89387
PlayStation3
  • magyar ember 2
    Biztos azon is jo, de nem ezen ment a vita.
  • magyar ember 2
    Naja, ez is azt bizonyitja hogy nem kotelezo esz nelkul rohanni a legujabb cuccokert a boltba. Viszont nem kell csodalkozni rajta ha egy halal regi szaron (nekem is volt ilyen) nem megy a legujabb jatek. Az a baj, hogy a legtobb konzolos ilyen kukabol elohuzott konfigok alapjan alkot velemenyt egy mai PCrol, mikor semmi koze hozza.
  • duc
    NFS6-hoz meg ott a PS2.
  • magyar ember 2
    En inkabb a baratnoket gyujtom, de azert nem itellek el. :)
  • duc
    Mindamellett egy 5 éves TNT2-vel jól végig Counter-Strikeoltam a szombatot... nincs azzal a kártyával semmi baj, UT meg CS jól megy rajta.
  • magyar ember 2
    Van rola papirod, vagy mitol vagy olyan biztos benne?
  • magyar ember 2
    Kit erdekel az az igenytelen szar?
  • Ramza
    A beképzeltségről talán a pszichológusoddal kellene beszélned.
    Pc-s játékkal pedig talán egy kicsit többet foglalkozom mint te
  • cloudff7
    Mi a bánat van már megint itt?
  • magyar ember 2
    Mivel jaccotok ti konzolosok? Ma is egy 5 eves TNT2-vel akart vki NFS6-ot futtatni, aztan meg csodalkozott hogy akadozik. Ennyit a ti "komoly" PCs ismereteitekrol... Azt se tudjatok hol kell bekapcsolni, de veritek a nyalatokat, hogy ti persze ahoz is ertetek. Akkor miert mindig az ellenkezoje derul ki? Nyilvan nem veletlensegbol. Nem kell itt arcoskodni, nincs mier!
  • Krinyo
    Nekem csak a gt3 tetszett.A többi game sztem ronda volt és engem nem kötöttek le.
    De nem mondom hogy nincs jó game psre.
    Viszont az ide író konzolosok többsége elfogult!
    Ide jön és elkezdi lökni a sok faszságot hogy a pc ilyen szar meg olyan szar..meg hogy nincs jövője,nincsenek játékok rá..stb.
    Érdekes módon most kezd ömleni a sok jó game pcre.
    Tudom hogy nektem a graf a minden de nekem pl a sudden strike is egy jó játék mert qrvajó hangulata van..
    Jön ezerszámra mmorpg,fps,simulator,stb..és akkor annyival elintézitek hogy: szar.

• aabyssx
    OFF

Vannak barátaid?
  • magyar ember 2
    "Amíg nem tudod mi az a Shenmue, addig a te neved KUSS ebben a témában!"
    Lattam mar azt a szart, ugyhogy befoghatod a pofadat, te bekepzelt KOCSOG!

"Majd ha egyszer eltöltesz"..."egy kis időt"
    ... a PCs jatekokkal, akkor ugathatsz, addig pedig: Labhoz! Fexik!

"Bazzeg, de őszintén, hogy a rákba lehet olyasmiről negatív véleményt alkotni, amit nemhogy nem láttál, nem tapasztaltál még, de egyáltalán: még elképzelésed sincs, hogy miről lehet szó??? Ki a faszom vagy te, hogy mindent lefikázz, amiről fogalmad sincs?"
    Ezt kerdezem toletek 1 folytaban. Most jutottal el odaig hogy el tudtad olvasni a kerdest?
  • duc
    És annyira szar volt?
  • Ramza
    Hát ezaz! Én szeretném azt hinni, hogy játékos vagyok. A pc-s vs. konzolos világháborúhoz semmi közöm. Kinőttem már az ahás-depeses kategorizálásokból.
  • magyar ember 2
    "A sok konzolos ugy fikázza a pcs gamezokat hogy 1et sem látott közülük!!"
    Ez igy van. A komolyan eloadott, de mesebe illo vicceikbol ez 1ertelmuen kiderult.
  • Krinyo
    mit jelent a pc-s?...
  • aabyssx
    "Ez nalam, meg a legtobb embernel a hulladek kategoriaba tartozik."

Lehulladékoztad a Shenmue-t.

...fú, vazee', ezt a mértékű ***-t már minősíteni sem tudom.

(BTW mit keresek már megint itt?!?)
  • Ramza
    Egészen pontosan mit jelent az, hogy "konzolos"?
    Erre mindig kiváncsi voltam.
  • Krinyo
    te ezt honnan TUDOD?
    Mert én pl elég sokat játszottam ps2-n.
    Sőt még segám is volt.
    A konzolosok meg álltalában munkára,chatre,fórumra használják a pct vagy 1általán nemtudják kezelni!
  • Ramza
    Elnézést mindenkitől, szerintem másfél év alatt még nem keltem ki magamból ennyire a fórumon.
    De van egy határ, amit már nem lehet tűrni. A konkrét példáról: szerintem nincs a világon olyan szakújság (én legalábbis nem láttam), ami 95% alá értékelte anno a dreamcastos Shenmue-t. De ők nyilván mind igénytelen faszok, akik csak a hányadékot szeretik.
  • duc
    A konzolosok pc-znek is. A pc-sek nem konzoloznak. EZ TÉNY. Nem érv, vagy fikázás, TÉNY. El lehet gondolkodni a véleményalkotásról.
  • Krinyo
    Pc
    "Megjelentek a legfrissebb képek a Dragon Empires-ből, mely egy fantasy MMORPG lesz. A képeken a tájat láthatjuk, mely egészen életszerűre sikerült. A tengerparti rész akár lehetne egy valós hely is."
    A sok konzolos ugy fikázza a pcs gamezokat hogy 1et sem látott közülük!!
  • Amiga
    Tényleg rossz nézni, ami itt folyik. Mi a rák van? Konzol-PC vita? Mér' nem játszotok inkább?
  • Ramza
    Amíg nem tudod mi az a Shenmue, addig a te neved KUSS ebben a témában! Majd ha egyszer eltöltesz vele egy kis időt, akkor beleugathatsz a témába. Addig kussolj ha nem tudsz okosat mondani.

Bazzeg, de őszintén, hogy a rákba lehet olyasmiről negatív véleményt alkotni, amit nemhogy nem láttál, nem tapasztaltál még, de egyáltalán: még elképzelésed sincs, hogy miről lehet szó??? Ki a faszom vagy te, hogy mindent lefikázz, amiről fogalmad sincs?
  • magyar ember 2
    Ahogy igy elnezem a lamer beszolasaidat, meg a hulladek kategoria minimumszintjet se ered el, inkabb egy lefolyoba ontott okadekkal kevert fosa's vagy. Sajnallak is teged komolyan.
  • magyar ember 2
    Ha en nem en lennek, akkor azt irnam hogy meg az is jobb nalad, de mivel en en vagyok, ugyanezt irom.
  • Oldern the 1st
    Én viszont én vagyok és télleg hulladék kategóriába tarozol, és ezt már pár topikban(pc-s játékoknak leáldozott!) be is bizonyítottad! Sajnálhatod magad. komolyan.
  • Ramza
    Ha én nem én lennék, akkor azt írnám, hogy te nálam és a legtöbb embernél a hulladék kategóriába tartozol. De mivel én én vagyok, ezért nem írom.
  • magyar ember 2
    "basszus te tényleg ilyen hülye vagy???"
    Elhiszem hogy az vagy. Ha te mondod...

"akkor jáccál az "igényes" európai játékokkal"
    azt is teszem.

"a minőség az nekem és sokaknak a Shenmue(SEGA) FinalFantasy(SQUARE) ResidentEvil(CAPCOM)"
    Ez nalam, meg a legtobb embernel a hulladek kategoriaba tartozik.

"mondanom semm kell ezek mind JAPÁN cégek."
    Mar ez onmagaban garancia az igenytelensegre.

"SZvsz egyetlen jó fejlesztő csapat van pc-re, a Blizzard"
    Maradjunk annyiban hogy animacioban a legjobbak. Jatekot sokan tudnak jobbat csinalni.
  • Oldern the 1st
    sorry SC:Ghost nem "van" hanem lesz :)
  • Oldern the 1st
    "Azert olyan szar. Hanyas manga es egyeb szirszarok. Ez PCn meg sharewarenek is gyenge, meg szerencse hogy mi csak minosegi jatekokat kapunk a fejlesztoktol." basszus te tényleg ilyen hülye vagy??? jézus... akkor jáccál az "igényes" európai játékokkal... ilyen hülyeséget, a minőség az nekem és sokaknak a Shenmue(SEGA) FinalFantasy(SQUARE) ResidentEvil(CAPCOM) mondanom semm kell ezek mind JAPÁN cégek. SZvsz egyetlen jó fejlesztő csapat van pc-re, a Blizzard(szerencse hogy már a Starcraft:Ghost is csak konzolokon van :))
  • magyar ember 2
    "Sajnos azonban a pc a HL óta nem tud a gép elé szögezni!"
    Teged. Minket meg igen.

Vannak jo NWN single modulok is, erdemes az nwvault.igon.com-on szetnezni. Rengeteg van, en mar vagy 140et leszedtem.
  • magyar ember 2
    Az FSAA is osszemossa a kepet, mint a tv. Hasznalni is csak ott van ertelme, ahol a tv kep is "elonyosebb". 1 kep vagy folyamatosabb es reszletszegenyebb, vagy pixelesebb, es reszletgazdagabb (ugyanazon a felbontason). Mindig azt kell alkalmazni, amelyik jobban megfelel a jatekra. Pl. egy strategia, aminel tele van a kepernyo 1000nyi kulonbozo 1seggel, ott nem lehet homalyos a kep, mert akkor nem laccik belole semmi.
  • Gábor
    "tavolrol sem olyan szegenyes a kinalat mint azt szeretned hinni"
    Komolyan ennyire hülyének nézel,hogy magam ellen drukkolok? Mivel van ps2őm és pcm IS, ezért csak örülhetnék,hogy a kettő gép együttes játékállománya majd elszórakoztat a végtelenségig! Sajnos azonban a pc a HL óta nem tud a gép elé szögezni! Utolsó igazán belevaló RTS számomra a red alert 1 volt! FPS kapcsán a NOLF2 lefoglalt egy ideig, oszt' kész!Sportban és autókban/motorokban/repülőkben nem vagyok érdekelt! RPGben pedig az NWN offlány üzemmódban csalódás volt,az onlineról nem tudok nyilatkozni, viszont elhiszem neked,hogy jó móka!
  • magyar ember 2
    "MOHAA határozottan csúnya volt, az ellenséges intelligencia kegyetlenül scriptelt."
    Nem is egy mai program, de utoljara ezzel jaccottam. Pl. most hallottam errol a Splinter Cellrol is, de mivel nincs meg (azt se tudom kijott-e mar), igy arrol nem is tudok mit mondani.

"A maradék még nem jelent meg (habár jó lenne), ill öreg."
    Nem sok jatekkal jaccom, ez van. :) A LOTR3 grafikaja pl olyan szintu lesz mint a WC3, de a lenyeg nemis ebben van, hanem a jatek osszetettsegeben.

"Az idei pc termés pedig elég ratyi volt a ps2sel ellentétben!"
    Nekem eleg ha 1 NWN kijon, elvagyok vele joideig (foleg hogy kb 2000 modult irtak hozza, amelyek esetenkent regebbi teljes jatekok atiratai, pl. Wizardry1, Ultima4, Eye of the Beholder, Pool of Radiance, stb. modul is van). Az ujrajatszhatosag gyakorlatilag vegtelen, mindig mas es mas elmenyt nyujt. Aztan volt meg 1 rakas jo jatek tavaly, pl. WC3, tavolrol sem olyan szegenyes a kinalat mint azt szeretned hinni, eleg csak megnezni az isonewson a mult evet.
  • Gábor
    A játékélmény tényleg nem lesz jobb, ez hót ziher!
  • Neme.
    Most nem írtál semmi újat, tudom, hogy mi a különbség tv és monitor közt. Lejjebb írtam is, hogy régebben monitort használtam a PS2-höz, aminek tűéles volt a képe. Csendben megjegyzem, hogy egy 4xFSAA-tól, amit egy *mai* kártya tud, a híreszteléssel ellentétben nem lesz jobb egy játék.
  • UNREG
    me2, még mindig nem válaszoltál a #4648-ra!!
    nagyon kerülöd ezt a kérdést, nem véletlenül!!
  • magyar ember 2
    Tv tuner kartyam van, azon nezem, felfogtad? Ugyanazt a tv jelet kapja a antennabemeneten, mint amit egy mezei tv.