. -
magyar ember 2 #4763 "nem veszed észre, hogy nincsenek "segítőid""
1. Nem veszed eszre hogy vannak? Alig birod birod kerulgetni a hozzaszolasaikat.
2. Meg ha igy is lenne, akkor is kit erdekel?
"mert lassan mindenki előtt hülyét csinálsz magadból"
Csak beloletek. bar azt nelkulem is megoldjatok, nekem mar csak rohogni kell rajtatok. :) -
Gábor #4762 Na most hagyom abba a vitát! Vmi oltári nagy baromsággal kell megint előálljál,hogy ideírjak újra!
Uff im off! -
#4761 mi van, letagadod??? -
Gábor #4760 A warez hol mutatkozik meg az eladásokban??????? -
#4759 miért nem igaz?? akkor add meg annak a konzoljátéknak a címét, amivel játszottál, dél óta ezt várom, hiába!! -
magyar ember 2 #4758 Majdnem jo, csak nem ez nem szerintem, hanem szerinted. Ne adj olyasmit a szamba, amit sosem mondtam! -
Ramza #4757 a mondat folytatása: ...és már a kizárólag "pc-s" többség is szomorúan és csöndben áll arrébb, ha elkezdesz ámokfutni. -
#4756 akkor összegzem:
magyarember szerint a shanmue egy szánalmas hulladék
az rs2 egy ronda szar
a gt3 csúnya és szaggat
az mgs2 egy voodoo1 grafika
az összes konzolos elvakult hülye és soha nem látott még pc-s játékot
magyarember, szerinted ez normális és te cseppet sem vagy elfogult?? -
magyar ember 2 #4755 Multiplatform? bazz, en is olyan vagyok, van mobiltelefonom is. :-))) -
Ramza #4754 De azert vannak segitoim
Részemről az utolsó hozzászólás a témához:
nem veszed észre, hogy nincsenek "segítőid" beszélő-nevű miarákez barátodon kívül, mert lassan mindenki előtt hülyét csinálsz magadból??? -
#4753 "Nem kellett utananaznem, meg anno a "PCs jatekok..." topicban volt rola par kep. Mar ranezesre 1 igenytelen szar, isten ments hogy ilyennel beszennyezzem a vinyomat, megha lenne is PCre."
VVvvvváááááááááááááááá!!!!!!!!!!!