89387
PlayStation3
-
magyar ember 2 #4630 Ugyanez mint most. -
magyar ember 2 #4629 Akarcsak a tied. -
magyar ember 2 #4628 Ebbol is laccik mennyire nem ertesz hozza. Te kevered a szezont a fazonnal. Poligonszamban valoban tobbet tudott kezelni, mint egy akkori TNT2, GF1 kartya, de texturaminosegben meg most sem eri el azt a szintet, pedig az nem ma volt. PC-s etxturakkal a 10edet nem biran produkalni a PS2. Memoria meg ugye szinte nincs is benne, csak egy mai videokartyaban 4szer annyi van. Arrol nem is beszelve, hogy A PCs jatekokat te 1600*1200, vagy 1024*768-ban nezed, mig a konzolos jatekot kb 640*480-ban, tehat mar onmagaban a felbontas miatt nagyobb teljesitmenyunek kell lennie a PCnek hogy ugyanugy fusson.
1szoval tv-hez eleg a PS2, mert arra nem kell nagy teljesitmeny, minosegi jatekokhoz PC valo. -
#4627 "Azert olyan szar. Hanyas manga es egyeb szirszarok."
Ez csupán személyes vélemény.
-
#4626 Milyen konfigod volt 2000-ben? -
#4625 "Azt elfogadom hogy neked ez teccik, de azt nem, hogy ez alapjan a PC fole helyezed a konzolodat."
Idéznéd azt a részt, amikor a pc-nél nagyobb teljesítményűnek neveztem a PS2-t? Csak olyanra emlékszem, hogy istenkirálynak neveztem, de semmi fölé nem helyeztem.
-
magyar ember 2 #4623 LOL. Mi ebben az emu? Ilyen feliratu kepnezegetot en is irok 5 perc alatt. :) -
magyar ember 2 #4622 ""A P4 meg a GS vagy mifaszt, a PS2 procijat."
Ki állította az ellenkezőjét (Versionon kívül:))?"
Majdnem minden konzolos.
""Csak ti kepzelitek istencsaszarnak a szar kvarcjatekotokat."
Mert az is, egy kib***ottul jól megalkotott harvder, de leginkább a rá írt exkluzív játékok tudják elfeledtetni velem a pc-k tudását"
Az elozo kerdesedet itt meg is valaszoltad. MAr megint PC veronek kepzeled a kvarcjatekodat, ezen mi hozzaertok, persze mi mast tudnank tenni, mint rohogni. A PS2 jo arra, amire kitalaltak (low felbontasu tv kepet produkalni gagyi, vagy nemletezo texturakkal), akarcsak a mobiltelefon, de CSAK ARRA, NEM TOBBRE! Tobbre csak a PC es a megjobb szamitogepek kepesek.
"nem pc-s gondolkodásmódú programozók írták őket, hanem hozzáértők (pl. japánok..)."
Azert olyan szar. Hanyas manga es egyeb szirszarok. Ez PCn meg sharewarenek is gyenge, meg szerencse hogy mi csak minosegi jatekokat kapunk a fejlesztoktol.
"Jobb a pc egy csomó dologra, de nekem játékra a PS2 jön be"
Ez megint 1 masik dolog mint amirol eddig beszeltel. Azt elfogadom hogy neked ez teccik, de azt nem, hogy ez alapjan a PC fole helyezed a konzolodat. Az mar a fantazia vilagaba tartozik. Lehet jot jaccani gyengebb gepen is (konzol), anelkul hogy a valosagosnal tobbet kepzelnenk annak teljesitmenyerol. En is elvagyok a tetrissel a mobiltelefonomon, akkor most nyissak neki egy "mobiltelefon a Cray II vero" topicot? -
magyar ember 2 #4621 Ti hasonlitgatjatok allandoan ahhoz, meg a topic cime is egy ilyen fantaziamesevel indul.
A "PSx+1 a PC vero" pont annnyira valos hasonlat, mint a "PC a Cray II vero". -
#4620 Amúgy a PS2 a megjelenésekor háromszorosan überelte az akkori csúcspécéket. -
#4619 Doom3 beta teszt PS2emu !
-
#4618 "mi se hasonlitgatjuk a PCnket egy Cray II-hoz"
Ahhoz tényleg nem, csak a PS2-höz.
-
#4617 "Csak ti kepzelitek istencsaszarnak a szar kvarcjatekotokat."
Mert az is, egy kib***ottul jól megalkotott harvder, de leginkább a rá írt exkluzív játékok tudják elfeledtetni velem a pc-k tudását, melyek tükörsimán futnak 60 fps-sel és gyönyörűek, nem pc-s gondolkodásmódú programozók írták őket, hanem hozzáértők (pl. japánok..).
"A P4 meg a GS vagy mifaszt, a PS2 procijat."
Ki állította az ellenkezőjét (Versionon kívül:))?
"Ezert is jobb a PC."
Jobb a pc egy csomó dologra, de nekem játékra a PS2 jön be. Ez már egy másik topicba menne, bocsi.
-
magyar ember 2 #4616 "Mi lenne, ha inkább egy Mac-es fórumra óbégatnátok be, hogy a 2GHz-es P4 veri az 1.2GHz-es PPC G4-et?"
Akkor ugyanolyan lamerek lennenk mint ti. Tudod errol beszeltem, amikor irtam hogy mi se hasonlitgatjuk a PCnket egy Cray II-hoz, mert jol tudjuk hogy a PC nem Cray II, ahogy a PS2 se egy PC. Csak ti kepzelitek istencsaszarnak a szar kvarcjatekotokat.
(G4 megeszi vacsorára a P4-eteket....)."
A P4 meg a GS vagy mifaszt, a PS2 procijat.
"Nem high-end pc luzereknek úgyis vissza kell venniük a texturha minőségből/részletességből/látótávolságból ahhoz, hogy játszható legyen a játék."
Ja, de legalabb MEGTEHETI. Egy PSX-en viszont nemnem tudsz semmit csinalni ha PS2re irt gamet akarsz futtatni. Ezert is jobb a PC. -
#4615 Gamespot:
"Unfortunately for PC game players, EA didn't port the superior PS2 version of Hot Pursuit II to the PC. Instead, PC owners get a port of the less spectacular GameCube and Xbox versions of Hot Pursuit II."
-
#4614 - Ennek mi köze a PS3-hoz?
- Nahát, egy 2GHz-es P4-nek tényleg nagyobb a teljesítménye, mint egy 300MHz-es R5900-nak? Hihetetlen... Mi lenne, ha inkább egy Mac-es fórumra óbégatnátok be, hogy a 2GHz-es P4 veri az 1.2GHz-es PPC G4-et? (G4 megeszi vacsorára a P4-eteket....).
- Nem high-end pc luzereknek úgyis vissza kell venniük a texturha minőségből/részletességből/látótávolságból ahhoz, hogy játszható legyen a játék.
-
#4613 PS3:
-
#4612 az alsó szebb, s realisztikusabb. -
cue #4611 Grafikailag nem sok különbség van a két változat között, ellenben a játék tulajdonságaiban már annál inkább:
-a pcs verzió rendőrei kicsit furcsán üldöznek, gyakorlatilag a semmiből felbukkanva rádtapadnak, ilyen a PS2-sben nincs.
-mint írtam a sebességérzet nagyon hiányzik a pc-sből... enélkül meg mi értelme van? -
#4610 ps2es kép kisebb...apróban minden szép.
Ez a tükröződés nevetségesen rossz.
Ugy csillog villog minden része a kocsnak mintha üvegből lenne.1ébként még kicsiben is ronda ez a kép.Az alsó valóságosabb..mondjuk én nem szeretem az nfst.
-
Zsoltee_a_bator #4609 ps2:
pc:
sajna nem talaltam hasonlobb kepeket
najo biztos igazad van es sokkal fosabb :)
bar szerintem nfs6 -nak kifejezetten gyengebb a grafikaja mint ami ma elvarhato. amugy az osszes nfs naggyon tetszett, csak ez nem az igazi -
Zsoltee_a_bator #4608 megigerted hogy linkelsz kepet :(( -
cue #4607 Csak a sebességérzet hiányzik belőle, de az nagyon... :( -
#4606 egyéni véleményed...Pcn max felbontással sokkal szebb. -
Zsoltee_a_bator #4604 neked is mondom, multiplatform, teccik erteni? :)
deus ex2 ps2 -
Zsoltee_a_bator #4603 olyan pc -s linket kerek ami letezik konzolon is, es a pc-n rohelyesen nez ki, a konzolon nem. -
#4601 nehogy belinkeljek PC kepet mert elsirod magad:D -
#4600 What sort of technical advancements does the PC version offer?
O'Donnell: Hi-resolution screens and textures are supported. Direct X 8.1-compatible graphics cards allow for increased draw distances and resolutions, limited only by the user's monitor and graphics card. -
#4599 Itt a teljes cikk: PC vs. PS2 -
#4598 Codemasters, Race Driver riport. -
#4597 "O'Donnell: From a technical perspective the PS2 and PC versions of the game are quite different and each format has to be approached in a certain way. The processing power of the PC (and Xbox) have allowed us to include quite a few features, such as having 20 cars on track in a race, that we were unable to include on the PS2 version. However, from a game design perspective the PS2 version taught us a lot and has allowed us to refine the game for the PC version. We have been able to spend even more time balancing the game, with elements like the game difficulty being tweaked for the PC version." -
magyar ember 2 #4596 Nyilvan japanbol hozattak el a kocsikat, es mind1iket kezzel digitalizaltak, ahogy a egy koznolos jateknal lenni "szokott". :) -
Zsoltee_a_bator #4595 najo amugy nem gonoszkodni akartam, ha azt akartam volna belinkelek pl egy ilyen kepet :)
splinter cell ps2
/minek a textura ha van sok polii :)/ -
Zsoltee_a_bator #4594 tokjook ezek rozsaszin muanyagverdak ;) a reflection miatt miert is kell 2x "kirakni" a kocsikat?:) fun. Es nem minden a 3d model, szepen fel kene texturazni hogy ne muanyag legyen az eredmeny, bump, specular map, stb.
amugy 154.000 politol hasra kell esni? meg a jo oreg 3dmark2001 -ben is a dragon testben volt 200000-300000.
-
Gábor #4593 Hány fajta kocsi lesz benne? Licenceltél verdákat?:)) Vagy kitalált kocsik lesznek? Tudsz más kocsiról is képet mutatni? -
#4592 CSOCSO , csak hogy lásd mit tud a PS2
ez 14 darab 5500 polys kocsi, és a 3 procibol még csak 1 -et használok
és mindegyiken van reflection is, emiatt ps2-n 2-szer kell kirakni a kocsikat
igy 28 -szor rakom ki , 28*5500= 154000 poly/frame
kb 100 kocsit + pályát fogok tudni kirakni a végén
-
#4591 CSOCSO , csak hogy lásd mit tud a PS2
ez 14 darab 5500 polys kocsi, és a 3 procibol még csak 1 -et használok
és mindegyiken van reflection is, emiatt ps2-n 2-szer kell kirakni a kocsikat
igy 28 -szor rakom ki , 28*5500= 154000 poly/frame
kb 100 kocsit + pályát fogok tudni kirakni a végén
-
magyar ember 2 #4590 Asszem en is keresek mingya egy proci tervrajzot, aztan 2 honapig fogjatok gorgetni a kepernyot. :) -
[Walaki]D`Lair #4589 Rajzoljak én is ilyeneket? -